Výběr plemena na zahradu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Petrrrr

4.3.2023 00:04
Petrrrr

XXX.XXX.111.198

Potřebuji poradit s výběrem plemena zahradu, menší pes a krátká srst, máme vyteplenou boudu a doma by furt někdo byl. Prosím o radu

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.3.2023 04:55

menší pes a krátká srst není dobrá konfigurace pro trvalý pobyt venku.

4.3.2023 14:44
Rezzzy

XXX.XXX.15.85

Asi záleží kde bydlíte, jestli někde na jihu, Itálie, Španělsko, nebo i Británie, tam ty zimy taky nebývají tak kruté, nebo v ČR a výš, kde přeci jen zimy bývají dlouhé a mrazivé

4.3.2023 17:29
lupus4

XXX.XXX.205.61

doma by furt někdo byl.

a pes by se mohl "šťastně " choulit před vchodem

4.3.2023 17:36

Psa na zahradu...na zahradu se vybírají stromy, keře nebo kytky, ne pes. Každý plemeno bylo na něco šlechtěný, ale teda plemeno jen na zahradu jsem ještě nenašla, možná sádrovej.

Neregistrovaný uživatel

4.3.2023 18:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.26.26

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Psa na zahradu...na zahradu se vybírají stromy, keře nebo kytky, ne pes. Každý plemeno bylo na něco šlechtěný, ale teda plemeno jen na zahradu jsem ještě nenašla, možná sádrovej.

My taky mívali psi na zahradu. Ale cíleně na ostrahu pozemku. A nikdy nebyl sám. No pak rtw. Fakt nebyli chudinky ubohý.
Ale jinak souhlas. Až na výjimky tam bude samotný pes nešťastný. Možná nějaký pastevec by s tím byl v poho? Nemám je nesoudim. Ale ti nejsou malí a už vůbec nepatří do rukou laiků.

4.3.2023 18:57

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
My taky mívali psi na zahradu. Ale cíleně na ostrahu pozemku. A nikdy nebyl sám. No pak rtw. Fakt nebyli chudinky ubohý.
Ale jinak souhlas. Až na výjimky tam bude samotný pes nešťastný. Možná nějaký pastevec by s tím byl v poho? Nemám je nesoudim. Ale ti nejsou malí a už vůbec nepatří do rukou laiků.

Tak měli jste ho na ostrahu, to chápu. Ale pán chce psa na zahradu k boudě a jak to píše, tak mně přijde, že chce prostě psa jako dekoraci, no.

4.3.2023 21:53
rapotacka11

XXX.XXX.224.174

Pán?

4.3.2023 23:10

rapotacka11 napsal(a):
Pán?

Tak nějakej Petr.

4.3.2023 23:13
rapotacka11

XXX.XXX.224.174

Myslela jsem kluk .

5.3.2023 01:39
Trickyvoo

XXX.XXX.232.126

Petrrrr napsal(a):
Potřebuji poradit s výběrem plemena zahradu, menší pes a krátká srst, máme vyteplenou boudu a doma by furt někdo byl. Prosím o radu

A k čemu je dobrý takový pes na zahradu?

5.3.2023 06:15

Trickyvoo napsal(a):
A k čemu je dobrý takový pes na zahradu?

kdysi se mě jedna známá ptala, jestli by byl vhodný k nim na upravenou (výhradně zahradním architektem) zahradu dalmatin. Že jí příjde velmi dekorativní...
Takže i dekorace může být cíl

5.3.2023 07:53

kdysi se mě jedna známá ptala, jestli by byl vhodný k nim na upravenou (výhradně zahradním architektem) zahradu dalmatin. Že jí příjde velmi dekorativní...

Pane bože, do čeho jsi duši dal!

Myslím tu dekorativní známou, aby nedošlo k nedorozumění.

Poradila jste jí sádrového? Na míru?

5.3.2023 08:38

Ježiš, to už fakt lepší toho sádrovýho, sousedi ho mají, westíka zvedajícího nohu, je taky velmi dekorativní a takřka bez péče.

5.3.2023 08:40

Ježiš, to už fakt lepší toho sádrovýho, sousedi ho mají, westíka zvedajícího nohu, je taky velmi dekorativní a takřka bez péče.

Jako fakt mají sádrového westíka?

5.3.2023 08:48

Jako fakt mají sádrového westíka?

Jo. Teď v zimě je uklizený, ale až ho na jaře vytáhnou, tak vám ho vyfotím. Paní je na ty sádrový blbinky docela ulítlá, mají i trpaslíka, srnečky, žábu atd. Živej pes se u nich nemá nic moc a ona to ví, tak už ho nechce. Zbyla jim labradorka po rozvedeným synovi, dožila se sice 16 let, nechali ji uspat asi před týdnem, ale skoro celej život byla zavřená v kotci a mimo dvorek nikdy v životě nebyla. Oni sousedi už jsou starší důchodci, už na to nestačí.

5.3.2023 09:15
Rronjabutterfly

XXX.XXX.119.6

Byli jsme minulý víkend na výletě, v jedný vísce měli na předzahrádce dřevěnou sochu akity. Jsem si představovala, že to byl asi jejich osudovej pes a takhle je pořád hlídá.

Za sádrovýma trpajzlíkama a žábama vedou ještě lvi. Nejčastěji u devadesátkového "baroka."

Dneska je zima, sněží, nechtěla bych být živá dekorace. Pan pes polehává po peci.

5.3.2023 09:55

Já někde našla tuto fotku, to mně taky přijde už jako úlet.

5.3.2023 10:04
janaa

XXX.XXX.174.242

Moje milovaná Baruška měla taky dělat trpaslíka u vily s bazénem. Naštěstí,když bylo fakt zima,byla vpouštěna do relaxační místnosti, kde byl kulečníkový stůl, a tomu stolu jednoho dne málem zmizela nožička,tak musela zmizet i Baruška měla kliku,že kotec by hyzdil tu super udržovanou zahradu

5.3.2023 10:17

janaa napsal(a):
Moje milovaná Baruška měla taky dělat trpaslíka u vily s bazénem. Naštěstí,když bylo fakt zima,byla vpouštěna do relaxační místnosti, kde byl kulečníkový stůl, a tomu stolu jednoho dne málem zmizela nožička,tak musela zmizet i Baruška měla kliku,že kotec by hyzdil tu super udržovanou zahradu

Já měla štěstí, že jedni zájemci o moje štěně vybalili na mě celou pravdu hned s tím, že pes domů ne, protože přítel má alergii a pes má být stejně venku, takže když bude zima, bude přebývat maximálně v kotelně.
Jako já celkově nemám problém se zahradou, to vůbec. Ale aspoň v zimě a v noci by ten pes s lidma mohl být nebo na té zahradě aspoň s jiným parťákem a ne úplně sám. A jo, přiznám se, že na svoje štěňata jsem extrémně citlivá, to jo.

5.3.2023 10:36

Já někde našla tuto fotku, to mně taky přijde už jako úlet.

Trochu to tahá za oko, ale co už. Pořád lepší namalovaní než unudění na zahradě.

5.3.2023 10:49

Trochu to tahá za oko, ale co už. Pořád lepší namalovaní než unudění na zahradě.

Ti tam leží taky.

5.3.2023 12:19
juhaj

XXX.XXX.164.121

Taky mám jednoho hlídače...😀

5.3.2023 12:25

juhaj napsal(a):
Taky mám jednoho hlídače...😀

A copak je to za plemeno?

Neregistrovaný uživatel

5.3.2023 12:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.26.26

Tak měli jste ho na ostrahu, to chápu. Ale pán chce psa na zahradu k boudě a jak to píše, tak mně přijde, že chce prostě psa jako dekoraci, no.

Jo to souhlasím

5.3.2023 12:48
juhaj

XXX.XXX.164.121

Přesně nevím, asi Aukrový hnědý. 🤔
Ale musí se snažit,páč naše hovawartí hlídačka si ráda dáchne.

5.3.2023 13:03

juhaj napsal(a):
Přesně nevím, asi Aukrový hnědý. 🤔
Ale musí se snažit,páč naše hovawartí hlídačka si ráda dáchne.

Si to teda užívá, princezna. 🥰

5.3.2023 13:30

Já vidím něco mezi kavalírem a pudlem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík