Nechtěně jsem šlápla 1,5 měsíčnímu štěňátku na nohu

Kříženec
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Černoušek

3.1.2023 20:49
Černoušek

XXX.XXX.93.108

Dobrý večer chtěla bych se zeptat. Dnes když jsem přišla z venku s pejskama, otevřela jsem dveře a nevšimla jsem si že zanimi je štěňátko a já jsem mu šlápla na packu chvíli kňučel a pak začal kulhat. Když jsem ho vzala do náručí a chytla mu bolavou packu do ruky začal mi olizovat a kousat ruku. Chci se zeptat je možný že ji má zlomenou nebo jen narazenou?? Bylo to nechtěně 😔nepoznám to jestli je packa naražena nebo zlomená, brouček chodí ale na nožičku kulhá . děkuji za odpověď. Goldová

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.1.2023 20:51

Vy nemáte někde v okolí veterináře?

3.1.2023 20:52
BlueBee

XXX.XXX.3.174

Budete muset zrejme na veterinu. Tezko odhadovat.. Drzim pesti.

3.1.2023 21:24
Tery56

XXX.XXX.74.138

Tak běžte na veterinu, tady vám nikdo neporadí. Já osobně už bych tam byla

4.1.2023 08:52

Černoušek napsal(a):
Dobrý večer chtěla bych se zeptat. Dnes když jsem přišla z venku s pejskama, otevřela jsem dveře a nevšimla jsem si že zanimi je štěňátko a já jsem mu šlápla na packu chvíli kňučel a pak začal kulhat. Když jsem ho vzala do náručí a chytla mu bolavou packu do ruky začal mi olizovat a kousat ruku. Chci se zeptat je možný že ji má zlomenou nebo jen narazenou?? Bylo to nechtěně 😔nepoznám to jestli je packa naražena nebo zlomená, brouček chodí ale na nožičku kulhá . děkuji za odpověď. Goldová

A my to máme poznat jak? Od toho jsou veterináři s RTG.

4.1.2023 10:42

Černoušek napsal(a):

. A jak to máme asi tak poznat my?

Přidejte reakci

Přidat smajlík