Americký pitbulteriér

Prodám Amerického pitbulteriéra - Nabízím štěňátka APT narozena 7.4. 2025 K...
18000 Kč
Dobrý den, adoptovala jsem kříženec Pitbull 6let z útulku, když potká každého psa tak vrčí a utíká za nim útočí, je cvičák dobře poslouchá ale s psi se nesnese, malé děti má moc rad ale když se seznámí pomalu s jiným psem tak v pohodě.. Začínám se bát ho brát do parku a kamkoliv a nebudu schopna držet kočárku mého syna a vodítku to mě moc mrzí když ho nemůžu brát všude a jeho minulost bohužel nic nevím, nevíte jak s tím aby přestal útočit na ostatní a dokázal ignorovat? Je to moje první pohled láska takže budu zkoušet všechno co je ještě jiný možnost.. Existuje nějaký jiný cvicak co ho odnaučí?
Ps; omlouvám se za moji chyby gramatiky..
budu moc rada za rady. ❤️
To je u pitbulů celkem obvyklé:(
Máte to těžké, malé dítě, starší pes z útulku a ještě pitbul, asi žijete ve městě ..
S takovým psem musíte dávat pořád pozor a potřebujete pozornost na dítě.
Asi to není pro vás dobrý pes.
Lepší než cvičák je osobní trenér, který za vámi přijede a situaci uvidí na místě.
Zkusila bych to tady.
Berou psy na pobyt, pracují s nimi,
snad najdou i nový domov.
Vycházím jen z toho, jak se prezentují.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100069759857275
Uživatel s deaktivovaným účtem
Nina6
napsal(a):
Dobrý den, adoptovala jsem kříženec Pitbull 6let z útulku, když potká každého psa tak vrčí a utíká za nim útočí, je cvičák dobře poslouchá ale s psi se nesnese, malé děti má moc rad ale když se seznámí pomalu s jiným psem tak v pohodě.. Začínám se bát ho brát do parku a kamkoliv a nebudu schopna držet kočárku mého syna a vodítku to mě moc mrzí když ho nemůžu brát všude a jeho minulost bohužel nic nevím, nevíte jak s tím aby přestal útočit na ostatní a dokázal ignorovat? Je to moje první pohled láska takže budu zkoušet všechno co je ještě jiný možnost.. Existuje nějaký jiný cvicak co ho odnaučí?
Viz výše. Odnaučit nelze, má to v genech. Čili POŘÁD košík.
Prostě jste si nevybrala pro vás úplně vhodného psa, no. Láska na první pohled nemusí být vždycky ta pravá.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Nina6
napsal(a):
A ještě mě napadlo. V útulku se vás neptali, jaké máte zkušenosti se psy? S bull plemeny nebo jejich kříženci obzvlášť?
V ČB mají na kotcích napsáno např. nevhodný k dětem, pere se se psy, nemá rád muže apod. Chodíme tam s dětmi občas na praxi a provozovatelka nás vždy na různá úskalí upozorní. A některé psy nám na venčení ani nesvěří.