Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Maselnk

15.4.2023 09:02
Maselnk

XXX.XXX.47.103

Zdravim vcera se mi povedlo najit na psovi kliste dnes den po vyndani je misto takto jemne cervene bulka neni zadna mam se bat ?

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.4.2023 09:08

To je normální po klíštěti, bývá to i horší.
A čeho byste se jako měla bát?

15.4.2023 13:56

Maselnk napsal(a):
Zdravim vcera se mi povedlo najit na psovi kliste dnes den po vyndani je misto takto jemne cervene bulka neni zadna mam se bat ?

Viz Sarah. Čeho se bojíte? Pro klid duše můžete zakápnout betadinou.

16.4.2023 16:18
fikovnice

XXX.XXX.62.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
To je normální po klíštěti, bývá to i horší.
A čeho byste se jako měla bát?

To jsou dotazy, že? Ale asi lepší, když se lidi o svá zvířata bojí...
Já, když měla po dlooouhé době celkem nedávno klíště, tak je sousedka samozřejmě přervala. Já si na to nedosáhla, resp. blbě jsem na to místo viděla. Pak pomocí nastavení zrcadel :-) jsem jehlou kusadla vypreparovávala. Takže ze začátku to vypadalo nehezky, ale vydezinfikovala jsem to a hotovo 20!

16.4.2023 16:24
Doron

XXX.XXX.162.50

Tak paní se asi bojí, jestli to není borelióza, ale tam ten flek vypadá jinak, a navíc někdy ani není.
Taky se těch potvor docela bojím, nejsem očkovaná proti encefalitidě a očkovat se bojím kvůli přestřelený imunitě :(

16.4.2023 19:02

fikovnice napsal(a):
To jsou dotazy, že? Ale asi lepší, když se lidi o svá zvířata bojí...
Já, když měla po dlooouhé době celkem nedávno klíště, tak je sousedka samozřejmě přervala. Já si na to nedosáhla, resp. blbě jsem na to místo viděla. Pak pomocí nastavení zrcadel :-) jsem jehlou kusadla vypreparovávala. Takže ze začátku to vypadalo nehezky, ale vydezinfikovala jsem to a hotovo 20!

To rozhodně. Viz vedlejší vlákno.

Přidejte reakci

Přidat smajlík