Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.1.2023 09:40
Míra_05

XXX.XXX.29.26

Dobrý den,

Chtěl bych se optat, moje fenka má malou pupeční kýlu. Zrovna se hárá, může tato fenka být březí nebo je to pro ní velký risk?

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.1.2023 10:26

Risk

9.1.2023 11:34
Míra_05

XXX.XXX.167.149

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Risk

Risk myslíte jak? Zdravý feny nebo následná ,,kvalita’’ štěňat?

9.1.2023 12:00
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Míra_05 napsal(a):
Risk myslíte jak? Zdravý feny nebo následná ,,kvalita’’ štěňat?

Zdraví feny

9.1.2023 12:15

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Zdraví feny

Kdyby ta kýla feny nebyla traumatická, ale vrozená (zadavatel neuvedl), tak tam není pro potenciální štěňata ve hře genetická predispozice? (Myslela jsem si, že může být…)

9.1.2023 12:29
Doron

XXX.XXX.103.229

A veterinář říkal, že to k operaci není ?

9.1.2023 12:41
assil

XXX.XXX.225.195

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Kdyby ta kýla feny nebyla traumatická, ale vrozená (zadavatel neuvedl), tak tam není pro potenciální štěňata ve hře genetická predispozice? (Myslela jsem si, že může být…)

Je to genetický, proto taky slušný chovatel na feně s kýlou, byť zoperovanou, nechová.

9.1.2023 12:50
Doron

XXX.XXX.103.229

assil napsal(a):
Je to genetický, proto taky slušný chovatel na feně s kýlou, byť zoperovanou, nechová.

Já nemyslela kvůli tomu, aby se na ní dalo chovat.
Já myslela kvůli té feně:)

9.1.2023 12:50
janaa

XXX.XXX.174.242

Ohrozíte fenu a budete produkovat štěňata,která můžou mít kýlu taky, a už třeba ne tak malou.
Obecně - chovat by se mělo pouze na stoprocentně zdravých zvířatech. Není důvod chovat na všem

9.1.2023 13:02
Varaxi

XXX.XXX.191.78

Zvlášť u málopočetného plemene je riziko rozšíření zdravotních problémů v populaci dost veliké...

9.1.2023 16:09
impact

XXX.XXX.34.146

Míra_05 napsal(a):
Dobrý den,

Chtěl bych se optat, moje fenka má malou pupeční kýlu. Zrovna se hárá, může tato fenka být březí nebo je to pro ní velký risk?

To bude strašná bžunda, až bude fena vysokobřezí, ta kýla pod váhou štěňat rupne úplně a dírou se propadnou štěňata až k zemi.

Už šetřete korunky, protože za takovou akci vás pak někde na klinice stáhnou z kůže.

9.1.2023 16:12
Míra_05

XXX.XXX.167.149

impact napsal(a):
To bude strašná bžunda, až bude fena vysokobřezí, ta kýla pod váhou štěňat rupne úplně a dírou se propadnou štěňata až k zemi.

Už šetřete korunky, protože za takovou akci vás pak někde na klinice stáhnou z kůže.

Chtěl jsem radu, protože se nevyznám.
Ne řeči nějakého hloupého kreténa, kterému to vyhovuje když je tady anonymně👍

9.1.2023 16:17

Víte, někdo, kdo se nevyzná, by fakt neměl množit pséky jen proto, že to má díru a právě se hárá. Páč posejřit se toho může fakt dost. Tak prosím pěkně trochu té zpátečky, slušného jednání a nadhledu, ano?

A mimochodem, zrovna Impact je tu ta nejmín anonymní z anonymních

9.1.2023 16:18
lupus4

XXX.XXX.205.61

Radu jste dostal - jednoznačnou - nechovat.
Že se vám nelíbí, mno můžete protestovat, nesouhlasit, ale to je tak vše , co s tím můžete dělat. A je jasně vidět kdo je tu za co ...

9.1.2023 16:22
Míra_05

XXX.XXX.167.149

lupus4 napsal(a):
Radu jste dostal - jednoznačnou - nechovat.
Že se vám nelíbí, mno můžete protestovat, nesouhlasit, ale to je tak vše , co s tím můžete dělat. A je jasně vidět kdo je tu za co ...

Jmenuju se Martin Šlosar jestli má někdo problém tady, tak kdyžtak dm

9.1.2023 19:21
fikovnice

XXX.XXX.61.205

Míra_05 napsal(a):
Jmenuju se Martin Šlosar jestli má někdo problém tady, tak kdyžtak dm

Martine, který máte nick "Míra": My se tu snažíme ty diskuze kultivovat (i když to také někdy někomu ujede) a označení, které jste použil vůči "impact", je tak zralé na nahlášení adminovi. Nebudu to dělat, ale měl byste své výrazivo krotit.
Myslím, že z Vás promluvila frustrace z odpovědí, které jste zde obdržel.

9.1.2023 19:40

Míra_05 napsal(a):

Říká Martin, který je tady za Míru.

9.1.2023 19:59
impact

XXX.XXX.34.146

Míra_05 napsal(a):

Hele jestli si myslíš, že mě může nějaký přitroublý množitel urazit, tak to ses dost seknul.

Jsi názorným příkladem toho, že někdy jedna dobře mířená řekne víc jak tisíc slov. Kýla je totiž milánku (nebo Míro či kdo jsi) díra v břišní štěně, kam se hrnou vnitřní orgány. Kam se bude tlačit obrovský břich plný štěňat, musí dojít snad úplně každýmu..

9.1.2023 20:10

mně by spíš zajímalo, kdo by si pořídil alpskou braku bez PP.

Přidejte reakci

Přidat smajlík