Umpašlumpa

XXX.XXX.15.169
Vlákno pro ty z nás, kteří mají potřebu komentovat, prezentovat se, sdílet odkazy s politickým podtextem. Ať neumoříme diskutující, kteří si chtějí od politiky v jiných vláknech odpočinout.
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-fiala-nenechame-se-zastrasit-stavkami-40431489
JanaJanaJanaJana

XXX.XXX.27.178
Umpašlumpa
napsal(a):
Vlákno pro ty z nás, kteří mají potřebu komentovat, prezentovat se, sdílet odkazy s politickým podtextem. Ať neumoříme diskutující, kteří si chtějí od politiky v jiných vláknech odpočinout.
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-fiala-nenechame-se-zastrasit-stavkami-40431489
To už tady dávno je, proč zakládáte další diskuzi?
Umpašlumpa

XXX.XXX.15.169
JanaJanaJanaJana
napsal(a):
To už tady dávno je, proč zakládáte další diskuzi?
Je to průřezově v několika vláknech, ty se týkaj všeho možného i nemožného ale přímo politika? Ta tady ještě nebyla.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Politiky je jinde dost, proč ji chcete cpát sem?

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-firmy-hlavni-opora-vladniho-baliku-v-ohrozeni-zrusit-solarni-dotace-bude-problem-231073#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=O4EGmwv1lMb-202305170650&dop_id=231073&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
https://www.facebook.com/reel/878407509948977/?s=single_unit

napsal(a):
Politiky je jinde dost, proč ji chcete cpát sem?
protože si ji tady v tom vláknu chce taky nechat a přispět k tomu, aby se tím neplevelila jiná vlákna
VIVAT!

napsal(a):
protože si ji tady v tom vláknu chce taky nechat a přispět k tomu, aby se tím neplevelila jiná vlákna
VIVAT!
Myslela jsem vůbec na ifaunu, ale to je jedno...

No, až to tady koupí ten novej majitel, tak se toho stejně bude spousta mazat.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185
napsal(a):
No, až to tady koupí ten novej majitel, tak se toho stejně bude spousta mazat.
On web nového majitele má ale čeká se stále na ty změny které snad v brzké době nastanou. A pak by mohla být ifauna i zajímavější a nebo to tento web zcela zničí tož otázka .
Klabonos

XXX.XXX.21.251
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
On web nového majitele má ale čeká se stále na ty změny které snad v brzké době nastanou. A pak by mohla být ifauna i zajímavější a nebo to tento web zcela zničí tož otázka .
Možná že udělají něco s tím zobrazováním v mobilu, hrozně to hapruje.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185
Klabonos
napsal(a):
Možná že udělají něco s tím zobrazováním v mobilu, hrozně to hapruje.
Nevím já mám ifaunu jen na mobilu. A problém s tím nemám vůbec žádný. ( Asi jsem jediný 😃).
Jen občas tady vidím nějaký přispěvek který třeba po 2h zmizí ale je to poslední příspěvek ve vlákně tak to zadavatel nejspíš smázne.

To budou asi hlavně moje příspěvky. Občas se chytnu za nos a smažu to, protože to buď nedává smysl nebo odpovídám na něco jiného nebo jsem se zpronevěřila svým zásadám....
Me to v mobilu blbne nehorázně. Otevřu ifaunu, mám mobilní prohlížeč, začnu psát celé se to asi aktualizuje, co jsme psala není a mám prohlížeč pro PC, je to je vzteku, pak musím přiblíží ať abych ty písmenka vůbec přečetla. Do toho telefonu se ta PC verze nehodí a nevím, jak to předělat. Jo a ta mobilní verze se mi otevře už jen přes odkaz na e-mailu

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ano, napsala jsem to špatně, web už nového majitele má, ale změny se teprve dolaďují a jak jsem pochopila, budou opravdu velké.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185
impact
napsal(a):
Nejste jediný.
No minula diskuze na psech mě o tom přesvědčovala dosti 🙂.
Ale je fajn že i Vám mobilní verze funguje dobře.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185
napsal(a):
Ano, napsala jsem to špatně, web už nového majitele má, ale změny se teprve dolaďují a jak jsem pochopila, budou opravdu velké.
Jo vypadá to že budou velké a třeba právě ta velká změna bude celkově k lepšímu.
A mohli by být i další funkce co mi lehce schází a uvítal bych je zde.

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jo vypadá to že budou velké a třeba právě ta velká změna bude celkově k lepšímu.
A mohli by být i další funkce co mi lehce schází a uvítal bych je zde.
Mně už teď je jasné, že k horšímu. Bohužel. Nejspíš už tady ani nebude možný normální pokec.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.63.49
napsal(a):
Mně už teď je jasné, že k horšímu. Bohužel. Nejspíš už tady ani nebude možný normální pokec.
Ono záleží co kdo považuje za ,, normální pokec " ?

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ono záleží co kdo považuje za ,, normální pokec " ?
Tak třeba normální přátelský popovídání si o všem možném? Kde jsme byli na procházce, co se nám povedlo nebo nepovedlo, kdo nás potěšil, kdo nás naštval, kdo se narodil nebo kdo naopak umřel? Neznáte? Vy to asi nepotřebujete, ale my si tady sdělujeme všelicos.

napsal(a):
Proč ne? Jakože to nebude chovatelské téma? Že nebude přímo souviset se zvířaty? Tuhle chystanou změnu jsem nezaznamenala. Vím o zákazu prodeje krmných myší, králíků atd. Vím, že hudrali na vkládání odkazů na konkurenční weby, ale tohle mi nějako uniklo.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185
napsal(a):
Tak třeba normální přátelský popovídání si o všem možném? Kde jsme byli na procházce, co se nám povedlo nebo nepovedlo, kdo nás potěšil, kdo nás naštval, kdo se narodil nebo kdo naopak umřel? Neznáte? Vy to asi nepotřebujete, ale my si tady sdělujeme všelicos.
Přesně tak odpověděla jste si sama .
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185
rapotacka11
napsal(a):
Že byste to třídil?
Proč já 😆 ? Tak ale když už jsme u toho tak mám uzavřenou smlouvu s provozovatelem přeci né ? Jako každý tady kdo má nick zelený a i očekávám nějakou úroveň. Ale vím asi špatně jsem naivní holt.
napsal(a):
Přesně tak!
Třeba to ještě nějak zvrátíme...ty velké změny.

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Proč já 😆 ? Tak ale když už jsme u toho tak mám uzavřenou smlouvu s provozovatelem přeci né ? Jako každý tady kdo má nick zelený a i očekávám nějakou úroveň. Ale vím asi špatně jsem naivní holt.
To jste teda hodně naivní.

napsal(a):
...takhle jsme přišli o pokec na ProŽenach, který do změny frčel ve stejném duchu, jako je to tady.....a nepomohlo nic
Budeme výhradně pozitivní.
Mohli by do smajlíků přidat tu žabí princeznu
a my k těm svým správným , povoleným, chápavým
a vždy vlídným plkům, šoupnem žábu, jakože kvalita.
Rozeberem situaci,
pachatele-pardon majitele povzbudíme
a každopádně dycky pochválíme. No a pak hlavně
to ještě tak nějak zlidštíme nakonec tou žábou. Třeba.
rapotacka11
napsal(a):
Budeme výhradně pozitivní.
Mohli by do smajlíků přidat tu žabí princeznu
a my k těm svým správným , povoleným, chápavým
a vždy vlídným plkům, šoupnem žábu, jakože kvalita.
Rozeberem situaci,
pachatele-pardon majitele povzbudíme
a každopádně dycky pochválíme. No a pak hlavně
to ještě tak nějak zlidštíme nakonec tou žábou. Třeba.
Já klidně budu sázet žábu za každé slovo, jen ať nás nechají diskutovat! Vždyť třeba pro mě to tu je opravdu významné místo pro sociální interakce.
bono

XXX.XXX.50.51
Rezzzy
napsal(a):
Me to v mobilu blbne nehorázně. Otevřu ifaunu, mám mobilní prohlížeč, začnu psát celé se to asi aktualizuje, co jsme psala není a mám prohlížeč pro PC, je to je vzteku, pak musím přiblíží ať abych ty písmenka vůbec přečetla. Do toho telefonu se ta PC verze nehodí a nevím, jak to předělat. Jo a ta mobilní verze se mi otevře už jen přes odkaz na e-mailu
A zkoušela jste změnit prohlížeč? Jaký používáte?
napsal(a):
Vlastně Ali, můžeš k těm změnám napsat něco bližšího?
Mně totiž nedává smysl to, proč by majitelé měli chtít měnit současné nastavení. Vždyť by jim ubylo těch stálých a dlouholetých diskutérů. Prostě...nechápu to, nechápu důvod avizovaných změn, a to je ani pořádně neznám, jen něco málo od Tebe.

fikovnice
napsal(a):
Vlastně Ali, můžeš k těm změnám napsat něco bližšího?
Mně totiž nedává smysl to, proč by majitelé měli chtít měnit současné nastavení. Vždyť by jim ubylo těch stálých a dlouholetých diskutérů. Prostě...nechápu to, nechápu důvod avizovaných změn, a to je ani pořádně neznám, jen něco málo od Tebe.
Jani, nemůžu, ptž nic bližšího nevím.
A máš SZ.
Knížka pro děti
https://www.facebook.com/otevrisvoumysl/videos/1432839187462534/
Vylepšené máslo?
https://www.aazdravi.cz/do-masla-se-budou-pridavat-cervi-aby-se-usetrilo-nepoznate-rozdil-slibuji-vyrobci/?fbclid=IwAR0hkRl-eP_F1irhdUFtEYZ_eWVgBLsVfgDGvWAzhvJs1cINJ_4HdSchhaE
Bude na balíčku žabka?
https://www.badatel.net/studia-ukazala-ze-synteticke-maso-billa-gatesa-je-pre-klimu-25-krat-horsie-ako-hovadzie/?fbclid=IwAR3EHMZbOXWCeDjeV5BA9cFphN_RjjmRGeddYCShlUwJnIcDHAHLTyWGOqY
Co se děje u nás v energetice?
https://www.youtube.com/watch?v=nqbO3FY35yM

Máslo, nepoznáte rozdíl.

Co je to za hloupé novináře, že neumí ani pojmenovat hmyz, který se chová pro tuk a protein? Červi. Hlavně to zhnusit, ale nevím vůbec nic.
Lid si naskrz internetema stěžuje, jak ničíme planetu, nejlépe člověka vyhubit,
ale když se najde (ne že by nebylo dřív, ale teď to nebude jen larva na zkaženém mase na dvorku)
zdroj živin pro mraky lidí a zvířat,
tak máme taky problém. :-)
Směšné.
fikovnice
napsal(a):
Já klidně budu sázet žábu za každé slovo, jen ať nás nechají diskutovat! Vždyť třeba pro mě to tu je opravdu významné místo pro sociální interakce.
Vracím se k tomuto:
Kdyby nám chtěli zakázat diskuze, má to nějaké opodstatnění? Nebo výhodu pro majitele webu?
Popravdě, opravdu se bojím, co nás čeká...a že nás tu stálých přispěvatelů je opravdu hodně a v přátelských vztazích.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185
fikovnice
napsal(a):
Vracím se k tomuto:
Kdyby nám chtěli zakázat diskuze, má to nějaké opodstatnění? Nebo výhodu pro majitele webu?
Popravdě, opravdu se bojím, co nás čeká...a že nás tu stálých přispěvatelů je opravdu hodně a v přátelských vztazích.
Tak zákaz diskuze to jsem ještě neslyšel. Ale jako změny bych vážně uvítal. A tak se na novou verzi těším ale nejsem závislák takže klidně dám diskuzí zcela papá.
A promiňte není to nic proti nikomu ale proč by jste majitele měla zajímat vy,já a zbytek stalich lidí zde ? Pro něj je důležitý návštěvník stránek jako takový .
A Vy s toho nebuďte špatná a najdete jsi záložní plán 😉🌹
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak zákaz diskuze to jsem ještě neslyšel. Ale jako změny bych vážně uvítal. A tak se na novou verzi těším ale nejsem závislák takže klidně dám diskuzí zcela papá.
A promiňte není to nic proti nikomu ale proč by jste majitele měla zajímat vy,já a zbytek stalich lidí zde ? Pro něj je důležitý návštěvník stránek jako takový .
Ale jasně, já Vám rozumím, záložní plán by měl být...
Zároveň rozumím i tomu, že pro majitele naše plkání je k ničemu.
Ale zajímalo by mě, zda - pokud by se k něčemu takovému mělo třeba schylovat - by to mohlo být pro majitele i nějak poškozující, jestli mi rozumíte?
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mmch. já jsem spokojená i se stávající verzí a nastavením diskuzí. Vám vadí konkrétně co?

Vy si fakt myslíte, že návštěvnost - a tím shlédnutí a proklik reklam - drží nějaká inzerce?
He. Hehe.
Bez diskuzí to mohou zavřít. Bez diskuze.

Snad nám admini napíšou, co bude a kdy bude.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185
napsal(a):
Snad nám admini napíšou, co bude a kdy bude.
Jo ale upřímně kdyby chtěli tak to jsem napíšou už dávno. Protože vážně už to nějaký pátek ta změna takže času měli už dost .

Tak vycházím z toho, jak vypadají jiné weby, které vlastní taky PetMediaGroup, třeba https://hastnet.se/sv
Myslím si, že iFauna bude vypadat podobně.

Jde jim jen o konkurenci. Všechny firmy, co koupili, jsou jen inzerce. Na nějaké ifauně jim asi nezáleží, když tomu nevěnovali ani větu. :-) Tady ifauna prostě není největší...
Web s koníky katastrofa, ale pets4homes super.
To si teda nemyslím, že by se ifauna graficky vracela o 30 let zpět.
Max zruší diskuzi.
Ale ta to drží, takže ne.
napsal(a):
Jde jim jen o konkurenci. Všechny firmy, co koupili, jsou jen inzerce. Na nějaké ifauně jim asi nezáleží, když tomu nevěnovali ani větu. :-) Tady ifauna prostě není největší...
Max zruší diskuzi.
Jenže ono se weby graficky vrací zpět, ten dlaždicový formát je fakt jak z roku raz dva, a je to proto, že je to lepší pro mobily a tedy pro mladé, ti už na pc kašlou a mobil jim stačí na všechno. Takže si myslím, že to tady bude taky. Že to na pc vypadá příšerně a stejně tak blbě se to používá nikoho nezajímá.
Diskuze nic nedrží, co drží tyhle weby jsou prokliky na reklamy a to stálí přispěvatelé obvykle nedělají. Takže bych se ani nedivila, kdyby diskuzi zrušili neb mít diskuzi znamená dneska i držet si moderátory, aby tam nebylo něco nezákonného a furt bojovat proti spamovacím robotům, není to finančně zas až taková sranda.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185
napsal(a):
Max zruší diskuzi.
No vše je o lidech ( přispěvateli že) každý víme za ty létě zde své .
A celkově se mi ten web malý nezdá na Cz netu.

no, tak hodně štěstí, já na reklamu v životě neklikla a mám adblock... kdo nemá... kdo nemá, je blázen, bez toho se net nedá používat
ale na mobilech máte smůlu, tam je málokterá app zdarma bez reklam
mně teda přijde, že se admini nudí, ne? chodí opravovat názvy témat, pravopis, ...
už tu není žádná legrace

To, že EU povolila na trhu prodej cvrččí mouky rozhodně neznamená, že se cvrček objeví bez upozornění v chlebu z mojí pekárny :-)
(kupodivu i když před lety povolila prodej hmyzu pro domácí zvířata, nějak nevidím, že by se to začalo hromadně cpát do granulí, právě naopak, když je to granule z hmyzu, tak se k tomu hrdě hlásí, je to dvakrát dražší, a že by jich na trhu byl nějaký přetlak, nemám ten dojem - protože až se začnou vyrábět levné psí granule z hmyzu, tak já budu první, která tím začne krmit slepice! Zatím vede bohužel kukuřice a soja.)
A když je to alergen, tak se samozřejmě bude mj. objevovat v upozorněních na alergeny.
Pokud nastane jiná realita, jistě se toho ujme občanská společnost a všemi nenávidění aktivisté a neziskové organizace a budou vyžadovat nápravu.
Stejně jako spotřebitelské organizace, které budou upozorňovat na nedostatečné značení, nedohledatelný původ a složení výrobku.
Taky ˇmňamka"
https://twitter.com/Aliprorodinu/status/1658799710105133056?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1658799710105133056%7Ctwgr%5E177ef646bdc37f4f520e51c11e5813da58ab1e89%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.parlamentnilisty.cz%2Farena%2Fmonitor%2F-Umeni-Muz-v-zenskych-satech-potesi-deti-Vice-z-Brna-736614
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Umeni-Muz-v-zenskych-satech-potesi-deti-Vice-z-Brna-736614
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Umeni-Muz-v-zenskych-satech-potesi-deti-Vice-z-Brna-736614/diskuse/predplatitelu

Že prý by se dnešní čtyřicátníci mohli dožít doby, kdy budeme žít dvakrát tak dlouho než dneska. Že prý u myší to funguje. Umělá inteligence to třeba urychlí, kdo ví.
https://zahranicni.hn.cz/c1-66854250-lidstvo-mozna-objevilo-elixir-mladi-vedcum-se-u-mysi-podarilo-odvratit-proces-starnuti-zvladli-jim-vratit-zrak

napsal(a):
Že prý by se dnešní čtyřicátníci mohli dožít doby, kdy budeme žít dvakrát tak dlouho než dneska. Že prý u myší to funguje. Umělá inteligence to třeba urychlí, kdo ví.
https://zahranicni.hn.cz/c1-66854250-lidstvo-mozna-objevilo-elixir-mladi-vedcum-se-u-mysi-podarilo-odvratit-proces-starnuti-zvladli-jim-vratit-zrak
Pochybuju, zvlášť při té zdravotní péči, která jde rok od roku rapidně dolů.
Dnes jsem četla zprávu, že se budou rušit rodná čísla a místo nich se vymyslí jakési identifikační kódy. Vše má stát několik miliard. Doufám, že je to poplašná zpráva. Jinak nám to opět zkrátí životy o roky.

Stresem zda se dočkáme umřeme ještě dřív https://ct24.ceskatelevize.cz/veda/3320486-izraelsti-vedci-o-ctvrtinu-prodlouzili-zivot-mysi-veri-ze-dokazou-i-u-lidi
napsal(a):
Pochybuju, zvlášť při té zdravotní péči, která jde rok od roku rapidně dolů.
Dnes jsem četla zprávu, že se budou rušit rodná čísla a místo nich se vymyslí jakési identifikační kódy. Vše má stát několik miliard. Doufám, že je to poplašná zpráva. Jinak nám to opět zkrátí životy o roky.
Fakt?
Ali, já jsem ráda, že jsem zažila devadesátky! Sice byla hrozná kriminalita, to ano, ale byla svoboda, nebylo potřeba vše posvětit EU, nebyly na vše tabulky a normy. Ráda na ty roky vzpomínám.

fikovnice
napsal(a):
Fakt?
Ali, já jsem ráda, že jsem zažila devadesátky! Sice byla hrozná kriminalita, to ano, ale byla svoboda, nebylo potřeba vše posvětit EU, nebyly na vše tabulky a normy. Ráda na ty roky vzpomínám.
Já tehdy měla malé děti a teda kromě toho, že rapidně stouply ceny a platy se zvyšovaly velice pomalu, takže na leccos nebylo, tak byla obrovská svoboda, to máš pravdu. A děti na devadesátky taky rády vzpomínají.
napsal(a):
Já tehdy měla malé děti a teda kromě toho, že rapidně stouply ceny a platy se zvyšovaly velice pomalu, takže na leccos nebylo, tak byla obrovská svoboda, to máš pravdu. A děti na devadesátky taky rády vzpomínají.
Ali, teď jsem to četla - o těch RČ. Oživit to téma na vládě chtějí ti otřesní Piráti!
Edit: Prý, aby nešlo identifikovat datum narození ani pohlaví... Oni mají velmi blízko k aktivistům LGBT.
fikovnice
napsal(a):
Fakt?
Byla jsi mladá, víceméně zdravá a relativně bez starostí. To byl celý rozdíl.
Naši, kteří v devadesátkách měli mě a bratra, na tu dobu vzpomínají jako na období, kdy nebylo nic jisté, nebyla záruka ničeho, rozpadaly se státy a vše se strašně rychle měnilo a oni si říkali, jestli udělali dobře, že nás do tohoto bordelu přivedli. Navíc neměli peníze, protože oba byli dělníci - a zatímco před lety rozdíly mezi platy nebyly tak zásadní, zrovna v devadesátkách se začaly ty nůžky rozevírat. Teď už jsme na to zvyklí a bereme to tak, jak to je, ale tenkrát to vnímali jako strašnou nespravedlnost; vždyť bez lidí, jako je táta, by nebyly kovové předměty od regálů po psací stroje, bez lidí jako máma by nebylo pečivo. Na co manažer, když nebude mít co jíst a co menežovat, že.
Začaly se platit věci, které do té doby byly samozřejmé a zadarmo. Hrozně přibylo rozvodů, některé z nich se udály v širší rodině. Věci a předměty, které dříve se kupovaly třeba na dvacet let, najednou nevydržely ani pětiletku. A tak dále.
Všechno má své pro a proti. Největší vliv na to (až na výjimky) bude mít vnitřní svět toho člověka, jestli byl zdravý a jak se mu dařilo, jestli se koukal do budoucna s důvěrou a optimismem, než to, jaká ta doba objektivně byla.
Varaxi
napsal(a):
Byla jsi mladá, víceméně zdravá a relativně bez starostí. To byl celý rozdíl.
Naši, kteří v devadesátkách měli mě a bratra, na tu dobu vzpomínají jako na období, kdy nebylo nic jisté, nebyla záruka ničeho, rozpadaly se státy a vše se strašně rychle měnilo a oni si říkali, jestli udělali dobře, že nás do tohoto bordelu přivedli. Navíc neměli peníze, protože oba byli dělníci - a zatímco před lety rozdíly mezi platy nebyly tak zásadní, zrovna v devadesátkách se začaly ty nůžky rozevírat. Teď už jsme na to zvyklí a bereme to tak, jak to je, ale tenkrát to vnímali jako strašnou nespravedlnost; vždyť bez lidí, jako je táta, by nebyly kovové předměty od regálů po psací stroje, bez lidí jako máma by nebylo pečivo. Na co manažer, když nebude mít co jíst a co menežovat, že.
Začaly se platit věci, které do té doby byly samozřejmé a zadarmo. Hrozně přibylo rozvodů, některé z nich se udály v širší rodině. Věci a předměty, které dříve se kupovaly třeba na dvacet let, najednou nevydržely ani pětiletku. A tak dále.
Všechno má své pro a proti. Největší vliv na to (až na výjimky) bude mít vnitřní svět toho člověka, jestli byl zdravý a jak se mu dařilo, jestli se koukal do budoucna s důvěrou a optimismem, než to, jaká ta doba objektivně byla.
To je určitě také možné.
Tehdy mi obrazně "patřil celý svět", měla jsem asi své nejšťastnější životní období!

fikovnice
napsal(a):
Teď u mě byla vetka...
Před placením jsem jí narovinu řekla svůj plat. Holčina vypadala max. na 25 let a mého platu se naprosto zděsila...
Jj, Jani, všude jinde bys to měla lepší.
kincll

XXX.XXX.24.7
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
No a máte to.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185
kincll
napsal(a):
No a máte to.
😁 jo mám . Ale tak to už bylo stejně nějaký pátek hotové. A ano chtěl jsem kvalitu a né kvantitu.
Nebude ani jedno no. Ale co množek psů je málo tak ať ji majitel IF podpoří. Ale zbytek keců jsi přes tlumočníky klidně odpustí.
PS: Fikovnice jsi myslela že v dnešní době ještě na někom někomu záleží. Ale Ifauně nejde o lidi a 💰.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
😁 jo mám . Ale tak to už bylo stejně nějaký pátek hotové. A ano chtěl jsem kvalitu a né kvantitu.
Nebude ani jedno no. Ale co množek psů je málo tak ať ji majitel IF podpoří. Ale zbytek keců jsi přes tlumočníky klidně odpustí.
PS: Fikovnice jsi myslela že v dnešní době ještě na někom někomu záleží. Ale Ifauně nejde o lidi a 💰.
Ano, přiznávám svoji naivitu...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185
fikovnice
napsal(a):
Ano, přiznávám svoji naivitu...
Protože kdyby to chtěli řešit založí vlákno jak to udělali až teď a budou diskutovat co by uživatel uvítal a změnil třeba už před 1-2 měsíci zpět.
Švédi mají českou Ifaunu.
"Frantům" vydělává česká voda.
Ostatní se zlikvidovalo prodejem dalším
cizákům.
Chovy se stejně zlikvidují ... vono to pude.
https://www.novarepublika.online/2023/04/brusel-chce-vyhubit-ceska-prasata-podle-vlady-usa-je-uz-ted-dovoz-veproveho-do-ceska-nejvetsi-kseft-fiala-zdecimoval-stavy-ceskych-vepru-pod-uroven-konce-i-svetove-valky-je-horsi-nez-hitler
1976

XXX.XXX.38.132
By mě zajímalo, kolik bylo stálých přispěvatelů a kolik čtenářů diskusí, o tohle iFauna nyní příjde.
A ty další?
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-demontaz-dalnic-zavreni-letist-a-zakaz-snad-i-zivota-ideolog-posledni-generace-pripravil-silene-cteni-40432539
"""""""""""""""""""""""""""""
https://www.facebook.com/abybylojasnocz/videos/1598912347253594
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""