Uživatel s deaktivovaným účtem

Já jsem měla už v kupní smlouvě, že přednostní právo při dalším prodeji (vrácení) mám já. Nic dalšího bych už nesepisovala.
zbohusovavrchu
napsal(a):
To ve smlouvě mám také, ale chtěla jsem to mít ošetřené i případně nějakou smlouvou. Chtěli po mě něco takového i na ČMKU, kam mám hlásit změnu majitele, tak aby to bylo něčím podložené.
Nechápu... ČMKU se zajímá o změnu majitele u chovné feny - při zápisu vrhu a vystavení PP štěňat, jinak je jí to šumák. A změnu máte v PP.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Taky nechápu, nikdo po mě nechtěl žádný dokument, kde bych sdělovala jména majitelů štěňat, ani klub, ani ČMKU.
Volala jsem na čmku, jen pro pořádek co v této situaci dělat a řekli mě, že do 14 dnů musím nahlásit u nich změnu majitele. Popsala jsem celou situaci a toto mě řekli. Je pravda, že mě vrtalo hlavou, kde by vlastně vzali toho majitele psa, který ho měl do teď. Jediné, kde je jeho jméno oficiálně uvedeno, tak je v PP a tudíž i v dogoffice. Tak mě řekli tedy, že do PP mám dopsat potom sebe, případně jiného kupce a do 14 dnů jim to podložit a nahlásit. Třeba jim bude stačit doložit jen naskenovaný PP i s novým jménem :)