Falešná březost po kastraci a nechutenství

Jezevčík drsnosrstý
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Zzorinka

30.1.2023 07:11
Zzorinka

XXX.XXX.195.73

Dobrý den, mám velkou prosbu. Moje fenecka jezevčíka po kastraci má silnou falešnou březost, nalily se jí cecíky, vůbec nechce jíst ani pít. Dostala na veterine kapky na zastavení laktace, ale problém ještě pořád je. Hodně zhubla, na stehy jdeme až za 4 dnY. Hračky jsem sebrala, dávám jí glukapur, jak jsem se tu dočetla, ale teď to asi není ani na moc velké procházky, venku mrzne. Jak jí můžu pomoci? Sní jen ňamky, kousek šunky, skoro před ní tančím skoro, ale nic. Je taková apatická, a to byla taková popelnička předtím 😥. Děkuji moc

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.1.2023 08:57

Zzorinka napsal(a):
Dobrý den, mám velkou prosbu. Moje fenecka jezevčíka po kastraci má silnou falešnou březost, nalily se jí cecíky, vůbec nechce jíst ani pít. Dostala na veterine kapky na zastavení laktace, ale problém ještě pořád je. Hodně zhubla, na stehy jdeme až za 4 dnY. Hračky jsem sebrala, dávám jí glukapur, jak jsem se tu dočetla, ale teď to asi není ani na moc velké procházky, venku mrzne. Jak jí můžu pomoci? Sní jen ňamky, kousek šunky, skoro před ní tančím skoro, ale nic. Je taková apatická, a to byla taková popelnička předtím 😥. Děkuji moc

V jaké fázi pohlavního cyklu jste ji nechali kastrovat? A jak dlouho je po kastraci?

Pokud nechce jíst ani pít, řešila bych hned. Ne až za 4 dny.

30.1.2023 13:35

falešná březost po kastraci při kastraci záhy po hárání je normální

odmítání krmiva a vody však nikoliv a je to důvodem k okamžitému návratu do ordinace.

Přidejte reakci

Přidat smajlík