Uživatel s deaktivovaným účtem

Arnika
napsal(a):
Doporučí mě prosím někdo kliniku v Českých Budějovicích.
U jednoho psa potřebuji udělat sono břicha a srdce a udělat testy na Cushing.
A za dva měsíce potřebuji u druhého psa rentgeny kloubů a když bude v narkóze zrovna i vykastrovat.
Děkuji
Klinika Vltava. Případně Na Zlaté stoce.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.25.38
napsal(a):
Klinika Vltava. Případně Na Zlaté stoce.
Stoku ne. Dvě holky jsou tam fajn ale ten zbytek... Darmo mluvit. Co dokázal Krejcar a spol... Brrr

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Stoku ne. Dvě holky jsou tam fajn ale ten zbytek... Darmo mluvit. Co dokázal Krejcar a spol... Brrr
Prosím, nepomlouvat. Kdy jste tam byla naposled? On tam už nikdo jiný než ty "dvě (občas tři) holky" neordinuje. Dr. Krejcar si nechal jenom pondělní poradnu pro exotická zvířata. A dělá ještě koně.
A děvčata znám dost dobře. Dvě jsem učila. I jejich asistentku. Tu jsme jim vlastně doporučili. A vím, že se na ně můžu s důvěrou obrátit. A že umí a chovají se příjemně ke každému. A když je něco nad jejich síly, nemají problém to přiznat a poslat klienta jinam. A netahají z něj peníze.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.71
napsal(a):
Prosím, nepomlouvat. Kdy jste tam byla naposled? On tam už nikdo jiný než ty "dvě (občas tři) holky" neordinuje. Dr. Krejcar si nechal jenom pondělní poradnu pro exotická zvířata. A dělá ještě koně.
A děvčata znám dost dobře. Dvě jsem učila. I jejich asistentku. Tu jsme jim vlastně doporučili. A vím, že se na ně můžu s důvěrou obrátit. A že umí a chovají se příjemně ke každému. A když je něco nad jejich síly, nemají problém to přiznat a poslat klienta jinam. A netahají z něj peníze.
Tak tyhle holky fajn ale když mi jedna mladá nevim která oznamila že jako fakt tam mám tahat 50kg krajtu v únoru na injekce kazdej den neb mi je domů nedá rozloučila jsem se s nima definitivně. Čekárna ledovka. Prednost maj pejsci a to i během poradny exotu co jsou objednany na strihani drapku... Ne. A zr pan krejcar po minutovém ohmatani hada tvrdil ze had ma vrozenou srdecni vadu ac to byl bakterialni zapal plic... Echm... To je tresnicka. Na psy a kocky to tam ale fajn je a ty holky byly na osetreni skvely. A vybavu maj v ordinaci dobrou to nepopiram. Uz druhej rok chodim k Vavřínovi. Ten nebyl línej dojet i domů a hady ošetřit doma abych je nemusela tahat v chladu když to nebyl stav na operaci.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.71
Ae psem, kockou, fretkou, kralikem bych tam jela s klidem. S exotem už nikdy.

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ae psem, kockou, fretkou, kralikem bych tam jela s klidem. S exotem už nikdy.
pak nechapu, proc jako prvni napisete nedoporuceni pod prispevek ke psum?

juhaj
napsal(a):
Krejcar nám léta dělal koně. Byl fajn.
Jo. Příjemně upovídaný. Jeho oblíbená diagnóza, když vstoupil do dveří a koně ještě neviděl - to je mezikosťák. Ale vždycky pomohl.

Doron
napsal(a):
Co to znamená:)?
Mezikostní sval (m. interosseus, přesněji řečeno množné číslo), i když je to vlastně spíš šlacha. Můžete si vygůglit, jestli vás to zajímá. Mezi zápěstím a záprstím a sezamskými kůstkami.. Odborně desmitida. Problém hlavně u skokových koní.