Barunka528

XXX.XXX.9.50
Dobrý den, já bych chtěla spíš naopak, aby mému kříženci uši lehly. děkuji za radu
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nechte kříženci uši takové, jaké mu narostly. Můžete zkusit naučit ho pokládat uši na povel. Znala jsem takového malého knírače. Jeden z prvních nekupirovaných. Když uši postavil, vypadal jako netopýr. Tak panička zavelela "Haku uši" a Hak je sklopil do správné polohy.

Od začátku malé říkám, že chci klopené uši. Občas jedno postaví, aby ukázala obě varianty, a nabídne mi, že si mám vybrat. Ale já už vybráno mám! Ta malá to nechce respektovat. Obávám se, že to skončí kompromisem, každé ucho jinak. Nemám radu, nehodlám uši lepit apod., ale chápu Vás.

napsal(a):
Od začátku malé říkám, že chci klopené uši. Občas jedno postaví, aby ukázala obě varianty, a nabídne mi, že si mám vybrat. Ale já už vybráno mám! Ta malá to nechce respektovat. Obávám se, že to skončí kompromisem, každé ucho jinak. Nemám radu, nehodlám uši lepit apod., ale chápu Vás.
Pak zkuste metodu paní Jonášové. S povelem "ucho", třeba ještě "dolů" jí ucho překlopte. Zlehka, žádné lepance. Protože pinč je skoro (:-)) ) tak inteligentní jako knírač, mohlo by to zafungovat.

napsal(a):
Možná naznačuje směr cesty. "A půjdeme vlevo".

A to já si vždycky přála střapatého světlého vořecha, co by měl jedno ucho dole a druhé nahoře. Jenže to jaksi nejde předurčit. Ale máme tady jednu hrubosrstou bílou dámu s béžovým flekem, co má ty uši přesně tak. Můj vysněný typ. Když byl ten můj mega okouzlující štěně, tak oproti ní se absolutně nechytal, všichni kolemjdoucí se rozplývali nad dokonalou madam vořešákovou.