Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.2.2023 11:10
Rezzzy

XXX.XXX.15.85

Co si myslíte o MET konferenci? Zúčastnili jste se minulých ročníků nebo plánujete letos?

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.2.2023 11:12

Účastnila jsem se loni, a lístky na letošek jsem kupovala v první vlně. :-)

23.2.2023 11:16
Rezzzy

XXX.XXX.15.85

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Účastnila jsem se loni, a lístky na letošek jsem kupovala v první vlně. :-)

Takže to stojí za to, já o tom právě dost uvažuju, zajímavé přednášky a když se to rozpočítá, nestojí to tolik

23.2.2023 11:26

Já se účastnila loni.
Psa zatím nemám a snažím se vzdělávat kde to jde, protože mě to baví a chci se co nejlépe připravit, až jednou nastane ta vhodná doba na pořízení ...Přednášky opravdu zajímavé. Poslouchat Turid Rugaas pro měl byl docela silný zážitek a díky tomu jsem se zamyslela i nad věcmi, co by mě jinak nenapadly. S Chiragem Patelem byla další obohacující přednáška (vlastně dvě)...a jen za tyhle dvě mi ten lístek stál, zajímavé byly ale všechny.
Letos lístek nemám, protože mám jiné výdaje, ale jinak bych do toho šla znovu.

23.2.2023 11:58
Rezzzy

XXX.XXX.15.85

Já se účastnila loni.
Psa zatím nemám a snažím se vzdělávat kde to jde, protože mě to baví a chci se co nejlépe připravit, až jednou nastane ta vhodná doba na pořízení ...Přednášky opravdu zajímavé. Poslouchat Turid Rugaas pro měl byl docela silný zážitek a díky tomu jsem se zamyslela i nad věcmi, co by mě jinak nenapadly. S Chiragem Patelem byla další obohacující přednáška (vlastně dvě)...a jen za tyhle dvě mi ten lístek stál, zajímavé byly ale všechny.
Letos lístek nemám, protože mám jiné výdaje, ale jinak bych do toho šla znovu.

Já taky ještě psa nemám, ale doufám, že se zadaří a bude. Tak se snažím dopředu vzdělávat. U minulého psa jsem nasekala mraky chyb a ráda bych se jim vyhla.
Právě jsme koupila lístek, tak jsme na to zvědavá

23.2.2023 18:04

Rezzzy napsal(a):
Takže to stojí za to, já o tom právě dost uvažuju, zajímavé přednášky a když se to rozpočítá, nestojí to tolik

Jsou to peníze utracené za vzdělání, to je, myslím, dobrá investice. A zrovna na MET konferenci je to složení řečníků unikátní, témata nejsou banální…

Lehce OT příběh (ale jen trošičku, pointa je vlastně k tématu) - včera jsem byla na psím webináři. Absolvovala jsem jich už spoustu, četla jsem pár knih, chodím pravidelně na individuální lekce… no, řekla bych, že nějaký teoretický základ mám. Když se zamyslím nad jednotlivými tématy izolovaně, nedozvěděla jsem se na tom webináři vůbec nic nového, všechno jsem to znala. Ale jedna věc tam byla zmíněná v jednom konkrétním kontextu, a to byl přesně ten chybějící dílek skládačky! Dneska jsem to vyzkoušela v praxi, a ač je to drobnost, tak je to totální gamechanger.

PS Náš trenér mě na to minimálně třikrát upozorňoval, ale ani jednou mi to v hlavě nedoteklo tam, kam mělo. 🤷‍♀️🤦🏻‍♀️

23.2.2023 18:29
Rezzzy

XXX.XXX.15.85

Jsou to peníze utracené za vzdělání, to je, myslím, dobrá investice. A zrovna na MET konferenci je to složení řečníků unikátní, témata nejsou banální…

Lehce OT příběh (ale jen trošičku, pointa je vlastně k tématu) - včera jsem byla na psím webináři. Absolvovala jsem jich už spoustu, četla jsem pár knih, chodím pravidelně na individuální lekce… no, řekla bych, že nějaký teoretický základ mám. Když se zamyslím nad jednotlivými tématy izolovaně, nedozvěděla jsem se na tom webináři vůbec nic nového, všechno jsem to znala. Ale jedna věc tam byla zmíněná v jednom konkrétním kontextu, a to byl přesně ten chybějící dílek skládačky! Dneska jsem to vyzkoušela v praxi, a ač je to drobnost, tak je to totální gamechanger.

PS Náš trenér mě na to minimálně třikrát upozorňoval, ale ani jednou mi to v hlavě nedoteklo tam, kam mělo. 🤷‍♀️🤦🏻‍♀️

Já hodně čtu, teď mám i dost knížek o výchově a výcviku bezi mi teď několikatýdenní kurz o genetice koček. Právě že mi ta cena nepřišla tak vysoká, na to kolik tam bude přednášejících, bude to s překladem a na půl roku, to mi přijde super. Lístek už mám. Peněz za vzdělání mi líto není . Jsem ráda, že díky kovidu je tu spousta možností na online webináře, co mám děti a bydlím v horní dolní tak bych se jen tak někam nedostala.Sice muž je super když je potřeba pohlídá, minulé celý víkend když jsme jela na výstavu na Slovensko, ale tato forma je pohodlnější.

Přidejte reakci

Přidat smajlík