Blonkas

XXX.XXX.252.10
Můj 3 léty pes když si s ním hraju mi leze mezi nohy. Tohle dělají cvičení psi já ho to neučila zajímalo by mě proč to dělá. Jinak neposlouchá
Uživatel s deaktivovaným účtem

Doron
napsal(a):
Tak to je šikulka. Když to udělá spojte mu to s povelem třeba " mezi' a odměňte ho a hnedka už bude něco umět:))

Blonkas
napsal(a):
Můj 3 léty pes když si s ním hraju mi leze mezi nohy. Tohle dělají cvičení psi já ho to neučila zajímalo by mě proč to dělá. Jinak neposlouchá
A teď prosím česky.

napsal(a):
treba tady
https://youtu.be/gPWlrrAnEf0?t=14
Tak to Floky "uměl" taky.
Podezírám jej ale, že ten to dělal ze strachu - bál se tmy a v noci na dvoře nebo na zahradě chodil zásadně takto. Mnohdy tak vylekal i mě, když mě zezadu úplně nabral.
Ale jinak díky za video!
Edit: Ono z toho dotazu nešlo úplně poznat, jak to zadavatelka myslela, mohla také myslet, že jí leze mezi nohy zepředu.

fikovnice
napsal(a):
Tak to Floky "uměl" taky.
Podezírám jej ale, že ten to dělal ze strachu - bál se tmy a v noci na dvoře nebo na zahradě chodil zásadně takto. Mnohdy tak vylekal i mě, když mě zezadu úplně nabral.
Ale jinak díky za video!
Edit: Ono z toho dotazu nešlo úplně poznat, jak to zadavatelka myslela, mohla také myslet, že jí leze mezi nohy zepředu.
Zadavatelka se nejspíš už neozve.
Já teda nepochopila úplně její dotaz. A ona zase nejspíš naše reakce.

Alan to taky dělá,jediný problém je,že mě nadzvihuje.Nikdo ho to neučil,ale on se tak vnucuje, když chce hladit,tak abychm mu neutekli.

fikovnice
napsal(a):
Myslím, že to nadzvihování zmiňovala i "sardullah".
No nám už chybí jen sedlo a můžu odcválat .....
napsal(a):
No nám už chybí jen sedlo a můžu odcválat .....
Flokáč byl malej (nebo takový menší střeďák), tak nabíral spíš mamku, která byla celkem malého vzrůstu. Ale vždy se lekla a já občas taky. On se prostě úplně neslyšně přiblížil zezadu a "najel" mezi nohy. V noci za úplné tmy na dvoře to bylo fakt "příjemné"...

Naša to robí tiež, ale iba ľuďom, ktorých má rada - tak to vyhodnocujeme ako prejav vysokej priazne i keď je to niekedy o držku - tiež nás nadvihuje a ešte má z toho neutíchajúcu radosť. Som ju to teda išla naučiť robiť na povel, že "domček" Po jedinom raze je to jej najobľúbenejší povel Asi by sme mali začať cvičiť niečo z dog dancingu ...
napsal(a):
treba tady
https://youtu.be/gPWlrrAnEf0?t=14
Musíme ešče nacvičiit couvání , jinak taky můžem k zásahovce. Teď to učím flekatou a to je teda čelindž Občas má snahu mě popovézt, je na mě moc veliká.
Bubrdle je zatím ve fází procházení mezi nohama, se jí zatím moc nechce.
Edit - dotaz - při tom nácviku - dává psovod psu pokyny nohou, nebo se prostě pes naučí, tak jako my chodit a couvat a už pak jen reaguje na pohyb těla psovoda? Já to mám zatím na slovní pokyn Do domečku, a chodíme enem rovně. zatáčet mě zatím nenapadlo, vymyslela jsem si to sama jako zábavu, tak dneska zkusíme, co to udělá, když půjdu do zatáčky,
napsal(a):
Naša to robí tiež, ale iba ľuďom, ktorých má rada - tak to vyhodnocujeme ako prejav vysokej priazne i keď je to niekedy o držku - tiež nás nadvihuje a ešte má z toho neutíchajúcu radosť. Som ju to teda išla naučiť robiť na povel, že "domček" Po jedinom raze je to jej najobľúbenejší povel Asi by sme mali začať cvičiť niečo z dog dancingu ...
Taky domček? :-) ,my máme Do domečku