Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.3.2023 20:49
GEJITKA

XXX.XXX.209.4

Dobrý den, prosim o zkušenosti jaké granule zvolit pro 5 mesicni stene trpasliciho pudla . Nyní je krmena grnaulemi N&DAncestral Grain Dog Puppy Mini Lamb & Blueberry plus obcas dostává tvaroh, zeleninu, vajcko.....
Po granulich zadny problém nemá, ráno se normálně s chutí naji, ale pak už se do nich moc nehrne... tak přemýšlím jaké zvolit aby ji chutnali a byli kvalitní.
Děkuji za rady.

11.3.2023 21:25
lupus4

XXX.XXX.205.61

Krmivový průmysl představuje odbyt pro odpad z jatek, obiloviny považované za „nevhodné pro člověka“ a podobné odpadní produkty, které se takto využívají k dosažení zisku.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.3.2023 21:43
Uživatel s deaktivovaným účtem

lupus4 napsal(a):
Krmivový průmysl představuje odbyt pro odpad z jatek, obiloviny považované za „nevhodné pro člověka“ a podobné odpadní produkty, které se takto využívají k dosažení zisku.

Citujete z práce o krmivech, která se týká USA.

Tak já si z toho taky kousek vytáhnu...
"Zpráva se soustřeďuje velmi obecně na nejvýraznější značky – výrobky, které jsou masově dodávány do supermarketů a diskontních obchodů"

https://associationfortruthinpetfood.com/the-pledge/

Co bude chutnat, nevím, zkuste půl na půl konzervu, mleté maso s brambory,
Essential, Barking H., Eden, ... malinké balení s podobnými čísly v analýze a střídat. A hlad má? Zkuste přes maso.

11.3.2023 21:47
lupus4

XXX.XXX.205.61

OT - Už čurá venku ?

12.3.2023 05:28
Dája6

XXX.XXX.68.27

lupus4 napsal(a):
OT - Už čurá venku ?

Dobré ránko😉,
Lupus zase jste to zabyl.....👍
Dája

Mini 🐩 bych já dávala vše, ale mě neberte doslovně, já si psy naučila jak se říká " mám vychované popelnice " žerou 🙏 opravdu vše a není od malá problém. Podle mě strava přirozena a s vlastním mozkem je nejlepší. Hlavně potřebujete , aby pes nebyl závislý na jedné značce, ale aby opravdu bez úhony mohl vše.
Dája

12.3.2023 19:30
GEJITKA

XXX.XXX.209.4

Že by ji vyloženě krucelo v brichu to jako zas ne. Takze hlady vyloženě netrpí...Spíš mě přijde, že čeká jestli nebude něco jiného a když zjistí že ne... tak to teda sni.
Asi zkusíme objednat ty Essential a uvidíme

Přidejte reakci

Přidat smajlík