Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Ladislavc

25.4.2023 12:01
Ladislavc

XXX.XXX.51.126

Dobrý den, babička má zlého psa, já jsem toho prevíta nakopnul a on mě kousnul do nohy. Co mám dělat? Jenom jsem hrál lolko na počítači a on mě obtěžoval.

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.4.2023 12:08

napiš závěť, umřeš brzy. s wordem zacházet umíš, ne?

a nebo se na to vykašli, stejně asi nic nemáš.

Janae.

25.4.2023 12:15
Janae.

XXX.XXX.160.6

Přiznej to babičce a očekávej ke kousanci ještě pár facek od ní.

25.4.2023 12:29
Doron

XXX.XXX.20.179

Obtěžoval?
Jako obskakoval 😅?
Jestli to není legrace, tak rychle dobře vyčistit ( vydezinfikovat), kdyby to bylo horké a nateklé, rychle k doktorovi.
Psi mají v hubě pěkně hnusný bakterie, rány se špatně hojí.

25.4.2023 12:31

To je dneska mládež.

25.4.2023 12:37
Doron

XXX.XXX.20.179

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
To je dneska mládež.

Vite pani :))!
To za nás nebylo :))).

25.4.2023 12:43
Doron

XXX.XXX.20.179

Ale vážně, počítám, že pes má v hubě podobný humusy jako prase.
"Bodejž by tě prase kouslo" se přeci říkalo, protože to byl fakt průšvih velikej, zvlášť, když ještě nebyly antibiotika.

25.4.2023 12:50

Ladislavc napsal(a):
Dobrý den, babička má zlého psa, já jsem toho prevíta nakopnul a on mě kousnul do nohy. Co mám dělat? Jenom jsem hrál lolko na počítači a on mě obtěžoval.

Tak toto je teda za mě troll jak vyšitej

25.4.2023 12:51
rapotacka11

XXX.XXX.224.71

to byl fakt průšvih velikej, zvlášť,
když ještě nebyly antibiotika.

Teď taky nejsou, takže?

25.4.2023 12:58
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Tralaláá, tralalááá, dnes jsem trolla potkala!
Pokousal ho pes
popadne ho běs
O to více bude trollit
ifaunu hovádinou hnojit
Mozek zemřel?
Vůbec nebyl,
každej troll je totiž...... de???
Trolle milý, počkej chvíli,
bychom se tu pobavili
Na Tvůj účet
Na Tvé kvíkvé
Ne každej se na Tě chytne.

25.4.2023 13:14

Tak toto je teda za mě troll jak vyšitej

Přesně. Který pubertální jouda, co se neodlepí od počítače, by použil výraz prevít? A ještě zvládal gramatiku...

25.4.2023 13:19
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

No a abych vlastně odpověděla trochu kynológicky, tak kdyby si milej troll neválel šunky u počítadla a místo toho blbnul se psem někde venku, aby ho zabavil a sžil se s ním, tak ho těžko ten prevít pokouše. Takhle nějak.

25.4.2023 13:41
Atheira

XXX.XXX.5.21

Zrzavci napsal(a):
No a abych vlastně odpověděla trochu kynológicky, tak kdyby si milej troll neválel šunky u počítadla a místo toho blbnul se psem někde venku, aby ho zabavil a sžil se s ním, tak ho těžko ten prevít pokouše. Takhle nějak.

Tak nemusí si nutně hrát se psem, který není jeho. Každý není pejskař.
Spíš by se mohl chlapec odstěhovat, přestat vyžírat, a pak si může hrát lolko ve svém a pes ho obtěžovat nebude.

25.4.2023 13:41
Doron

XXX.XXX.20.179

rapotacka11 napsal(a):
to byl fakt průšvih velikej, zvlášť,
když ještě nebyly antibiotika.

Teď taky nejsou, takže?

No, začíná to být průšvih :(.

25.4.2023 13:50

Ladislavc napsal(a):

Dobrý den, babička má zlého vnuka, nakopnul mě, tak jsem ho kousnul do nohy. Co mám dělat? Jenom jsem si zevlil po bytě a on mě nakopnul.

25.4.2023 13:53
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Atheira napsal(a):
Tak nemusí si nutně hrát se psem, který není jeho. Každý není pejskař.
Spíš by se mohl chlapec odstěhovat, přestat vyžírat, a pak si může hrát lolko ve svém a pes ho obtěžovat nebude.

No tak jasně, mi je celkem buřtik, ešivá bude mít troll proleženiny z toho, jak mastí lolko (co to je?) a nebo čistý plíce a psího kámoše. Jeho věc. To bylo, jak jsem psala v úvodu, že abych odpověděla taky kynológicky. Tak jsem napsala první hovádinu, co mě napadla, páč plýtvat nadměrnou mozkovou aktivitou na takovýho prvoka, je zbytečné plýtvání energií.

25.4.2023 15:09
Atheira

XXX.XXX.209.8

Zrzavci napsal(a):
No tak jasně, mi je celkem buřtik, ešivá bude mít troll proleženiny z toho, jak mastí lolko (co to je?) a nebo čistý plíce a psího kámoše. Jeho věc. To bylo, jak jsem psala v úvodu, že abych odpověděla taky kynológicky. Tak jsem napsala první hovádinu, co mě napadla, páč plýtvat nadměrnou mozkovou aktivitou na takovýho prvoka, je zbytečné plýtvání energií.

Lolko je League of Legends, počítačová hra.
Tak ona ta situace se psem pravděpodobně ani neexistuje, si tady z nás jen dělá pr del, jestli se naštvem, že nakopl psíka.

25.4.2023 15:19
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Atheira napsal(a):
Lolko je League of Legends, počítačová hra.
Tak ona ta situace se psem pravděpodobně ani neexistuje, si tady z nás jen dělá pr del, jestli se naštvem, že nakopl psíka.

Nu právě, neexistuje. proto ta báseň.

25.4.2023 17:26
Mí

XXX.XXX.237.171

Co asi...okamžitě amputovat.Taková noha už nebude stát za nic.

25.4.2023 22:42
fikovnice

XXX.XXX.61.28

Doron napsal(a):
No, začíná to být průšvih :(.

ATB teď jsou, alespoň z mé sepsoidní zkušenosti.
Chybí zas jiné léky...

Jo, a napsala jsem do penzionu, že mám problém, sepsi... (formulace byla nějak jinak, už přesně nevím jak - něco ve smyslu, že teď bojuji se sepsí).
Tykám si tam s personálem...odpověď záhy:"Ježiši! A oni Tě ti psi nějak dorvali?"

25.4.2023 22:51
Doron

XXX.XXX.20.179

fikovnice napsal(a):
Chybí zas jiné léky...

Jo, a napsala jsem do penzionu, že mám problém, sepsi... (formulace byla nějak jinak, už přesně nevím jak - něco ve smyslu, že teď bojuji se sepsí).
Tykám si tam s personálem...odpověď záhy:"Ježiši! A oni Tě ti psi nějak dorvali?"

🤣🤣🤣
Chybí toho hodně. ATB včera sháněla kámoška pro vnuka se spálovou angínou, pochodila až v sedmý lékárně :(, ještě pod pultem.

25.4.2023 23:00
fikovnice

XXX.XXX.61.28

Doron napsal(a):
🤣🤣🤣
Chybí toho hodně. ATB včera sháněla kámoška pro vnuka se spálovou angínou, pochodila až v sedmý lékárně :(, ještě pod pultem.

Faakt? No, já mám své oblíbené ATB, a to je Zinnat. I teď mi zabral - zcela empiricky nasazen, a za cca 48h efekt! Jen byl problém narychlo na Velikonoce sehnat recept. Potřeb. jsem e-recept. A posléze hned v 1. lékárně byl!
Dále mi byl nabízen Klacid, Xorimax (= Zinnat), Augmentin...a po více jsem se nepídila...

Citlivost po týdnu vyšla úúúplně jinak , prostě klasická klinická vs. laboratorní diskrepance. Zůstala jsem u toho, co mi fungovalo...tj. dobrala jsem ten Zinnat.

Ale přednášela jsem teď GIT - a "léky na žlučník" prý nejsou téměř vůbec... (Febichol, Cholagol, aj.). Ale něco se mi vybavuje, že na té přednášce (bylo to na Vysočině) říkali, že už si lékárny samy dávají echo, kdo co má, včetně těch ATB.

25.4.2023 23:13
Doron

XXX.XXX.20.179

fikovnice napsal(a):
Faakt? No, já mám své oblíbené ATB, a to je Zinnat. I teď mi zabral - zcela empiricky nasazen, a za cca 48h efekt! Jen byl problém narychlo na Velikonoce sehnat recept. Potřeb. jsem e-recept. A posléze hned v 1. lékárně byl!
Dále mi byl nabízen Klacid, Xorimax (= Zinnat), Augmentin...a po více jsem se nepídila...

Citlivost po týdnu vyšla úúúplně jinak , prostě klasická klinická vs. laboratorní diskrepance. Zůstala jsem u toho, co mi fungovalo...tj. dobrala jsem ten Zinnat.

Ale přednášela jsem teď GIT - a "léky na žlučník" prý nejsou téměř vůbec... (Febichol, Cholagol, aj.). Ale něco se mi vybavuje, že na té přednášce (bylo to na Vysočině) říkali, že už si lékárny samy dávají echo, kdo co má, včetně těch ATB.

To je šílený, takový obyčejný léky..
Nojo, už holt nemáme Spofu :).
Pamatuješ spofák, tu šílenou bichli?

26.4.2023 06:47
rapotacka11

XXX.XXX.224.71

Pardon.
No jo, už holt nemáme Spofu :).

Zase máme Spolu ...

26.4.2023 07:09

rapotacka11 napsal(a):
Pardon.
No jo, už holt nemáme Spofu :).

Zase máme Spolu ...

26.4.2023 08:51
arosek

XXX.XXX.130.20

Ladislavc napsal(a):

Doprucuji urychlene amputaci, idealne pod krkem.
To vyresi vsechny vase problemy.

Jako bonus to vyresi i vsechny problemy vaseho okoli.

26.4.2023 12:50
fikovnice

XXX.XXX.133.55

Doron napsal(a):
To je šílený, takový obyčejný léky..
Nojo, už holt nemáme Spofu :).
Pamatuješ spofák, tu šílenou bichli?

No jasně, Ty jsi s ním též pracovala???
Mám ještě výtisky doma...vhodné do sběru papíru - váží asi tunu!

26.4.2023 12:54
fikovnice

XXX.XXX.133.55

fikovnice napsal(a):
Chybí zas jiné léky...

Dtto podobně jsem zareagovala na starší paní od nás z domu, když se mě ptala, jak se mi daří. Tak jí říkám, že jsem měla teď problém, sepsi (opět formulace zněla nějak jinak - jasněji). Paní:"Jani... To je hrozné, ale chápu... Máme teď stejný problém v rodině... Ale počkej, vždyť Ty jsi měla kočky a ne psy...!"

26.4.2023 19:23

fikovnice napsal(a):
Dtto podobně jsem zareagovala na starší paní od nás z domu, když se mě ptala, jak se mi daří. Tak jí říkám, že jsem měla teď problém, sepsi (opět formulace zněla nějak jinak - jasněji). Paní:"Jani... To je hrozné, ale chápu... Máme teď stejný problém v rodině... Ale počkej, vždyť Ty jsi měla kočky a ne psy...!"

Jste měla říct otravu krve.

27.4.2023 14:29
fikovnice

XXX.XXX.60.55

Jste měla říct otravu krve.

Já jí to pak vysvětlovala...jenže ani otravu krve lidi moc neznají. Padaly dotazy typu:"A Ty ses nějak zranila? Při práci na zahradě?" Ano, i takto může dojít k sepsi, ale mnohem častější je to, že je třeba někde fokus (jako zřejmě v mém případě) a při oslabení se ty sviňské baktérie pomnoží a někam "střelí" (u mě páteř, ledviny, močák...) a pomnoží se v krvi a začnou ty typické septické špice. Poznám, oč jde při prvním vzestupu horečky a šííílené třesavky (tentokrát mě to probudilo v 5h ráno a TOTÁLNĚ paralyzovalo). Průšvih je, že (u mě) to začne vždy z plného zdraví...a dost často jediný problém jsou ty fluktuující horečky (tentokrát až 41 st., pak to spadne třeba na 37.5 a za pár hodin zase přes 40 st. atd. atd.). A průšvih č. 2 - od sestřenice vím, že je potřeba do hodiny nasadit ATB, byť empiricky. Áraři říkají "zlatá hodina". A teď shánějte na Velikonoční sobotu recept!!! Při mé snaze vyhnout se špitálu za každou cenu. Podařilo se , sice ne do hodiny, ale opět pomohlo plno přátel... Teta se neozvala už cca 10 dní (byť ví, že mi prakticky šlo o kejhák), nedá se nic dělat...

Přidejte reakci

Přidat smajlík