Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Muchha

10.1.2023 19:17
Muchha

XXX.XXX.38.116

Zdravím, nemáte někdo prosím osvědčenou značku/typ postrojů na tahání, které pejska v tahu neškrtí? Mám 7 kg russlíka a vždycky jsem měl smůlu na postroj, který způsoboval sípání a chrčení, protože tlačil na dýchací cesty. Proti ostrým nárazům používám vodítka s amortizérem. Tahací postroje pro malé psy se hůř shání, takže jsem používal krátké, i když by pro tento účel měly být lepší dlouhé. Na dálku jsem raději nekupoval. Pejsek běhání miluje a umí to, nedělá problémy, bohužel mu to kvůli nevhodnosti postrojů nemohu dost dopřát. Za jakýkoliv postřeh, popřípadě za tip na konkrétní osvědčený postroj díky.

10.1.2023 19:22
impact

XXX.XXX.34.146

Co si zajet i s pejskem do specializované prodejny?

Např. MushGo v Brně nebo ZeroDC v Děčíně?

10.1.2023 19:28
elisak

XXX.XXX.194.232

Nejlepší vyzkoušet s někým, kdo tomu rozumí. MushGo dělá výjezdy různě po republice s postroji, jen je třeba si zamluvit termím. My tam na zkoušení byli a mám odtud komplet výbavu (krátký i dlouhý postroj a vodítko s amotizérem na menší váhu psa).
A mýmu basenji klukovi seděl dlouhý postroj od happy animals, velikost na russela. Pes je drobnější, ale samotný je to dost překvapilo.

https://www.mushgo.cz/happy-animals-postroj-tazny-happy-pro-male-psy_z9722/#159038

Přidejte reakci

Přidat smajlík