Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.3.2023 12:21
ira b

XXX.XXX.251.249

Dobrý den,
chci se zeptat, zda má někdo řešení co s rozdupaným výběhem. Primárně to byla předzahrádka, pak přišel první bulterier, vyrval růže, serval truhlíky i věšák na prádlo. Dobře, bude to jenom tvoje. Pozemek jsem zatravnili a vše bylo v pořádku. Pak přišel druhý bulterier a dva 40 kg psové udělali z krásné, zelené trávy bahniště jak pro divočáky. Nevím, zda by byly řešením koňské rohože nebo něco jiného? Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.3.2023 17:45

ira b napsal(a):
Dobrý den,
chci se zeptat, zda má někdo řešení co s rozdupaným výběhem. Primárně to byla předzahrádka, pak přišel první bulterier, vyrval růže, serval truhlíky i věšák na prádlo. Dobře, bude to jenom tvoje. Pozemek jsem zatravnili a vše bylo v pořádku. Pak přišel druhý bulterier a dva 40 kg psové udělali z krásné, zelené trávy bahniště jak pro divočáky. Nevím, zda by byly řešením koňské rohože nebo něco jiného? Děkuji.

Mám to podobně....já teda budu zkoušet zátěžový trávník...ale pokud to neklapne, tak asi zavezu vrstvou kačírku.

17.3.2023 19:03
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.1.190

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Mám to podobně....já teda budu zkoušet zátěžový trávník...ale pokud to neklapne, tak asi zavezu vrstvou kačírku.

Já mám ve výběhu mulčovací kůru.

17.3.2023 19:15

Taky řeším tankodrom. Kačírek jsem měla a nic moc. Když psi řádili, lítal kačírek všude, sekání přilehlého trávníku byla pak adrenalinová záležitost. Písek zadupali do země.
Inspektorko, jak hlubokou vrstvu mulčovací kůry máte? Nezadupe se? Zrovna jsem o ní přemýšlela, jen mám obavu, zda by neodrovnala keře.

17.3.2023 19:27
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.1.190

Taky řeším tankodrom. Kačírek jsem měla a nic moc. Když psi řádili, lítal kačírek všude, sekání přilehlého trávníku byla pak adrenalinová záležitost. Písek zadupali do země.
Inspektorko, jak hlubokou vrstvu mulčovací kůry máte? Nezadupe se? Zrovna jsem o ní přemýšlela, jen mám obavu, zda by neodrovnala keře.

Já mám docela dobrý povrch a nemáme tam hluboké bahno, takže té kůry je tam tak 3 cm vrstva, jen aby neleželi na studeným nebo tam neměli bláto, když prší. Žádné rostliny tam nemáme, takže o ty se bát nemusím.

17.3.2023 23:54

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Já mám ve výběhu mulčovací kůru.

Mulč už jsme měli…bohužel na pyrenejku se to docela chytalo a nosila mi to domů, ale u krátkosrstých nebo hladkosrstých psů ten problém odpadá.

18.3.2023 14:44

V Rakousku pod Alpami jsme viděli na dětském hřišti štěpku. Asi tak by se to dalo popsat. To, co vyleze že štěpkovače. Přišlo mi to zcela ideální. I když to bylo v roce 2010, kdy tank držel loď pod ND, to hřiště bylo relativně suché, to nadrcené dřevo oschlo rychle. Na tepláky se nic nechytalo, jako písek nebo antuka a při pádu to bylo relativně měkké.
Možná OT, ale možná by to na psí výběh šlo taky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík