Zdravím,
chtěla bych poprosit o doporučení hmyzích granulí a také konzerv.
Zajímaly by mě také vaše zkušenosti s touto konkrétní značkou:
https://www.zoohit.cz/shop/psi/granule/greenwoods/greenwoods_insects/1091638
Předem děkuji 😊.
Náš pes měl tyto:
https://www.granulebardog.cz/p/hypoalergenni-grain-free-granule-insect-12-kg?gclid=EAIaIQobChMIqrXJ34vH_QIV6oxoCR3f8gxcEAQYDiABEgJpI_D_BwE#53
Ty mu očividně neseděly, asi kvůli tomu výtažku z lososa.
Pak měl ty z Mixana, to bylo o trochu lepší, ale normálním granulím se nevyrovnaly.
Pokud není speciální důvod k těmto granulím, doznávám, že bych zůstala u klasiky.
Ty z odkazu neznám.
Varaxi
napsal(a):
Náš pes měl tyto:
https://www.granulebardog.cz/p/hypoalergenni-grain-free-granule-insect-12-kg?gclid=EAIaIQobChMIqrXJ34vH_QIV6oxoCR3f8gxcEAQYDiABEgJpI_D_BwE#53
Ty mu očividně neseděly, asi kvůli tomu výtažku z lososa.
Pak měl ty z Mixana, to bylo o trochu lepší, ale normálním granulím se nevyrovnaly.
Pokud není speciální důvod k těmto granulím, doznávám, že bych zůstala u klasiky.
Ty z odkazu neznám.
Děkuju za názor😁,
mám fenku, škrábala se, průjmy, zvracení...tak veterinářka doporučila na 2 měsíce Hill's dietu, ale přemýšlím, co potom.
Jestli eliminační dietu 🤔, a měnit jí každou chvíli stravu, což jí rozhodí trávení....nebo vybrat nějaké granule a konzervy, kde s největší pravděpodobností nebude mít intoleranci, jako například ty s hmyzem 🤔.
Náš pes má testy, takže aspoň orientačně jsme věděli, že problém může být strava a čemu se vyhnout.
Neexperimentovala bych. Pokud nelze eliminačka (tu jste zkoušeli, nebo jak víte, že jí to rozhodí trávení?), tak ofiko s veterinářem přes testy. Jestli je vůbec alergická na krmivo...
Pokud nezvolíte ani jednu z těch cest, pak se mi osvědčilo kupovat granule s co nejjednodušším složením, které ale dává smysl. Už jsem s tím otravná, ale s Magnussonem mám zkušenost, že sedí i některým psům, kterým jinak granule moc nevyhovují.
Tím ale neříkám, že pomůžou. Jen to je příklad jednoduchého fungujícího složení bez nesmyslů.
Varaxi
napsal(a):
Náš pes má testy, takže aspoň orientačně jsme věděli, že problém může být strava a čemu se vyhnout.
Neexperimentovala bych. Pokud nelze eliminačka (tu jste zkoušeli, nebo jak víte, že jí to rozhodí trávení?), tak ofiko s veterinářem přes testy. Jestli je vůbec alergická na krmivo...
Pokud nezvolíte ani jednu z těch cest, pak se mi osvědčilo kupovat granule s co nejjednodušším složením, které ale dává smysl. Už jsem s tím otravná, ale s Magnussonem mám zkušenost, že sedí i některým psům, kterým jinak granule moc nevyhovují.
Tím ale neříkám, že pomůžou. Jen to je příklad jednoduchého fungujícího složení bez nesmyslů.
Testy jsme nedělali, protože veterinářka řekla, že se dost často mýlí...a doporučila buď eliminační dietu nebo zůstat na těch Hill's (ale to nechci).
Eliminačku jsme ještě nezkoušeli, ale než dostala tu Hills dietu, tak měla krvavý průjem, tak teď mám strach nějak experimentovat.
Ale ještě se rozhoduji.
Jak přesně eliminační dieta funguje, nebo takhle, vím, jak to funguje...ale jak dlouho krmit tím určitým masem(konzervou), které zrovna zkouším?
Jinak teď má Hill's z/d, granule i konzervy, ale úplně jí to nechutná, většinou to sní, ale není z toho nadšená 😅. Co se týče trávení, tak to se rozhodně zlepšilo, jediný problém je škrábání, to se vůbec nezlepšilo, takže tam je možná zase jiný problém 🙈.