Markét090

XXX.XXX.150.124
Ahoj psovodi a psovodky,
mám asi dost hloupý dotaz, nicméně doufám, že se dozvím užitečnou odpověď. Beru už několikeré balení granulí Acany, nicméně vůbec nejsem moudrá z obalu. Ten jde sice bezproblémově otevřít, ale znovuuzavřít jaksi ne. Je balení určeno k přesypání do boxů? Myslela jsem, že už jsou standardní uzavíratelné obaly. Máte někdo zkušenost? Beru menší balení (2 a 6 kg), abych ho neměla doma příliš dlouho "otevřené".
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nevím, co myslíte uzavíratelným obalem, tzv suchý zip? Já teda když beru náhodou granule, tak přesypávám do boxu. Ale já mám 4 velký psy a vždy beru megabalení. Balení do 6 kg by asi neměl být problém nějak uzavřít a uskladnit.
Markét090

XXX.XXX.150.124
Myslím prostě znovuuzavíratelné obaly s těmi drážkami, co do sebe zapadají. Jako u koření apod. Asi koupím boxík.

Markét090
napsal(a):
Myslím prostě znovuuzavíratelné obaly s těmi drážkami, co do sebe zapadají. Jako u koření apod. Asi koupím boxík.
Jo, to je suchý zip, i když teda jiný než ten textilní. Já Acanu nekupuju, ale třeba Wolfsblut to má. Jo, řešením je ten box.

jmenuje se to ZIP
zip sáček
obaly, co se kdesi válely, si doma nenechávám, granule jdou hned do menších dóz, kyblíčků
Markét090

XXX.XXX.150.124
Dobře, děkuji. Já byla zvyklá krmiva s menší gramáží nechávat v tom původním ZIP balení, mám jezevčíka, proto nekupuji velká balení, ale raději čerstvá v menším. Pořídím tedy box.