Podpůrný přípravek při alergii na psa

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.5.2023 21:46
Sannka

XXX.XXX.74.126

Dobrý den,
Pořídili jsme si štěně, jenže přítel má na něj alergii. Věděli jsme to dopředu, přítel žije se psy celý život, není to naštěstí drastická alergie, že by se dusil atd., pouze když ho olízne na obličeji nebo se mu dostane chlup na obličej popř si na něj šáhne neumytýma rukama, tak má oteklé někdy červené oči popř. menší flíčky na obličeji. Zkrátka na tohoto pejska nemá takovou reakci. Jenže já bych příteli ráda ještě o trochu ulevila. Na internetu jsem našla přípravek Bio-Life PetalCleanse Dog ( https://www.proalergiky.cz/eshop/bio-life-petalcleanse-dog-350-ml ), prý by to mělo neutralizovat alergeny. Recenze jsou až moc snové. Proto se chci zeptat tady, zda nemá s tímto “zázrakem” někdo zkušenost? Ať už z hlediska, zda to neublíží pejskovi nebo jestli to funguje či je to zkrátka a jen podvod :).
Ještě dodám, že tento dotaz nesouvisí s klasickým dotazem “alergie na psa”, jelikož jak jsem psala, věděli jsme to dopředu, vybrali pejska na kterého nemel takovou reakci, dodržujeme určitá pravidla, do ložnice pejsek vůbec nechodí a půl měsíce jsem s pejskem u rodičů, tudíž si má přítel i od alergenu kdy oddychnout :) tímto chci jen předejít případnému moralizování, jelikož opravdu se dávat pryč nebude.
Děkuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík