Málo času na štěně na určitou dobu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Jirik545456

24.4.2023 08:33
Jirik545456

XXX.XXX.61.177

Dobrý den, mám na vás otázku, kamarádka byla na dovolené a její dcera neuhlídala fenu, teď od ní mám štěňata. Matka je kolie a otec nějaký bull. Bohužel já jsem pořád v práci a nemám na nic čas, zvlášť v téhle těžké době. Štěně jsem vzal aby se s ním nemuseli trápit. Problém je, že přítelkyně je v zahraničí a vrátí se až za dva měsíce, do té doby by štěně muselo hodně vydržet samo. V tuto chvíli to vypadá, že bude přes den v kleci se žrádlem a záchůdkem, na internetu psali, že si zvykne. Odpoledne bych ho chodil venčit. Jednou za čas musím vyjet max. na dva dny, to by se o něj starala sousedka. Dokáže si štěně na ten režim zvyknout?? V tuto chvíli pořád kouše a lomcuje věcmi.

24.4.2023 09:00
rapotacka11

XXX.XXX.224.71

Dokáže si štěně na ten režim zvyknout??
V tuto chvíli pořád kouše a lomcuje věcmi.

Blbý štěně.
Nelíbí se mu být v kleci s vodou, šrotem, ve sr....ch?
Snad by ta malá příšera nechtěla lítat venku na trávě, hrát si s dětmi?
Dobře, že mu to zatrhnete hned v začátku?
Čokl patří do klece, žé?

já jsem pořád v práci a nemám na nic čas, zvlášť v téhle těžké době.
Štěně jsem vzal aby se s ním nemuseli trápit

To je hezký, že ho budete trápit sám.
Není vám trapně?
Najděte si chytřejší přítelkyni s chytřejší dcerou,
budete mít lehčí život, v téhle těžké době ...

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.4.2023 09:03

Šteňa ste si vzal, aby sa s ním nemuseli trápiť - tak sa bude trápiť šteňa! No to je riešenie hodné rozumne uvažujúceho človeka Nájdite šteniatku iný domov - toto je pre mňa nemysliteľné. Zničíte život tomu šteňaťu a aj sebe - lebo to je živý tvor, ktorý sa nedá odložiť "do skrine"

24.4.2023 09:33
juhaj

XXX.XXX.164.121

Víte, ony ty rady na internetu jsou často na nic. Lidi, kteří takto radí, potom v rubrice daruji nabízí hodného pejska, ve skutečnosti nevychované zvíře trpící separační úzkosti. Štěně není morče, které zavřete do klece a ono tam v pohodě vydrží. Právě tím, co děláte, si vychováváte psa, který vám nebude dělat radost a venčení se v bytě bude jeden z nejmenších problémů. Pokud by to bylo možné, štěněti najděte nový domov, tohle vám fungovat nebude nikdy a budete nešťastný vy i pes.

24.4.2023 09:47

Já tomu příspěvku ale vůbec nerozumím.
Byla to kamarádka nebo přítelkyně?
A narodila se štěňata nebo jen jedno štěně? A ta matka štěňat je teď tedy kde?

Každopádně štěně bych darovala někomu jinému, kdo se o něj zvládne postarat.

24.4.2023 11:12
BlueBee

XXX.XXX.198.251

Prosim, stene prenechte nekomu, kdo se o nej muze starat a bude mit na nej cas. Nejde totiz jen o jidlo a jedno vyvenceni. Potrebuje socializaci a vychovavat. Tohle neni fakt dobry napad. To je trapeni toho stenete.

24.4.2023 11:18

Jirik545456 napsal(a):
Dobrý den, mám na vás otázku, kamarádka byla na dovolené a její dcera neuhlídala fenu, teď od ní mám štěňata. Matka je kolie a otec nějaký bull. Bohužel já jsem pořád v práci a nemám na nic čas, zvlášť v téhle těžké době. Štěně jsem vzal aby se s ním nemuseli trápit. Problém je, že přítelkyně je v zahraničí a vrátí se až za dva měsíce, do té doby by štěně muselo hodně vydržet samo. V tuto chvíli to vypadá, že bude přes den v kleci se žrádlem a záchůdkem, na internetu psali, že si zvykne. Odpoledne bych ho chodil venčit. Jednou za čas musím vyjet max. na dva dny, to by se o něj starala sousedka. Dokáže si štěně na ten režim zvyknout?? V tuto chvíli pořád kouše a lomcuje věcmi.

Jestli nejste další roztleskávačka, tak rady - vlastně jenom jedna - viz výše. Dát štěně někomu do vhodných podmínek, dokud je čas.

25.4.2023 00:02
Doron

XXX.XXX.20.179

To by byl pro štěně život v pekle.
Nedělejte to, je to kruté.

25.4.2023 01:37
Trickyvoo

XXX.XXX.62.63

Taky myslím, že nemá smysl za takových podmínek štěně mít. Teď je pořád poptávka po štěňatech. Je taková, že je vozí ze zahraničí. Nějaký ten spolek se rád štěněte ujme a najde mu ten správný domov.

25.4.2023 06:07
Mí

XXX.XXX.70.253

Někdy mám dojem u takových přįspěvků, že si někdo něčeho "lízne" a pak vyplodí dotaz.

25.4.2023 07:40
juhaj

XXX.XXX.164.121

Mí napsal(a):
Někdy mám dojem u takových přįspěvků, že si někdo něčeho "lízne" a pak vyplodí dotaz.

Ono to tak vypadá, ale pravda to být může. Na FB je skupina Daruji psa i jiné zvíře do dobrých rukou. Před asi půl rokem jsem jí objevila a občas se do ní podívala. Napíšu to rovnou. Už jsem si ji blokla. Co tam lidi s těch psů dokázali udělat, bylo k . A nebylo to ojedinělé. A pak ty kecy, co tam byly, to se tady člověk může snažit něco vysvětlovat, ale většina lidí si mele stajně svou

Přidejte reakci

Přidat smajlík