Ahoj,malemu jsou 3 mesice a ma 2 kila. Uz 4 dny si vsimam, ze mu lupou zadni nohy. Rodice pately 0/0. Mam doma jeho pribuzneho tez jsem mu nechala udelat vysetreni patel 0/0. Chovka ma u vsech psu, co ma doma vysetrene pately ( ac to neni povinnost do chovu ) a vsichni v pohode. Docela me to desi. Pejsek je aktivni, beha, skace ( treba do pelechu a ven ). Nedokazu urcit, od kud to jde, jestli jako prsty, nebo koleno a prijde mi, ze to nedela, pri chůzi dopredu. Myslim, ze to delaji obe nohy. Mam ho 3 tydny doma a vsimla jsem si toho az ted. Docela me to desi. Pejsek nekulha a nejevi zadne problemy s chuzi. Mam u nej v planu vysetreni patel, ale to je tak idelani po roce zivota. Ptala jsem se zname, co nedavno vystudovala veterinu, tak mi napsala, ze u stenat to mozne je, ze se rustem zpevni. Ono to o celkem zni jako zvuk staticke elektriny, kdyz clovek dostane treba ranu od svetru. Je pravda, ze jednou pri pohlazeni, jsem od stenda pecku dostala, ale zas se mi nezda, ze by takhke sam se nabijel. Takze si myslim, ze jsou to ty nozky. Nezazil to nekdo u stenete ? Ze by se to rustem upravilo ? Porad doufam, ze by to ta patela nebyla, ale pri tezkych stupnich, by mi nelital a zvedal by nozku. Tak jsem se chtela zeptat zda nekdo neresil neco podobneho. Pochopila bych, kdyby byl starsi a hold by se ukazala ty pately, ale takhle prcek ?
PS : Objednala jsem ho k ortopedovi, ale jdem tam za par dni.