Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.2.2023 13:02

fikovnice napsal(a):

https://tv.idnes.cz/zahranicni/kometa-c-2022-e3-ztf-vesmir.V230131_194243_idnestv_pech

Děkuji. Vím o ní, bavily jsme se s masérkou. Mohla bych na ni koukat i z balkónu, prý se pohybuje v oblasti Velkého vozu. Který mám přímo před nosem. Ale ono je poslední dobou večer a v noci pořád zataženo.

Připravím si dalekohled a snad se zadaří.

1.2.2023 13:32
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Děkuji. Vím o ní, bavily jsme se s masérkou. Mohla bych na ni koukat i z balkónu, prý se pohybuje v oblasti Velkého vozu. Který mám přímo před nosem. Ale ono je poslední dobou večer a v noci pořád zataženo.

Připravím si dalekohled a snad se zadaří.

Nevím, kde se flákáte, Kometo?, ale na avizovaném místě- nad VV - nejste ani náhodou. Bylo tuhle - předevčírem???? -nečekaně jasno, já šla sundavat prádlo, čučela jsem ako tá myš, hlavu vyvrácenou, projela sem celej vůz dokola jak celníci a........prt! Kde ste jako byla?

1.2.2023 18:44

Zrzavci napsal(a):
Nevím, kde se flákáte, Kometo?, ale na avizovaném místě- nad VV - nejste ani náhodou. Bylo tuhle - předevčírem???? -nečekaně jasno, já šla sundavat prádlo, čučela jsem ako tá myš, hlavu vyvrácenou, projela sem celej vůz dokola jak celníci a........prt! Kde ste jako byla?

Sem si vzala náhradní volno, no.

1.2.2023 20:03

U nás vidět nebyla a nebude, pořád zataženo a pořád padají ty bílý srač.ky. Už mám toho tuto zimu plný zuby. Chci jaro.

1.2.2023 21:22
Zrzavci

XXX.XXX.113.179

Sem si vzala náhradní volno, no.

Zase?? Dyk ste ho měla už 50.000 let, nejste krapítek rozmachaná?
Dneska uvidim leda prt - pokud teda nebudu brát v potaz ten blesk, co tu sjel během vánice.

1.2.2023 21:44
fikovnice

XXX.XXX.60.149

Zrzavci napsal(a):
Dneska uvidim leda prt - pokud teda nebudu brát v potaz ten blesk, co tu sjel během vánice.

Že jo?
By mě teda zajímalo, za co to náhradní volno je...

1.2.2023 21:48
Zrzavci

XXX.XXX.113.179

fikovnice napsal(a):
Že jo?
By mě teda zajímalo, za co to náhradní volno je...

Chvíli svítí a je z toho unavená! Hrozný dneska.

1.2.2023 21:49
fikovnice

XXX.XXX.60.149

Zrzavci napsal(a):
Chvíli svítí a je z toho unavená! Hrozný dneska.

Přesně! Já se můžu upracovat a NV prt - Vaším výrazivem!

1.2.2023 21:51
Zrzavci

XXX.XXX.113.179

fikovnice napsal(a):
Přesně! Já se můžu upracovat a NV prt - Vaším výrazivem!

Voni už ty tělesa dneska nic nevydržej. Ani ty kosmický

2.2.2023 05:10
Dája6

XXX.XXX.68.154

U nás vidět nebyla a nebude, pořád zataženo a pořád padají ty bílý srač.ky. Už mám toho tuto zimu plný zuby. Chci jaro.

Hmmm, přijeďte do Havířova, nám tady kvetou sedmikrásky, roste tráva a keře nalévají pupeny.
My jsme jiný svět.
Dája

2.2.2023 18:08

Zrzavci napsal(a):

A vy víte, co jsem těch 50 000 let dělala? He? Tak mám právo být unavená.

2.2.2023 18:11

Dája6 napsal(a):
Hmmm, přijeďte do Havířova, nám tady kvetou sedmikrásky, roste tráva a keře nalévají pupeny.
My jsme jiný svět.
Dája

U nás kvetou i keře. Nevím, jak se jmenuje. Má taková drobná růžová kvítka.

2.2.2023 18:18
kouták

XXX.XXX.168.33

Lýkovec Kometko a ten se nepapá.

2.2.2023 18:31

U nás kvetou i keře. Nevím, jak se jmenuje. Má taková drobná růžová kvítka.

a nebo kalina bodnanská - ta v blízkém parku kvetla už na začátku ledna a voněla neskutečně

2.2.2023 18:31

kouták napsal(a):
Lýkovec Kometko a ten se nepapá.

Děkuji.

Já ho nepapám, jenom se jím kochám. Uprostřed "zimy" (dneska ráno byla hezká, bohužel dlouho nevydržela) si připadám jako v pohádce O dvanácti měsíčkách.

2.2.2023 18:33

a nebo kalina bodnanská - ta v blízkém parku kvetla už na začátku ledna a voněla neskutečně

Tahle myslím nevoní. Ale až půjdu zase kolem ní, vyzkouším.

2.2.2023 18:36

kaliny "dawn" mám a je to super věc. škoda, že nemám dost místa na vilín.

2.2.2023 22:34

U nás, bylo ještě před chvílí, když jsme se venčili s běloušem, jasno. Mohla jsem si krk vyvrátit a Vy, drahá Kometo, zase nikde...u Velkého vozu ani Kometa a ani žádný zapřažený kůň 😉
Ale zato jsem měla doma "voňavý" překvápko v pokoji, kde přebývá bělouš, když jsme v práci. A to jsem přišla brzo! No zatím s Enterozoo gelem dobrý....

3.2.2023 08:44

rapotacka11 napsal(a):
https://www.youtube.com/watch?v=dQrC0mSRNUk

Znám, znám. Už jsem psala, Nohavica je moje srdcovka. K loňským narozeninám jsem si nadělila jeho koncert.

3.2.2023 08:46
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

A vy víte, co jsem těch 50 000 let dělala? He? Tak mám právo být unavená.

No co byste jako dělala? Prt! Nikde Vás nebylo vidět.

3.2.2023 08:47

U nás, bylo ještě před chvílí, když jsme se venčili s běloušem, jasno. Mohla jsem si krk vyvrátit a Vy, drahá Kometo, zase nikde...u Velkého vozu ani Kometa a ani žádný zapřažený kůň 😉
Ale zato jsem měla doma "voňavý" překvápko v pokoji, kde přebývá bělouš, když jsme v práci. A to jsem přišla brzo! No zatím s Enterozoo gelem dobrý....

Já poslední dny nevidím ani ten Velký vůz. Přes den to vypadá ještě slibně, jasno, sluníčko a navečer se začne zatahovat a - prd, velebnosti.

3.2.2023 08:49

Zrzavci napsal(a):
No co byste jako dělala? Prt! Nikde Vás nebylo vidět.

Máte představu, co to je trmácet se celé věky vesmírem? A sama? Tma, zima, kosmické záření, asteroidy, černé díry... Nic moc.

3.2.2023 08:52
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Máte představu, co to je trmácet se celé věky vesmírem? A sama? Tma, zima, kosmické záření, asteroidy, černé díry... Nic moc.

Tak ňákej ten asteroid - si s nim snad poradíte ne? To vodstrčim a je to.

3.2.2023 09:01

Zrzavci napsal(a):
Tak ňákej ten asteroid - si s nim snad poradíte ne? To vodstrčim a je to.

Když já jsem křehká bytost...Jenom trocha ledu a kosmického prachu. Však víte, co se stalo před 65 milióny let. Asteroidy neradno podceňovat.

3.2.2023 09:03
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Když já jsem křehká bytost...Jenom trocha ledu a kosmického prachu. Však víte, co se stalo před 65 milióny let. Asteroidy neradno podceňovat.

sim vás chlap! s tim si dycky poradíme

3.2.2023 11:30
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Tak to já jsem s tím náhradním volnem dávno za zenitem...

7.2.2023 10:59
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

No tak je tam -evidentně

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-kometa-mezi-nebeskymi-vozy-astronomickou-fotografii-dne-je-cesky-snimek-225227#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=zNuKoKsUkma-202302070955&dop_id=225227&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

, ale prostě asi je stydlivá nebo co, se schovává, já ji tam NEVIDIM. Na vobloze. Na vobrázku jo, ale když vyjdu večer ven, dojdu ke včelínu, tak tam kuwa néééééééni! Utikla už?

7.2.2023 11:40

Taky ji nevidím. Asi přikrčena za kolem velkého vozu listuje pravidly českého pravopisu

7.2.2023 11:51
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Taky ji nevidím. Asi přikrčena za kolem velkého vozu listuje pravidly českého pravopisu

zabije Vás, hodí po Vás nějakej vesmírnej šutrák!

7.2.2023 12:00
fikovnice

XXX.XXX.20.198

7.2.2023 12:01

Zrzavci napsal(a):

zabije Vás, hodí po Vás nějakej vesmírnej šutrák!

Spíš mi dá nedostatečnou z jazyka mateřského, což na mě bude mít drtivější dopad, než by měl vesmírnej šutrák, vymrštěnej rozlícenou kometou.

7.2.2023 12:02
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Spíš mi dá nedostatečnou z jazyka mateřského, což na mě bude mít drtivější dopad, než by měl vesmírnej šutrák, vymrštěnej rozlícenou kometou.

Ne ne, Ty jsi právě adeptka na výtečnou!

7.2.2023 12:10
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Když Tě tu vidím...za chvíli se budu pomalu odpravovat z Tvé blízkosti...
Ještě jeden bazének...a šup šup za podnájemníky domů!

7.2.2023 12:13

fikovnice napsal(a):
Když Tě tu vidím...za chvíli se budu pomalu odpravovat z Tvé blízkosti...
Ještě jeden bazének...a šup šup za podnájemníky domů!

Jistěeeeee, jen ať si paninka provokuje wellnesem před dříčem, který od rána ruchá jak o život

Né vážně, doufám, že sis jako vždy užila pohodku. Po zkouškovým si ji zasloužíš, ne?

7.2.2023 12:26
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Jistěeeeee, jen ať si paninka provokuje wellnesem před dříčem, který od rána ruchá jak o život

Né vážně, doufám, že sis jako vždy užila pohodku. Po zkouškovým si ji zasloužíš, ne?

Já se vrátím...a hned jdu zase zkoušet! A to tu mám stejně noťas a pracuji...

Jinak na podzim byl bazén ledovej. Stěžovala jsem si a teď jeden den měl snad 37 stupňů, ostatní dny tak 33 stupně.

7.2.2023 12:32
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Jinak jsme s přáteli začali hrát hru - musí uhodnout slovo, ale Ty je smíš popsat jen slovy začínajícími na "P". A rozmohl se z toho nešvar!
Včera mi zas jiná kamarádka o péči u koček napsala tuto SMS:
"Péče probíhá poměrně předvídatelně: Podnájemnice přítulná, prostřední prozíravě pokukuje, původní posmutnělý. Pak překvapivě přítulný. Paní přikoupila pokrm plovoucí. Půjdu."

7.2.2023 12:40

To je boží hra! To by mě bavilo!

Pokrm plovoucí

7.2.2023 12:43
fikovnice

XXX.XXX.20.198

To je boží hra! To by mě bavilo!

Pokrm plovoucí

Já už to hraju s půlkou přátel a jsme mrtví smíchy!!!
A víš co je pokrm plovoucí? Filé!!!

Ono to vzniklo ze stolní hry. Tam si losuješ kartičky. Já si vylosovala záchod a rozvážně povídám mým přátelům: Pán, paní potřebují prkno pod pr.del...
Ihned to uhodli!

7.2.2023 12:44

fikovnice napsal(a):
Já už to hraju s půlkou přátel a jsme mrtví smíchy!!!
A víš co je pokrm plovoucí? Filé!!!

Ono to vzniklo ze stolní hry. Tam si losuješ kartičky. Já si vylosovala záchod a rozvážně povídám mým přátelům: Pán, paní potřebují prkno pod pr.del...
Ihned to uhodli!

Řekla bych: Pánové pravidelně pohrčí prkýnko.

7.2.2023 12:50
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Paní prozkoušela počet posluchačů. Pět pětek přidělila, postupně povyhazuje půlročník! Příšerné! Posluchači prázdné palice! Přísedící paštikovala, proč posluchači prostí...
Posluchači paní prosili. Paní prošení popřela, pětky přidělila. Průzkum posluchačů - paní panikaří!
Přísedící přemýšlí: Paní přednáší příšerně, proto posluchači prázdní! Přísedící povykládá přednostce, paní převeliká panika!!

A pokračovalo to mým dotazem kamarádce:
Paní půjde personálně podpořit Petra Pavla?

A takových SMS mám momentálně plný telefon!!!

7.2.2023 12:52
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Řekla bych: Pánové pravidelně pohrčí prkýnko.

Koukám trošku variace na Horáčkovu hnědou hondu

Pitomost! Posluchači prostě podcenili přípravu. Přednášející pravidelně připomínala poctivou pakárnu, představující přezkoušení.

7.2.2023 12:53

Koukám trošku variace na Horáčkovu hnědou hondu

Hořící hřívy huculských hřebců

7.2.2023 12:55
fikovnice

XXX.XXX.20.198

fikovnice napsal(a):
Paní prozkoušela počet posluchačů. Pět pětek přidělila, postupně povyhazuje půlročník! Příšerné! Posluchači prázdné palice! Přísedící paštikovala, proč posluchači prostí...
Posluchači paní prosili. Paní prošení popřela, pětky přidělila. Průzkum posluchačů - paní panikaří!
Přísedící přemýšlí: Paní přednáší příšerně, proto posluchači prázdní! Přísedící povykládá přednostce, paní převeliká panika!!

A pokračovalo to mým dotazem kamarádce:
Paní půjde personálně podpořit Petra Pavla?

A takových SMS mám momentálně plný telefon!!!

A kámoška mi odpověděla: Posluchači přemýšlet pozapomněli! Pouze papouškují předchozí příklady. Pozměníš - posluchači panikaří. Příšerné! * Přísedící potvora??

Kámoška učí na VUT...

7.2.2023 12:56
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Pitomost! Posluchači prostě podcenili přípravu. Přednášející pravidelně připomínala poctivou pakárnu, představující přezkoušení.

7.2.2023 12:58
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Pravda pravda, přísedící potvora! Požaluje přednostce. Paní pozvána pro personální pohovor! Paní - panika převeliká!

7.2.2023 12:58
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Dost hrozný je, že my už si nejen nepíšeme jinak, ale my už tak i mluvíme...

7.2.2023 13:02
fikovnice

XXX.XXX.20.198

fikovnice napsal(a):
Pravda pravda, přísedící potvora! Požaluje přednostce. Paní pozvána pro personální pohovor! Paní - panika převeliká!

Odepsání kámošky: Přemýšlím... Paní průběžně přátelská posluchačům přespříliš? Posluchači pomyslí: Paní přítel, ptá polehoučku, přes prubu pustí, pětky pozdrží. Pak překvapení - paní ptá pevně.

fikovnice napsal(a):

Panice předchází pochybení. Připustila přednášející pochybení? Prdlajz! Personální pochopí pramen pomluvy poskytnutou přísedící, pročež přednášející propustí prostu pokárání.

Hořící hřívy huculských hřebců

Hormonální hybrid homosexuál Horáček hladí hubici hasičské hadice..... hýžděmi...

7.2.2023 13:03

Hybaj! Honem! Haste! Hovada!

7.2.2023 13:04

Huš hajzle! Hydrometeority!!

7.2.2023 13:05

Halucinace

7.2.2023 13:06

Hospoda hořela hodinu. Hirošima hadr.

7.2.2023 13:07

Hořeniště halí hustá hmla.

7.2.2023 13:10
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Paní poslala potrubím převeliký produkt pln puchu... Podnájemník původní právě požaduje pokrm. Permanentně packou poškrabkává paní. Přeje plnění prostírání pochutinami. Paní peněz prostá. Podnájemníci poblíž přítelkyni probudili po páté?

To byl dotaz, ptž kámoška si stěžovala, že nad ní bydlí dva velcí MCO a ráno klušou a dupají po podlaze a ji to budí...

7.2.2023 13:10

Hyeny hodují...

7.2.2023 13:11
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Panice předchází pochybení. Připustila přednášející pochybení? Prdlajz! Personální pochopí pramen pomluvy poskytnutou přísedící, pročež přednášející propustí prostu pokárání.

Prostě perfektní!!!

7.2.2023 13:12

fikovnice napsal(a):

https://tv.idnes.cz/zahranicni/kometa-c-2022-e3-ztf-vesmir.V230131_194243_idnestv_pech

Někde jsem zaznamenala informaci "nad ránem". Ale ani nad ránem jsem ji neviděla. Když se konečně vyjasnilo, celou oblohu i krajinu přesvěcoval měsíc v úplňku. Třeba bude mít někdo větší štěstí, ale než Měsíc odcouvá, bude kometa pryč.

7.2.2023 13:12
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Hořeniště halí hustá hmla.

Ale tady to s tím "H" je něco známého, že jo?

7.2.2023 13:15
fikovnice

XXX.XXX.20.198

První prapůvodní podnájemník prostorově převyšující podnájemníka prostředního plus podnájemnici přechlupatou plemennou pravidelně pití požaduje. Podupává před pojítkem...Paní panika - podnájemník porucha...?

fikovnice napsal(a):

jj

aluska

XXX.XXX.197.205

fikovnice napsal(a):

jj, hoří hospoda od Redla https://www.youtube.com/watch?v=Dg4muGArSDM

fikovnice

XXX.XXX.20.198

Ježiš, já musím do toho bazénu!!!

7.2.2023 13:16
fikovnice

XXX.XXX.20.198

aluska napsal(a):
jj, hoří hospoda od Redla https://www.youtube.com/watch?v=Dg4muGArSDM

Jj, znám to...

7.2.2023 13:19

Já sem včera měla ideál podmínky k pozorování, než vyšel Měsíc, jenže jsem nevěděla, kde kometa je.
Tak jsem si včera večer pečlivě nastudovala, a dnes večer, jestli u koní budu zase tak dlouho, se pokusím ji zachytit. Zkusím si vzít své 4dioptriové brýle, protože bez nich kulový.

7.2.2023 13:21
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Hyeny hodují...

Hladomor hrozí, hlemýždi hlady hynou!

(pardon za vlastní inciativu, písničku neznám, tak nevím, zda to už autor nepoužil)

7.2.2023 13:22
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Já sem včera měla ideál podmínky k pozorování, než vyšel Měsíc, jenže jsem nevěděla, kde kometa je.
Tak jsem si včera večer pečlivě nastudovala, a dnes večer, jestli u koní budu zase tak dlouho, se pokusím ji zachytit. Zkusím si vzít své 4dioptriové brýle, protože bez nich kulový.

Já vám do toho nechci mluvit, ale obávám se že čtyři dioptrie na ukrytou paní kometu stačit nebudou. nevim jak to dělá, ale je neviditelná.

7.2.2023 13:27

Helejte, honem hoďte hrst hrachu hynoucím hlemýžďům!

Někde jsem zaznamenala informaci "nad ránem". Ale ani nad ránem jsem ji neviděla. Když se konečně vyjasnilo, celou oblohu i krajinu přesvěcoval měsíc v úplňku. Třeba bude mít někdo větší štěstí, ale než Měsíc odcouvá, bude kometa pryč.

Tak nějak. Konečně po delší době jasno, ale zase svítí Měsíc, takže stejně prd. Včera jsem zkoušela.

fikovnice

XXX.XXX.20.198

Prázdný plavací pool požaduje paní plavkyni. Paní poplave, popotápí, poleží; posléze pofrčí - podnájemníci posmutnělí...přítomnost paní požadují, pomazlení, pohrání, podrbání, pokrm plus pití!

7.2.2023 13:28
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Zrzavci napsal(a):
Hladomor hrozí, hlemýždi hlady hynou!

(pardon za vlastní inciativu, písničku neznám, tak nevím, zda to už autor nepoužil)

Houby hynou! Hibernují!

7.2.2023 13:30
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Hrách? Hlavně hlávku hlemýžďům. Hladovějící hlemýždi hodují hlávky...

7.2.2023 13:37
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Hrnek! Hrnek hrachu, hrst hladovějícím houby hlad hasí.

7.2.2023 13:37

fikovnice napsal(a):
Hrách? Hlavně hlávku hlemýžďům. Hladovějící hlemýždi hodují hlávky...

Hlemýždi hodovali hrozně hltavě. Hlávku, hrách, hrozny, hrušky.... honem hoďte hlemýžďům hrst heroinu!

7.2.2023 13:38
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Piš přítelkyně!

7.2.2023 13:39
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

fikovnice napsal(a):
Houby hynou! Hibernují!

Houby hynou? Houbám halt hlínu hnilou hoditit?

7.2.2023 13:39
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Hlemýždi hodovali hrozně hltavě. Hlávku, hrách, hrozny, hrušky.... honem hoďte hlemýžďům hrst heroinu!

HEROJN HLÍDAJ, hodme hlívu!

7.2.2023 13:40
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Prostřední podnájemník pravidelně pohrání požaduje. Paní pomenší předměty podnájemníkovi přemísťuje po podlaze. Podnájemník počíhá, posléze předměty polapává.

7.2.2023 13:40
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Hometa hudák hcípne hmíchy

7.2.2023 13:41
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Zrzavci napsal(a):
Houby hynou? Houbám halt hlínu hnilou hoditit?

Ha, hlemýždi hibernují...

7.2.2023 13:41
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Zrzavci napsal(a):

7.2.2023 13:42
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Houby hibernujou, hulákali hlady!

7.2.2023 13:43
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Heroin hlemýždí hibernaci huspěchá!

7.2.2023 13:43

Zrzavci napsal(a):

Hometa? He? Hefe!

Pracovnice proti potutelně pokukují....

7.2.2023 13:44
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Zrzavci napsal(a):
Houby hibernujou, hulákali hlady!

Hlemýždi halasně hlasití??

7.2.2023 13:44
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Hometa? He? Hefe!

Pracovnice potvory??

7.2.2023 13:45
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Hometa? He? Hefe!

Hefe, pošlete pracovnice popít preso! Potřeba pořádek!

7.2.2023 13:46
fikovnice

XXX.XXX.20.198

fikovnice napsal(a):
Heroin hlemýždí hibernaci huspěchá!

Pervitin popožene plže poshánět potravu potřebnou!

7.2.2023 13:48
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

fikovnice napsal(a):
Pervitin popožene plže poshánět potravu potřebnou!

Prt, pervitin právě hlemýždě zhibernuje.

7.2.2023 13:50
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Zrzavci napsal(a):
Prt, pervitin právě hlemýždě zhibernuje.

Prt, pervitin psychomotoriku plžů posílí, polezou potrhle po palouku, pomatení, pampelišky požírající...

7.2.2023 13:51

Heroin? Holky!
Hlemýždi hodlají hezky hemžit hladkým hlenem, hledajíce housenky!

7.2.2023 13:52

fikovnice napsal(a):
Pracovnice potvory??

Pracovnice podřízené, přesto potvory! Preso potřeba pro protivnou paničku.

7.2.2023 13:52
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Přítelkyně popíjí preso/pepsi, pojídá polévku/pokrm? Proč psaní ponechala?

7.2.2023 13:53

Heroin? Holky!

to už je mooooooc

7.2.2023 13:53
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Pracovnice podřízené, přesto potvory! Preso potřeba pro protivnou paničku.

Přísedící potvora podobná!!! Pohlavek potřeba...

7.2.2023 13:54

fikovnice napsal(a):
Přísedící potvora podobná!!! Pohlavek potřeba...

Pohlavek přes p*del?

7.2.2023 13:55
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Heroin? Holky!

Právě!!!
Pervitin pravděpodobně potřebnější!

7.2.2023 13:55
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Pohlavek přes p*del?

Přesně!

7.2.2023 13:56
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Paní půjde plavat, pochechtává se. Pán penziónu pomyslí: Paní požila pervitin!!!

7.2.2023 13:58

fikovnice napsal(a):
Přítelkyně popíjí preso/pepsi, pojídá polévku/pokrm? Proč psaní ponechala?

Pracovní produkty povinna podávat představeným. Potutelně pokukuje po přítomných pánech, plodí prostinká psaníčka, předstírajíc pořádnou práci.

7.2.2023 14:00

fikovnice napsal(a):
Paní půjde plavat, pochechtává se. Pán penziónu pomyslí: Paní požila pervitin!!!

Pán penzijónu požil pálenky, proto přestaň přemýšlet, pomyslí-li pán příkře.

Pracovní produkty povinna podávat představeným. Potutelně pokukuje po přítomných pánech, plodí prostinká psaníčka, předstírajíc pořádnou práci.

Předstírání práce patří podřízeným. Představená panička práci předává. Pozitiva pracovní pozice ;)

Zrzavci

XXX.XXX.226.6

fikovnice napsal(a):

A přitom je pani hlemejžď, co požil herojn! :D

7.2.2023 14:03
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

to už je mooooooc

Hlemýžď hledá housenku
housenka hlen hrne
Hlavou halas hučí
heroin hručí hrčí

a mně z toho všeho oční bulvy trčí

7.2.2023 14:05

Předstírání práce patří podřízeným. Představená panička práci předává. Pozitiva pracovní pozice ;)

Pěkně prosím, podřízenost přiznávám, příkoří pekelné prožívám!
Proto příště pozici představenou přijmu, přece potřebuji peníze. Pročež práci předstíranou předám podruhům, potutelně pošilhávajíc přes pokloněné palice po pozici prezidentské!

7.2.2023 14:08

Zrzavci napsal(a):

7.2.2023 14:10

Pěkně prosím, podřízenost přiznávám, příkoří pekelné prožívám!
Proto příště pozici představenou přijmu, přece potřebuji peníze. Pročež práci předstíranou předám podruhům, potutelně pošilhávajíc přes pokloněné palice po pozici prezidentské!

Pozoruji porozumění. Prachy potřeba pro psy!

7.2.2023 14:13

Případně pro ponýšky :-)

7.2.2023 14:14

Pozoruji porozumění. Prachy potřeba pro psy!

Porozumění? Paráda! Pošlete prachy? Pro potřebnou podřízenou? Prosím prosím. Postačí převodem.

7.2.2023 14:16
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Prachy??
Prosím, podarujte
Práci poté ponechte prácechtivým
Páč pracuje přec pouze pako.

7.2.2023 14:16

Porozumění? Paráda! Pošlete prachy? Pro potřebnou podřízenou? Prosím prosím. Postačí převodem.

Prachy předčasně prožrány paniččinými psy... psy? Psy, pány, ponýšky... Prostě prů*ser!

7.2.2023 14:28

Příliš příživníků! Prostě pošlete psy, ponýšky, pány pryč. Prachy potřebuje pracující představená pro přátelskou pomoc, provedenou převodem. Postačí poslat pětikilo. Prozatím.

7.2.2023 14:30
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Pětikilo? Prt pořídíte!
Pětilitr!
Pak přijde pohoda, prosecco, párečky, pinta píva, pár panáků....poražený popelnice...policie....přirozeně průser.

7.2.2023 14:32

Právě probíhá proškolení představených pracovníků. Prostě pruda. Proč prosím potřeba prudit pracovníky? Proto pročítám příběhy počínající pouze prvním písmenem P. Prča převeliká Pracovníci podiveni, proč prskám při proškolování.

7.2.2023 14:34

Zrzavci napsal(a):
Pětikilo? Prt pořídíte!
Pětilitr!
Pak přijde pohoda, prosecco, párečky, pinta píva, pár panáků....poražený popelnice...policie....přirozeně průser.

Pohrdáte pětikilem? Překvapivé! Příště pište pokorněji!

7.2.2023 14:34
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Hometa? He? Hefe!

Hefe hlaholí?
Hlavu honem hadrem halí?

7.2.2023 14:39
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Protože pětikilo právě prt působilo
Peněz potřeba poměrně plno
páč psiska pořád papat potřebují pak potřeby paničky poměrně pomírají.

7.2.2023 14:42

Pohrdáte pětikilem? Překvapivé! Příště pište pokorněji!

Pravda, pětikilo postačí pro potřeby, představující pokrm, pití, případně pletené prádlo, protože poměrně přituhlo. Potom pěkně poděkuji, poněvadž poskytnuté prostředky představují pouze počátek. Pak pošlete příštím převodem pětikil povícero.

7.2.2023 14:43

Přesto potřebujete pokoru. Prachy potřebují práci. Práce potřebuje proaktivitu. Proaktivita potřebuje perfektní pocit při práci. Přičinlivost potřeba. Pochopeno?

7.2.2023 14:45

Prsimvás, prostoduchá pisatelka plácá pitomosti, prostě přepískla prosbu. Prej pětilitr, pěkně poživačná paní, pravda?

7.2.2023 14:48
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Přesto potřebujete pokoru. Prachy potřebují práci. Práce potřebuje proaktivitu. Proaktivita potřebuje perfektní pocit při práci. Přičinlivost potřeba. Pochopeno?

Pokora pomůže pořídit pokrm a pití?
prosim předveďte.

7.2.2023 14:50

Zrzavci napsal(a):
Pokora pomůže pořídit pokrm a pití?
prosim předveďte.

Pokora přinese proaktivitu pro práci. Potom přijdou prachy. Pokokot pětikil, pětilitrů...

7.2.2023 14:52

Právě probíhá proškolení představených pracovníků. Prostě pruda. Proč prosím potřeba prudit pracovníky? Proto pročítám příběhy počínající pouze prvním písmenem P. Prča převeliká Pracovníci podiveni, proč prskám při proškolování.

Praví proškolující pravidelně přítomné pracanty, podřimující při plodné přednášce, proberou. Pokřikem, poplácáním plecí, případně půlek. Potřeba pořádně pracovní predispozice prověřiti! Případná pochybení papírově popsati, předati představeným, prostým pochopení pro příživnické parazity, požadující prachy, penzi, placené pobyty... Pochopím přání proškolení prospat, přesto poradím - poslouchejte!

7.2.2023 14:53
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

pokavad přijde podivat prašná hometa
práskne padne po podlaze
pak prt pro populaci popatřit hometu plující přes půlnoc plynně po proudu plynů,prachu, planet.

7.2.2023 14:54
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Pokora přinese proaktivitu pro práci. Potom přijdou prachy. Pokokot pětikil, pětilitrů...

Plesky, plky!

7.2.2023 14:56
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Praví proškolující pravidelně přítomné pracanty, podřimující při plodné přednášce, proberou. Pokřikem, poplácáním plecí, případně půlek. Potřeba pořádně pracovní predispozice prověřiti! Případná pochybení papírově popsati, předati představeným, prostým pochopení pro příživnické parazity, požadující prachy, penzi, placené pobyty... Pochopím přání proškolení prospat, přesto poradím - poslouchejte!

Paninko, pleskání půlek prohibitováno.

7.2.2023 14:57

Zrzavci napsal(a):
pokavad přijde podivat prašná hometa
práskne padne po podlaze
pak prt pro populaci popatřit hometu plující přes půlnoc plynně po proudu plynů,prachu, planet.

Padne po podlaze, prskajíce poučky: podmět, přísudek, pýcha, pytel, pysk. Proboha - pište přeci pořádně! Pravopis, pitomci!
Pančelka protrpí psané patvary, přesto přednostně pochválí pisatele, píšícího pěkně.

7.2.2023 15:05
fikovnice

XXX.XXX.20.198

fikovnice napsal(a):

Přitom paní pouze popila pět piv...

Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Pět pif plus pertvitrýn

fikovnice napsal(a):
Přitom paní pouze popila pět piv...

Přesto pojede povozem? Příšerné! Prorokuji pokutu.

7.2.2023 15:08
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Zrzavci napsal(a):

Paní! Plkáte! Psala jsem - paní pouze popila pět piv...

Protiproudem paní pomasírovala povislou pokožku. Poté protiproud paní poponesl po půlce plavací plochy - posléze paní prorazila palicí plachtu pokrývající plavací plochu.

7.2.2023 15:10
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Paní pokoru popírá! Policajti počíhají, poměří - paní pět promile.
Právě! Příšerné!

Pokuta - pohoda. Pohoršení prorokuji, pravděpodobně pokárání, poté průkaz převezme policie...

Zrzavci

XXX.XXX.226.6

fikovnice napsal(a):

Protiproudem paní pomasírovala povislou pokožku. Poté protiproud paní poponesl po půlce plavací plochy - posléze paní prorazila palicí plachtu pokrývající plavací plochu.

Pani - poupravila - podivejte -píšu pervitrýn

fikovnice napsal(a):

Pěkně prodražené plavání. Platí paní protrženou plachtu? Protože pokud platí, pak pěkně prodělává. Plachta przní plovací pool pěkných pár pololetí, pochybný přínos plachty prokázán. Proto placení pečlivě promyslet!

7.2.2023 15:12
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Paní pivko pouze pocucávala... Preso potřebuje.
Palice pobolívá - pozřít paták...?

7.2.2023 15:14
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Pěkně prodražené plavání. Platí paní protrženou plachtu? Protože pokud platí, pak pěkně prodělává. Plachta przní plovací pool pěkných pár pololetí, pochybný přínos plachty prokázán. Proto placení pečlivě promyslet!

Paní placení popře. Plachta prastará, prapůvodní, paní pofrčí povozem. Protržení pozjišťuje personál později. Pokárá paní/pány přišedší po paní!

7.2.2023 15:15
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Paní právě polehává po plavání. Povalování po posteli, preferovaný pokoj, poslední půlhodina...

7.2.2023 15:17

Pěkně paní podfoukla pána penzijónu. Přitom pozdější příchozí případně poškozenou plachtu proplatí, přestože plavali pokorně, plachtu příkladně podplouvaje.

7.2.2023 15:20
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Pěkně paní podfoukla pána penzijónu. Přitom pozdější příchozí případně poškozenou plachtu proplatí, přestože plavali pokorně, plachtu příkladně podplouvaje.

Pravda pravda, paní - podvodnice, podvojně...

7.2.2023 15:21

Příjemný přesun po polňačce přeji. Pádím pokoupit, pak pozdravit potomky, poté proležet pod peřinou pěkný podvečer, práce počká... Pa!

7.2.2023 15:27
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Paní popere, povyměňuje prádlo...přemýšlí: Personální přestěhování - penzión permanentní pobyt...? Paní preferuje, práce pražádná, péče, potrava, pití. Pouze peníze potřeba...

7.2.2023 15:29

fikovnice napsal(a):
Paní popere, povyměňuje prádlo...přemýšlí: Personální přestěhování - penzión permanentní pobyt...? Paní preferuje, práce pražádná, péče, potrava, pití. Pouze peníze potřeba...

Proto padej pracovat!

fikovnice

XXX.XXX.20.198

Příjemný přesun po polňačce přeji. Pádím pokoupit, pak pozdravit potomky, poté proležet pod peřinou pěkný podvečer, práce počká... Pa!

Pa pa přítelkyně. Pak přijde podvečer - posléze piš. Podám prohlášení - pořídila paní s policajty...?

fikovnice

XXX.XXX.20.198

Proto padej pracovat!

Peníze prachbídné!!!

7.2.2023 15:33

Po proškolování přišla práce. Po p*deli. Práci přidělil paniččin představený, pročež potřeba provést. Podřízeným přidělit přemýšlela, pádili přednostně pryč.

7.2.2023 15:46
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Po proškolování přišla práce. Po p*deli. Práci přidělil paniččin představený, pročež potřeba provést. Podřízeným přidělit přemýšlela, pádili přednostně pryč.

Podřízení - potvory plus podfukáři; Hefe - potřeba personál popohlavkovat, poplácat, pokárat, přeřadit!

7.2.2023 15:48
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Hefe, potřebuji pomalu pofrčet, pociťuji pres. Popiju preso, přesednu na povoz, pojedu. Podvečer - půlnoc - přihlásím, popíšu...

7.2.2023 15:58

fikovnice napsal(a):
Hefe, potřebuji pomalu pofrčet, pociťuji pres. Popiju preso, přesednu na povoz, pojedu. Podvečer - půlnoc - přihlásím, popíšu...

Půlnoc? Proboha! Prosimvás, přeci o půlnoci pochrupkávám!

7.2.2023 16:14
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Přečtete poránu...

7.2.2023 16:14
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Po páté...?

7.2.2023 16:15

fikovnice napsal(a):
Po páté...?

Poránu po páté? Pořád pochrupkávám, prací pokořena.

7.2.2023 16:16
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Právě piju preso před pofrčením povozem...
Potřebuji psychostimulaci, povzbuzení. Penzión posmutní...

7.2.2023 16:16
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Pak po patnácté?
Pochrupkávání permanentní?

7.2.2023 16:18
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Prosím, probuzení po ránu, přečtení příspěvků, poinformování. Paní - panika - policie...?

7.2.2023 16:22
fikovnice

XXX.XXX.20.198

A propos: Miluji češtinu!
A naprosto neskutečně mě baví tyto slovní hry/hrátky!
Už jsem tak napsala i jakési anonymní slečně ve vedlejším vlákně (zvracející štěně).

7.2.2023 16:28

fikovnice napsal(a):
Pak po patnácté?
Pochrupkávání permanentní?

Permanentní pochrupkávání - pouze přání převeliké.... postel plná psů.... pohádka!

7.2.2023 16:31
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Permanentní pochrupkávání - pouze přání převeliké.... postel plná psů.... pohádka!

Pochopím potěšení z přítomnosti podnájemníků!
Podnájemníci paní pravidelně poléhávají po pupíku, po prsou...

7.2.2023 16:33
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Hefe, pěkně poděkuji za pokec, pres, panika, paní potřebuje pofrčet. Podnájemníci posmutnělí...personál poodjel pryč.

7.2.2023 16:33

Prosím, potřebuji poradit.
Pořídila pávovar. Potřebuji poradit přes pávy.

7.2.2023 16:34
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Pespiro přesně popsala plán: Pojedu po polňačkách půltřetí hodiny... Policie pronásleduje paty paní. Parkoviště před panelákem plné k prasknutí...

7.2.2023 16:35
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Pávovar? Paní potřebuje poradit právě s pávy?

7.2.2023 16:36
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Pávy povařit, poté popít...

7.2.2023 16:40

fikovnice napsal(a):
Pávy povařit, poté popít...

:D pávu potřebuji. Prnkovou pochopitelně.

7.2.2023 16:44

Pražené pití? Profík!
Pokupte pressovací, pěkně peprná, patro pálící, provoní příbytek.

7.2.2023 16:48

Právě piji, pravý požitek, pěkně pěněnou, pro peněženku příjemnou.

7.2.2023 17:42

Právě piji, pravý požitek, pěkně pěněnou, pro peněženku příjemnou.

Prozradíte pojmenování? Pellini prázdné, praží pro penny :D

7.2.2023 17:56

Prozradíte pojmenování? Pellini prázdné, praží pro penny :D

Problém, pojmenování počíná písmenem připomínajícím pohoří...

7.2.2023 18:02

Protože právě používám pouze písmeno P, poskytnu photo

7.2.2023 18:14

Protože právě používám pouze písmeno P, poskytnu photo

poděkování, paní :)

7.2.2023 18:34

Po perném pracovním procesu pročítám příspěvky. Pláču. Praštěným pisatelkám patří pořádné poděkování, projasnily Place podvečer. Prosím, pokračujte, piště pilně.

7.2.2023 18:51

Po perném pracovním procesu pročítám příspěvky. Pláču. Praštěným pisatelkám patří pořádné poděkování, projasnily Place podvečer. Prosím, pokračujte, piště pilně.

Plako, přihoďte písemné perly! Potřebujeme posílit pisatelský pluk praštěných paní.
Pěkně prosím, přidejte příspěvek.

7.2.2023 19:04

Přidáním příspěvku pobouřím případné pubescenty, prťata. Podnapilý poeta, pohledejte po práci "Příběh plný P" po Potrubí, prudérní přispěvatelky porudnou... (Povolením podprsenky padají prsa pod pas....) Perfektní představa.

7.2.2023 19:37

Pradávno. Projekt Praxe pro praxi. Povinná prohlídka poloprovozů a průmyslových podniků příhraničních partnerů. Promíchaní posluchači prezenční, postgraduální, pár postdoků, projektová pracovnice, pedagogové, profesor a proděkanka. Přesto překvapivě perfektní parta. Prezentace posluchačů parádní, povinnosti plněny profesionálně.
Povinný popis plnění příhraničního partnerství podán prorektorovi popsáním povinných polí papírů pouze péčky... Podepsána proděkanka P...

byla to sranda (bylo to mnohem delší a všechno to byla pravda) - nejen jako povinnou zprávu ze služebky, ale i do projektu jsem ten oficiální zápis se zahraniční služební cesty protlačila...

bavím se tu hezky... H je horší, P jde docela dobře

8.2.2023 07:13

Magoři.

Tak jsem včera vejrala po kometě, brýle mi odhalily, že na nebi je víc, než dvacítka hvězd, ehm. Ukončila jsem pozorování ve chvíli, kdy jsem přimrzla k bráně. Pak jsem konstatovala, že kometu jsem jistě viděla, jen jsem nevěděla, že je to ona - a odebrala jsem se domů.

No a tam jsem zjistila, že jsem čuměla pochopitelně uplně jinam. Měla jsem za to, že kasiopeu už (úrovňově) předběhla, a ona, mrcha, se mrcasí někde jednu a půl délky nad orionem.

Tak dneska jsem přibalila k věcem triedr, a večer repete. Tvrděj, že už by neměl překážet moc Měsíc, tak jsem vážně zvědavá. Ráno jsem v 6 sice taky zkoušela něco vyvejrat, ale ono kupodivu v 6 už svítá. Takže prt, jak by řekla jistá zrzavá.

8.2.2023 07:29

Přidáním příspěvku pobouřím případné pubescenty, prťata. Podnapilý poeta, pohledejte po práci "Příběh plný P" po Potrubí, prudérní přispěvatelky porudnou... (Povolením podprsenky padají prsa pod pas....) Perfektní představa.

www.youtube.com/watch?v=vrCPoD6MVEs

8.2.2023 07:31
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

"Houno hoří - hýždě hynou
Horníček hlasitě hlaholí:Hííílfe, hííílfe!
Hroch hýčkán hluboce historičkou
hraje houslemi hymnu
Housku hryzající Hynek
houpe hryzce hlavou hore."

Proto sem celou cestu autem do práce ani nepípla, hromadilo se mi tam samý H

8.2.2023 07:33
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Plaka potěšena?
Prima
příště píšem pořádnějš,
pak Plaka plakat půl prázdnin

8.2.2023 07:35
8.2.2023 07:40
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Pouhlasím pravdu pá pspiro-Pövenpick pe pobrá páva. Pokud paninka pajnšmekr půže pkusit pohle:

https://www.lexacoffee.cz/kava/
https://www.lexacoffee.cz/darkova_sada/

py pupovali Ponduras-poc podrá,pemná, pehká páva, putná pi poc, pudem pupovat pnovu.

8.2.2023 08:16

Pěkné probuzení přeju!! Příjemný pracovní proces. Po práci pojedu poklouzat po prkýnkách

8.2.2023 08:17

Prubla předražené, popíjela peněžence přívětivé. Promyslela, pročež prohlašuje - průměr postačuje. Postovaná, pojmenováním počínajícím písmenem připomínajícím pohoří, perfektní!

Piji pravidelně, pravděpodobně přespříliš. Pokud preferujete podprůměr, pak Perla. Pléééé, půnebí pohoršila, peněženku potěšila.

8.2.2023 08:22

Prubla předražené, popíjela peněžence přívětivé. Promyslela, pročež prohlašuje - průměr postačuje. Postovaná, pojmenováním počínajícím písmenem připomínajícím pohoří, perfektní!

Piji pravidelně, pravděpodobně přespříliš. Pokud preferujete podprůměr, pak Perla. Pléééé, půnebí pohoršila, peněženku potěšila.

Perlu prubla, přesvědčivě protivná pochutina, plééééé.

8.2.2023 08:23

Pěkné probuzení přeju!! Příjemný pracovní proces. Po práci pojedu poklouzat po prkýnkách

Prkýnka plánuji! Pravidelně pokloužu prkýnka po Planai, případně Pitztal. Pojedu pravděpodobně patnáctého. Pobalím prkýnka, potomstvo, pána, přátele... Pánbůh přej pevný postoj!

8.2.2023 08:26
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Prkýnka plánuji! Pravidelně pokloužu prkýnka po Planai, případně Pitztal. Pojedu pravděpodobně patnáctého. Pobalím prkýnka, potomstvo, pána, přátele... Pánbůh přej pevný postoj!

Pánbůh přej pevný postoj!

Prosba pro pána?

Prdon, puberta

8.2.2023 08:29

Zrzavci napsal(a):
Pánbůh přej pevný postoj!

Prosba pro pána?

Prdon, puberta

Pochopitelně! Pán potřebuje psychicky podpořit, přestože předvádí prakticky perfektní postoj

Pubertu promíjím.

8.2.2023 08:29

Po práci plánuji pouze poskrovná prkýnka - po pláních při podniku. Planai, případně Pitztal ponechám pro profesionály!

8.2.2023 08:30

příjemné poklouzání. Pár prkýnek? Případně prkno? Perfektní počasí pro potřebné provětrání přetaženého pracovníka. Pozor, pády pozadí přebarví, přilba potřebná! Ploužnická princezna, placatky, partner počkají.

8.2.2023 08:35

příjemné poklouzání. Pár prkýnek? Případně prkno? Perfektní počasí pro potřebné provětrání přetaženého pracovníka. Pozor, pády pozadí přebarví, přilba potřebná! Ploužnická princezna, placatky, partner počkají.

Ploužnická princezna poklouzá po páru prkýnek. Prkno pro pubescenty. Přilba přibalena, pár párů ponožek, profesionální prsťáky pro pocit pohodlí.

8.2.2023 08:35

Prý pro profesionály... perfektně plužím

Přiznávám, plachtím pláněmi pohoří předlouhá pololetí, proto pošilhávám po přijatelně prudkých, polohou převyšujících pláně při podniku.

8.2.2023 08:36

Prý pro profesionály... perfektně plužím

Přiznávám, plachtím pláněmi pohoří předlouhá pololetí, proto pošilhávám po přijatelně prudkých, polohou převyšujících pláně při podniku.

Plužím poskrovnu, pouštím přímo!

8.2.2023 08:38

Ploužnická princezna poklouzá po páru prkýnek. Prkno pro pubescenty. Přilba přibalena, pár párů ponožek, profesionální prsťáky pro pocit pohodlí.

Páteřák! Potřebná proprieta. Páteř potřebuje pomoci při plužení, poskytuje pocit pevnosti!

8.2.2023 08:45

pár plání při podniku... Prvá? Pravá? Pravá prý perfektní.

8.2.2023 08:45

Páteřák plánuji pokoupit, potřebný pro práci při pubescentním ponýškovi. Pro prkýnka páteřák postrádám, plužit a pouštět přímo plánuji pomalu.

8.2.2023 08:46

pár plání při podniku... Prvá? Pravá? Pravá prý perfektní.

Přesně! Plánuji prubnout poprvé, poreferuji

8.2.2023 08:54

Páteřák plánuji pokoupit, potřebný pro práci při pubescentním ponýškovi. Pro prkýnka páteřák postrádám, plužit a pouštět přímo plánuji pomalu.

Pěkně plánujete plužit pomalu, přesto připomínám - plno přítomných pluží prachmizerně. Potom porazí paninku, páteř poškodí... Pamatujte, pluží povícero prkýnkářů, přičemž pravidelně potkáte pět pitomců, pádících plání plnou palbou. Pravím, páteřák pořiďte přednostně!

8.2.2023 08:58

preferujeme prkýnka přírodou pokluzující. Ponýškovou podrbej. Puberťačku překrásnou

8.2.2023 08:58

Paní píší příliš písmenek. Pracné přelouskat!

8.2.2023 08:59

Pěkně plánujete plužit pomalu, přesto připomínám - plno přítomných pluží prachmizerně. Potom porazí paninku, páteř poškodí... Pamatujte, pluží povícero prkýnkářů, přičemž pravidelně potkáte pět pitomců, pádících plání plnou palbou. Pravím, páteřák pořiďte přednostně!

Pochopila, prevence potřeba. Přiznávám, páteřák potřebuje přespříliš peněžních prostředků, proč předražen?

8.2.2023 09:00

preferujeme prkýnka přírodou pokluzující. Ponýškovou podrbej. Puberťačku překrásnou

Ponýšková předevčírem překvapena, paniška přišla podrbat ponýška!

8.2.2023 09:03

Pochopila, prevence potřeba. Přiznávám, páteřák potřebuje přespříliš peněžních prostředků, proč předražen?

Ponděkud předražen, pravda. Přesto potřebná pomůcka. Přesto, paní přece představená, práci přehazující podřízeným, penězi pokrytá! Proč proklíná předraženost páteřáku?

Prodejna prodává páteřák předražen pouze přijatelně: https://www.sportisimo.cz/arcore/koan/697499/?velikost-textilu=5995

8.2.2023 09:06

Ponděkud předražen, pravda. Přesto potřebná pomůcka. Přesto, paní přece představená, práci přehazující podřízeným, penězi pokrytá! Proč proklíná předraženost páteřáku?

Prodejna prodává páteřák předražen pouze přijatelně: https://www.sportisimo.cz/arcore/koan/697499/?velikost-textilu=5995

Protože prachy požaduje přeci pani - před pál půlhodinama pravila "pošli pětikila, pětilitry!"

8.2.2023 09:09

Protože prachy požaduje přeci pani - před pál půlhodinama pravila "pošli pětikila, pětilitry!"

Pravda, požadovala pomoc. Přesto pětikilo přijít pozapomnělo. Problém při převodu?

Poslyšte, pětikilo pro paní počká, padejte pokoupit páteřák.

8.2.2023 09:15

přírodou prokluzující prkýnka přijdou peněžně příznivěji. Pouze parkovací poplatky penízky poníží.

8.2.2023 09:16

Páteřák pěkný, peněz poskrovnu, přemýšlím povážlivě. Postrádám prodejnu poblíž podniku... potřebuji pronto pro prkýnkování po pár půlhodinách

8.2.2023 09:18

přírodou prokluzující prkýnka přijdou peněžně příznivěji. Pouze parkovací poplatky penízky poníží.

Půlka podniku provozuje prkýnkování přírodou, plkají půl pracovní pauzy pouze o prkýnkách... Paka.

8.2.2023 09:18

Půjčím páteřák. Problémem pouze poloha podniku. Předaleko

8.2.2023 09:20

Pravda, požadovala pomoc. Přesto pětikilo přijít pozapomnělo. Problém při převodu?

Poslyšte, pětikilo pro paní počká, padejte pokoupit páteřák.

Přijeďte pro pětikilo ad personam, pomoc poskytnuta. Převod pochybný..

8.2.2023 09:20

Přemýšlím - prkýnka pokrácená? Používaná polárníky při překračování pólu?

Prkýnka pohublá? Plynule přísunem pat poháněná?

8.2.2023 09:21

Paní probudit! Polárníci přeci používali psy!

8.2.2023 09:22

Píšu pořád příběhy počínající P, práci pozastavuji, průšvih. Peníze přijdou pokráceny!

8.2.2023 09:24

Psy pochopitelně přiznávám, přesto používali prkýnka pokrácená, provazy propletená.

8.2.2023 09:25

Psy pochopitelně přiznávám, přesto používali prkýnka pokrácená, provazy propletená.

Pravda pravda, psi pouze potahovali povoz.

8.2.2023 09:27

Píšu pořád příběhy počínající P, práci pozastavuji, průšvih. Peníze přijdou pokráceny!

Píšu posudek, plný právních precedentů. Pěkný problém, promyslet provázanost psaní při používání pouhého P. Pekelná práce, přinutí palici přemýšlet. Přesto předpokládám pochvalu představené, prémie přijdou (převodem).

8.2.2023 09:28

vypadnu z role - ale sportisimo v Géčku má akci na chrániče páteře... Zkusila jsem googlit. Decathlon v Liberci nicmoc, ale to sportisimo vypadá, že má více typů.

8.2.2023 09:29

pohublá prkýnka, přísunem pat poháněná Perfektní popis

8.2.2023 09:29

Vyjímečně taky vypadnu z role, Xerxová má pravdu. V Decathlonu bych si nevybrala, jsou takové fórové, ty jejich modely. Ve Sportissimu se dá fakt vybrat, při troše štěstí do tisícovky.

8.2.2023 09:32

vypadnu z role - ale sportisimo v Géčku má akci na chrániče páteře... Zkusila jsem googlit. Decathlon v Liberci nicmoc, ale to sportisimo vypadá, že má více typů.

Poděkuji převelice! Podivena, proč páteřák prkýnkový penězi poměrně příznivější proti páteřáku pro ponýšky??

8.2.2023 09:32

Vyjímečně taky vypadnu z role, Xerxová má pravdu. V Decathlonu bych si nevybrala, jsou takové fórové, ty jejich modely. Ve Sportissimu se dá fakt vybrat, při troše štěstí do tisícovky.

dneska čerpám dovolenou (zbytek staré) a tak se tu nudím a googlím... a čekám na polovičku, až dorazí domů a vypadneme bez lyží (ale se psem) někam ven...

8.2.2023 09:35

A mně se právě nechce kupovat jeden páteřák na lyže a další na koně. A jako fakt nechápu, proč na lyže se dá koupit do tisícovky a na koně za pětilitr??

8.2.2023 09:36

Zrzavci napsal(a):
Pouhlasím pravdu pá pspiro-Pövenpick pe pobrá páva. Pokud paninka pajnšmekr půže pkusit pohle:

https://www.lexacoffee.cz/kava/
https://www.lexacoffee.cz/darkova_sada/

py pupovali Ponduras-poc podrá,pemná, pehká páva, putná pi poc, pudem pupovat pnovu.

Páva Papua pochází - Pastviny. Potopená pes.

8.2.2023 09:36

Poděkuji převelice! Podivena, proč páteřák prkýnkový penězi poměrně příznivější proti páteřáku pro ponýšky??

prkýnka pro průměrné, ponýšci parťáci pouze pro peněženky plné...

8.2.2023 09:37

Protože ponýškové představují přísun peněz převeliký. Ponýškům potřeba pravidelně posluhovat pořád.
Prohánění po prkýnkách předpokládáme pouze při příznivém počasí. Proto páteřák pro ponýšky předražen povícero proti páteřáku pro prkýnka. Předpokládají poskrovnější pokoupení prkýnkáři.

8.2.2023 09:40

Pravda pravdoucí.... Páníček prudí převelice: "ponýšci potřebují peněz plno!" pyskuje. Panička přeci pilně pracuje, peníze přináší pravidelně, ponýšky potřebuje pro pohodovou psychiku! Postrádaje ponýšky, poputuje pro psychofarmaka!

8.2.2023 09:43

Prkýnka pro průměrné? Páni, pěkná pitomost (paní promine). Při průjezdu Pitztalem peněženka pláče. Prachy poletují, připomínajíce popel po pálení papíru. Pradávno pryč přijatelné požadavky provozovatelů plání. Prkýnka pekelně předražené povyražení.

8.2.2023 09:44

A mně se právě nechce kupovat jeden páteřák na lyže a další na koně. A jako fakt nechápu, proč na lyže se dá koupit do tisícovky a na koně za pětilitr??

Pořiďte pouze prkýnkový. Problém překonán. Poslouží při ponýšcích, prkýnkách, praxí potvrzeno.

8.2.2023 09:45

Prkýnka pro průměrné? Páni, pěkná pitomost (paní promine). Při průjezdu Pitztalem peněženka pláče. Prachy poletují, připomínajíce popel po pálení papíru. Pradávno pryč přijatelné požadavky provozovatelů plání. Prkýnka pekelně předražené povyražení.

Přesně!! Pláně při podniku podobné!! Plánované povyražení po práci přijde peněženku předraze.

8.2.2023 09:46

Pořiďte pouze prkýnkový. Problém překonán. Poslouží při ponýšcích, prkýnkách, praxí potvrzeno.

Přijatelný počin, peněženka poradostněna!

8.2.2023 09:47
Varaxi

XXX.XXX.191.78

Přesvatá prostoto!

8.2.2023 09:50

Varaxi napsal(a):
Přesvatá prostoto!

Pěkně pozdravujeme! Paní přišla pochválit plody práce píšících? Přidá příspěvek?

8.2.2023 09:51

Pěkně pozdravujeme! Paní přišla pochválit plody práce píšících? Přidá příspěvek?

Psali poctivě, pro přečtení potřeba pár pracovních přestávek...

8.2.2023 09:55
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Páva Papua pochází - Pastviny. Potopená pes.

Pšechno pim-pápu, peč potopenou pes (ves) pevim, Po pe Potopená? Pe p pom problém?
(Ježiš Partička hadr) :D
Páva ppravdu pýborná. Pastviny prima, píbilo pe pi pam.

8.2.2023 09:56
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Psali poctivě, pro přečtení potřeba pár pracovních přestávek...

Pár? Půlden!

8.2.2023 10:08

Procházka poránu pěkná, pes poběhal, panička poklouzala - pole pomrzlá, pokrývky pro prkýnka pohánená patami prostá.

8.2.2023 10:17
Varaxi

XXX.XXX.191.78

Přesně proto přišla. Při přečtení plavně padám. Potřebuju poradit, přes prsa pobolívá přesmátím. Pravděpodobně pectoris.
Pomůže psycholog? Plicní? Případně praktik? Pneumolog, pomocná péče pro pracující?

Proboha - připadá přítomným paním psaní používajíce P přenosné?
Potřebuju pomoc! Pche, psycholog! Posbírám padavčata, přepálím, připravím pomocný prvolék. Pomůže?
Pravdaže, přepálená padavčata pomůžou pokaždé.
Pijte pořádně - pět plných panáků přinese poklid pro přítomné. Pokud problém přetrvává, přidat panáky.
Pá.

8.2.2023 10:17
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Procházka poránu pěkná, pes poběhal, panička poklouzala - pole pomrzlá, pokrývky pro prkýnka pohánená patami prostá.

Pak prostě pobíhání po prkýnkách příště, a popijte pávu. Pastvinskou :D

8.2.2023 10:18

před prahem pokrývka promrzlá patnácticentimetrová. Pes polítá, pohrabe, pokouše postříhané prýty, přemístí polena, plaší pipinky, požere proso. Přehrabal přemrzlé pórky. Pitomec...

8.2.2023 10:20
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Varaxi napsal(a):
Přesně proto přišla. Při přečtení plavně padám. Potřebuju poradit, přes prsa pobolívá přesmátím. Pravděpodobně pectoris.
Pomůže psycholog? Plicní? Případně praktik? Pneumolog, pomocná péče pro pracující?

Potřebuju pomoc! Pche, psycholog! Posbírám padavčata, přepálím, připravím pomocný prvolék. Pomůže?
Pijte pořádně - pět plných panáků přinese poklid pro přítomné. Pokud problém přetrvává, přidat panáky.
Pá.

Pomůže psycholog?

Psícholog, případně patolog.

Panáky pít prohibitováno - pomůže padafčatový pyré?

8.2.2023 10:24

Zrzavci napsal(a):
Pak prostě pobíhání po prkýnkách příště, a popijte pávu. Pastvinskou :D

Pávu právě připravuji! 😂 Příhodné!

8.2.2023 10:24

Po požití padavčatového přepáleného prvoléku půjde psaní příběhů počínajících písmenem P prachbídně, pozor!

8.2.2023 10:28

pohov

8.2.2023 10:31

před prahem pokrývka promrzlá patnácticentimetrová. Pes polítá, pohrabe, pokouše postříhané prýty, přemístí polena, plaší pipinky, požere proso. Přehrabal přemrzlé pórky. Pitomec...

Pižla puberťáka pozdravuje! Pipinky, pokud přiletí, pravidelně pozoruje, povystavuje, proso požere - psí prosťáček.

8.2.2023 10:41

důležitý dorostlý dogák dusá dnes dopoledne dvorkem dokolečka dokola. Dupe děsně. Domů doběhne doprohřát dogouna, dospat desetiminutovku.

Dost - jdu mlet mák a strouhat brambory - budou dneska šišky s mákem. Oba je máme rádi a dělám je výjimečně...

8.2.2023 11:00

Přestáváte přispívat? Pauza? Přišel představený, požaduje pracovat?

8.2.2023 11:11

Přesně! Představená přišla, požadujíce produkty práce. Průser! Posudek pouze poloviční, provinilý pohled pisatelky přezíravě přešla pravíce: "Poslyš, piš pořádně, protože posudek představuje podstatný podklad pro posouzení případu!"
Potřebuji prozměnu pauzu, pr.del přesezená, prsty propletené psaním, pohaslý pohled, příšerná podívaná!

8.2.2023 11:24

Varaxi napsal(a):

Pá.

Pomůže panák průhledné pálenky, přísahám! Praxí prověřeno. Pokud právě paktikujete práci, pijte potají! Představení pochopení pro pití postrádají.

8.2.2023 11:32

Přesně! Představená přišla, požadujíce produkty práce. Průser! Posudek pouze poloviční, provinilý pohled pisatelky přezíravě přešla pravíce: "Poslyš, piš pořádně, protože posudek představuje podstatný podklad pro posouzení případu!"
Potřebuji prozměnu pauzu, pr.del přesezená, prsty propletené psaním, pohaslý pohled, příšerná podívaná!

Představený poránu přišel, pozdravil, pokoukal, pročež promptně pochodoval pryč. Produkty práce přijde požadovat později, proto prokládám práci pokukováním po příbězích psích paniček. Pusto, prázdno.

8.2.2023 11:51
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Představený poránu přišel, pozdravil, pokoukal, pročež promptně pochodoval pryč. Produkty práce přijde požadovat později, proto prokládám práci pokukováním po příbězích psích paniček. Pusto, prázdno.

příbězích psích paniček. Pusto, prázdno.

Protože pijou panácí, přece. Pak přetěžko psát, pravda?

Přidejte reakci

Přidat smajlík