Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.3.2023 19:13
veproknedlozelo

XXX.XXX.82.5

Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli nekdo nevi o nejakem psim tabore pro deti, nejlepe v okoli Jihoceskeho kraje, kde maji jeste na tenhle rok volno.
Predem dekuji za odpoved.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.3.2023 20:04

O žádném nevím, ale třeba poradí jiní. Chtělo by upřesnit, co hledáte. Psí tábor pro děti zaměřený na jaké kynologické odvětví?

3.3.2023 20:14

veproknedlozelo napsal(a):
Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli nekdo nevi o nejakem psim tabore pro deti, nejlepe v okoli Jihoceskeho kraje, kde maji jeste na tenhle rok volno.
Predem dekuji za odpoved.

..zkuste sdružení Halík z Třeboně, pokud sami neporadaji, rak určitě budou vědět...a zkuste se podívat na stránky ZKO Veselí nad Lužnicí, Jindřichův Hradec...nevím zda je ještě Třeboň anebo další Jihočeská města....

3.3.2023 20:15
Rezzzy

XXX.XXX.15.85

Já si takový tábor pro děti nedovedu představit. Spousta dětí, spousta psů, mraky zodpovědnosti. Podle čeho by se vybíralo? Věk dítěte, velikost psa?

3.3.2023 20:17

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
..zkuste sdružení Halík z Třeboně, pokud sami neporadaji, rak určitě budou vědět...a zkuste se podívat na stránky ZKO Veselí nad Lužnicí, Jindřichův Hradec...nevím zda je ještě Třeboň anebo další Jihočeská města....

HAFÍK z Třeboně

3.3.2023 20:21

Rezzzy napsal(a):
Já si takový tábor pro děti nedovedu představit. Spousta dětí, spousta psů, mraky zodpovědnosti. Podle čeho by se vybíralo? Věk dítěte, velikost psa?

Záleží právě na věku dítěte, disciplíně, velikosti psa, podmínkách pořadatele. Znám bezva agi nebo obedience tábory, kde je počet účastníků limitován, dospěláci jsou zodpovědní a vše šlape.

3.3.2023 20:24
Rezzzy

XXX.XXX.15.85

HAFÍK z Třeboně

Já teď našla v Trhové Kamenici, jako vypadá to super, je to pro děti od 10let, jsem se probrala z prvního zděšení, kdy jsme si bez přemýšlení představila 7-8 létě děti jak pobihaji neřízeně se psy. Asi je to i o soudnosti rodiče, jestli to dítě zvládne nebo ne.

3.3.2023 20:26

Rezzzy napsal(a):
Já teď našla v Trhové Kamenici, jako vypadá to super, je to pro děti od 10let, jsem se probrala z prvního zděšení, kdy jsme si bez přemýšlení představila 7-8 létě děti jak pobihaji neřízeně se psy. Asi je to i o soudnosti rodiče, jestli to dítě zvládne nebo ne.

....to určitě, také záleží co od toho očekává zadavatelka a její potomek.....

3.3.2023 20:26
Rezzzy

XXX.XXX.15.85

Záleží právě na věku dítěte, disciplíně, velikosti psa, podmínkách pořadatele. Znám bezva agi nebo obedience tábory, kde je počet účastníků limitován, dospěláci jsou zodpovědní a vše šlape.

Já jsme tady zareagovala dřív než jsem myslela nebo si o tom něco zjistila. Když se podívám na sebe, já bych to milovala, když kouknu na svou zatím 9 letou dceru, nechci ji podceňovat, ale u ní bych minimalně tak 3-4 roky počkala

3.3.2023 20:36
veproknedlozelo

XXX.XXX.82.5

dite ma 13 let, druh taboru je nam celkem jedno, agi, poslusnost, cokoliv. Hlavnim cilem je, aby si pes procvicil se soustredit na panicku i mezi psy, jelikoz bydlime na blbem miste, kde si lide mysli, ze psum staci zahrada a neberou je ven, takze jedina moznost, kde na tomhle pracovat jsou cvicaky a tabory… omlouvam se, mela jsem tohle rict rovnou

3.3.2023 20:38
veproknedlozelo

XXX.XXX.82.5

Dekuji za vsechny rady :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík