Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Adelá.V

7.2.2023 10:09
Adelá.V

XXX.XXX.160.112

Dobrý den mè štěně dnes 2× zvracelo jednou v noci a podruhé okolo 10 hodiny ráno. Zvrací vyloženě celé granule. Nemá s tím někdo zkušenosti ? Pokud ano prosím poraďte.

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.2.2023 10:23

Šup na veterinu.

7.2.2023 10:25
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Rada? Jednoduchá a účinná. Pokud mi štěně zvrací opakovaně a to nestrávené jídlo zamířím poté k veterináři, který - na rozdíl od nás zde - diagnostikuje problém. My zde , když štěně nevidíme, můžeme sice napsat, že zkušenosti máme, protože je opravdu máme, ale jaksi to není konkrétní. Mohlo něco sežrat-nevhodný předmět, který mu tam dělá rotyku, mohlo sežrat něco venku - nevhodnou potravinu či exkrement, či jiné záležitosti.... mohlo ..... mohlo... mohlo toho x.

Adelá.V

7.2.2023 11:21
Adelá.V

XXX.XXX.160.112

Zrzavci napsal(a):
Rada? Jednoduchá a účinná. Pokud mi štěně zvrací opakovaně a to nestrávené jídlo zamířím poté k veterináři, který - na rozdíl od nás zde - diagnostikuje problém. My zde , když štěně nevidíme, můžeme sice napsat, že zkušenosti máme, protože je opravdu máme, ale jaksi to není konkrétní. Mohlo něco sežrat-nevhodný předmět, který mu tam dělá rotyku, mohlo sežrat něco venku - nevhodnou potravinu či exkrement, či jiné záležitosti.... mohlo ..... mohlo... mohlo toho x.

Dobře děkuji

7.2.2023 11:46
Doron

XXX.XXX.19.166

Možná mu také nesedí konkrétní granule, nebo granule vůbec.
To bych také to probrala s vetem.
Ať je prckovi brzy lépe:)!

7.2.2023 12:06
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Adelá.V napsal(a):
Dobrý den mè štěně dnes 2× zvracelo jednou v noci a podruhé okolo 10 hodiny ráno. Zvrací vyloženě celé granule. Nemá s tím někdo zkušenosti ? Pokud ano prosím poraďte.

Jen tak mmch. kolik je štěněti? On je rozdíl, pokud zvrací štěně třeba 10týdenní a 5měsíční.
Ale i tak - veterina!

Adelá.V

7.2.2023 13:55
Adelá.V

XXX.XXX.160.112

fikovnice napsal(a):
Jen tak mmch. kolik je štěněti? On je rozdíl, pokud zvrací štěně třeba 10týdenní a 5měsíční.
Ale i tak - veterina!

Jsou jí čerstvě 3 měsíce. Granulky má od značky Nature's varite už ji je dávám asi 10 dní.

7.2.2023 15:17
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Adelá.V napsal(a):
Jsou jí čerstvě 3 měsíce. Granulky má od značky Nature's varite už ji je dávám asi 10 dní.

A ta veterina...??

7.2.2023 15:18
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Adelá.V napsal(a):

Paní potřebuje pro psa profesionální péči!

7.2.2023 21:33
Doron

XXX.XXX.19.166

fikovnice napsal(a):
Paní potřebuje pro psa profesionální péči!

Jsem možná natvrdlá, ale co tím myslíte?

8.2.2023 07:01

Doron napsal(a):

Neplašte se, fíkovnice sem jen žertovně dopsala zprávu, jejíž všechna slova mohou začínat jen na "P". Z vedlejšího veselého tématu. Tak je to matoucí. Předpokládám hlavně pro zadavatelku, pokud by to četla Asi bych tyhle žertíky nechala fakt jen do témat, která tomu přísluší

8.2.2023 10:47
lupus4

XXX.XXX.205.61

Doron napsal(a):

aby šla k vetovi

8.2.2023 10:59
Doron

XXX.XXX.19.166

lupus4 napsal(a):
aby šla k vetovi

Pardon. Právě pochopila , plašit přestala!

8.2.2023 11:06
assil

XXX.XXX.225.195

Než hned veterinu bych prvně zkusila, jestli jiný jídlo, jako třeba flák masa, pes sežere bez zvracení a jestli jo, tak bych změnila granule. Můj minulej pes tohle měl taky po jedněch granulích, po hodině od sežrání je vyhodil v téměř nezměněném stavu.

8.2.2023 20:32
fikovnice

XXX.XXX.61.52

Doron napsal(a):

Koukněte do vlákna "Pro kometu..."

8.2.2023 21:03
Doron

XXX.XXX.19.166

fikovnice napsal(a):
Koukněte do vlákna "Pro kometu..."

Pochopila.
Přemýšlí pomalu:)

8.2.2023 21:23
fikovnice

XXX.XXX.61.52

Doron napsal(a):
Pochopila.
Přemýšlí pomalu:)

Paní příliš překritická...

8.2.2023 21:24
fikovnice

XXX.XXX.61.52

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Neplašte se, fíkovnice sem jen žertovně dopsala zprávu, jejíž všechna slova mohou začínat jen na "P". Z vedlejšího veselého tématu. Tak je to matoucí. Předpokládám hlavně pro zadavatelku, pokud by to četla Asi bych tyhle žertíky nechala fakt jen do témat, která tomu přísluší

Jenže "Buggyro", já jsem slečně/paní psala, že zde nic nevyřešíme. Ať jde na veterinu. To stejné psaly i ostatní dámy. Pak jsem se i ptala, zda už návštěva veta byla...a odpověď nula. Tak jsem to pojala takto, ale polepším se!

9.2.2023 07:01

Joo, to je jasné, ona se zadavatelka beztak už neozvala. Já vždycky u každého doufám, že se téma rozvine v rámci tématu :-) (a pak přidám sama nějaký OT, samozřejmě)

Přidejte reakci

Přidat smajlík