Daruji fenku Jacka Russela

Daruji fenku Jacka Russela. Je zvyklá být venku na zahradě v boudě. Nevhodn...
Dobrý den,
zajímá mě Váš názor na veterináře - nějaký dobrý ve Středočeském kraji, případně Praha. Asi ortoped či neurolog. Stále čtu recenze ze všech možných klinik a vždy se najdou špatné, které mi na dobrém pocitu nepřidají. A Vaše osobní zkušenost by mi pomohla. Koukala jsem na animalclinic, poté na Vetcentrum Duchek, Mvdr. Vepřek, nějaké další? Jsme léčeni na Vetcentrum Duchek, ale podle recenzí ohledně MVDr. Musálek nic moc. Jedná se o vyšetření CT, případně pokud by šlo o ploténky nebo nějaký problém tam, tak operace - ale je to dost rizikový a chci si být jistá.
Hazentla87
napsal(a):
Dobrý den, za Dr. Hnízda na Animal Clinic dám ruku do ohně. Je to takový veterinární Dr. House (se vším co k tomu patří :D). Naopak souhlasím, že Dr. Musálek nic moc. Na AC mi operovali psa, plus jsem tam rok pracovala jako technička, tak to znám i zevnitř :)
Jak dlouho asi trvá objednání? Nebo při potížích mě vezmou hned na počkání
Ayshe
napsal(a):
Dobrý den,
zajímá mě Váš názor na veterináře - nějaký dobrý ve Středočeském kraji, případně Praha. Asi ortoped či neurolog. Stále čtu recenze ze všech možných klinik a vždy se najdou špatné, které mi na dobrém pocitu nepřidají. A Vaše osobní zkušenost by mi pomohla. Koukala jsem na animalclinic, poté na Vetcentrum Duchek, Mvdr. Vepřek, nějaké další? Jsme léčeni na Vetcentrum Duchek, ale podle recenzí ohledně MVDr. Musálek nic moc. Jedná se o vyšetření CT, případně pokud by šlo o ploténky nebo nějaký problém tam, tak operace - ale je to dost rizikový a chci si být jistá.
My jsme byli s akutním výhřezem ploténky u psa u Dr.Vepřeka,vše naprosto profesionální a v pořádku,pes chodí i přes nepříznivou prognosu,cena odpovídá,ale o něco levnější než Praha.
Stejně tak na Jagy v Praze jen dobrá zkušenost,ale dražší.
Tak ja pridám kladnú recenziu na Jaggy, tiež som šla pôvodne s podozrením na neurológiu, po vyšetreniach od môjho domáceho veta. Na Jaggy spravili kompletnú diagnostiku, operáciu, aj fyzioterapiu. Termín na operáciu bol pomerne rýchlo, do pár týždňov. Pri bežnom vyšetrení bol navyše ešte odhalený ďalší zdravotný problém (ktorý nesúvisel) - a nebolo to kvôli tomu, že by chceli ďalšie prachy, dali iba odporúčania na vyšetrenia.
Ayshe
napsal(a):
Jak dlouho asi trvá objednání? Nebo při potížích mě vezmou hned na počkání
K Dr. Hnízdovi je to určitě na objednání, koukala jsem, že už víte. Ale pokud je to páteř a pacient má progredující potíže, vecpou vás někam brzy. Jaggy bych doporučila spíš Brno, pražská pobočka není tak dobrá, i když pořád je to nadprůměr. Nebo ve Vetcentru ne Musálek, ale Duchek. Ale slyšela jsem, že nějak omezil činnost. (Ale jen jako drb, nevím jistě).
Na Vepřeka mám taky rozporuplné reference, z mimopražských by měl být dobrý ještě Radek Musil (neplést s Musálkem ). Držím palce!