Pudl vícebarevný s p.p. FCI

Prodám Pudla trpasličího - Nabízíme štěňátka pudla vícebarevného k odběru k...
33000 Kč
Dobrý den, prosim o zkušenosti jaké granule zvolit pro 5 mesicni stene trpasliciho pudla . Nyní je krmena grnaulemi N&DAncestral Grain Dog Puppy Mini Lamb & Blueberry plus obcas dostává tvaroh, zeleninu, vajcko.....
Po granulich zadny problém nemá, ráno se normálně s chutí naji, ale pak už se do nich moc nehrne... tak přemýšlím jaké zvolit aby ji chutnali a byli kvalitní.
Děkuji za rady.
Uživatel s deaktivovaným účtem
lupus4
napsal(a):
Krmivový průmysl představuje odbyt pro odpad z jatek, obiloviny považované za „nevhodné pro člověka“ a podobné odpadní produkty, které se takto využívají k dosažení zisku.
Citujete z práce o krmivech, která se týká USA.
Tak já si z toho taky kousek vytáhnu...
"Zpráva se soustřeďuje velmi obecně na nejvýraznější značky – výrobky, které jsou masově dodávány do supermarketů a diskontních obchodů"
https://associationfortruthinpetfood.com/the-pledge/
Co bude chutnat, nevím, zkuste půl na půl konzervu, mleté maso s brambory,
Essential, Barking H., Eden, ... malinké balení s podobnými čísly v analýze a střídat. A hlad má? Zkuste přes maso.
lupus4
napsal(a):
OT - Už čurá venku ?
Dobré ránko😉,
Lupus zase jste to zabyl.....👍
Dája
Mini 🐩 bych já dávala vše, ale mě neberte doslovně, já si psy naučila jak se říká " mám vychované popelnice " žerou 🙏 opravdu vše a není od malá problém. Podle mě strava přirozena a s vlastním mozkem je nejlepší. Hlavně potřebujete , aby pes nebyl závislý na jedné značce, ale aby opravdu bez úhony mohl vše.
Dája