Uživatel s deaktivovaným účtem

Tohle není e-shop.
Doporučuji přečíst - https://www.ifauna.cz/psi/clanky/r/detail/9354/planujete-koupit-stene-nebojte-se-ptat-chovatele-na-krmivo-rodice-i-kupni-smlouvu/

Denisa69
napsal(a):
Ráda bych koupila štěňátko fenku Čivavu.
Podala jsem inzerát, ovšem žádné nabídky.
Dá se na tomto webu koupit štěňátko, anebo je to ztráta času?
Děkuji za Vaše komentáře.
Denisa
Třeba tady.
httphttps://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/3998053/civava-dlouhosrsta-a-kratkosrsta/s://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/3899855/civava-s-pp/

Denisa69
napsal(a):
To je moc hezké,ale když projevím zájem o štěňátko, nikdo nereaguje na můj zájem.
To se musíte také snažit sama,ono to nefunguje,že večer dáte inzerát a ráno máte hromadu nabídek.

Denisa69
napsal(a):
To je moc hezké,ale když projevím zájem o štěňátko, nikdo nereaguje na můj zájem.
A jak projevíte zájem? Konkrétně.

Denisa69
napsal(a):
A jakým způsobem ten zájem projevujete? Voláte, píšete, informujete o sobě?
Upřímně, když někdo dá takový inzerát jako vy, tak se žádný soudný chovatel neozve.

ten váš inzerát, to je jak kdybyste tímhle způsobem hledala třeba práci. "Hledám práci. Děkuji za nabídky"
a pak plakala, jak je to možné, že v dobách nízké nezaměstnanosti nemáte žádnou.

Denisa69
napsal(a):
Omlouvám se za nedostatečný inzerát, už jsem ho více rozepsala.
Nikdy jsem nekupovala pejska pomocí inzerátu, tak nevím.
Snaď jsem nikomu neublížila.
Hezký den všem přeji.
https://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/3998181/civava
To je sice lepší,ale když si dáte do vyhledavače čivava,vyjede vám řada inzerátů.Pak už jen na ně psát a psát..

Denisa69
napsal(a):
Hezký den všem přeji.
pejsek se kupuje aktivně. tzn. vy si najdete inzeráty, které nabízí štěňata vybraného plemene, sama si vygooglíte, co je to zač, jestli to není množírna, jestli byste takové štěně od nich chtěla a pak tam ZAVOLÁTE. Pěkně se představíte, dobrý den, jsem ta ta ta, četla jsem váš inzerát, neruším? Máte ještě nějaké štěně volné?
a pak se pokračuje dál podle odezvy
ale ti chovatelé fakt nemají čas a vlastně ani nemají zapotřebí odepisovat na inzeráty "hledám štěně".

"pejsek se kupuje aktivně. tzn. vy si najdete inzeráty, které nabízí štěňata vybraného plemene"
pejsek se v prvé řadě kupuje tak, že si najdu stránky příslušného chovatelského klubu
a, konkrétně u tohoto plemene si rozkliknu na stránkách kolonku "štěňata"
vyhledat kontakt na CHS už snad zvládnu......

napsal(a):
"pejsek se kupuje aktivně. tzn. vy si najdete inzeráty, které nabízí štěňata vybraného plemene"
pejsek se v prvé řadě kupuje tak, že si najdu stránky příslušného chovatelského klubu
a, konkrétně u tohoto plemene si rozkliknu na stránkách kolonku "štěňata"
vyhledat kontakt na CHS už snad zvládnu......
V sezmanu jsou pouze vrhy, u kterých dal chovatel souhlas se zveřejněním.
Více zde: https://www.klubcivav.cz/stenata/

Denisa69
napsal(a):
Hezký den všem přeji.
Může být i bez PP... Moc jste toho nenastudovala.
Pes se prostě na inzerát nekupuje. Viz výše. Jinak podpoříte akorát nějakou množírnu. A to snad nechcete.
napsal(a):
Může být i bez PP... Moc jste toho nenastudovala.
Pes se prostě na inzerát nekupuje. Viz výše. Jinak podpoříte akorát nějakou množírnu. A to snad nechcete.
Ale ne, pes se na inzerát koupit dá i kvalitní - minimálně začínající chovatelé, kteří mají mimochodem svá štěňata perfektně vymazlená a opečovaná nemají jinou možnost než inzerovat, když je ještě nikdo nezná.
Je ale potřeba ty inzeráty filtrovat a chovatele si prolepnout.

Denisa69
napsal(a):
Ráda bych koupila štěňátko fenku Čivavu.
Podala jsem inzerát, ovšem žádné nabídky.
Dá se na tomto webu koupit štěňátko, anebo je to ztráta času?
Děkuji za Vaše komentáře.
Denisa
Deniso nevím, jestli tohle je šťastný způsob nakupování štěněte. I kdybyste nějaké nabídky dostala, tak jako asi úplný začátečník (alespoň mě to tak dle formy shánění štěněte přijde) v nákupu štěňat, vám může být nabídnuto nekvalitní a nemocné zvíře třeba i z množírny.
Když opomenu způsob, kde se aktivně zajímám o kvalitu odchovů a chovných jedinců a kvalitu chovatelských stanic, kde si aktivně vyberu chovku ze které chci štěně a eventuelně i konkrétní spojení, tak minimum je, že narazím na inzerát, kde štěňata nabízejí a vyhledám si tu chovatelskou stanici a na internetu si najdu informace co a jak. A i třeba ohledně zdraví. Já třeba mám plemeno, které na tom zdravotně není moc dobře a když se manželovi zalíbil jeden pejsek, tak jsem týden dohledávala podle rodokmenu zdraví a délku dožití všech dohledatelných příbuzných jedinců, než jsem chovatelce zavolala a ještě popovídala s ní a nakonec pejska zarezervovala.

Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Ale ne, pes se na inzerát koupit dá i kvalitní - minimálně začínající chovatelé, kteří mají mimochodem svá štěňata perfektně vymazlená a opečovaná nemají jinou možnost než inzerovat, když je ještě nikdo nezná.
Je ale potřeba ty inzeráty filtrovat a chovatele si prolepnout.
Si nerozumíme.
Já měla na mysli, že si zadám inzerát, že chci koupit psa. Jako Denisa69.
Ne, že jako začínající chovatel nabízím prodej svých štěňat. To s vámi souhlasím.
napsal(a):
Si nerozumíme.
Já měla na mysli, že si zadám inzerát, že chci koupit psa. Jako Denisa69.
Ne, že jako začínající chovatel nabízím prodej svých štěňat. To s vámi souhlasím.
Tak to jo.
Na inzerát typu "koupím štěně" se ozvou jen množitelé - seriózní chovatel takovému člověku psa neprodá.

Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Tak to jo.
Na inzerát typu "koupím štěně" se ozvou jen množitelé - seriózní chovatel takovému člověku psa neprodá.
Však jo, to nás tady taky pár napsalo.

napsal(a):
pejsek se kupuje aktivně. tzn. vy si najdete inzeráty, které nabízí štěňata vybraného plemene, sama si vygooglíte, co je to zač, jestli to není množírna, jestli byste takové štěně od nich chtěla a pak tam ZAVOLÁTE. Pěkně se představíte, dobrý den, jsem ta ta ta, četla jsem váš inzerát, neruším? Máte ještě nějaké štěně volné?
a pak se pokračuje dál podle odezvy
ale ti chovatelé fakt nemají čas a vlastně ani nemají zapotřebí odepisovat na inzeráty "hledám štěně".
Tak jsem si jenom tak z legrace najela na inzerci. Odhadem 90% čivav je bez PP.
Jak já sháním štěně. Našla jsem si na internetu chovatelské stanice, hledala jsem o nich recenze, zmínky na internetu, diskusních fórech, FB, prostě jsme se o nich snažila zjistit kde co, kolik mají odchovu na jedné feně, atd. Pak jsem vzala telefon a volala, u některých nebyl telefon, tak jsme psala emaily, docela dlouhé - kdo jsem, na co osa chci, co mu muži nabídnout, ... Myslím si, že to je takový jednoduchý návod. Chovatelé, kteří mi řekli, že mám počkat na štěňata, pak mi pošlou fotky a já si vyberu jsem rovnou vyškrtla. Teď už objíždím ty chovatele,kteří se mi líbí
napsal(a):
https://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/3998181/civava
To je sice lepší,ale když si dáte do vyhledavače čivava,vyjede vám řada inzerátů.Pak už jen na ně psát a psát..
Ne psát a psát - na to vám odpoví málo kdo. Pokud máte opravdu zájem, musíte si zavolat

Rezzzy
napsal(a):
Tak jak jste pokročila? Už jste s nějakým chovatelem kontaktu?
Vzhledem k tomu, že se zadavatelka prakticky hned odmlčela... se odpovědi asi nedočkáme.