Kastrace feny Ostrava - přibližné ceny?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.3.2023 13:52
Adel31

XXX.XXX.87.125

Dobrý den, chtěla bych vykastrovat svou dvou letou fenku, kříženec 14 kg max. Chci kastrovat u Richarda Savioly, ale ráda bych věděla zda má někdo i jiné zkušenosti z okolí Ostravy. Cenu bych taky ráda věděla, všude je velké rozmezí a nevím jak zrovna v Ostravě, to jsem nenašla. Kdyby byl někdo u našeho veterináře tak by to pomohlo úplně nejlépe.

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.3.2023 14:25

Adel31 napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych vykastrovat svou dvou letou fenku, kříženec 14 kg max. Chci kastrovat u Richarda Savioly, ale ráda bych věděla zda má někdo i jiné zkušenosti z okolí Ostravy. Cenu bych taky ráda věděla, všude je velké rozmezí a nevím jak zrovna v Ostravě, to jsem nenašla. Kdyby byl někdo u našeho veterináře tak by to pomohlo úplně nejlépe.

a proč se na cenu operace nezeptáte přímo v ordinaci??

2.3.2023 14:40

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
a proč se na cenu operace nezeptáte přímo v ordinaci??

Nebo si najít webové stránkyránky. Myslím, že je spousta ordinací už má. Jaké služby nabízejí a za kolik. Jinak by na zvedání telefonu museli zaměstnat jednoho samostatného člověka.

2.3.2023 15:40

Naposled, když jsem se ptala, což jsou cca 2 roky, to bylo 10 tis. (Bruntál). Mám za to, že teď to bude víc. Taky záleží na velikosti fenky.

2.3.2023 17:07
knedlyk

XXX.XXX.195.42

Nechcu si vymýšlet a účet už nedohledám, ale zdá se mi, že jsme platili 12000,-. Kastrace proběhla loni z důvodu pyometry. Váha cca 8 kg, inhalační narkóza, mléčné lišty zůstaly. Veterina v Porubě.

2.3.2023 20:51
Terven

XXX.XXX.110.191

knedlyk napsal(a):
Nechcu si vymýšlet a účet už nedohledám, ale zdá se mi, že jsme platili 12000,-. Kastrace proběhla loni z důvodu pyometry. Váha cca 8 kg, inhalační narkóza, mléčné lišty zůstaly. Veterina v Porubě.

Tak to čumím, teda...taková suma u takovýho prcka. Úplně se stydím napsat, kolik jsem platila já - taky velký město, pouze kastrace, inhalační narkóza a 5 kg fena...a péče super- akorát to teda nebylo s pyometrou.

3.3.2023 08:31
Dája6

XXX.XXX.236.186

knedlyk napsal(a):

Tak to valím kukadla.
Před 14 dny kastrace ( psa ) kastrace + odebrání Bradavice na dva stehy + 4 vytrhnuté zuby+ odstranění epulisu + vyčistit zubů + na 9 dní antibiotika= cena 3 450kč ( Havířov)
Já vím kastrace feny je něco jiného než kastrace psa.
Dája

3.3.2023 09:45

Dája6 napsal(a):
Tak to valím kukadla.
Před 14 dny kastrace ( psa ) kastrace + odebrání Bradavice na dva stehy + 4 vytrhnuté zuby+ odstranění epulisu + vyčistit zubů + na 9 dní antibiotika= cena 3 450kč ( Havířov)
Já vím kastrace feny je něco jiného než kastrace psa.
Dája

mé drahé zviřátko teď konzumovalo atb s cenou dávka na 1 den = 367,50
ta druhá byla daleko levnější

Přidejte reakci

Přidat smajlík