Bambusové povlečení a psí chlupy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Evkaaa

14.2.2023 16:19
Evkaaa

XXX.XXX.152.10

Dobrý den, máte někdo zkušenost s bambusovým povlečením a psími nebo kočičími chlupy na tomto povlečení ?
Moc děkuji :-)

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.2.2023 18:48

A co byste chtěla vědět? Jestli se chlupy na bambusové povlečení chytají míň nebo víc?

15.2.2023 09:32

Evkaaa napsal(a):
Dobrý den, máte někdo zkušenost s bambusovým povlečením a psími nebo kočičími chlupy na tomto povlečení ?
Moc děkuji :-)

Nemám. Ale vím, že kočičí chlupy se chytají úplně na všem. Nejhorší jsou fleecové mikiny.

15.2.2023 09:33

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nemám. Ale vím, že kočičí chlupy se chytají úplně na všem. Nejhorší jsou fleecové mikiny.

z těch to jde aspoň vyprat. ale mám několik párů ponožek, které jsou chlupomagnetem nevratně.

15.2.2023 09:55
assil

XXX.XXX.225.195

z těch to jde aspoň vyprat. ale mám několik párů ponožek, které jsou chlupomagnetem nevratně.

Co nevezme pračka, vezme sušička. No a nebo za mě nejlepší bazmek na sundavání chlupů z čehokoliv https://www.mall.cz/odstranovace-zmolku/webhiddenbrand-kik-kx5691-odstranovac-zmolku-100111938329?gclid=EAIaIQobChMIo87s65OX_QIVTe13Ch1wzAfAEAQYBCABEgJPz_D_BwE

15.2.2023 09:58

To sice jo, ale za pět vteřin po vytažení z pračky tam ty chlupy zase jsou. Zrazavobílý kocour prostě nezklame.

A za mě jsou nejhorší černé ponožky. protože na nich ty chlupy prostě VIDÍM úplně nejvíc.

15.2.2023 10:02

To sice jo, ale za pět vteřin po vytažení z pračky tam ty chlupy zase jsou. Zrazavobílý kocour prostě nezklame.

A za mě jsou nejhorší černé ponožky. protože na nich ty chlupy prostě VIDÍM úplně nejvíc.

jo, jsou černé. ale chlupaté jsou i v sušičce před vytažením.

15.2.2023 10:06

jo, jsou černé. ale chlupaté jsou i v sušičce před vytažením.

Jasně, ale černé chlupy na černých ponožkách nevidím. Ty druhé ano.

15.2.2023 10:07

Jasně, ale černé chlupy na černých ponožkách nevidím. Ty druhé ano.

nemám černé chlupy ani z černých koček, jsou takové šedivé.

15.2.2023 10:09

Je třeba zvolit správnou barvu oblečení a chlupy nebudou problém

15.2.2023 10:43
Varaxi

XXX.XXX.191.78

Chce to zvolit správnou a hlavně jednotnou barvu koček a chlupy nebudou problém. :)
Mmch - bambusové, lněné a bavlněné mám kde co jako památku z dob boje se stafylokokem. A platí to, co platí úplně u všech typů vláken: Stejně jako není akryl jako akryl, není ani bambus jako bambus.
Záleží, z jak kvalitní látky koupíte povlečení; ale obecně je to vcelku srovnatelné s bavlnou a o chlup horší než se lnem.
Pokud máte 100% bavlněnou utěrku, bude to podobné.

15.2.2023 13:14

Je třeba zvolit správnou barvu oblečení a chlupy nebudou problém

Fajn. Tak co navrhujete v případé zrzavobílého a černého kocoura?

15.2.2023 13:17
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

taklenc něco

https://www.evi-latky.cz/wp-content/uploads/2022/04/25903-1.jpg

15.2.2023 13:29

Zrzavci napsal(a):
taklenc něco

https://www.evi-latky.cz/wp-content/uploads/2022/04/25903-1.jpg

Jo, to by šlo. Ale děti ve škole by asi koukaly, v čem jsem přišla.

Ale třeba by si zvykly.

15.2.2023 13:35
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Jo, to by šlo. Ale děti ve škole by asi koukaly, v čem jsem přišla.

Ale třeba by si zvykly.

No nejni to nejvzhlednější, pravda. nebo aspoň pro mě, nosím výhradně jen černou /proto nemám černý psy /, ale chlup se na tom bude hledat těžko

Evkaaa

15.2.2023 18:00
Evkaaa

XXX.XXX.152.10

A máte někdo s bambusovým povlečením zkušenost? Na barvy se moc hrát nedá, zvláště u ponožek, tam to chytá hlavně elastan. Já mám bílou mainu, pestrobarevnou mainu, vlkošedého psa a pestrbarevného psa, takže :-(, totální mix barev

15.2.2023 18:26
Varaxi

XXX.XXX.32.77

Jak jsem už psala, je to cca nastejno s bavlnou. Záleží, jak kvalitní a hladká je látka, ale ani v nejlepším případě zázrak nečekejte.
Máte třeba odkaz na to povlečení? Třeba mám doma stejné...

16.2.2023 06:56

Když se takhle ptáte, tak v první řadě výměnu jednoho kocoura za kocoura vhodnější barvy, abyste je barevně sesouladila. Je na vás, jestli budou oba černí nebo rezavobílí. Pak bude volba vhodně barevného oblečení hračka.
Doufám, že je jasné, že pouze vtipkuji.

Musíte volit pestřeji vzorované materiály, viděla bych to na přírodní, spíše podzimní, barevnost.

Edit: to radí ženská, která měla velkého bílého chlupatého psa v bytě a nejradši nosí černé a tmavé oblečení.

16.2.2023 09:04

Když se takhle ptáte, tak v první řadě výměnu jednoho kocoura za kocoura vhodnější barvy, abyste je barevně sesouladila. Je na vás, jestli budou oba černí nebo rezavobílí. Pak bude volba vhodně barevného oblečení hračka.
Doufám, že je jasné, že pouze vtipkuji.

Musíte volit pestřeji vzorované materiály, viděla bych to na přírodní, spíše podzimní, barevnost.

Edit: to radí ženská, která měla velkého bílého chlupatého psa v bytě a nejradši nosí černé a tmavé oblečení.

Však já tomu rozumím. Jenomže já musím brát ohled i na to, co mi sluší.

Onehdá si dítě ve škole obíralo s omluvou chlupy z jagdteriéra. Já ji uklidnila, že mám na sobě pro změnu chlupy kočičí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík