Uživatel s deaktivovaným účtem

Risk

Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Zdraví feny
Kdyby ta kýla feny nebyla traumatická, ale vrozená (zadavatel neuvedl), tak tam není pro potenciální štěňata ve hře genetická predispozice? (Myslela jsem si, že může být…)
napsal(a):
Kdyby ta kýla feny nebyla traumatická, ale vrozená (zadavatel neuvedl), tak tam není pro potenciální štěňata ve hře genetická predispozice? (Myslela jsem si, že může být…)
Je to genetický, proto taky slušný chovatel na feně s kýlou, byť zoperovanou, nechová.
Míra_05
napsal(a):
Dobrý den,
Chtěl bych se optat, moje fenka má malou pupeční kýlu. Zrovna se hárá, může tato fenka být březí nebo je to pro ní velký risk?
To bude strašná bžunda, až bude fena vysokobřezí, ta kýla pod váhou štěňat rupne úplně a dírou se propadnou štěňata až k zemi.
Už šetřete korunky, protože za takovou akci vás pak někde na klinice stáhnou z kůže.
impact
napsal(a):
To bude strašná bžunda, až bude fena vysokobřezí, ta kýla pod váhou štěňat rupne úplně a dírou se propadnou štěňata až k zemi.
Už šetřete korunky, protože za takovou akci vás pak někde na klinice stáhnou z kůže.
Chtěl jsem radu, protože se nevyznám.
Ne řeči nějakého hloupého kreténa, kterému to vyhovuje když je tady anonymně👍

Víte, někdo, kdo se nevyzná, by fakt neměl množit pséky jen proto, že to má díru a právě se hárá. Páč posejřit se toho může fakt dost. Tak prosím pěkně trochu té zpátečky, slušného jednání a nadhledu, ano?
A mimochodem, zrovna Impact je tu ta nejmín anonymní z anonymních
Míra_05
napsal(a):
Jmenuju se Martin Šlosar jestli má někdo problém tady, tak kdyžtak dm
Martine, který máte nick "Míra": My se tu snažíme ty diskuze kultivovat (i když to také někdy někomu ujede) a označení, které jste použil vůči "impact", je tak zralé na nahlášení adminovi. Nebudu to dělat, ale měl byste své výrazivo krotit.
Myslím, že z Vás promluvila frustrace z odpovědí, které jste zde obdržel.

Míra_05
napsal(a):
Říká Martin, který je tady za Míru.
Míra_05
napsal(a):
Hele jestli si myslíš, že mě může nějaký přitroublý množitel urazit, tak to ses dost seknul.
Jsi názorným příkladem toho, že někdy jedna dobře mířená řekne víc jak tisíc slov. Kýla je totiž milánku (nebo Míro či kdo jsi) díra v břišní štěně, kam se hrnou vnitřní orgány. Kam se bude tlačit obrovský břich plný štěňat, musí dojít snad úplně každýmu..

mně by spíš zajímalo, kdo by si pořídil alpskou braku bez PP.