Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Snas78

25.4.2023 09:07
Snas78

XXX.XXX.58.72

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jestli by nešlo vyřešit, že když se vloží odkaz do závorek, tak je nefunkční (https://www.ifauna.cz/psi/diskuse) vs https://www.ifauna.cz/psi/diskuse. Díky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.4.2023 09:25

To se vyřeší tak, že od závorek ten odkaz oddělíte mezerami. Pak bude stránka vnímat odkaz jako hypertextový formát. Cokoli v závorce tak vnímat nebude. Do odkazu se zahrnuje celistvý text bez mezer, žádný odkaz nemůže začínat závorkou.

A ještě jedna věc - pozor na ukončování věty tečkou za odkazem. Tu tečku musíte také oddělit od odkazu mezerou. Protože do odkazu se zahrnuje celistvý text. Proto pokud si kliknete na svůj uvedený probarvený (funkční) odkaz, otevře se vám stránka, která neexistuje.

Snas78

25.4.2023 09:51
Snas78

XXX.XXX.58.72

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
To se vyřeší tak, že od závorek ten odkaz oddělíte mezerami. Pak bude stránka vnímat odkaz jako hypertextový formát. Cokoli v závorce tak vnímat nebude. Do odkazu se zahrnuje celistvý text bez mezer, žádný odkaz nemůže začínat závorkou.

A ještě jedna věc - pozor na ukončování věty tečkou za odkazem. Tu tečku musíte také oddělit od odkazu mezerou. Protože do odkazu se zahrnuje celistvý text. Proto pokud si kliknete na svůj uvedený probarvený (funkční) odkaz, otevře se vám stránka, která neexistuje.

Díky za radu, ale to by mělo jít programátorsky vyřešit ne? Nebo bych to rád aspoň věděl.

25.4.2023 09:55

Snas78 napsal(a):
Díky za radu, ale to by mělo jít programátorsky vyřešit ne? Nebo bych to rád aspoň věděl.

Myslím, že ne. Je to tak všude, v e-mailových zprávách i jinde, třeba na FB. Prostě v jakémkoliv textu pokud chcete mít hypertextový odkaz, musíte oddělovat mezerami. Aspoň taková je moje několikaletá zkušenost.

25.4.2023 12:01

Snas78 napsal(a):

Jistě, že by to šlo programátorsky vyřešit. Ale proč by to někdo dělal, když to není potřeba.
Kdo vidí, že je odkaz v závorkách, a není aktivní, tak ten si ho zkopíruje.
Kdo ví, že musí závorky oddělit, tak ten to udělá, a odkaz se mu v příspěvku ukáže aktivní.
Je to stejné jako s tou tečkou (otazníkem, čárkou...) na konci odkazu. To také provozovatel webu nebude řešit.

Snas78

26.4.2023 19:50
Snas78

XXX.XXX.44.186

Nezlobte se za tu drzost, ale odpovědi mluvčí mi nestačí, rád bych tu odpověď slyšel přímo od admina:) Dík.

26.4.2023 21:55
Lily2

XXX.XXX.245.152

Vyřešit by to asi jít mělo. Má to vyřešený třeba Facebook messenger.

27.4.2023 07:24

Snas78 napsal(a):
Nezlobte se za tu drzost, ale odpovědi mluvčí mi nestačí, rád bych tu odpověď slyšel přímo od admina:) Dík.

Jen co admin najde čas a chuť, jistě vám s radostí odpoví.

Snas78

27.4.2023 07:26
Snas78

XXX.XXX.44.186

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jen co admin najde čas a chuť, jistě vám s radostí odpoví.

Nemusí, ale může.

27.4.2023 08:57

Však jim napište, ne, redakce@ifauna.cz
všimněte si, že za cz nedělám tečku... aby si to někdo nezkopíroval aj s ní

já chci, abych mohla vložit odkaz do jakéhokoli znaku
tak, jak to mám na webu, který běží na jiném systému a má jiné možnosti písání

kdy to bude?
děkuji

zkusila jsem Ctrl K Ctrl H Ctrl L tady, zkopírovat rich text z Wordu, nic nefunguje...
a na Fb to také nejde

27.4.2023 10:33

Dobrý den,

děkujeme za dotaz, i když v tomto případě Vám musíme odpovědět, jak tu již zaznělo:
Teoreticky by to programátorsky vyřešit samozřejmě šlo, ale stávající systém je v českém prostředí zcela obvyklý a momentálně nemáme v plánu na něm cokoliv měnit.

Nicméně jsme vždy rádi za jakékoliv konstruktivní dotazy a náměty, aktivní uživatelé jsou duší každého webu. Nebojte se tedy na nás obrátit s dalším nápadem nebo připomínkami.

Zdraví

Admin

Přidejte reakci

Přidat smajlík