Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Markét090

9.3.2023 19:33
Markét090

XXX.XXX.150.124

Ahoj psovodi a psovodky,

mám asi dost hloupý dotaz, nicméně doufám, že se dozvím užitečnou odpověď. Beru už několikeré balení granulí Acany, nicméně vůbec nejsem moudrá z obalu. Ten jde sice bezproblémově otevřít, ale znovuuzavřít jaksi ne. Je balení určeno k přesypání do boxů? Myslela jsem, že už jsou standardní uzavíratelné obaly. Máte někdo zkušenost? Beru menší balení (2 a 6 kg), abych ho neměla doma příliš dlouho "otevřené".

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.3.2023 08:05

Nevím, co myslíte uzavíratelným obalem, tzv suchý zip? Já teda když beru náhodou granule, tak přesypávám do boxu. Ale já mám 4 velký psy a vždy beru megabalení. Balení do 6 kg by asi neměl být problém nějak uzavřít a uskladnit.

Markét090

10.3.2023 09:38
Markét090

XXX.XXX.150.124

Myslím prostě znovuuzavíratelné obaly s těmi drážkami, co do sebe zapadají. Jako u koření apod. Asi koupím boxík.

10.3.2023 09:49

Markét090 napsal(a):
Myslím prostě znovuuzavíratelné obaly s těmi drážkami, co do sebe zapadají. Jako u koření apod. Asi koupím boxík.

Jo, to je suchý zip, i když teda jiný než ten textilní. Já Acanu nekupuju, ale třeba Wolfsblut to má. Jo, řešením je ten box.

10.3.2023 10:21

jmenuje se to ZIP
zip sáček
obaly, co se kdesi válely, si doma nenechávám, granule jdou hned do menších dóz, kyblíčků

Markét090

10.3.2023 10:25
Markét090

XXX.XXX.150.124

Dobře, děkuji. Já byla zvyklá krmiva s menší gramáží nechávat v tom původním ZIP balení, mám jezevčíka, proto nekupuji velká balení, ale raději čerstvá v menším. Pořídím tedy box.

Přidejte reakci

Přidat smajlík