Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

klara1238

11.4.2023 23:51
klara1238

XXX.XXX.7.129

Dobrý den, máme 7měsíční štěně křížence. Z noci na dnešek začal velmi kašla ale přes den se to ukldnilo. Ovšem to začal velmi pít, pije jakože fakt hodně a do toho začal i hodne čurat. Ráno budeme volat na veterinu ale chtela bych ješte vedet jestli ma nekdo s timto zkušenost. předem děkuji za rady a odpovedi

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.4.2023 09:17

klara1238 napsal(a):
Dobrý den, máme 7měsíční štěně křížence. Z noci na dnešek začal velmi kašla ale přes den se to ukldnilo. Ovšem to začal velmi pít, pije jakože fakt hodně a do toho začal i hodne čurat. Ráno budeme volat na veterinu ale chtela bych ješte vedet jestli ma nekdo s timto zkušenost. předem děkuji za rady a odpovedi

Jo, právě ti veterináři.

Já bych nevolala, já bych tam s tím štěnětem rovnou jela. Ale já jsem známá hysterická panička.

12.4.2023 09:25

Já bych tam teda taky radši zašla osobně. Příčin kašle může být víc, já mám teda zkušenost jen s psincákem. A co se týká toho nadměrnýho pití, může to taky být různý. Mně třeba pes někdy pije jen proto, že zrovna napustím čerstvou vodu do misky a prostě mu ta voda chutná, občas ji pak taky následně vyblije, jak je přechlemtanej.
Tak vám přeju, aby to byla taky jen nějaká banalita.

Přidejte reakci

Přidat smajlík