Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Suchy

6.1.2023 18:54
Suchy

XXX.XXX.1.97

Zdravím.
Rád bych se dozvěděl jestli je vhodné mít am. pitbulla celoročně venku u domu (bouda, přístavba).
Názory jsou dosti rozporuplné.
Pes nemá samo žádnou hustou srst, tudíž si myslím, že hodně nízké teploty by mu mohli ublížit.Někdo tvrdí, že je to pro psy prospěšné někdo zase, že ne...
Děkuji za případné názory. S.

6.1.2023 19:01
rapotacka11

XXX.XXX.224.174

Je to skvělý nápad!
Budete oba otužilí, je jasný,
že na tom taky nejste se srstí bůhvíjak.
Vyzkoušíte - uvidíte.
Člověk má zkusit všechno.
Hurá do boudy chlape.
Je zateplená, bude tam fajn.

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.1.2023 20:07

Co by tam jako dělal? Hlídal omítku?
Jediný důvod, proč mají ubožáci tyhle psy venku, je, že nemají dost pokojů v baráku,
neumí je vychovat a mají je na zápasy.
Tečka.
A když je má někdo na kšeft, tak aspoň si vydělejte na střechu.

https://www.idnes.cz/brno/zpravy/chovatel-psi-pitbul-tyrani-kontrola.A221202_694988_brno-zpravy_mos1?
https://ct24.ceskatelevize.cz/regiony/3555456-desitky-psu-stekaji-a-pachnou-stezuji-si-sousede-na-chov-v-komine-zajimaji-se-o-nej
https://www.facebook.com/groups/129660617231731/permalink/2021453418052432/

6.1.2023 20:27
impact

XXX.XXX.34.146

Jo tak Čuma se dušuje, Čuma nemá žaludek. Ha ha haaaaaaaaa. 🤣 Už dvacet let minimálně. 🤣 No, možná osmnáct, ať nežeru. 🙈

VeselaKopa

6.1.2023 22:20
VeselaKopa

XXX.XXX.112.196

Suchy napsal(a):
Zdravím.
Rád bych se dozvěděl jestli je vhodné mít am. pitbulla celoročně venku u domu (bouda, přístavba).
Názory jsou dosti rozporuplné.
Pes nemá samo žádnou hustou srst, tudíž si myslím, že hodně nízké teploty by mu mohli ublížit.Někdo tvrdí, že je to pro psy prospěšné někdo zase, že ne...
Děkuji za případné názory. S.

Do boudy určitě ne, jejích srst nemá podsadu, není vhodné toto plemeno chovat dlouhodobě venku.
Kromě toho, bulíci obecně milují lidi a potřebují kontakt se svým člověkem.

Suchy

7.1.2023 07:56
Suchy

XXX.XXX.30.2

VeselaKopa napsal(a):
Do boudy určitě ne, jejích srst nemá podsadu, není vhodné toto plemeno chovat dlouhodobě venku.
Kromě toho, bulíci obecně milují lidi a potřebují kontakt se svým člověkem.

Když už tedy ne celoročně, k čemuž jsem se taky přikláním, do jakých nejnižších teplot je to pro psa ideální?

7.1.2023 09:14

Suchy napsal(a):
Když už tedy ne celoročně, k čemuž jsem se taky přikláním, do jakých nejnižších teplot je to pro psa ideální?

Do jakých nejnižších teplot by to bylo ideální pro vás? Myslím, do kdy byste zvládnul bydlet venku ve stanu.

Viz výše - je to plemeno, které potřebuje být se svou smečkou. A venku bez ní nebude spokojený ani v létě.

7.1.2023 11:16
rapotacka11

XXX.XXX.224.174

Suchy napsal(a):

Komu rozum a cit nenapoví,
má se na pořízení psa vybodnout.
Buď mám podmínky
a psovi dám VŠE co potřebuje
nebo nemám psa.

7.1.2023 21:47
fikovnice

XXX.XXX.63.144

rapotacka11 napsal(a):
Komu rozum a cit nenapoví,
má se na pořízení psa vybodnout.
Buď mám podmínky
a psovi dám VŠE co potřebuje
nebo nemám psa.

...a proto nemám psa...a v současné době to nevypadá ani na to, že by byl někdy v budoucnu. S krmením, péčí doma a velkou porcí lásky denně podávanou ve vysokých dávkách by problém nebyl . Nicméně je to smutné, ale nemohla bych mu poskytnout pořádné venkovní "vyžití".

Neregistrovaný uživatel

7.1.2023 22:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.82

fikovnice napsal(a):
...a proto nemám psa...a v současné době to nevypadá ani na to, že by byl někdy v budoucnu. S krmením, péčí doma a velkou porcí lásky denně podávanou ve vysokých dávkách by problém nebyl . Nicméně je to smutné, ale nemohla bych mu poskytnout pořádné venkovní "vyžití".

A nejaky s "postizenim" nebo ne nejmladší ktery by proste to vyziti tolik nepotreboval? Takovych jsou tisíce a nikdo je nechce

8.1.2023 08:11
fikovnice

XXX.XXX.61.73

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
A nejaky s "postizenim" nebo ne nejmladší ktery by proste to vyziti tolik nepotreboval? Takovych jsou tisíce a nikdo je nechce

Jani, já začínám mít problém s péčí o kočky...o těch mých bolestech jsem psala jinde.
Ale třeba to v budoucnu bude lepší, nezbývá mi nic jiného než věřit a doufat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík