Jirik545456

XXX.XXX.61.177
Dobrý den, mám na vás otázku, kamarádka byla na dovolené a její dcera neuhlídala fenu, teď od ní mám štěňata. Matka je kolie a otec nějaký bull. Bohužel já jsem pořád v práci a nemám na nic čas, zvlášť v téhle těžké době. Štěně jsem vzal aby se s ním nemuseli trápit. Problém je, že přítelkyně je v zahraničí a vrátí se až za dva měsíce, do té doby by štěně muselo hodně vydržet samo. V tuto chvíli to vypadá, že bude přes den v kleci se žrádlem a záchůdkem, na internetu psali, že si zvykne. Odpoledne bych ho chodil venčit. Jednou za čas musím vyjet max. na dva dny, to by se o něj starala sousedka. Dokáže si štěně na ten režim zvyknout?? V tuto chvíli pořád kouše a lomcuje věcmi.
Dokáže si štěně na ten režim zvyknout??
V tuto chvíli pořád kouše a lomcuje věcmi.
Blbý štěně.
Nelíbí se mu být v kleci s vodou, šrotem, ve sr....ch?
Snad by ta malá příšera nechtěla lítat venku na trávě, hrát si s dětmi?
Dobře, že mu to zatrhnete hned v začátku?
Čokl patří do klece, žé?
já jsem pořád v práci a nemám na nic čas, zvlášť v téhle těžké době.
Štěně jsem vzal aby se s ním nemuseli trápit
To je hezký, že ho budete trápit sám.
Není vám trapně?
Najděte si chytřejší přítelkyni s chytřejší dcerou,
budete mít lehčí život, v téhle těžké době ...
Uživatel s deaktivovaným účtem

Šteňa ste si vzal, aby sa s ním nemuseli trápiť - tak sa bude trápiť šteňa! No to je riešenie hodné rozumne uvažujúceho človeka Nájdite šteniatku iný domov - toto je pre mňa nemysliteľné. Zničíte život tomu šteňaťu a aj sebe - lebo to je živý tvor, ktorý sa nedá odložiť "do skrine"
Víte, ony ty rady na internetu jsou často na nic. Lidi, kteří takto radí, potom v rubrice daruji nabízí hodného pejska, ve skutečnosti nevychované zvíře trpící separační úzkosti. Štěně není morče, které zavřete do klece a ono tam v pohodě vydrží. Právě tím, co děláte, si vychováváte psa, který vám nebude dělat radost a venčení se v bytě bude jeden z nejmenších problémů. Pokud by to bylo možné, štěněti najděte nový domov, tohle vám fungovat nebude nikdy a budete nešťastný vy i pes.

Já tomu příspěvku ale vůbec nerozumím.
Byla to kamarádka nebo přítelkyně?
A narodila se štěňata nebo jen jedno štěně? A ta matka štěňat je teď tedy kde?
Každopádně štěně bych darovala někomu jinému, kdo se o něj zvládne postarat.

Jirik545456
napsal(a):
Dobrý den, mám na vás otázku, kamarádka byla na dovolené a její dcera neuhlídala fenu, teď od ní mám štěňata. Matka je kolie a otec nějaký bull. Bohužel já jsem pořád v práci a nemám na nic čas, zvlášť v téhle těžké době. Štěně jsem vzal aby se s ním nemuseli trápit. Problém je, že přítelkyně je v zahraničí a vrátí se až za dva měsíce, do té doby by štěně muselo hodně vydržet samo. V tuto chvíli to vypadá, že bude přes den v kleci se žrádlem a záchůdkem, na internetu psali, že si zvykne. Odpoledne bych ho chodil venčit. Jednou za čas musím vyjet max. na dva dny, to by se o něj starala sousedka. Dokáže si štěně na ten režim zvyknout?? V tuto chvíli pořád kouše a lomcuje věcmi.
Jestli nejste další roztleskávačka, tak rady - vlastně jenom jedna - viz výše. Dát štěně někomu do vhodných podmínek, dokud je čas.
Mí
napsal(a):
Někdy mám dojem u takových přįspěvků, že si někdo něčeho "lízne" a pak vyplodí dotaz.
Ono to tak vypadá, ale pravda to být může. Na FB je skupina Daruji psa i jiné zvíře do dobrých rukou. Před asi půl rokem jsem jí objevila a občas se do ní podívala. Napíšu to rovnou. Už jsem si ji blokla. Co tam lidi s těch psů dokázali udělat, bylo k . A nebylo to ojedinělé. A pak ty kecy, co tam byly, to se tady člověk může snažit něco vysvětlovat, ale většina lidí si mele stajně svou