Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.2.2023 23:05
Rezzzy

XXX.XXX.15.85

Zdravím, řeším cestování se psem, do hlavního auta bych ráda pořádnou klec, ještě nevím jakou, ale co do druhého? To bude jen na takové popojíždění po okreskách. Kšíry? Popř.jaké? Kennelku? Klec přehazovat nechci, a stejně by se do druhého nejspíš nevešla. Předem děkuji

16.2.2023 23:30
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Rezzzy napsal(a):
Zdravím, řeším cestování se psem, do hlavního auta bych ráda pořádnou klec, ještě nevím jakou, ale co do druhého? To bude jen na takové popojíždění po okreskách. Kšíry? Popř.jaké? Kennelku? Klec přehazovat nechci, a stejně by se do druhého nejspíš nevešla. Předem děkuji

Kenelka je levná a v rámci možností bezpečná varianta.

16.2.2023 23:58
Rezzzy

XXX.XXX.15.85

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Kenelka je levná a v rámci možností bezpečná varianta.

Dekuju, na nějaké kouknu, zatím mám čas, ale nechci to shánět na poslední chvíli, jak je mým oblíbeným zvykem

Neregistrovaný uživatel

17.2.2023 16:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.26.26

Pokud máte kombika neni nejjednodušší vyhradit proste provi kufr a dát tam síť nebo mříž? Mam kombika s pevnou mříží na pojezdech. (takže jí můžu i odmontovat) a je to pecka. Dozadu narvu cokoli a nehrozi že mi to urazí hlavu při bouračce

17.2.2023 21:36
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Pokud máte kombika neni nejjednodušší vyhradit proste provi kufr a dát tam síť nebo mříž? Mam kombika s pevnou mříží na pojezdech. (takže jí můžu i odmontovat) a je to pecka. Dozadu narvu cokoli a nehrozi že mi to urazí hlavu při bouračce

Akorát to v případě bouračky pes nerozdýchá, může zničit interiér a v létě mu při zastavení nejde nechat otevřený kufr.

17.2.2023 23:29
Rezzzy

XXX.XXX.15.85

Neregistrovaný uživatel napsal(a):

O mříží jsem taky uvažovala, ale raději bych něco, co se dá použít i jinde a navíc mě od toho kamarádka odrazovala a teď i Inspektor, tak si myslím, že kdyby to mělo být poradny, sama si to tam nedám. Domdruheho bude určitě klec, tam by ani mříž nesla dát, máme 7 místné auto a nevím, jak by se cestujícímu vzadu lezli do auta kufrem a koukat na mříže. Druhé je jen na popojíždění, může se taky brzy vyměnit, tak něco, co se dá předávat.Ale děkuju

Přidejte reakci

Přidat smajlík