Tynus

XXX.XXX.26.20
Ahoj
Mám už skoro 11měsíční fenku anglického buldoka. Mám ji od malinka a pořád dělá svou potřebu doma.
Když byla malá chodila jsem s ni opravdu casto ven a tam ji chválila když udělala co má. Vstávala jsem s ní každou noc abychom to stíhali opravdu vždycky, ale pořád nic.
Přijdu z dlouhé procházky a hned po příchodu domů uděla svou potřebu bez ohledu na to jestli to už udělala venku.
Když to udělá doma, hned zdrhá protože ví že je zle, když to naopak udělá venku hned běží pro odměnu. Ale i to ji nezabrání to udělat.
Nevydrži to ani přes noc
Nadměrně ji nekrmím a žádné zdravotní problemy nemá.
Není to muj první pes ale nikdy se mi to nestalo.
Už opravdu nevím co s tím
Nevím. Jen se říká, že se pes za loužičky doma nemá trestat. Na plíny jste jí náhodou neučila? A doma, čůrá pořád na stejné místo? Jestli ano vysavovala bych ho, popřípadě vyhodila koberec, na který čůrá. Jinak, když vím, že bude čůrat hned po příchodu domů, tak z ní nespustím oči a jak si chce čupnout, nenechám jí a vytáhnu jí ven.
Třeba vám čůrá doma strachy, protože ví, že dojdete domů a děsně jí vyhubujete.
Uživatel s deaktivovaným účtem

čůrá doma? Nebo jen bobkuje doma?? Je zdravotně v pořádku? Nechala jste ji z toho důvodu zkontrolovat na veterině??

Jak je ta procházka dlouhá?Chodí navolno nebo jen na vodítku? Má čas si počuchat?Třeba náš pes musí mít čas si vybrat to správné místo,nevyvenčí se všude.
napsal(a):
Jak je ta procházka dlouhá?Chodí navolno nebo jen na vodítku? Má čas si počuchat?Třeba náš pes musí mít čas si vybrat to správné místo,nevyvenčí se všude.
Jj. Zatímco předešlý pes dokázal kadit za pochodu, tak první jedině na trávě a nejlépe do nějakého křovíčka a nynější fenka zas místo dlouho očuchává, pak se párkrát otočí a pak teprve čupne a kadí.
Trickyvoo
napsal(a):
Jj. Zatímco předešlý pes dokázal kadit za pochodu, tak první jedině na trávě a nejlépe do nějakého křovíčka a nynější fenka zas místo dlouho očuchává, pak se párkrát otočí a pak teprve čupne a kadí.
Jj, měla jsem stejnej problém s Gučákem když byl malý stěník a brala jsem si ho do práce.
Chodila jsem zoufale po Starým městě a : " Prosím vás, nevíte jestli tady někde není kousek trávy?". :))
S fenkou bych to asi řešila jednoduše.
Jestli to dělá hned jak přijde z procházky, nechala bych si ji na vodítku, měla ji tím pádem pod kontrolou a jakmile bych viděla, že si chce pričapnout, případně udělat hrbatýho pejska, tak hurá zpátky ven!

Trickyvoo
napsal(a):
Přesně, tenhle pes si také dobu vybírá než udělá bobek a to ještě kolikrát zkouší,zkouší a pak odejde hledat jiné místo.
napsal(a):
Přesně, tenhle pes si také dobu vybírá než udělá bobek a to ještě kolikrát zkouší,zkouší a pak odejde hledat jiné místo.
Můj Gučák odchází do dáli :).
Jako že fakt daleko ode mě, což je problém když někdy potřebuju zkontrolovat kvalitu bobku..
A ještě to rozhrabe zadníma nohama, takže nenajdu nic.

Doron
napsal(a):
Můj Gučák odchází do dáli :).
Jako že fakt daleko ode mě, což je problém když někdy potřebuju zkontrolovat kvalitu bobku..
A ještě to rozhrabe zadníma nohama, takže nenajdu nic.
Tak hraboše mám taky a nejraději zaleze do vysoké trávy nebo pod keř,takže taky nic nenajdu.