Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.4.2023 16:15

Zdravím,
přemýšlel jsem nad tím, že fórum je podstatnou součástí ifauny. Na to jak je využívané tu je ale pro uživatele poměrně málo funkcí. Rád bych si například některá témata přidal do oblíbených, nebo jiná naopak blokoval - aby se mému účtu nezobrazovala. Dost bych uvítal i nějaký systém karmy a více informací zobrazené přímo u profilu v diskuzích. Aby bylo hned vidět odkud diskutující pochází, jak dlouho je registrovaný, jaké má hodnocení - nováček nebo starý kmet. Také chybí možnost zkopírovat odkaz na konkrétní příspěvek, nyní to jde pouze přes profil diskutujícího.

Ifauna je top 1 pro všechny chovatele, tak mi přijde škoda, že jsou možnosti diskutujících tak omezené. Popravdě stará ifauna mi přišla velmi příjemná, na tuto novou jsem si sice zvykl, ale stále se tu necítím moc komfortně. To, že může přispívat úplně kdokoliv, i s použitím úplně cizího mailu - bez potvrzení, způsobuje, že se rozmělňuje odbornost, hodně se trollí apod. Rozdělení na moderovanou a nemoderovanou diskusi jsem nezažil, ale domnívám se, že by to prospělo. Nicméně chápu, že takhle je web živější. O to víc mi ale chybí nějaké přívětivější uživatelské prostředí.

Existuje šance, že se některé funkce objeví? Například ono zobrazení informací o diskutujících přímo v diskuzích, systém karmy, který odrazuje od zbytečných hádek, u králíků např. nějaké zřetelnější rozdělení na pet a konzumní králíky (nekonečné dotazy petkařů jsou až obtěžující) apod. Myslím si, že takové změny by i mohly přilákat další diskutující. Umožňuje vůbec takové úpravy tento web, nebo je zbytečné se ptát? Díky za vysvětlení.

6.4.2023 16:22

Přidat do oblíbených a blokovaných máte vlevo nahoře - pokud jste tu přes počítač.
Hodnocení uživatelů jsme před lety probírali a jsme se shodli, že ne, kokardy nechceme.
A iFauna odliv hromady aktivních psavců, jak se před pár lety stalo, určitě nechce.
Jsem tu hrozně dlouho, budu mít hezké hodnocení a budete mne brát jako odborníka?
To snad ne.
Na profilu Cava nejsou žádné informace. A chcete je po jiných?
Já tedy koukám na obsah, ne na autora.
Jó, jak to vypadá na mobilu, nevím, ale tam taky hodnocení nechci.

6.4.2023 17:21
impact

XXX.XXX.48.160

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zdravím,
přemýšlel jsem nad tím, že fórum je podstatnou součástí ifauny. Na to jak je využívané tu je ale pro uživatele poměrně málo funkcí. Rád bych si například některá témata přidal do oblíbených, nebo jiná naopak blokoval - aby se mému účtu nezobrazovala. Dost bych uvítal i nějaký systém karmy a více informací zobrazené přímo u profilu v diskuzích. Aby bylo hned vidět odkud diskutující pochází, jak dlouho je registrovaný, jaké má hodnocení - nováček nebo starý kmet. Také chybí možnost zkopírovat odkaz na konkrétní příspěvek, nyní to jde pouze přes profil diskutujícího.

Ifauna je top 1 pro všechny chovatele, tak mi přijde škoda, že jsou možnosti diskutujících tak omezené. Popravdě stará ifauna mi přišla velmi příjemná, na tuto novou jsem si sice zvykl, ale stále se tu necítím moc komfortně. To, že může přispívat úplně kdokoliv, i s použitím úplně cizího mailu - bez potvrzení, způsobuje, že se rozmělňuje odbornost, hodně se trollí apod. Rozdělení na moderovanou a nemoderovanou diskusi jsem nezažil, ale domnívám se, že by to prospělo. Nicméně chápu, že takhle je web živější. O to víc mi ale chybí nějaké přívětivější uživatelské prostředí.

Existuje šance, že se některé funkce objeví? Například ono zobrazení informací o diskutujících přímo v diskuzích, systém karmy, který odrazuje od zbytečných hádek, u králíků např. nějaké zřetelnější rozdělení na pet a konzumní králíky (nekonečné dotazy petkařů jsou až obtěžující) apod. Myslím si, že takové změny by i mohly přilákat další diskutující. Umožňuje vůbec takové úpravy tento web, nebo je zbytečné se ptát? Díky za vysvětlení.

Blokovat témata můžete, máte to nahoře u diskuze. Mluvit o informacích u profilu, kde nemáte sam lautr nic vyplněné, mi přijde minimálně zvláštní. Ale byla by to docela sranda, kdyby se najednou všem u profilů objevily pravý jména. 😂 Nicméně celé jméno a město by asi trochu naráželo na gdpr.

Systém karmy - lajkování komentářů je, součet všech lajků je pod profilem. Datum registrace profilu tamtéž. Odkaz na konkrétní diskuzi lze zkopírovat normálně z řádku s www adresou.

Od hádek nikoho neodradí nic a rozdělení na nějaký pet a krmný nebude nejspíš v životě nikdo respektovat. Na tohle 90% uživatelů hodí bobek.

A mě osobně chybí funkce zablokovat konkrétního uživatele (jakože já se někomu zablokuju, jako na FB). Někteří se sem chodí vyloženě bavit tím, že napadají ostatní a blokace by mi užívání iFauny zkomfortnila dostatečně. 😎

6.4.2023 17:33

Asi chce spíše odkaz na konkrétní příspěvek v tom vlákně. Stačí ctrl c ctrl v datum a čas u příspěvku.
Trochu mi to přijde jako "a tys před rokem řekl tohle!"
Pojďme si roztrhat občanky, rozbořit bábovičky a plácat se lopatičkou do hlavy.
Určitě se mýlím. Ale tak já prostě nemám to dostatečné hodnocení.

Tady je hodně velký problém - vyhledávání je od nové verze webu rozbité. Úplně k ničemu. Jak dlouho to už je a koho z vlastníků to zajímá? Nikoho.
Hledat se musí přes gůgl.
A když si stránku přiblížím, abych ta písmenka tady viděla, nevidím vše kolem profilů.
Ale to jsem asi neměla říkat... když přijde trotlík a z jiného přístroje se jde obhajovat, neví, že vidíme IP... no, nevidím, když zvětším obraz. :D

6.4.2023 17:48
impact

XXX.XXX.48.160

Jo jako odkazy na konkrétní komentář? Tak to podle mě dříve ve funkcích bylo.

Úplně ale vidím, jak někdo hledá sto let starý komentář a pak křičí: Tys mě tady napadl jako první! 😂😂😂

6.4.2023 17:49

No dyť o to jde :D :D

6.4.2023 18:00

Přidat do oblíbených a blokovaných máte vlevo nahoře - pokud jste tu přes počítač.
Hodnocení uživatelů jsme před lety probírali a jsme se shodli, že ne, kokardy nechceme.
A iFauna odliv hromady aktivních psavců, jak se před pár lety stalo, určitě nechce.
Jsem tu hrozně dlouho, budu mít hezké hodnocení a budete mne brát jako odborníka?
To snad ne.
Na profilu Cava nejsou žádné informace. A chcete je po jiných?
Já tedy koukám na obsah, ne na autora.
Jó, jak to vypadá na mobilu, nevím, ale tam taky hodnocení nechci.

Ono spíš jde o to, na co jsem zvyklý z jiných fór i zahraničních, třeba o zahradničení atd. Za nějaký ten čas jsem přišel na to, jaké uživatelské prostředí je mi nejpříjemnější a to je když okamžitě vidím s kým "mám tu čest" a nemusím něco pořád rozklikávat. Prostě pod jménem jsou informace o profilu a vím, že když má profil dost dobrou karmu a je třeba starý, tak se nejspíš dočkám kvalitní odpovědi. Například včelařství.

Když u diskutujícího hned vidím, že je z Olomouce, tak vím, že mu můžu napsat do sz o výměnu chovného materiálu. Zadat odkud jsem je samozřejmě dobrovolné. Kdo by chtěl tak to zadá a bylo by to vidět hned v diskuzi. Myslím, že by to dost uživatelů využilo.

Odkazy na konkrétní příspěvek se hodí často, když někdo požádá o radu, tak máte třeba uloženou kvalitní komplexní odpověď z dřívějška a hned odkážete. Karma sice nezpůsobí, že zmizí veškeré rozepře, ale dost to motivuje ke slušnosti a nějaké kultuře. Je to osvědčený bezproblémový systém.

Nejde o to zadat celé jméno a město, ale že je to umožněno a že je to případně vidět pod profilem uživatele. Nic radikálního.

Neregistrovaný uživatel

6.4.2023 18:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

Cava ano taky se mi web zda v mnoho směrech nedokonalej 🙁 ale stim se nedá nic dělat . Na dotaz ifauně přijde vždy jen strohá odpověď dáme k řešení a posun 0 nebo snad zpětné vyjádření 0.

Při dotazu který chce nějakou odbornost odpovídajícího se taky nic nedozvíme . Řekne se nejsem žádná poradna ,zadarmo kuře nehrabe a atd.

A mnoho lidí si dle mého web najde že mu to při napsání slov hodí právě odkaz sem. A že témata nejsou přehledně a ty odklony od původního dotazu se ani komentovat neda. Jako vylhané hlasy které jsem si já osobně myslel že jsou něco vypovídající o příspěvcích dotyčného nicku.
( Ale chápu kdo by to posuzoval že)

A opravdu by se tady nemělo rozhodovat o životě zvířat přes obrazovku !

6.4.2023 18:17

Odbornost hodně upadá a některé systémové úpravy by to mohly trochu pošoupnout správným směrem. Nyní mi to příjde jako taková kecárna bez nějaké přidané hodnoty. To jsou hodně silná slova na mě jakožto zelenáče, ale je to jen můj názor. Ifauny si velice vážím a mám ji opravdu rád, proto kladu i tyto otázky.

6.4.2023 18:21

A na FB, IG a TW jste to psali taky?

Máte tu veliké členění - inzerci, krmiva zvlášť, útulky zvlášť, farmu, zahradu, seznamku, ...,
tak asi neumíte najít tu správnou sekci.
Diskuze je další sekce.
A jak vidíme, je nejnavštěvovanější, protože lidé si chcou pokecat. Ano, tohle je kecárna, a když sem zavítá odborník, máme aj veterináře a dlouholeté chovatele např., tak kecáme aj s nimi. Toto není akademická půda. A je nás tady hodně. Nejvíc.
Proto je tento dotaz vložen sem, že? Aby si ho někdo všiml.
Nechcou to, co je na jiných fórech. Tohle je fórum, ne jiná sekce. Chápeme?
Kdyby ti lidé, co sem chodí, chtěli stejné podmínky jako na jiných fórech, tak chodí tam, ne sem.
Až se iFauna změní v běžné fórum, co jich je všude kopec, tak
tady žádnou diskuzi nenajdete. Bude prázdná. Na to vsadím blokaci svého nicku.

6.4.2023 18:25

A na FB, IG a TW jste to psali taky?

Máte tu veliké členění - inzerci, krmiva zvlášť, útulky zvlášť, farmu, zahradu, seznamku, ...,
tak asi neumíte najít tu správnou sekci.
Diskuze je další sekce.
A jak vidíme, je nejnavštěvovanější, protože lidé si chcou pokecat. Ano, tohle je kecárna, a když sem zavítá odborník, máme aj veterináře a dlouholeté chovatele např., tak kecáme aj s nimi. Toto není akademická půda. A je nás tady hodně. Nejvíc.
Proto je tento dotaz vložen sem, že? Aby si ho někdo všiml.
Nechcou to, co je na jiných fórech. Tohle je fórum, ne jiná sekce. Chápeme?
Kdyby ti lidé, co sem chodí, chtěli stejné podmínky jako na jiných fórech, tak chodí tam, ne sem.
Až se iFauna změní v běžné fórum, co jich je všude kopec, tak
tady žádnou diskuzi nenajdete. Bude prázdná. Na to vsadím blokaci svého nicku.

Jenže ifauna je nadprůměrné fórum a nemá daleko k těm nejúspěšnějším. Je přehledná a svěží, ale dalo by se dovést k ještě větší dokonalosti, má to nakročeno. Funkce o kterých mluvím mají většinou ty skutečně TOP osvědčená.

6.4.2023 18:26

Jenže ifauna je nadprůměrné fórum a nemá daleko k těm nejúspěšnějším. Je přehledná a svěží, ale dalo by se dovést k ještě větší dokonalosti, má to nakročeno. Funkce o kterých mluvím mají většinou ty skutečně TOP osvědčená.

Ne, tím ji zabijete.

Proč nemáte na profilu jméno, město, řeka, stát, věc, rostlina, zvíře?
A Jirka 54 dtto.
To se nestydíte přijít s takovými požadavky a nejít příkladem?
Tss. Pozdravujte na těch TOP osvědčených. :-)

Neregistrovaný uživatel

6.4.2023 18:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

Ne, tím ji zabijete.

A Jirka 54 dtto.

Mého odemě máte soukromou zprávu a za odpověď Vám to nestojí ale chápu.
A u mě kdo chce tak tady vidí dokonce město kde jsem ale přímo směrovačku jako proč že . A jméno jako vážně 🙂.

Neregistrovaný uživatel

6.4.2023 18:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Mého odemě máte soukromou zprávu a za odpověď Vám to nestojí ale chápu.
A u mě kdo chce tak tady vidí dokonce město kde jsem ale přímo směrovačku jako proč že . A jméno jako vážně 🙂.

* Megi

6.4.2023 18:38

megi-the-dog:

Ne, tím ji zabijete.

A Jirka 54 dtto.

Pokud jde o mě, jakmile by se naskytla ta možnost s viditelnými údaji profilu, myslím, že bych sem začal i chodit častěji a časem si ten profil i vyplnil.

Ale mohly by to být i moje podotázky na admina. Skutečně klesly statistiky webu když byl ten zmiňovaný systém hodnocení příspěvků? Platí, že když má fórum systém karmy nebo jiného hodnocení, klesne mu využívanost?

Je filozofie webu v rozporu s tím, na co jsem se ptal v úvodním příspěvku?

6.4.2023 19:04

Takže posuzovat ostatní ano, ale svůj profil vyplním později.
Dobrý.

PS: my tu na psím fóru už o sobě navzájem víme i to, jaké kdo nosí ponožky

6.4.2023 19:09

* Megi

Já zprávy nečtu. Pokud bych si nějakou přečetla, tak na ni odpovím, protože jsem, i když to nevypadá, slušně vychovaná. Nechci si dopisovat. Jsem asociál. Mám psa a chodím na diskuzi odlehčeně diskutovat s poloanonymními lidmi, protože je to odlehčení.
Tak se omlouvám, ale nemohu odpovědět na něco, co jsem nečetla a číst nebudu.
Tady se mě zeptejte, na co chcete, odpovím, na co chci. Vymyslím si věk, bydliště, jméno, rostlinu, řeku, hele, to bylo pro mě vždy nejtěžší, znám jich asi deset a konec, no prostě napíšu tady úplně stejné výmysly, jako do profilu, kdyby náhodou mě někdy napadlo jej vyplnit.

Neregistrovaný uživatel

6.4.2023 19:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

Já zprávy nečtu. Pokud bych si nějakou přečetla, tak na ni odpovím, protože jsem, i když to nevypadá, slušně vychovaná. Nechci si dopisovat. Jsem asociál. Mám psa a chodím na diskuzi odlehčeně diskutovat s poloanonymními lidmi, protože je to odlehčení.
Tak se omlouvám, ale nemohu odpovědět na něco, co jsem nečetla a číst nebudu.
Tady se mě zeptejte, na co chcete, odpovím, na co chci. Vymyslím si věk, bydliště, jméno, rostlinu, řeku, hele, to bylo pro mě vždy nejtěžší, znám jich asi deset a konec, no prostě napíšu tady úplně stejné výmysly, jako do profilu, kdyby náhodou mě někdy napadlo jej vyplnit.

To co píšete je blbost 🙂 věk ,bydliště z Cavou v tomto nemám nějakou schodu . Protože to řekne úplně 0.

Ale proč by nemohlo být hodnocení uživatelů?? ( Ale jak říkám technický nemožné tak asi proto).
A i od Vás jsem dostal celkem dost vyčerpávající odpověď a byla pro mě přínosná v jiném tématu. A jediné co jsem mohl do ohodnotit 👍 a ten palec má stejnou hodnotu v očích jiných . Jaký když nikdo napíše ahoj jak se máte 🙂. A ano když to berete jako oddychovku bez jakýchkoliv zájmu tak ok.

6.4.2023 19:29

Takže posuzovat ostatní ano, ale svůj profil vyplním později.
Dobrý.

PS: my tu na psím fóru už o sobě navzájem víme i to, jaké kdo nosí ponožky

Ano, i pro anonymní návštěvníky to bude přínosné - pro rychlé zorientování se a jistotu při položení dotazu.

6.4.2023 21:36
assil

XXX.XXX.121.3

Já nevím, ale dělat z toho tady FB se mi zdá jako krok špatným směrem.
A obecně, ifauna má teď zahraniční vlastníky, kteří mají po světě vícero takovýchto diskuzí a myslím, že to jedou z jedný vody načisto a nebudou vymejšlet nějaký bejkárny jen pro ČR. Pro mě naštěstí, takhle mi to vyhovuje.

6.4.2023 22:47

Dobrý den,

děkujeme za Vaše náměty. Jak zde již zaznělo, iFauna změnila po mnoha letech vlastníka a přešla pod společnost PetMediaGroup, která provozuje podobné weby v několika evropských státech.
V souvislosti s tím nás čekají i změny v designu i fungování webu, jejichž konkrétní podoba se ještě utváří. Veškeré podněty se na poradách snažíme maximálně prezentovat, jejich aplikace do praxe je ale na rozhodnutí nového vedení.

Zdraví Admin

7.4.2023 05:48
impact

XXX.XXX.48.160

Pokud jde o mě, jakmile by se naskytla ta možnost s viditelnými údaji profilu, myslím, že bych sem začal i chodit častěji a časem si ten profil i vyplnil.

Ano, i pro anonymní návštěvníky to bude přínosné - pro rychlé zorientování se a jistotu při položení dotazu.

Takže kdejaký náhodný kolemjdoucí bude mít možnost si o všech přečíst jakékoliv osobní údaje, včetně jména a bydliště? A Vy byste si profil vyplnil časem? Jakej rozdíl je mezi Vy, my, oni? Jakože kdo radí, musí mít vyplněný profil a kdo neradí, vyplní si ho časem dle uvážení? To mi nějak nevychází.

Neregistrovaný uživatel

7.4.2023 06:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

Vy tady zmiňujeme adresu ale tak to Cava nepsal nebo se pletu ? Tak se jednalo o potenciální vzdálenost takže okresní město by třeba stačilo ale nevím jak to měl myšlené.

Nick také není rozhodující ale bylo by třeba mít pro další komunikaci rozlišení jakým rodem oslovovat . Ale to se v dnešní době již nenosí.

A modelovej příklad diskuze co byl zde ohledně koupi psa z množky . Tam jsi nikdo jako soudný člověk potom co zde zaznělo tu velmi přesnou adresu v rámci km (m) nedovede představit.

7.4.2023 06:16

impact napsal(a):

Takže kdejaký náhodný kolemjdoucí bude mít možnost si o všech přečíst jakékoliv osobní údaje, včetně jména a bydliště? A Vy byste si profil vyplnil časem? Jakej rozdíl je mezi Vy, my, oni? Jakože kdo radí, musí mít vyplněný profil a kdo neradí, vyplní si ho časem dle uvážení? To mi nějak nevychází.

Ano, kdo by chtěl, vyplní veřejně město z kterého pochází. Třeba na Polských webech to tak funguje úplně běžně a hýří to tam životem i víc než tady. Člověk se tam prostě cítí líp. Nejpříjemnější výhoda je právě vědomí možnosti výměny atd, hned víte komu se můžete ozvat s dotazem a čekáte kdo další z okolí se na webu objeví. Pak web člověk navštěvuje raději. Se jménem jste přišla Vy, ale proč ne, když je to na dobrovolné bázi. Otázkou je, jestli karma systém opravdu snížil statistiky, nebo si odstranění vydupalo pár nehlasitějších křiklounů. V praxi po dvou týdnech nepoznáte, že se něco změnilo - pro jednotlivce to totiž prakticky nic neznamená, jen ta úroveň projevu se jemnou motivací zvýší a stoupne celková kultura.

Prostě ten web mi přijde takový neintuitivní a moc svázaný, nevím jestli stará ifauna umožňovala víc funkcí, nebo měla příjemnější architekturu, ale tam jsem se cítil v pohodě i bez těch pár doplňků o kterých hovořím.

Už i teď není problém většinu z těch věcí dohledat. Jenom že je to takové krkolomné a čas beroucí neustále se něčím proklikávat, vy jste třeba nikdy nedávala inzerát? Zveřejnění inzerátů v profilu je úplně to samé a je to úplně stejně dobrovolné.

7.4.2023 06:31

iFauna napsal(a):
Dobrý den,

děkujeme za Vaše náměty. Jak zde již zaznělo, iFauna změnila po mnoha letech vlastníka a přešla pod společnost PetMediaGroup, která provozuje podobné weby v několika evropských státech.
V souvislosti s tím nás čekají i změny v designu i fungování webu, jejichž konkrétní podoba se ještě utváří. Veškeré podněty se na poradách snažíme maximálně prezentovat, jejich aplikace do praxe je ale na rozhodnutí nového vedení.

Zdraví Admin

Moc děkuji za osvětlení, já osobně se obávám, že to půjde stylem mazlíčkářských fór a od toho se bude odvíjet i architektura - maximální anonymita a málo funkcí.

7.4.2023 06:32
Mí

XXX.XXX.69.191

Ne, tím ji zabijete.

A Jirka 54 dtto.

Asi mu jde jen o šmírování...

7.4.2023 06:36
impact

XXX.XXX.48.160

Vy tady zmiňujeme adresu ale tak to Cava nepsal nebo se pletu ? Tak se jednalo o potenciální vzdálenost takže okresní město by třeba stačilo ale nevím jak to měl myšlené.

Nick také není rozhodující ale bylo by třeba mít pro další komunikaci rozlišení jakým rodem oslovovat . Ale to se v dnešní době již nenosí.

A modelovej příklad diskuze co byl zde ohledně koupi psa z množky . Tam jsi nikdo jako soudný člověk potom co zde zaznělo tu velmi přesnou adresu v rámci km (m) nedovede představit.

Zmiňovala jsem BYDLIŠTĚ a tak nějak jsem (evidentně mylně) předpokládala, že si pod tím nikdo nepředstaví číslo dveří, patro v baráku, číslo popisné, ulici, město a PSČ.

7.4.2023 06:39

Mí napsal(a):
Asi mu jde jen o šmírování...

Jo, budu čekat kdo si kde zveřejní město, nebudu k tomu využívat x jiných webů kde bych měl tu možnost

Prohlédněte si třeba tento web, lidem vůbec nevadí si profil vyplnit a v praxi s tím žádný problém není. Kdo nechce nevyplní, kdo chce vyplní, stejně jako zde se zveřejňováním inzerátů.

https://www.forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=3205

7.4.2023 06:40
impact

XXX.XXX.48.160

Ano, kdo by chtěl, vyplní veřejně město z kterého pochází. Třeba na Polských webech to tak funguje úplně běžně a hýří to tam životem i víc než tady. Člověk se tam prostě cítí líp. Nejpříjemnější výhoda je právě vědomí možnosti výměny atd, hned víte komu se můžete ozvat s dotazem a čekáte kdo další z okolí se na webu objeví. Pak web člověk navštěvuje raději. Se jménem jste přišla Vy, ale proč ne, když je to na dobrovolné bázi. Otázkou je, jestli karma systém opravdu snížil statistiky, nebo si odstranění vydupalo pár nehlasitějších křiklounů. V praxi po dvou týdnech nepoznáte, že se něco změnilo - pro jednotlivce to totiž prakticky nic neznamená, jen ta úroveň projevu se jemnou motivací zvýší a stoupne celková kultura.

Prostě ten web mi přijde takový neintuitivní a moc svázaný, nevím jestli stará ifauna umožňovala víc funkcí, nebo měla příjemnější architekturu, ale tam jsem se cítil v pohodě i bez těch pár doplňků o kterých hovořím.

Už i teď není problém většinu z těch věcí dohledat. Jenom že je to takové krkolomné a čas beroucí neustále se něčím proklikávat, vy jste třeba nikdy nedávala inzerát? Zveřejnění inzerátů v profilu je úplně to samé a je to úplně stejně dobrovolné.

Člověk se tam prostě cítí líp.

Tomu já rozumím.

Nicméně spousta lidí se zase třeba cítí líp tady a s tím, jak to je. Proto sem aktivně chodíme, žeáno.

7.4.2023 06:41

To, co pro mě dělá ifaunu příjemným místem, kam se během let vracím, jsou lidi, co sem chodí diskutovat. Město, věk, jméno (člověka i psů), povolání, rodinný stav, politické názory, čím krmí, oblíbený trenér psů a spousty dalších nutných osobních detailů, jsou údaje, které o sobě mnozí víme a prozrazujeme dle preference každého. Takže není nutno to ještě vypisovat někam do profilu. Je to pohodlné v tom, že nějaký náhodný příchozí anonym tyhle věci neví, zatímco my, kdo sem chodíme pravidelně a bavíme se spolu déle než týden, ano. A to je za mě značka ideál.

Nesnáším změny. Jestli se má ifauna nějak změnit, uvítám varování předem, abych se na to psychicky připravila

7.4.2023 06:41

impact napsal(a):
Zmiňovala jsem BYDLIŠTĚ a tak nějak jsem (evidentně mylně) předpokládala, že si pod tím nikdo nepředstaví číslo dveří, patro v baráku, číslo popisné, ulici, město a PSČ.

S bydlištěm zase začala megí. Já psal odkud kdo pochází.

7.4.2023 06:42
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.56.196

Takže si to shrneme, ať je to přehledné:

1.) všechny ty dobrovolné informace, co o nich píšete tady sice jsou, ale Vám se nechce klikat, abyste se k nim dostal ...

2.) od zdejších chcete, aby měli vylepený identifikační údaje jak na tapetě, ale sám chcete zůstat inkognito ...

... a kvůli Vaší lenosti a vyčůranosti mají provozovatelé překopat celý portál ...

Nepřijde Vám to trochu nevyvážené?🤔

Jinak pokud chcete fundovanou radu od ověřených identifikovaných osob, tak má ifauna novou PLACENOU poradnu, takže pokud o tu radu od identifikovaného odborníka stojíte, tak Vám ifauna nabízí i tuto možnost.

7.4.2023 06:43

To, co pro mě dělá ifaunu příjemným místem, kam se během let vracím, jsou lidi, co sem chodí diskutovat. Město, věk, jméno (člověka i psů), povolání, rodinný stav, politické názory, čím krmí, oblíbený trenér psů a spousty dalších nutných osobních detailů, jsou údaje, které o sobě mnozí víme a prozrazujeme dle preference každého. Takže není nutno to ještě vypisovat někam do profilu. Je to pohodlné v tom, že nějaký náhodný příchozí anonym tyhle věci neví, zatímco my, kdo sem chodíme pravidelně a bavíme se spolu déle než týden, ano. A to je za mě značka ideál.

Nesnáším změny. Jestli se má ifauna nějak změnit, uvítám varování předem, abych se na to psychicky připravila

No, tak na psí ifauně byste se vy "starší" domluvilii/y, že to zveřejňovat nebudete. Na zahradě, nebo u okrasného ptactva by zase bylo hojně využívané, a lidi by byli rádi tomu věřte.

A opakuji, zde je to užitečné a funguje to https://www.forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=3205

7.4.2023 06:45
impact

XXX.XXX.48.160

S bydlištěm zase začala megí. Já psal odkud kdo pochází.

Proboha jako vážně se tu budeme tahat za slovíčka? 🤦🏼‍♀️

Tak dobrá, no. Když pocházím z Chebu, budu to uvádět u profilu. Co na tom, že bydlím na Hané. Však Vy potřebujete vědět jen to, odkud daný člověk pochází.

Je Vám líp takto?

7.4.2023 06:46
impact

XXX.XXX.48.160

No, tak na psí ifauně byste se vy "starší" domluvilii/y, že to zveřejňovat nebudete. Na zahradě, nebo u okrasného ptactva by zase bylo hojně využívané, a lidi by byli rádi tomu věřte.

A opakuji, zde je to užitečné a funguje to https://www.forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=3205

Aha. A proč to řešíte tady u nás a neřešíte to u okrasného ptactva?

7.4.2023 06:49

impact napsal(a):
Proboha jako vážně se tu budeme tahat za slovíčka? 🤦🏼‍♀️

Tak dobrá, no. Když pocházím z Chebu, budu to uvádět u profilu. Co na tom, že bydlím na Hané. Však Vy potřebujete vědět jen to, odkud daný člověk pochází.

Je Vám líp takto?

Píšu to aby bylo jasné, že jsem konzistentní a od začátku píšu jednu věc. A jde o to, že když se umožní zveřejnit oblast kde bydlíme, dobře tak ne město, ale kraj nebo okres, tak diskutující mají představu z jakého koutu kdo je a to je prostě velký přínos i pro diskusi.

7.4.2023 06:51
rapotacka11

XXX.XXX.224.30

Cava, jak sem chodíte dlouho?

Vydržte.
Až tu nějaký čas - nemyslím týden, budete,
seznámíte se , pochopíte a pak, eventuálně ....
Zatím zdejší "vylepšení" byla k horšímu.
Chodí sem i starší lidi, ne jen počítačoví mágové.
Není to úplně dokonalé, ale může být i hůř.
Není moc chytrý někam vejít a předělávat něco,
co jakž takž funguje.

Pak buď vydržíte, nebo ...

impact

XXX.XXX.48.160

Píšu to aby bylo jasné, že jsem konzistentní a od začátku píšu jednu věc. A jde o to, že když se umožní zveřejnit oblast kde bydlíme, dobře tak ne město, ale kraj nebo okres, tak diskutující mají představu z jakého koutu kdo je a to je prostě velký přínos i pro diskusi.

Evidentně jsem se mylně domnívala, že se o tomto všichni od začátku bavíme a je úplně jedno, kdo to jak nazve. Ale to neee, to bude půlka vlákna o ptákovině, jaký slovo k tomu kdo použil.

impact napsal(a):
Aha. A proč to řešíte tady u nás a neřešíte to u okrasného ptactva?

To jsem asi měl, ale cítím se být pejskařem stejně jako zahradníkem a chovatelem okrasného ptactva (a slepic). Takže kam dotaz zacílit nebylo nějak jasné.

7.4.2023 06:52

Chápete rozdíl ve významu slov "diskuze" a "poradna"?

7.4.2023 06:53
impact

XXX.XXX.48.160

To jsem asi měl, ale cítím se být pejskařem stejně jako zahradníkem a chovatelem okrasného ptactva (a slepic). Takže kam dotaz zacílit nebylo nějak jasné.

A nač potřebujete vědět odkud kdo pochází u pejskařů? Budete si vyměňovat psy?

7.4.2023 06:54

Chápete rozdíl ve významu slov "diskuze" a "poradna"?

Děkuji, ale nějakou poradnu kde nevím kdo odpovídá využívat nebudu, radši se zeptám třeba Franty, který má dobrou karmu a evidentně se zabývá tím samým co já. Jestli chápete.

7.4.2023 06:55

proč je přínosné vědět, z jakého koutu člověk je?? Jó kdyby naše republika byla nějaká velezemě... ale pokud ji přejedu za pár hodin, tak je jedno, mám-li zdroj informací (rybiček, štěňat, specialisty...) v Aši nebo v Hodoníně...

7.4.2023 06:56
impact

XXX.XXX.48.160

Děkuji, ale nějakou poradnu kde nevím kdo odpovídá využívat nebudu, radši se zeptám třeba Franty, který má dobrou karmu a evidentně se zabývá tím samým co já. Jestli chápete.

Prosím? Vždyť jsou na poradně ti lidi uvedení.

Esi ono nebude problém spíš v tom, že se Vám za rady nechce platit. To radši zadarmo od Franty, co má super karmu.

7.4.2023 06:57

Tak odkud pochází nebo kde bydlí?

Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.56.196

impact napsal(a):

Neee, chce nám je chodit venčit!
A já jsem pro!

Když bude pan Cava tak hodný, aby si vypnil profil (úplně klidně se k němu proklikám), tak mu dám na venčení všechny svoje zrzky🤪.

Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

impact napsal(a):

Říkám já v tom přínos nevidím a ano pod pojmem adresa a bydliště jsi představují to samé jako Vy.
A rozhodně je to k ničemu ! A i jsem to napsal ale posun webu (diskuzního) by nebyl na škodu i když on ani majitel nechce. Proto jsem na téma prvotně reagoval a teď když už tu jsem tak píšu Můj názor.

7.4.2023 06:58

impact napsal(a):

Dotaz je jaksi komplexní, a týká se vlastně celého webu, takže uznávám, všechno by líp pasovalo k teraristice, nebo okrasnému ptactvu.
Každý nemá možnost delší dopravy, a už jen mezi kraji je to omezující.

7.4.2023 07:00
impact

XXX.XXX.48.160

Inspektor Pišišvor napsal(a):
A já jsem pro!

Když bude pan Cava tak hodný, aby si vypnil profil (úplně klidně se k němu proklikám), tak mu dám na venčení všechny svoje zrzky🤪.

Já ne. Já jsem starej paranoik. Borec nemá žádnou karmu a u profilu jen 61 souhlasných lajků. To je na mě moc málo na to, abych mu svěřila nějakýho psa.

7.4.2023 07:01
impact

XXX.XXX.48.160

Dotaz je jaksi komplexní, a týká se vlastně celého webu, takže uznávám, všechno by líp pasovalo k teraristice, nebo okrasnému ptactvu.

Tak si holt pro souhlasné přikyvování běžte do teraristiky či ptactva. Tady jsme Vám asi s přesvědčováním admina moc nepomohli.

7.4.2023 07:02

Už vám to tu psali, řešte to na příslušných diskuzních fórech. Tam s vámi možná bude někdo souhlasit.

7.4.2023 07:06

A já jsem pro!

Neproklikáte, protože chci být anonymní. Kdybych byl nějaký psychouš, tak si projdu diskuse, nebo se ozvu na Váš inzerát a zjistím adresu. To že diskutující mají - dobře ne město ale kraj - tak je prostě lepší. Ok, pro pejskaře asi teda ne ( - takže vás by tato kolonka neovlivnila).

7.4.2023 07:06
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.56.196

Když člověk nemá možnost dopravy, tak je mu buřt i ten uvedený okres.

Mimochodem, pokud chcete fyzickou pomoc (pro radu to není nutné) od někoho poblíž, tak zkuste začít od sebe.

Například:
Jsem od Liberce a sháním tip na chovatele suchozemských rybiček v dojezdové vzdálenosti do 30 km... . Děkuji

7.4.2023 07:08

Neproklikáte, protože chci být anonymní. Kdybych byl nějaký psychouš, tak si projdu diskuse, nebo se ozvu na Váš inzerát a zjistím adresu. To že diskutující mají - dobře ne město ale kraj - tak je prostě lepší. Ok, pro pejskaře asi teda ne ( - takže vás by tato kolonka neovlivnila).

* jen upřesňující poznámka - mají možnost publikovat kraj ze kterého pochází a co je důležité - je to v profilu u příspěvků.

7.4.2023 07:08
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.56.196

impact napsal(a):
Já ne. Já jsem starej paranoik. Borec nemá žádnou karmu a u profilu jen 61 souhlasných lajků. To je na mě moc málo na to, abych mu svěřila nějakýho psa.

😂👍

7.4.2023 07:11

Aha, takže vy budete anonymní, ale ostatní mají zveřejnit informace o sobě, abyste si vy mohl vybrat, od koho chcete poradit? Geniální!

7.4.2023 07:12
rapotacka11

XXX.XXX.224.30

Tvl.
Informace o uživateli:
Uživatel nezadal informace.

Sám si narazí burku a tady chce někoho odhalovat.
Co tedy tady vlastně chce?
Integrovanej?

* jen upřesňující poznámka - mají možnost publikovat kraj ze kterého pochází a co je důležité - je to v profilu u příspěvků.

A na co vám bude kraj, ze kterého pochází, když už třeba třicet let bydlí v jiném?

Když člověk nemá možnost dopravy, tak je mu buřt i ten uvedený okres.

Mimochodem, pokud chcete fyzickou pomoc (pro radu to není nutné) od někoho poblíž, tak zkuste začít od sebe.

Například:
Jsem od Liberce a sháním tip na chovatele suchozemských rybiček v dojezdové vzdálenosti do 30 km... . Děkuji

Děkuji za radu, ale když jste to prostředí - o kterém pořád dokola píšu - nezažila, tak nemá smysl mi radit. Když se ocitnete ve vlákně o druhu který vás zajímá, a vidíte že kvalitní kusy má Pepa o město dál a ještě lepší jsou také blízko, "jenom" v krajském městě, tak se hned zorientujete a nemusíte vypisovat nějaké dotazy na které se ozve kdo ví kdo.

Dál už tu nechci psát, protože jsem dotaz hodil na neúrodnou půdu (psí sekce je spíš kecací, což vám neberu) a budu se už jen možná do nekonečna obhajovat abych napravoval křivdy a manipulaci s mým dotazem:)
Pro to mám taky samozřejmě pochopení, změny jsou přece hrozné, zvlášť takové radikální.

7.4.2023 07:21
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.56.196

Kdybych nechovala to, co chovám (tzn. že k nám by dobrovolně krást vlezl jenom sebevrah), tak si ani omylem nedovolím vyplnit profil tak, jak ho mám.

I tak jsem měla několikrát co do činění různými stalkery - já jsem s nimi poměrně rychle hotová, ale jinak z pozice ženské naprosto chápu, když nechtějí zveřejňovat žádné identifikační údaje.

Neregistrovaný uživatel

7.4.2023 07:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

Cava jako námět a podnět dobré ale stejně tady s tím nic nezmůže. Vybral jste jsi odvětví psů kde je asi největší základna ( i anonymní ) Proto možná je největší a hlavně tady.

A pokud nechce majitel webu dělat nic zůstane to tak jak to je.

A profilovej obrázek o lidech si po čase každý udělá sám a nově příchozí ten se nemusí a ani by neměl být.

Ps: Nechá se vložit do diskuze zde téma které by bylo na příč všemi diskuzemi ( kam by celé téma mělo směřovat) ? Ale vidět jsem tady že někdo dával 5 témat a lišilo se to pouze obrázkem takže asi né.

7.4.2023 07:27
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.56.196

Děkuji za radu, ale když jste to prostředí - o kterém pořád dokola píšu - nezažila, tak nemá smysl mi radit. Když se ocitnete ve vlákně o druhu který vás zajímá, a vidíte že kvalitní kusy má Pepa o město dál a ještě lepší jsou také blízko, "jenom" v krajském městě, tak se hned zorientujete a nemusíte vypisovat nějaké dotazy na které se ozve kdo ví kdo.

Dál už tu nechci psát, protože jsem dotaz hodil na neúrodnou půdu (psí sekce je spíš kecací, což vám neberu) a budu se už jen možná do nekonečna obhajovat abych napravoval křivdy a manipulaci s mým dotazem:)
Pro to mám taky samozřejmě pochopení, změny jsou přece hrozné, zvlášť takové radikální.

Tak s to změnou začněte U SEBE a vyplňte si konečně ten profil - třeba i ten Pepa odvedle, co má kvalitní kusy bude chtít vědět, odkud jste.

7.4.2023 07:54

ježiši
tohle není inzerce
spousta lidí má v profilu svůj chovatelský web, je tu nahoře obřím písmem
chovatelské stanice - ani to nikdo nemusí gůglit
tohle oddělení má chovatelské stanice psů, koček a drobných savců

že nějaká sekce nemá takové tlačítko nebo si chovatelé nevyplnili profil,
musíte říct těm lidem, ne tady, kde vše máme

dnes dát do inzerátu místo, kde bydlím, je hodně hloupý nápad
a mám to dát na veřejně přístupné fórum

smiřte se s tím, že někdo nic prodávat nechce, jinak by měl inzerát nebo v profilu kontakt

a nejlepší na tom celém je, jak jste, Cava, líný napsat tomu člověku - hele, chtěl bych něco koupit,
odkud jsi, pošleš zvířecím kurýrem?
a jako že funguje po celé Evropě

a hlavně ať tady už nic nemění, protože každá změna byla katastrofa,
navíc teda to vyhledávání, což je základ, nedokázali nastavit do dnes a nebude a na věčné časy

a mě byste měli poslouchat, protože mám karmu jak prase
přes deset tisíc hlasů!

a to, že hlasy jsou vylhané, jsem nepřehlédla, jen jsem čekala, že to smažete, jestli jste dospělý

tady se nic kvůli egu naklikávat nemusí, protože je to volná diskuze, kde se hlasy rozdávají např. za dobrý vtip, za pěknou fotografii z venčení, za zajímavý názor
a za blbosti (to dávají mně)

takže nezbývá než jít na to lepší fórum
s Pánem Bohem :)

7.4.2023 08:15
fikovnice

XXX.XXX.62.55

Aha, takže vy budete anonymní, ale ostatní mají zveřejnit informace o sobě, abyste si vy mohl vybrat, od koho chcete poradit? Geniální!

Přesně toto jsem také nepochopila...
Co to má jako znamenat? Ne že "impact" je paranoidní ; paranoidní mi přijde ten požadavek pana "Cavy".

7.4.2023 08:44

To je jedno, pro ty co to nechtějí celé pročítat, tak zase opakuji. Prostě jde o zobrazení štítku pod profilem, kde se nachází více informací o diskutujícím. Těm kdo to nezažili nemá cenu to vysvětlovat. Udělejte si ze mě třeba ... co chcete, ale ta myšlenka je úplně normální a systém funkční a oblíbený. Když si znovu přečtete moje předchozí příspěvky nezaujatě, třeba pochopíte o co mi šlo - ve skutečnosti nic převratného.

7.4.2023 08:57

V podstatě vůbec nerozumím tomu, co se tady řeší. Kdo chce, napíše si informace o sobě do profilu. Na FB je to naprosto stejné. Pokud někdo chce řešit soukromou věc, napíše do SZ, obálka je hned vedle nicku, nic složitýho. Mně to tady vyhovuje maximálně. Údaje o svojí CHS tady mám vyplněný taky a když budu podávat inzerát, tak kontakt se tam taky vyplňuje, pochopitelně. 🤷

7.4.2023 08:58

Viz rapotacka. My, služebně starší, už o sobě leccos víme. Nejen, kde kdo bydlí - myslím město, ne ulici a číslo popisné - i když někteří i to, protože se díky ifauně setkali i osobně. Proto tady máme SZ, kde si lidi tyhle, pro někoho citlivé, údaje po zralém uvážení sdělují. Protože nechtějí, aby se k nim dostal kdejaký anonym. Chápete?

Já už jedno takové osobní setkání absolvovala. A letos na jaře a v létě se chystají další dvě.

7.4.2023 09:03

rapotacka11 napsal(a):
Tvl.
Informace o uživateli:
Uživatel nezadal informace.

Sám si narazí burku a tady chce někoho odhalovat.
Co tedy tady vlastně chce?
Integrovanej?

Já třeba taky nezadala žádné informace. Ale jsem registrovaná, na SZ reaguji a odpovídám i ve veřejných diskuzích. Takže, dost lidí tady už ví, kde bydlím, čím se živím, jaká mám zvířata a kolik je mi cca let. Nemám problém toto sdělit.

A nekecám. Lhaní je za mě zbytečně energeticky náročné. Pro mě je jednodušší psát a mluvit pravdu.

7.4.2023 09:10
fikovnice

XXX.XXX.62.55

V podstatě vůbec nerozumím tomu, co se tady řeší. Kdo chce, napíše si informace o sobě do profilu. Na FB je to naprosto stejné. Pokud někdo chce řešit soukromou věc, napíše do SZ, obálka je hned vedle nicku, nic složitýho. Mně to tady vyhovuje maximálně. Údaje o svojí CHS tady mám vyplněný taky a když budu podávat inzerát, tak kontakt se tam taky vyplňuje, pochopitelně. 🤷

Přesně. Mně také vyhovuje současná podoba. A jsem velmi podobná "keriton" - nemám vůbec ráda změny... Takže mám stejnou prosbu - zda by nějak anoncovali dopředu, jaké změny na webu (potažmo v diskuzích) se chystají.

7.4.2023 09:10

Řeší se tady úplná banalita, bohužel je chyba že jsem to vložil k psům...

Že se info zobrazí pod nickem (a je tam možnost zobrazení kraje, města) tak způsobí, že se člověk líp orientuje a nemusí pořád něco rozklikávat, prostě je to uživatelsky o něco příjemnější prostředí. Ale to bych psal pořád v kruhu to samé.

A poradnu pro psy vážně nepotřebuji, myslel jsem radu například k chovatelskému zařízení u drobotě, nebo jak očkovat kiwi. To se dělá běžně že zkušení radí začínajícím a předávají své životní poznatky a rádi, i já to dělám.

A tomu jde vstříc vědomí, kde se diskutující přibližně nachází a jak je přibližně zkušený - štítek pod nickem. No, prostě chybně zvolená sekce:) psy mám rád, ale nejsem tím až tak posedlý, tak si občas jenom čtu a nepochytil jsem "ducha této sekce". Ty prvky by využili spíš chovatelé hospodářských zvířat a drobotě + zahrádkáři, pro vás by to vlastně neznamenolo nic, protože byste si ten štítek prostě nevyplnili, jen by šlo vidět jak jste "staří". (*a dodám, ano, je to zásadní věc, že je štítek vidět přímo v diskusi a ne až po rozkliknutí;)

7.4.2023 09:11
fikovnice

XXX.XXX.62.55

To je jedno, pro ty co to nechtějí celé pročítat, tak zase opakuji. Prostě jde o zobrazení štítku pod profilem, kde se nachází více informací o diskutujícím. Těm kdo to nezažili nemá cenu to vysvětlovat. Udělejte si ze mě třeba ... co chcete, ale ta myšlenka je úplně normální a systém funkční a oblíbený. Když si znovu přečtete moje předchozí příspěvky nezaujatě, třeba pochopíte o co mi šlo - ve skutečnosti nic převratného.

Promiňte, ale tak si tedy celý profil podrobně a důkladně vyplňte, ať vidíme, jak to myslíte...

7.4.2023 09:12

Já třeba taky nezadala žádné informace. Ale jsem registrovaná, na SZ reaguji a odpovídám i ve veřejných diskuzích. Takže, dost lidí tady už ví, kde bydlím, čím se živím, jaká mám zvířata a kolik je mi cca let. Nemám problém toto sdělit.

A nekecám. Lhaní je za mě zbytečně energeticky náročné. Pro mě je jednodušší psát a mluvit pravdu.

No vidíte, tak třeba vy byste si tu kolonku třeba i vyplnila - a nějakému nováčkovi by se to hodilo a napsal Vám, jestli zrovna nemáte sadební brambory za řepu, ...že bydlí poblíž.

7.4.2023 09:12

Že se info zobrazí pod nickem (a je tam možnost zobrazení kraje, města) tak způsobí, že se člověk líp orientuje a nemusí pořád něco rozklikávat, prostě je to uživatelsky o něco příjemnější prostředí. Ale to bych psal pořád v kruhu to samé.

A poradnu pro psy vážně nepotřebuji, myslel jsem radu například k chovatelskému zařízení u drobotě, nebo jak očkovat kiwi. To se dělá běžně že zkušení radí začínajícím a předávají své životní poznatky a rádi, i já to dělám.

A tomu jde vstříc vědomí, kde se diskutující přibližně nachází a jak je přibližně zkušený - štítek pod nickem. No, prostě chybně zvolená sekce:) psy mám rád, ale nejsem tím až tak posedlý, tak si občas jenom čtu a nepochytil jsem "ducha této sekce". Ty prvky by využili spíš chovatelé hospodářských zvířat a drobotě + zahrádkáři, pro vás by to vlastně neznamenolo nic, protože byste si ten štítek prostě nevyplnili, jen by šlo vidět jak jste "staří". (*a dodám, ano, je to zásadní věc, že je štítek vidět přímo v diskusi a ne až po rozkliknutí;)

Myslím, že reakce by byla velmi podobná i v jiných sekcích. My tady chodíme už léta, někteří (já ne) desetiletí a holt jsme už zvyklí na to svoje. A změny neradi. Holt jsme staré konzervy.

7.4.2023 09:13
fikovnice

XXX.XXX.62.55

Ano, v tom jsme podobné. A pak je zde zdaleka nemalý počet lidí, kteří si přísně chrání své soukromí...a já to naprosto ctím.

7.4.2023 09:13
rapotacka11

XXX.XXX.224.30

Ale neradíte lidem, aby se "odhalovali". (nenabádáte)

7.4.2023 09:14

No vidíte, tak třeba vy byste si tu kolonku třeba i vyplnila - a nějakému nováčkovi by se to hodilo a napsal Vám, jestli zrovna nemáte sadební brambory za řepu, ...že bydlí poblíž.

Ale on mi může napsat! Do SZ. A běžně to tady tak děláme. Když nechceme plevelit nebo sdělovat příliš osobní informace veřejně.

Já taky úplně nepochopila, o co vám jde.

7.4.2023 09:17

Podle mě se točíte na margináliích - kdo chce, ten se kýžené informace dobere za současného stavu - pokud není lenošný udělat pár kliků nebo napsat SZ.

7.4.2023 09:18

fikovnice napsal(a):
Promiňte, ale tak si tedy celý profil podrobně a důkladně vyplňte, ať vidíme, jak to myslíte...

Myslím to přesně takhle https://www.forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=3205
Vlastně jsem to vídal nejvíc v akvaristických, zahradnických, holubářských fórech (A všechna velmi oblíbená, takže ne, lidi to neodradí, naopak)

A nevím, proč bych vám měl dělat cvičenou opici, prostě jsem se zeptal, protože mám takové web rád z výše zmíněných důvodů.

7.4.2023 09:19
fikovnice

XXX.XXX.62.55

Vlastně jsem to vídal nejvíc v akvaristických, zahradnických, holubářských fórech (A všechna velmi oblíbená, takže ne, lidi to neodradí, naopak)

A nevím, proč bych vám měl dělat cvičenou opici, prostě jsem se zeptal, protože mám takové web rád z výše zmíněných důvodů.

Dělat cvičenou opici??
No přeci protože jste to chtěl po nás.

7.4.2023 09:20

Tady to holt tak není. Tečka. Viz výše. Nám to vyhovuje. Vám ne. Proč by se měla většina přizpůsobovat menšině?

7.4.2023 09:23

Né, já po vás nic nechci, ptal jsem se admina, jestli by tu drobnou úpravu blo možné udělat. Je to prkotina, ale hodně dá. Tak proč se nezeptat, věřte, že za dva týdny byste nevěděli, že se něco změnilo, ale výhody byste časem pocítili. Vlastně vy ani tak ne, ale ti co rádi vyměňují, schází se, radí se tak ano. A zase říkám, ano, je to rozdíl pár klikanců, ale udělá to hodně.

7.4.2023 09:23

Cvičenou opici? Jít příkladem je dělání cvičené opice?
Mám dojem, že jste si vybral psí diskuzi, protože jinde už se s vámi nebaví a tady jsme vás a vaše moudra doposud neznali.

7.4.2023 09:24

Né, já po vás nic nechci, ptal jsem se admina, jestli by tu drobnou úpravu blo možné udělat. Je to prkotina, ale hodně dá. Tak proč se nezeptat, věřte, že za dva týdny byste nevěděli, že se něco změnilo, ale výhody byste časem pocítili. Vlastně vy ani tak ne, ale ti co rádi vyměňují, schází se, radí se tak ano. A zase říkám, ano, je to rozdíl pár klikanců, ale udělá to hodně.

7.4.2023 09:25

Cvičenou opici? Jít příkladem je dělání cvičené opice?
Mám dojem, že jste si vybral psí diskuzi, protože jinde už se s vámi nebaví a tady jsme vás a vaše moudra doposud neznali.

balu, to bylo myšleno v rámci sekcí (rádi se schází vyměňují) - holubáři, zahrádkáři atd

Ano, je zbytečné tam cokoliv psát, protože to stejně v diskuzích nikdo nevidí, tak k čemu by mi to bylo.

7.4.2023 09:29

To je dost nepřehledný, nelíbí se mi to. A teda taky tam nevidím všechny informace u nicku diskutujícího, kde tam máte datum narození a bydliště?

7.4.2023 09:30

balu, to bylo myšleno v rámci sekcí (rádi se schází vyměňují) - holubáři, zahrádkáři atd

Ano, je zbytečné tam cokoliv psát, protože to stejně v diskuzích nikdo nevidí, tak k čemu by mi to bylo.

Tak proč nejste na diskuzi holubářů, zahrádkářů, atd, když zde na psí diskuzi vám evidentně pšenka nepokvete?
Jak jste mohl číst od mnohých zde diskutujících, tady si nikdo vámi navrhované změny nepřeje.

7.4.2023 09:32

My tady ale řepu nebo očkování kiwi neřešíme, my tady řešíme psy, takže nic takového nepotřebujeme. Měl jste to napsat tam, kde by se to možná setkalo s odezvou, tady to podporu mít nebude.

7.4.2023 09:32

Tak proč nejste na diskuzi holubářů, zahrádkářů, atd, když zde na psí diskuzi vám evidentně pšenka nepokvete?
Jak jste mohl číst od mnohých zde diskutujících, tady si nikdo vámi navrhované změny nepřeje.

Jak říkám, byla to chyba dát sem, nevěděl kam dotaz adminovi, tady chápu že je to spíš o volném povídání, takže pro vás by to znamenalo, že byste museli snést štítek pod nickem, nemuseli byste ho logicky vyplňovat.

Vyplňovali by si ho a uvítali ti z některých jiných sekcí, za to dám ruku do ohně.

Udělal bych druhé téma tam, ale teď už vím, že je to zbytečné, když se bude web měnit podle zahraničních majitelů.

7.4.2023 09:39
fikovnice

XXX.XXX.62.55

???
Nechápu. Co v diskuzích nikdo nevidí, že je zbytečné tam cokoliv psát??
Opravdu už se točíme v kruhu a je to spíš ztráta času.

Jen Vám ještě potvrdím, že třeba já znám identitu, původ, vlastnictví zvířat, rodinné poměry a řadu dalších velmi osobních informací snad většiny lidí odtud. Protože jsme si to napsali formou SZ. A z těch lidí odhaduji, že je třeba 70%, kteří mě požádali, abych veřejně nikdy jejich identitu neprozradila. Jak jsem psala výše, je to pro mě samozřejmostí... Ostatně moje identita se tu kdysi prolátla, když jsem na čas zmizela, a pak už jsem ztratila potřebu být inkognito. Ale věřte, že štěstím z toho neplesám. Jen už nějak nemá cenu se skrývat...ale je to potenciálně nebezpečné. A takto to vnímají ti, kteří si své soukromí přísně chrání. Tak snad poslední dotaz na Vás - co na tomto nechápete??

7.4.2023 09:41

Z jiných sekcí si to taky mohou vyplnit.
Tohle je veřejně přístupné fórum. Přemýšlejte. To je jak zveřejnění adres nepodnikajících majitelů datových schránek - pokud by se na vyplnění profilu tlačilo.
Kdo chce, vyplní si profil, a kdokoli na ten profil klikne, data uvidí.
Je jedno, do které sekce přispívám.
OMG, já to snad půjdu vyplnit. Boha, běžte to ze Slepic a Teraristiky a Seznamky někdo vyplnit.
Nevěřím, že to někdo nechápe.

7.4.2023 09:42
fikovnice

XXX.XXX.62.55

Jak říkám, byla to chyba dát sem, nevěděl kam dotaz adminovi, tady chápu že je to spíš o volném povídání, takže pro vás by to znamenalo, že byste museli snést štítek pod nickem, nemuseli byste ho logicky vyplňovat.

Vyplňovali by si ho a uvítali ti z některých jiných sekcí, za to dám ruku do ohně.

Udělal bych druhé téma tam, ale teď už vím, že je to zbytečné, když se bude web měnit podle zahraničních majitelů.

Jo a nechci Vás urážet, ale dal jste tedy stejný podnět třeba na tu "Drůbež", "Ptactvo", prostě jinam než na "Psy"?
On(i) zdejší admin(i) reagují velmi rychle a promptně!
Takže, pokud byste založil stejné vlákno v jiných sekcích, admin Vám tam stopro odpoví také. A vím já, třeba to např. Vámi zmiňovaní včelaři ocení. Ale spíše si myslím, že ne. Zde na "Psech" vidíte prakticky stoprocentní shodu v nesouhlasu s Vámi.

7.4.2023 09:44
fikovnice

XXX.XXX.62.55

Z jiných sekcí si to taky mohou vyplnit.
Tohle je veřejně přístupné fórum. Přemýšlejte. To je jak zveřejnění adres nepodnikajících majitelů datových schránek - pokud by se na vyplnění profilu tlačilo.
Kdo chce, vyplní si profil, a kdokoli na ten profil klikne, data uvidí.
Je jedno, do které sekce přispívám.
OMG, já to snad půjdu vyplnit. Boha, běžte to ze Slepic a Teraristiky a Seznamky někdo vyplnit.
Nevěřím, že to někdo nechápe.

"OMG, já to snad půjdu vyplnit. Boha, běžte to ze Slepic a Teraristiky a Seznamky někdo vyplnit."

7.4.2023 09:49

fikovnice napsal(a):
???
Nechápu. Co v diskuzích nikdo nevidí, že je zbytečné tam cokoliv psát??
Opravdu už se točíme v kruhu a je to spíš ztráta času.

Jen Vám ještě potvrdím, že třeba já znám identitu, původ, vlastnictví zvířat, rodinné poměry a řadu dalších velmi osobních informací snad většiny lidí odtud. Protože jsme si to napsali formou SZ. A z těch lidí odhaduji, že je třeba 70%, kteří mě požádali, abych veřejně nikdy jejich identitu neprozradila. Jak jsem psala výše, je to pro mě samozřejmostí... Ostatně moje identita se tu kdysi prolátla, když jsem na čas zmizela, a pak už jsem ztratila potřebu být inkognito. Ale věřte, že štěstím z toho neplesám. Jen už nějak nemá cenu se skrývat...ale je to potenciálně nebezpečné. A takto to vnímají ti, kteří si své soukromí přísně chrání. Tak snad poslední dotaz na Vás - co na tomto nechápete??

Pro Sarah01 a fíkovnici, Ano, už jsem zjistil, že pejskařů se to až tak netýká. Ano tak jak to bylo v odkaze, tak si to představuji, udělá to hodně. Ano už je to ztráta času, ale osobní informace jako bydliště atd. jsem vůbec nemyslel, to jsem byl asi mou chybou špatně pochopen.

Šlo o oblast kde se nacházím - město, kraj, aby diskutující měli představu kde kdo zhruba je - dobrovolně vyplnitelné - a jak říkám, hodně lidí by to rádo využilo za to dám ruku do ohně.

Důležité je, že je to vidět přímo pod nickem, malý ale velmi významný detail, věřte nebo ne. Jinak co jsem psal v 09:32.

7.4.2023 09:52

Aj datum tam je. Web uživatele, jeho zvěř, činnost, příspěvky, založená témata, telefon, město a hodnocení hlasy.
Prostoru je tam dost, teď jsem se poprvé v životě podívala na profil Sarah01 a je tam toho hodně.
Proč poprvé? Protože mě ta data nezajímají (žádná souvislost s výše uvedeným nickem).

Možnost vyplnění má kdokoli registrovaný.
Tak ať to udělají. Asi nechcou, že.
Vidět to může kdokoli neregistrovaný, kdo jde okolo.
Z celého srdce protestuji proti jakékoli povinnosti!
iFauna je svobodný stát!

7.4.2023 09:55

Pro Sarah01 a fíkovnici, Ano, už jsem zjistil, že pejskařů se to až tak netýká. Ano tak jak to bylo v odkaze, tak si to představuji, udělá to hodně. Ano už je to ztráta času, ale osobní informace jako bydliště atd. jsem vůbec nemyslel, to jsem byl asi mou chybou špatně pochopen.

Šlo o oblast kde se nacházím - město, kraj, aby diskutující měli představu kde kdo zhruba je - dobrovolně vyplnitelné - a jak říkám, hodně lidí by to rádo využilo za to dám ruku do ohně.

Důležité je, že je to vidět přímo pod nickem, malý ale velmi významný detail, věřte nebo ne. Jinak co jsem psal v 09:32.

Tak hezký pobyt na popáleninovém centru.

7.4.2023 09:55

Aj datum tam je. Web uživatele, jeho zvěř, činnost, příspěvky, založená témata, telefon, město a hodnocení hlasy.
Prostoru je tam dost, teď jsem se poprvé v životě podívala na profil Sarah01 a je tam toho hodně.
Proč poprvé? Protože mě ta data nezajímají (žádná souvislost s výše uvedeným nickem).

Možnost vyplnění má kdokoli registrovaný.
Tak ať to udělají. Asi nechcou, že.
Vidět to může kdokoli neregistrovaný, kdo jde okolo.
Z celého srdce protestuji proti jakékoli povinnosti!
iFauna je svobodný stát!

Ano vás ta data nezajímají, ale zahrádkáři holubáři, exotáři se často scházejí a mění zvířata, krmivo, rostliny. A přesně jak píšete, málokdo si profil rozklikne, ale když budete mít takovou malou "reklamu" hned pod nickem u každého příspěvku, hodně to lidi spojí. Pejskaři by si ten štítek nevyplňovali, to už jsem pochopil, měli by jen nástěnku jako doposud.

A abych zase nemusel vysvětlovat proč jsem psal k pejskům, tak viz můj příspěvek 9:32

7.4.2023 09:57

Cava - že by roztleskávač?

7.4.2023 09:59

Cava - že by roztleskávač?

Už se tak cítím, takže ode mě už žádný další příspěvek

7.4.2023 10:00

Naučte se posílat soukromé zprávy nebo pokládat otázky - čau, odkaď seš.

7.4.2023 10:01
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Ano vás ta data nezajímají, ale zahrádkáři holubáři, exotáři se často scházejí a mění zvířata, krmivo, rostliny. A přesně jak píšete, málokdo si profil rozklikne, ale když budete mít takovou malou "reklamu" hned pod nickem u každého příspěvku, hodně to lidi spojí. Pejskaři by si ten štítek nevyplňovali, to už jsem pochopil, měli by jen nástěnku jako doposud.

A abych zase nemusel vysvětlovat proč jsem psal k pejskům, tak viz můj příspěvek 9:32

No, ale námět zajímavý - hned jsem si představila tu grotesku, jak si po zveřejnění místa tady navzájem půjdeme měnit psy a bedny masa nebo granule ... 😂

"Když se ocitnete ve vlákně o druhu který vás zajímá, a vidíte že kvalitní kusy má Pepa o město dál a ještě lepší jsou také blízko, "jenom" v krajském městě, tak se hned zorientujete a nemusíte vypisovat nějaké dotazy na které se ozve kdo ví kdo."

cava, ale takto to se psy nefunguje
psi se nevyměňují
a nekupují, protože franta je blízko
a už vůbec ne, že má z nějakého pokecu dobrou "karmu"
tedy alespoň lidé - kynologové

fikovnice

XXX.XXX.62.55

Tak hezký pobyt na popáleninovém centru.

Neregistrovaný uživatel

7.4.2023 10:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

Tady ale je určitý nadpis a tím by se mohl zde pisálek řídit. Jak píší je zde snad nějaká možnost dát příspěvek všeobecné na všechny fóra bez zařazení drůbež ,Tera a atd. Já koukám na všechny příspěvky když mám čas mám to jako taky oddych . A nějakým dotazům a odpovědím se nestačím divit. Už mě tady možná taky někdo zná.

A ano nebudu tady jmenovat ti nicky ale každý má něco do sebe. A nováček když to není ten troll což tady jsou a né málo že 🙁 se v tom nevyznám .

Můj názor je tady na celé je takovej.
Jak to myslí Cava : Napíšu dotaz na zvíře Chrt.
Přijde mi zpět 10 odpovědi pochopitelně do značné míry každá jiná. A ve výsledku úplně rozdílní takže pro mě žádný význam. Nebo braf x granule také různé odpovědi. Přikloním se k variantě A . A když se mi ozve vztřícný majitel z okolí tak se pokusím souk. domluvit třeba na návštěvě.

A jak je nadpis tématu třeba tady něco vezme admin v potaz a bude to chtít měnit nebo nikoliv.

7.4.2023 10:03
fikovnice

XXX.XXX.62.55

No, ale námět zajímavý - hned jsem si představila tu grotesku, jak si po zveřejnění místa tady navzájem půjdeme měnit psy a bedny masa nebo granule ... 😂

Dovedete si "Inspektorko" představit, když ještě žil Floček, že bych Vám navrhla, že si jej na víkend vyměním s Vašimi BOM? Já tedy ne...

7.4.2023 10:06
fikovnice

XXX.XXX.62.55

Tady ale je určitý nadpis a tím by se mohl zde pisálek řídit. Jak píší je zde snad nějaká možnost dát příspěvek všeobecné na všechny fóra bez zařazení drůbež ,Tera a atd. Já koukám na všechny příspěvky když mám čas mám to jako taky oddych . A nějakým dotazům a odpovědím se nestačím divit. Už mě tady možná taky někdo zná.

A ano nebudu tady jmenovat ti nicky ale každý má něco do sebe. A nováček když to není ten troll což tady jsou a né málo že 🙁 se v tom nevyznám .

Přijde mi zpět 10 odpovědi pochopitelně do značné míry každá jiná. A ve výsledku úplně rozdílní takže pro mě žádný význam. Nebo braf x granule také různé odpovědi. Přikloním se k variantě A . A když se mi ozve vztřícný majitel z okolí tak se pokusím souk. domluvit třeba na návštěvě.

A jak je nadpis tématu třeba tady něco vezme admin v potaz a bude to chtít měnit nebo nikoliv.

Jirko, ale vždyť my jsme si spolu třeba také psali soukromě!
Co si matně vybavuji, snažila jsem se Vám poradit s něčím zdravotním. A nebyl žádný problém mě takto zkontaktovat.

7.4.2023 10:07
impact

XXX.XXX.48.160

Dívala jsem se na ty Vaše polský fóra a těch milion štítků a podpisů na každé stránce prostě hrozně ruší. Nic takovýho nechci a bohatě mi stačí informace, které se zobrazí po kliknutí na profil.

7.4.2023 10:07
fikovnice

XXX.XXX.62.55

"A jak je nadpis tématu třeba tady něco vezme admin v potaz a bude to chtít měnit nebo nikoliv. "

Pevně doufám, že ne!

Neregistrovaný uživatel

7.4.2023 10:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

fikovnice napsal(a):
Jirko, ale vždyť my jsme si spolu třeba také psali soukromě!
Co si matně vybavuji, snažila jsem se Vám poradit s něčím zdravotním. A nebyl žádný problém mě takto zkontaktovat.

Ano říkám nebudu jmenovat nicky.

Ale když už jste to hodila do veřejného prostoru.

Spolu jsme napsali a né jednu zprávu a za všechny odpovědi co přišli jsme rádi 🐶.

A ano když mám téma tak prostě plítvám čas a píší zde třeba 8 lidem. Takhle bych měl malou selekci a psal bych 2 tu SZ.

7.4.2023 10:15
impact

XXX.XXX.48.160

Ještě před zrozením sociálních sítí jsem chodila na nejrůzněji psí fóra. Minimálně dvě z nich měly stejnej/velmi podobnej model a vzhled jako ty Vaše polský. Pičičminky vlevo u profilovýho obrázku, další pičičminky v podpise uživatele. Všechno se milionkrát opakující na každé stránce.

Víte, co je ohromě zajímavé?

Že se jako jediná ze všech těch psích diskuzních fór v ČR udržela iFauna, která to nemá a nikdy neměla. 😂😂😂

A já pevně doufám, že to admini zohlední. 😎

7.4.2023 10:23

Nezlobte se, ale na odborné rady je jiné tlačítko. Zelené, na konci... vedle profilu. Vybírají tam vstupné.

Poslední zhasne.

7.4.2023 10:27

Ale od toho je FB, ne? Nebo další sociální sítě. Nebo zdejší inzerce.

Proč nám pořád nutíte něco, o co tady očividně nikdo nestojí? Tak to zkuste v jiných sekcích.

7.4.2023 10:42
rapotacka11

XXX.XXX.224.30

Doufám, že ten člověk nedělá někde malinkatýho šéfa.
K nám jednou dali novýho aktivního ...,,
jen tam bohorovně vlez, neznaje ničeho,
roz ... všude všechno a ...
bohužel až pak
ho vyhodili

7.4.2023 11:06

kdo chce řepu, musí do inzerce. kdo chce skvělá zvířata, ten zase nesmí řešit tu vzdálenost, to by měl být bezvýznamný detail.

nevím, co bych vyplnila. pocházím z města, kde už roky nebydlím a je to trochu daleko. teď bydlím úplně uprostřed mezi dvěma okresními městy. k jednomu sice asi o 200 m úředně patřím, ale ve skutečnosti je to blíž k tomu druhému, takže :D

7.4.2023 11:11

jinak pro admina. líbilo by se mi, kdyby byla hlavně na mobilu nějaká možnost jedním tlačítkem přeskočit na konec vlákna. když máme takové ty diskuze co mají milion stránek a vlezu na ně z mobilu odkud normálně nelezu, tak jsem někde v prostředku a dostat se na konec není snadné.

7.4.2023 11:13

a preferovaný zájmena, v tom případě okamžitě odcházím a mažu profil :D jen malé varování. mám svoje principy, přes které nejede vlak.

7.4.2023 11:14

Na počítači jsou dole pod posledním příspěvkem na stránce čísla - první a poslední strana vlákna a pár dalších.
Na mobilu ne? Esi ne, tak to snad ne. :-)

Neregistrovaný uživatel

7.4.2023 11:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

jinak pro admina. líbilo by se mi, kdyby byla hlavně na mobilu nějaká možnost jedním tlačítkem přeskočit na konec vlákna. když máme takové ty diskuze co mají milion stránek a vlezu na ně z mobilu odkud normálně nelezu, tak jsem někde v prostředku a dostat se na konec není snadné.

Já jinak než na mobilu ifauny nevyužíván. A když už jednou téma otevřu tak je tam poté očko . A hodí mě do na poslední příspěvek že by tedy náhoda ? A měl jsem straší mob a tam třeba ty rozsáhlejší témata nedal 🙂 . A nechá se přehazovat příspěvků pořadí . Ale asi to byla od Vás ironie.

7.4.2023 11:21

Já jinak než na mobilu ifauny nevyužíván. A když už jednou téma otevřu tak je tam poté očko . A hodí mě do na poslední příspěvek že by tedy náhoda ? A měl jsem straší mob a tam třeba ty rozsáhlejší témata nedal 🙂 . A nechá se přehazovat příspěvků pořadí . Ale asi to byla od Vás ironie.

no když už je člověk na konci, tak je na konci. ale pokud není na konci a od poslední mobilové návštěvy přibylo deset stránek, z mobilu je to prostě těžké. z pc ne, tam v pohodě.

a když přehodím pořadí, tak jsem pořád někde v prostředku, akorát si můžu vybrat, ke kterému konci jsem blíž.

Neregistrovaný uživatel

7.4.2023 11:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

no když už je člověk na konci, tak je na konci. ale pokud není na konci a od poslední mobilové návštěvy přibylo deset stránek, z mobilu je to prostě těžké. z pc ne, tam v pohodě.

a když přehodím pořadí, tak jsem pořád někde v prostředku, akorát si můžu vybrat, ke kterému konci jsem blíž.

Máte vážně asi starší mob. a nebo horší připojení k netu . Protože mě to funguje dobře a normálně . Spíš mi vadí že do emailu nechodí upozornění když je citace vašeho příspěvku . Ale všechno takže když chce člověk dál sledovat tak nedělá nic jiného než maže a maže.

7.4.2023 11:36

Máte vážně asi starší mob. a nebo horší připojení k netu . Protože mě to funguje dobře a normálně . Spíš mi vadí že do emailu nechodí upozornění když je citace vašeho příspěvku . Ale všechno takže když chce člověk dál sledovat tak nedělá nic jiného než maže a maže.

ne, není to mobilem nebo připojením. je to o zobrazování fauny na mobilu. na pc vidím, pokud má vlákno více stránek, rovnou ty stránky a pokud je jich tolik, že teda nemá cenu vypisovat jich tam čtyřicet, vidím výřez a vždycky vidím poslední, takže na ní můžu kliknout.

z mobilu nevidím seznam těch stránek, pouze šipku doleva doprava. když jsou stránky dvě, tak to nevadí, ale když je stránek čtyřicet a já se objevím na dvacáté páté, pak nemám žádnou rychlou možnost, jak skočit na poslední, jedině dvacetkrát kliknout na šipku, což je prostě ukrutně nebaví.

bodlinka asi myslí zařízení, které je na ifaunu nové, ifauna je nezná, si nepamatuje poslední vstup, takže ji na konec automaticky nehodí
to se děje, když je nepřihlášeno
mám pocit, že po vylepšení ifauny mělo hodně lidí na mobilu trable
ifauna má aplikaci, nebo chodíte z prohlížeče? zkuste jiný

impact

XXX.XXX.48.160

Já teda nakonec chodím normálně přes webovou adresu. Když je poslední stránka číslo 45, tak si rozkliknu první stránku, nahoře dám upravit link, na konci přepíšu jedničku na 45 a potvrdím. A jsem na poslední stránce.

I přesto samozřejmě souhlasím, že by proklik "na konec" byl o dost jednodušší.

7.4.2023 11:38

To listování v mobilu mi taky nevyhovuje a mám mobil celkem nový.

7.4.2023 11:38

teda jsem chtěla říct, že toto je chyba
když jde přes mobil, který používá jen občas, ifauna si má pamatovat poslední pohyb uživatele,
ne přístroje!

7.4.2023 11:39

teda jsem chtěla říct, že toto je chyba
když jde přes mobil, který používá jen občas, ifauna si má pamatovat poslední pohyb uživatele,
ne přístroje!

a když už si to teda nepamatuje, mělo by tam být prostě tlačítko na konec vlákna.

7.4.2023 11:41

a když už si to teda nepamatuje, mělo by tam být prostě tlačítko na konec vlákna.

No to teda. Mobil na delší texty zásadně nepoužívám, to bych si zabila očička a kvůli rolování a listování mobil roztřískala o nejbližší stěnu... a to jsem ani nevěděla, že je to takto hloupé, jak teď popisujete. :D
Týjo, hustý, ono to nemá stránky. :D

Neregistrovaný uživatel

7.4.2023 11:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

ne, není to mobilem nebo připojením. je to o zobrazování fauny na mobilu. na pc vidím, pokud má vlákno více stránek, rovnou ty stránky a pokud je jich tolik, že teda nemá cenu vypisovat jich tam čtyřicet, vidím výřez a vždycky vidím poslední, takže na ní můžu kliknout.

z mobilu nevidím seznam těch stránek, pouze šipku doleva doprava. když jsou stránky dvě, tak to nevadí, ale když je stránek čtyřicet a já se objevím na dvacáté páté, pak nemám žádnou rychlou možnost, jak skočit na poslední, jedině dvacetkrát kliknout na šipku, což je prostě ukrutně nebaví.

Prosím Vy řešíte u 40 stránek ztrátu Vašeho času asi tak 4 sekundy max 10 Vašeho života 😄.

Promiňte ale asi tohle nějak nechápu.

Neregistrovaný uživatel

7.4.2023 11:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

To listování v mobilu mi taky nevyhovuje a mám mobil celkem nový.

Já nic jiného nepoužívám tak nemám porovnání jak vypadá ta PC verze třeba je lepší.

7.4.2023 11:48

Prosím Vy řešíte u 40 stránek ztrátu Vašeho času asi tak 4 sekundy max 10 Vašeho života 😄.

já nechápu většinu vašich příspěvků v tomhle vlákně a taky jsem neměla nutkání vám to říct

jestli to máte proklikaný ta čtyři sekundy tak jste borec, gratuluju, jste skvělej nejlepší a holt mi idioti se starýma mobilama můžeme tak maximálně šoupat nožičkama

nicméně se domnívám, že tip na konec vlákna z mobilu je asi tak nejlepší z těch, co tady dneska padly.

7.4.2023 11:51

Vlákno Koronavirus má 101 stran při 250 příspěvcích na jedné straně - při zobrazení na počítači.
Na mobilu to bude jinak.
Na ifauně jsem byla před týdnem, takže potřebuji přelistovat 20 stran - dvacet znovunačtení stránky, vložená videa, ...čekám, čekám...
A taky nevím, kde jsem skončila na počítači, takže ani to samotné "poslední stránka vlákna" mi nepomůže.
Mám přeskakovat, načítat a luštit 20 stran proč, protože za kolik roků nemohli odstranit chybu.

Neregistrovaný uživatel

7.4.2023 12:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

já nechápu většinu vašich příspěvků v tomhle vlákně a taky jsem neměla nutkání vám to říct

jestli to máte proklikaný ta čtyři sekundy tak jste borec, gratuluju, jste skvělej nejlepší a holt mi idioti se starýma mobilama můžeme tak maximálně šoupat nožičkama

nicméně se domnívám, že tip na konec vlákna z mobilu je asi tak nejlepší z těch, co tady dneska padly.

Ne vy tady píšete proste něco co není pravda.

A v žádném případě to nepíší za účelem Vás zesměšnit ale jen říct a napsat že tahle funkce tady je a funguje 👍.

Jo a lidí jako jste Vy by v zájmu zvířat tady mělo být spousta. A jestli můžeme to rozebrat v SZ. Protože tady teď děláme to co Vám nevyhovuje .

7.4.2023 12:02
impact

XXX.XXX.48.160

A co řešil zadavatel celýho tohoto vlákna? Že je línej kliknout na profil pro detailnější informace a chce to mít všechno hned na očích u každýho příspěvku.🤣

Neregistrovaný uživatel

7.4.2023 12:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

impact napsal(a):
A co řešil zadavatel celýho tohoto vlákna? Že je línej kliknout na profil pro detailnější informace a chce to mít všechno hned na očích u každýho příspěvku.🤣

No chtěl vědět odkud zhruba jste . A co je Vaším zájmem a co máte za zvířata. Hodil to na fórum o psech a pak si to začalo žít internetovým životem. Asi tak bych to napsal ale prostě tady to tak fungovat nebude protože teď už ani admin to číst nebude .

7.4.2023 12:24
impact

XXX.XXX.48.160

No chtěl vědět odkud zhruba jste . A co je Vaším zájmem a co máte za zvířata. Hodil to na fórum o psech a pak si to začalo žít internetovým životem. Asi tak bych to napsal ale prostě tady to tak fungovat nebude protože teď už ani admin to číst nebude .

Dozví se to kliknutím na profil, ale na to byl on prostě línej. Vteřina.

7.4.2023 12:33

Ale já přece nemám povinnost to tady psát. Zvlášť v dnešní době, kdy je něco jako GDPR.

Proto existují SZ pro ty, co mají zájem o bližší informace.

7.4.2023 12:33
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.56.196

Já mám rok starý mobil a dělá mi to taky.

Neregistrovaný uživatel

7.4.2023 12:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

impact napsal(a):
Dozví se to kliknutím na profil, ale na to byl on prostě línej. Vteřina.

Ale tazatel jistě nenarazí na Váš případ. Ale na zbytek uživatelů v konverzaci třeba. Ale za mě když majitel nechce nic měnit ráj to tak příště je . .

A opravdu teď jsem tady za blbce co tady poradil Bodlince jak to funguje na mobilu. A ona píše že jí
káram a stavím do pozice méně ceného člověka snad. Ale pokud si v klidu přehodí pořadí příspěvků tak to funguje 250 příspěvků zpět to snad stačí né ?

Ale nic to nemění na tom že plevelení vláken je na nic.

7.4.2023 12:46

Ale tazatel jistě nenarazí na Váš případ. Ale na zbytek uživatelů v konverzaci třeba. Ale za mě když majitel nechce nic měnit ráj to tak příště je . .

A opravdu teď jsem tady za blbce co tady poradil Bodlince jak to funguje na mobilu. A ona píše že jí
káram a stavím do pozice méně ceného člověka snad. Ale pokud si v klidu přehodí pořadí příspěvků tak to funguje 250 příspěvků zpět to snad stačí né ?

Ale nic to nemění na tom že plevelení vláken je na nic.

víte, tak si to na tom mobilu vyzkoušejte.

příklad. vlákno "třetí víčko" na kočkách. má čtyřicet stránek, na mobilu jsem skončila někde v polovině. takže když to otevřu na mobilu, vidím že jsem 20/42 a na konec se můžu proklikat jen tak, že budu klikat na šipku vpravo. ne, nebude to za čtyři sekundy ani za deset

a když přehodím pořadí příspěvků, tak jsem pořád 20/42 jen mám nejnovější příspěvek na tom stránkování nahoře.

prostě nefunguje to, tak ze mě nedělejte blbce, ju?

Neregistrovaný uživatel

7.4.2023 12:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

víte, tak si to na tom mobilu vyzkoušejte.

příklad. vlákno "třetí víčko" na kočkách. má čtyřicet stránek, na mobilu jsem skončila někde v polovině. takže když to otevřu na mobilu, vidím že jsem 20/42 a na konec se můžu proklikat jen tak, že budu klikat na šipku vpravo. ne, nebude to za čtyři sekundy ani za deset

a když přehodím pořadí příspěvků, tak jsem pořád 20/42 jen mám nejnovější příspěvek na tom stránkování nahoře.

prostě nefunguje to, tak ze mě nedělejte blbce, ju?

Já vážně na mobilu jsem a pouze na něm na PC verzi se mě neptejte. A ano vůbec na stránky neklikejte poté musí být posun zpet to je opruz.
Vezmu příspěvek Třetí víčko. Nikdy jsem ho neviděl rozkliknu má první příspěvek a pode obráceně ražené příspěvky on nejnovějšího.

Prostě to tak je a admin vám to napíše taky ať nejsem v roli poučujíciho já. Ta role mi nedělá dobře.

7.4.2023 13:23

Já vážně na mobilu jsem a pouze na něm na PC verzi se mě neptejte. A ano vůbec na stránky neklikejte poté musí být posun zpet to je opruz.
Vezmu příspěvek Třetí víčko. Nikdy jsem ho neviděl rozkliknu má první příspěvek a pode obráceně ražené příspěvky on nejnovějšího.

Prostě to tak je a admin vám to napíše taky ať nejsem v roli poučujíciho já. Ta role mi nedělá dobře.

Vezmu mobil. Otevřu prohlížeč, vlezu na ifauna.cz bla bla. Chci, abych se ocitla na posledním příspěvku, který jsem viděla.
Vy jste neviděl, já ano - nedá nás to na stejné stránky.

Teď jsem klikla v Koronavir na poslední stranu a dala otočení řazení.
Mám tak první stránku očíslovanou jako 101 a nahoře mám nejnovější příspěvek z té stránky.
Abych viděla nejnovější příspěvek vlákna, musím přelistovat 100 stránek.

Tady si někdo dělá legraci.

Já chci nejnovější příspěvek od posledního, který jsem JÁ viděla.
Ne na mobilu viděla, ne na počítači viděla, ne na jiném mobilu,
ale na tom, na kterém jsem se TEĎ právě přihlásila!

7.4.2023 13:25

A teď jsem si otočila řazení v tomto vlákně a zase zpět... a ukázalo mi to první příspěvek (nejstarší) ve vlákně... funkce asi pro někoho dobrá,
ale Alzheimera neřeší.

7.4.2023 13:35

tak ještě jednou a hooooodně pomalu, ju?

takže, vy máte jen super skvělý rychlý mobil a z jiného přístroje na faunu nechodíte. v tom případě věřím, že jste ten problém nikdy neřešil.

já ale na faunu chodím téměř zásadně z pc. z mobilu jen velmi občas. no takže jsou prostě vlákna, problém se týká jen a pouze těch, které mají více listů a stránkují se, kde jsem z mobilu naposledy byla když těch listů bylo třeba polovic. takže když teď zase vezmu mobil a vlákno rozkliknu, tak mě to hodí tam, kde jsem byla z mobilu naposled a na konec se mohu jen proklikat šipečkou vpravo. ne, řazení příspěvků opravdu nepomůže.

ne, když do toho vlákna vlezete úplně poprvé v životě z toho telefonu a hodí vás to rovnou nakonec, tohle neřešíte.

už chápete? aspoň trochu? nebo pořád tma?

7.4.2023 13:43

Bodlinka má pravdu.Také na faunu chodím na mobilu jen sem tam,mám nový mobil a zobrazuje se mně to úplně stejně jako jí.

Neregistrovaný uživatel

7.4.2023 13:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

tak ještě jednou a hooooodně pomalu, ju?

takže, vy máte jen super skvělý rychlý mobil a z jiného přístroje na faunu nechodíte. v tom případě věřím, že jste ten problém nikdy neřešil.

já ale na faunu chodím téměř zásadně z pc. z mobilu jen velmi občas. no takže jsou prostě vlákna, problém se týká jen a pouze těch, které mají více listů a stránkují se, kde jsem z mobilu naposledy byla když těch listů bylo třeba polovic. takže když teď zase vezmu mobil a vlákno rozkliknu, tak mě to hodí tam, kde jsem byla z mobilu naposled a na konec se mohu jen proklikat šipečkou vpravo. ne, řazení příspěvků opravdu nepomůže.

ne, když do toho vlákna vlezete úplně poprvé v životě z toho telefonu a hodí vás to rovnou nakonec, tohle neřešíte.

už chápete? aspoň trochu? nebo pořád tma?

Říkám počkejte jsi tedy na admina od Vám to vysvětlí. Ano téma Koronavurus nemá význam a je to oddychovku. Pokud zamrznete v půlce je problém ale proč že ? Pokud otvírání téma co mě zajímá na první straně a otočím příspěvky mám jich 250 zpět nevím mě to ke čtení stačí.

A je tady právě to proč tady jsou 500 příspěvků z toho 20-30 pro úplného nováčka potřebné. Příště to nikdo nečte ! A ano když už tady hodím já svoje téma tak jsi v něm chci udržet pořádek a jsem tolik výrazu jsi už ani nepamatuji že.

7.4.2023 13:47

Moje téma, můj pořádek 😂

Neregistrovaný uživatel

7.4.2023 13:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

Moje téma, můj pořádek 😂

No vždyť tady píšete že je to pro Vás nepřehledný . Takže kdyby to tak bylo nebylo by to od věci.

7.4.2023 14:11

Říkám počkejte jsi tedy na admina od Vám to vysvětlí. Ano téma Koronavurus nemá význam a je to oddychovku. Pokud zamrznete v půlce je problém ale proč že ? Pokud otvírání téma co mě zajímá na první straně a otočím příspěvky mám jich 250 zpět nevím mě to ke čtení stačí.

A je tady právě to proč tady jsou 500 příspěvků z toho 20-30 pro úplného nováčka potřebné. Příště to nikdo nečte ! A ano když už tady hodím já svoje téma tak jsi v něm chci udržet pořádek a jsem tolik výrazu jsi už ani nepamatuji že.

Jako promiňte, ale ta vaše čeština je masakr, člověk si ten příspěvek musí nejdřív přeložit a i tak mně to někdy nejde.
Co třeba má znamenat tato věta? " A ano když už tady hodím já svoje téma tak jsi v něm chci udržet pořádek a jsem tolik výrazu jsi už ani nepamatuji že."

7.4.2023 14:23

Jako promiňte, ale ta vaše čeština je masakr, člověk si ten příspěvek musí nejdřív přeložit a i tak mně to někdy nejde.
Co třeba má znamenat tato věta? " A ano když už tady hodím já svoje téma tak jsi v něm chci udržet pořádek a jsem tolik výrazu jsi už ani nepamatuji že."

No, ono to není jediná masakrózní čeština.

Ale my jsme ti divní a protivní, když po ostatních chceme, aby se pokud možno vyjadřovali srozumitelně, když už ne spisovně.. Protože tady přece není kroužek českého jazyka.

7.4.2023 14:34

No, ono to není jediná masakrózní čeština.

Ale my jsme ti divní a protivní, když po ostatních chceme, aby se pokud možno vyjadřovali srozumitelně, když už ne spisovně.. Protože tady přece není kroužek českého jazyka.

Není, no, ale tady v tom vlákně někdo něco požaduje, pan Jirka taktéž, ale když si člověk čte jeho příspěvky, tak nejdřív musí luštit, co tím vlastně chtěl říct. Ok, nepoužívá vůbec čárky, asi ztráta času nebo co.
Třeba této větě taky vůbec nerozumím:
A profilovej obrázek o lidech si po čase každý udělá sám a nově příchozí ten se nemusí a ani by neměl být.

7.4.2023 14:36

Není, no, ale tady v tom vlákně někdo něco požaduje, pan Jirka taktéž, ale když si člověk čte jeho příspěvky, tak nejdřív musí luštit, co tím vlastně chtěl říct. Ok, nepoužívá vůbec čárky, asi ztráta času nebo co.
Třeba této větě taky vůbec nerozumím:

No, já už nerozuměla více jeho příspěvkům. Konkrétně na drůbeži.

Ale teď jsme přes SZ uzavřeli jakés takés příměří. Nebylo tomu tak vždy.

7.4.2023 14:43

Ale tak někdo je třeba dyslektik, toto snad není třeba.
Já se teda omlouvám, že mi to vždy dojde až za zbytečně dlouho.

7.4.2023 14:46

Ale tak někdo je třeba dyslektik, toto snad není třeba.
Já se teda omlouvám, že mi to vždy dojde až za zbytečně dlouho.

To není dys. Takové máme ve škole. Ale veřejně není vhodné psát. Fikovnice, tuším, taky ví.

7.4.2023 15:32

To není dys. Takové máme ve škole. Ale veřejně není vhodné psát. Fikovnice, tuším, taky ví.

Tak jsem napsala dyslektik, ale už jsem to tu jednou psala, o co jde... tohle teda není reakce, kterou jsem čekala od někoho - Vás - kdo nemá vůbec žádnou dys. Zkuste víc řešit obsah, ne jednotlivá písmenka.

7.4.2023 16:49

Tak jsem napsala dyslektik, ale už jsem to tu jednou psala, o co jde... tohle teda není reakce, kterou jsem čekala od někoho - Vás - kdo nemá vůbec žádnou dys. Zkuste víc řešit obsah, ne jednotlivá písmenka.

někdy se ten obsah v těch písmenkách úplně ztratí

ale hodně toho "dys" dělají právě ty mobily, z toho vykřesat nějaký slušný text, to by s tím člověk radši třískl o stěnu

ale i ten písemný projev je nakonec člověka profilové foto. a často teda neodpovím na nějaký dotaz, protože když je někdo příliš líný vůbec napsat srozumitelný dotaz, proč bych nemohla být příliš líná se zamyslet nad odpovědí?

Neregistrovaný uživatel

7.4.2023 17:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

Takže jsi to shrnem . Zatím se stále čeká na zásah Admina ať se vyjádří k tomu co jsem psal výše (mob verze ifauny ). Poté omluva by nebyla od věci ale na tom můj svět vážně nestojí .

Jo někdo píše o příměří ale to by musela být nejdřív snad válka nebo aspoň konflikt ? I když už ne jedna kulka tady ostrá proběhla ale spíš jsou slepé .

Ale píší to pořád jestli moje vystoupení pomůže zachránit 1 zvířecí živit tak to stojí za to.
A ano navštěvují tuto stránku kvůli zvířatům.
Až bude v popisku napsáno že musí být jazyk pouze český. Tak se budu muset omluvit za působení a odejít do patřičných míst.

7.4.2023 17:09

Už to nevydržím - opravdu se neříká ani nepíše "počkejte jsi" a "tak jsi v něm chci udržet", ale "počkejte si" a " tak si v něm chci udržet ".

7.4.2023 17:17

Už to nevydržím - opravdu se neříká ani nepíše "počkejte jsi" a "tak jsi v něm chci udržet", ale "počkejte si" a " tak si v něm chci udržet ".

Nechtěla jsem to teda psát na plnou pusu.
Vypadá to, že Jirka je asi cizinec, tak potom to chápu.
Já hodně čtu (myslím si, že je chyba, že dnes lidi čtou tak maximálně na internetu, někteří teda), dnes jsem dočetla Skalpel, prosím od Stýblové. Nádherná čeština. Takže jsem si nemohla pomoct.

7.4.2023 17:18

Takže jsi to shrnem . Zatím se stále čeká na zásah Admina ať se vyjádří k tomu co jsem psal výše (mob verze ifauny ). Poté omluva by nebyla od věci ale na tom můj svět vážně nestojí .

Jo někdo píše o příměří ale to by musela být nejdřív snad válka nebo aspoň konflikt ? I když už ne jedna kulka tady ostrá proběhla ale spíš jsou slepé .

Ale píší to pořád jestli moje vystoupení pomůže zachránit 1 zvířecí živit tak to stojí za to.
A ano navštěvují tuto stránku kvůli zvířatům.
Až bude v popisku napsáno že musí být jazyk pouze český. Tak se budu muset omluvit za působení a odejít do patřičných míst.

A kdo by se měl omlouvat, prosím?

7.4.2023 17:22

Vidíte....nebo nevidíte. Ale mě baví, třeba podle fotek z venčení, odhadovat, kde se venčilo. Podle kopců, kostelíčka, zákrutu řeky ....atd.

7.4.2023 17:24

Já hodně čtu (myslím si, že je chyba, že dnes lidi čtou tak maximálně na internetu, někteří teda), dnes jsem dočetla Skalpel, prosím od Stýblové. Nádherná čeština. Takže jsem si nemohla pomoct.

Myslím, že není cizinec. To, co jsem mu vytkla, píší lidé, kteří si myslí, že tak je to spisovné.
Taky ráda čtu a je fakt, že kdo hodně čte, má správnou češtinu v oku.

7.4.2023 17:46

Máte tam "otočit řazení příspěvků" a pak je jen první = dotaz a pak hned ten poslední.
( Megí, jsem dobrá, ne ?)

7.4.2023 17:49

Ne, tady nejde o žádné dys. Ale viz výše - já vím, Jirka ví, opět proběhly SZ.

7.4.2023 17:51

Máte tam "otočit řazení příspěvků" a pak je jen první = dotaz a pak hned ten poslední.
( Megí, jsem dobrá, ne ?)

:) ne. viz výše.

7.4.2023 17:52

A kdo by se měl omlouvat, prosím?

Nikdo.

Jenom návrh. Zkuste s Jirkou taky SZ.

7.4.2023 18:00

Ale ano. Chodím z mobilu příležitostně a "otočení řazení příspěvků" na mobilu funguje. Zobrazí se ten první příspěvek t.j.dotaz a pod ním nejmladší.

7.4.2023 18:00

Ale to je výjimečné dílo.
Dostala jsem text o třiceti NS... devadesát vět začíná "Když". Přemýšlím, že to i s počítačem hodím z okna. Už to autorovi říkám potřetí, výsledek 0. Maturitu má, dokonce je asistent pedagoga.
Tak co jako chceme.

7.4.2023 18:01

Ne, tady nejde o žádné dys. Ale viz výše - já vím, Jirka ví, opět proběhly SZ.

No vidíte to a teď děláte to samé, co Jirka. :D My víme, že nejde o dys, ale psát to tu nebudeme. Už?

7.4.2023 18:02

Ale to je výjimečné dílo.
Dostala jsem text o třiceti NS... devadesát vět začíná "Když". Přemýšlím, že to i s počítačem hodím z okna. Už to autorovi říkám potřetí, výsledek 0. Maturitu má, dokonce je asistent pedagoga.
Tak co jako chceme.

Co je to NS ? Normostránka?

7.4.2023 18:02

orionka: hustý! A ano, normostrana, česká. 1800 znaků na stránce. Je to včetně mezer.
Akorát to neřeší ten problém, že toto funguje, jen pokud chodím na ifaunu stále se stejným mobilem.

7.4.2023 18:04

orionka: hustý! A ano, normostrana, česká. 1800 znaků na stránce. Je to včetně mezer.
Akorát to neřeší ten problém, že toto funguje, jen pokud chodím na ifaunu stále se stejným mobilem.

To chcete říct, že někdo má jeden mobil na pondělí, druhý na úterý.......atd ? Takový člověk určitě nemá čas chodit na IF, ten bouchá kačky od rána do večera :-))

7.4.2023 18:05

Dobrý den všem.

Děkujeme za příspěvky a návrhy na úpravu.
Celou iFauna.cz čeká v brzské době nový kabát a změna určitých funkcí.

Vaše návrhy předáme vedení k prodiskutování.

Rádi bychom vás poprosili, aby toto diskuzní vlákno zůstalo opravdu k předání návrhů, nikoli jako otevřená diskuze.

Děkujeme
Admin

7.4.2023 18:05
impact

XXX.XXX.48.160

Ale ano. Chodím z mobilu příležitostně a "otočení řazení příspěvků" na mobilu funguje. Zobrazí se ten první příspěvek t.j.dotaz a pod ním nejmladší.

Pokud jsem to dobře pochopila, tak bodlinka skončí v polovině stránek a když dá otočit příspěvky, tak se jí sice otočí, ale ona pořád stojí v té polovině.

7.4.2023 18:07

To chcete říct, že někdo má jeden mobil na pondělí, druhý na úterý.......atd ? Takový člověk určitě nemá čas chodit na IF, ten bouchá kačky od rána do večera :-))

:D :D Někdo chodí na ifaunu jen na počítači - jen na jednom. Jako já. A bodlinka.
Ale někdy se stane, že u sebe nemá počítač, ale má mobil, třeba jednou dvakrát za týden.
A bez ifauny prostě nemůže vydržet. :D
Asi to musím vyzkoušet na více počítačích. Kdybych si tak pamatovala své heslo...

Neregistrovaný uživatel

7.4.2023 18:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

iFauna napsal(a):
Dobrý den všem.

Rádi bychom vás poprosili, aby toto diskuzní vlákno zůstalo opravdu k předání návrhů, nikoli jako otevřená diskuze.

Děkujeme
Admin

Dobrý den konečně jste si našel čas a děkuji za to . Můžete tady popsat jak funguje mob.verze.
Protože pak ty útoky na mojí osobu nejsou na místě .

7.4.2023 18:08

No vidíte to a teď děláte to samé, co Jirka. :D My víme, že nejde o dys, ale psát to tu nebudeme. Už?

Nebudeme. Protože to je soukromá korespondence mezi námi. Beru to stejně jako listovní nebo lékařské tajemství.

Však mu můžete taky napsat.

7.4.2023 18:13

Nebudeme. Protože to je soukromá korespondence mezi námi. Beru to stejně jako listovní nebo lékařské tajemství.

Však mu můžete taky napsat.

Nepochopila, nevadí.

7.4.2023 18:13
impact

XXX.XXX.48.160

Dobrý den konečně jste si našel čas a děkuji za to . Můžete tady popsat jak funguje mob.verze.
Protože pak ty útoky na mojí osobu nejsou na místě .

Asi tomu úplně nerozumíte, ale mobilní verze opravdu nefunguje na všech mobilech stejně. Dokonce i na jednom mobilu může fungovat různě. Třeba i podle toho, přes jaký prohlížeč na ni najedete.

7.4.2023 18:22

Nikdo.

Jenom návrh. Zkuste s Jirkou taky SZ.

To radši ne, protože už mi psal a nerozumím tomu, ten člověk mele páté přes deváté.

7.4.2023 18:23

:D :D Někdo chodí na ifaunu jen na počítači - jen na jednom. Jako já. A bodlinka.
Ale někdy se stane, že u sebe nemá počítač, ale má mobil, třeba jednou dvakrát za týden.
Asi to musím vyzkoušet na více počítačích. Kdybych si tak pamatovala své heslo...

Ač admin žádá něco jiného : Mám jeden počítač, jeden mobil. Počítač doma, mobil na cestách.
A funguje mi to tak, jak píšu. Když se octnu uprostřed vlákna, otevřu ho znovu, otočím příspěvky a zafunguje to. Protože mám ruce hrrr - málo citu, tak někdy otočení příspěvků musím opakovat, protože si je otočím tam a zase zpátky. Ale nakonec to zafunguje a opravdu nemusím listovat 19 tisíc příspěvků.
Když záleží na prohlížeči - tak já na chromu. A na různých wifi.

7.4.2023 18:28

na více počítačích se to chová stejně, ale na pc není nejmenší problém jedním klikem vlézt na konec vlákna

7.4.2023 18:29

Ač admin žádá něco jiného : Mám jeden počítač, jeden mobil. Počítač doma, mobil na cestách.
A funguje mi to tak, jak píšu. Když se octnu uprostřed vlákna, otevřu ho znovu, otočím příspěvky a zafunguje to. Protože mám ruce hrrr - málo citu, tak někdy otočení příspěvků musím opakovat, protože si je otočím tam a zase zpátky. Ale nakonec to zafunguje a opravdu nemusím listovat 19 tisíc příspěvků.
Když záleží na prohlížeči - tak já na chromu. A na různých wifi.

Každýmu to asi funguje jinak. Mně se třeba ta dlouhá vlákna, která mají několik desítek nebo stovek stránek, otevřou vždy na první stránce. Takže ano, můžu si řazení příspěvků otočit a přečtu si ten, který byl poslední. Ale zase si nepřečtu všechno, co tam kdo za celou dobu napsal, to bych musela listovat a na to fakt nemám čas ani trpělivost. Třeba vlákno Koronavirus, tam už nechodím. Ono teda i kdyby se mně to načítalo, tak to asi nemá smysl číst.

7.4.2023 18:29

"diskutující mají představu z jakého koutu kdo je a to je prostě velký přínos i pro diskusi."

konkrétně v čem má být ten přínos?

7.4.2023 18:30

"diskutující mají představu z jakého koutu kdo je a to je prostě velký přínos i pro diskusi."

konkrétně v čem má být ten přínos?

Už to psal....jestli bude chtít řepu, králíka nebo holuba, tak ví hned, jak daleko to má. Akorát na psech je to jaksi úplně zbytečný, no.

7.4.2023 18:31

Už to psal....jestli bude chtít řepu, králíka nebo holuba, tak ví hned, jak daleko to má. Akorát na psech je to jaksi úplně zbytečný, no.

Nevěděl, že je tu inzerce.

7.4.2023 18:31

Nepochopila, nevadí.

Nepochopila.

7.4.2023 18:33

Každýmu to asi funguje jinak. Mně se třeba ta dlouhá vlákna, která mají několik desítek nebo stovek stránek, otevřou vždy na první stránce. Takže ano, můžu si řazení příspěvků otočit a přečtu si ten, který byl poslední. Ale zase si nepřečtu všechno, co tam kdo za celou dobu napsal, to bych musela listovat a na to fakt nemám čas ani trpělivost. Třeba vlákno Koronavirus, tam už nechodím. Ono teda i kdyby se mně to načítalo, tak to asi nemá smysl číst.

Pokud byste chtěla najít konkrétní datum, hodinu a konkrétní příspěvek ( abste pokračovala dnes tam, kde jste včera skončila ), tak to asi nejde.

7.4.2023 18:35

U mě je to různé. Na počítači, nemám chytrý telefon.

Občas mi to naskočí na poslední příspěvek, někdy mě to hodí na začátek vlákna a musím si kliknout na příslušnou (poslední)stránku. Systém jsem nepochopila.

7.4.2023 18:35

iFauna napsal(a):
Dobrý den všem.

Děkujeme
Admin

Admine,

diky za info. Sice změny nevítám, protože jsou většinou k horšímu, ale co nadělám.
Tak tedy v brzké době, ne v brzské...

7.4.2023 18:36

Admine,

diky za info. Sice změny nevítám, protože jsou většinou k horšímu, ale co nadělám.

Jo jo, v brzké. Jste lepší, mně to uniklo.

Neregistrovaný uživatel

7.4.2023 18:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

Orionko a vysvětlíte to všem tady tu mobilní verzi těm výše.Protože vážně se mi zdá že jsem asi na jiném webu . Oni od Vás to pochopí i o bez nic říkající urážky Vás . Děkuji

7.4.2023 18:49

My už jsme to pochopili před lety, když ifauna dostala tento kabát.
Záleží, jaký prohlížeč a systém; prohlížeč a samozřejmě broučci na webu, ale prostě to nedodělali, to je celé.
Admini ifauny o tom ví od začátku.
Takže jsme to tady psali celý den úplně zbytečně.
Hurá.
Tak si to můžete zas zamknout...

Neregistrovaný uživatel

7.4.2023 18:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

My už jsme to pochopili před lety, když ifauna dostala tento kabát.
Záleží, jaký prohlížeč a systém; prohlížeč a samozřejmě broučci na webu, ale prostě to nedodělali, to je celé.
Admini ifauny o tom ví od začátku.
Takže jsme to tady psali celý den úplně zbytečně.
Hurá.
Tak si to můžete zas zamknout...

Ok říkám mě to funguje na mobilu přes google a odkaz na ploše v pohodě .

A uzamčení nebo i smazání vlákna by byla vhodná záležitost. Protože to neřeší prvotní dotaz tak proč by to tady mělo být že .

7.4.2023 18:55

Ok říkám mě to funguje na mobilu přes google a odkaz na ploše v pohodě .

A uzamčení nebo i smazání vlákna by byla vhodná záležitost. Protože to neřeší prvotní dotaz tak proč by to tady mělo být že .

Tak název je Dotaz pro admina, což může zahrnovat asi milion šest dotazů, že jo.

7.4.2023 18:59
rapotacka11

XXX.XXX.224.30

Admine,

To abychom si daly detox.
Jednoho dne to vypnou a
kdoví, kdy to nahodí .
Vzpomenete, jak to bylo onehdy?

Neregistrovaný uživatel

7.4.2023 19:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

Tak název je Dotaz pro admina, což může zahrnovat asi milion šest dotazů, že jo.

Četla jste tady ty příspěvky?? Protože kdyby náhodou ano tak víte. Co píše Megi byla a je to diskuze o ničem . 12 proti 2 pro ( pouze odhad počtu ).
Takže bez změny co by jste chtěla tedy tady adminivi tady psát ?? A opravdu admin to nemá jako práci pokud ano nebude trávit páteční večer čtením . Takže smazání či uzavření je vhod a je to i v podmínkách ifauny né.

7.4.2023 19:08

Četla jste tady ty příspěvky?? Protože kdyby náhodou ano tak víte. Co píše Megi byla a je to diskuze o ničem . 12 proti 2 pro ( pouze odhad počtu ).
Takže bez změny co by jste chtěla tedy tady adminivi tady psát ?? A opravdu admin to nemá jako práci pokud ano nebude trávit páteční večer čtením . Takže smazání či uzavření je vhod a je to i v podmínkách ifauny né.

A kde ty podmínky máte? Já teda o mazání diskuzí nikde nic nečetla. Jinak by samozřejmě vlákno Koronavirus muselo být smazáno už dávno.

Neregistrovaný uživatel

7.4.2023 19:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

A kde ty podmínky máte? Já teda o mazání diskuzí nikde nic nečetla. Jinak by samozřejmě vlákno Koronavirus muselo být smazáno už dávno.

Ano muselo a tak kdo na něj chodí ? Asi ne začátečník nebo to čte snad jako knížku a roman na pokračování 😄 ?

7.4.2023 19:11

Vy jste nějaký cenzor, že voláte po smazání či uzavření této diskuze?

7.4.2023 19:12

Ano muselo a tak kdo na něj chodí ? Asi ne začátečník nebo to čte snad jako knížku a roman na pokračování 😄 ?

Pročpak? Ať to čte kdo chce, ne?

Neregistrovaný uživatel

7.4.2023 19:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

A ten Koronavir máte zbrusu novej proč pokračovat ve starém?

Neregistrovaný uživatel

7.4.2023 19:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

Vy jste nějaký cenzor, že voláte po smazání či uzavření této diskuze?

Já jsem prach obyčejnej smrtelni. A teď třeba odpovídám z mobilu na 1 téma a 5 zpráv .

A kdo to tuká prsten do mobilu musí uznat že psát všema 10 na PC je brnkačka proti tomu .
Tak schválně kdo řekne je lehčí PC klávesnice a nebo mobilní ?

7.4.2023 19:21

To je ale úplně jiná diskuse. Ta původní má 25 tisíc příspěvků.

7.4.2023 19:22

Já jsem prach obyčejnej smrtelni. A teď třeba odpovídám z mobilu na 1 téma a 5 zpráv .

A kdo to tuká prsten do mobilu musí uznat že psát všema 10 na PC je brnkačka proti tomu .
Tak schválně kdo řekne je lehčí PC klávesnice a nebo mobilní ?

Tak proč voláte po smazání nebo uzavření diskuze?

7.4.2023 19:27

U mě je to různé. Na počítači, nemám chytrý telefon.

Občas mi to naskočí na poslední příspěvek, někdy mě to hodí na začátek vlákna a musím si kliknout na příslušnou (poslední)stránku. Systém jsem nepochopila.

Jo někdy to skočí na konec, někdy na počítači musím na end, je tam klapka.

7.4.2023 19:29

Orionko a vysvětlíte to všem tady tu mobilní verzi těm výše.Protože vážně se mi zdá že jsem asi na jiném webu . Oni od Vás to pochopí i o bez nic říkající urážky Vás . Děkuji

Líp než jsem to popsala, to neumím. Možná to každému funguje jinak.

7.4.2023 19:35
impact

XXX.XXX.48.160

Možná proto, že téma koronavir není téma koronavir.

7.4.2023 19:39

Megí, máte ode mě SZ

Neregistrovaný uživatel

7.4.2023 19:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

Líp než jsem to popsala, to neumím. Možná to každému funguje jinak.

Aha je to kus od kusu tedy mobilu dobrá . Beru že mi dva máme štěstí že to funguje dobře 😉

Neregistrovaný uživatel

7.4.2023 19:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

Megí, máte ode mě SZ

Pokud se jen nepřetvaruje SZ nečte.

Neregistrovaný uživatel

7.4.2023 19:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

Tak proč voláte po smazání nebo uzavření diskuze?

Protože mám nějakou slušnost a na citací se snažím vždy odpovědět. Tímto bych měl pro sebe klid .

7.4.2023 19:52

Protože mám nějakou slušnost a na citací se snažím vždy odpovědět. Tímto bych měl pro sebe klid .

Nemusíte odpovídat a přesto můžete zůstat slušný, to není povinnost.

Neregistrovaný uživatel

7.4.2023 19:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

Nemusíte odpovídat a přesto můžete zůstat slušný, to není povinnost.

Ne to prostě neexistuje ani jako smazat SZ bez odpovědi.

7.4.2023 19:59

.....sice to sem až tak nepatří, ale přeci....kdysi tady bylo původní Proženy.cz .....vyhodilo se téma a diskutovalo se tak nějak jako tady - od daneho tematu ke všemu...bylo to anonymní a člověk se mohl vypovidat o všem, kdo chtěl, mohl si napsat osobně.....byla tam stálá parta a bylo to moc fajn....byla tam velká sledovanost....pak admina asi mrzelo, že je velká sledovanost a z gruntu toto fórum změnil.....jednalo se o ztratu jisté anonymity, velmi zdlouhavé přihlašování a nemožnost vstupovat kdykoli do diskuze, vše bylo složité a ztratilo to své kouzlo.....dnes už tam chodí pár lidí ze staré party, ale bývalý věhlas už Proženy nikdy neziskaly....a já se velmi obávám, že tady to časem dopadne obdobně po dnešním prohlášení admina o chystaných jistých změnách...

7.4.2023 20:06

Tak protože jste sobec a diskuze vás už nebaví,
tak chcete aby admin smazal nebo uzavřel diskuzi? To normálně člověk nevymyslí...

Neregistrovaný uživatel

7.4.2023 20:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

Tak protože jste sobec a diskuze vás už nebaví,
tak chcete aby admin smazal nebo uzavřel diskuzi? To normálně člověk nevymyslí...

Jako vážně umíte číst . Co měl příspěvek za téma a co tady je teď napsané . Balu psali jsme si osobně a tady to psát snad nebudu ale každý ví své .

7.4.2023 20:11

.....sice to sem až tak nepatří, ale přeci....kdysi tady bylo původní Proženy.cz .....vyhodilo se téma a diskutovalo se tak nějak jako tady - od daneho tematu ke všemu...bylo to anonymní a člověk se mohl vypovidat o všem, kdo chtěl, mohl si napsat osobně.....byla tam stálá parta a bylo to moc fajn....byla tam velká sledovanost....pak admina asi mrzelo, že je velká sledovanost a z gruntu toto fórum změnil.....jednalo se o ztratu jisté anonymity, velmi zdlouhavé přihlašování a nemožnost vstupovat kdykoli do diskuze, vše bylo složité a ztratilo to své kouzlo.....dnes už tam chodí pár lidí ze staré party, ale bývalý věhlas už Proženy nikdy neziskaly....a já se velmi obávám, že tady to časem dopadne obdobně po dnešním prohlášení admina o chystaných jistých změnách...

Já kdysi, když byl kluk malej, chodila na Mimibazar. Vím, že tento web má docela blbou pověst, ale já ho primárně používala na prodej dětskýho oblečení, obuvi a hraček, občas i něčeho nepotřebného do domácnosti, sem tam jsem i něco nakoupila a musím říct, že to bylo super, dokud to český majitel neprodal. Pak to šlo od desíti k pěti a divím se, že to ještě dnes funguje, když to vydělávat absolutně nemůže.

Neregistrovaný uživatel

7.4.2023 20:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

Ale přeci že jsou nový majitele se už nějaký čas vy ne ? Hlodavci (změny ) bylo to dost diskutováno a na změny se pouze čeká zatím.

7.4.2023 20:23

Jako vážně umíte číst . Co měl příspěvek za téma a co tady je teď napsané . Balu psali jsme si osobně a tady to psát snad nebudu ale každý ví své .

Psali jsme si osobně? To myslíte jak jste mi napsal v SZ dotaz na obsah KPZ a já vám jednou odpověděla? Proč to zde a teď zmiňujete?

Neregistrovaný uživatel

7.4.2023 20:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

Psali jsme si osobně? To myslíte jak jste mi napsal v SZ dotaz na obsah KPZ a já vám jednou odpověděla? Proč to zde a teď zmiňujete?

Když jsme u toho 3 věty takže 3 odpovědi snad né. Vy se tady oháníte řeči tak konejte jak píšete né ?

7.4.2023 20:33

Já kdysi, když byl kluk malej, chodila na Mimibazar. Vím, že tento web má docela blbou pověst, ale já ho primárně používala na prodej dětskýho oblečení, obuvi a hraček, občas i něčeho nepotřebného do domácnosti, sem tam jsem i něco nakoupila a musím říct, že to bylo super, dokud to český majitel neprodal. Pak to šlo od desíti k pěti a divím se, že to ještě dnes funguje, když to vydělávat absolutně nemůže.

....nechápu, proč se vždycky likviduje co roky fungovalo........

7.4.2023 20:35

Ale přeci že jsou nový majitele se už nějaký čas vy ne ? Hlodavci (změny ) bylo to dost diskutováno a na změny se pouze čeká zatím.

.no to se sice ví, ale i tak by mohlo být zachováno to co funguje ne?

Téma je uzamčeno, není možné vkládat odpovědi.