Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

G.ema

23.5.2023 08:04
G.ema

XXX.XXX.0.177

Ahoj, přemýšlím o nějakem doplňku na imunuitu pro čubu 9 let.. Před pár lety zhoubný nádor, ohraničený. Pak už jen tukové boule, taky vyoperované. Teď jsem nalezla malou bulku na mléčné liště. Nechce se mi jí dávat pod narkozu, měla jich už víc než dost. Velikost sledujeme. Teď aktualně léčíme hotspot, zatím jen po doma, ale jde to pomalu. Čistím betadinou, kapu dračí krev, dopuju lososovým olejem... Otázka zní, co nejlépe na posílení imunity? Pročítám internet a jde mi hlava kolem, co z toho vybrat - betaglukan, sanicell, energy....

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.5.2023 08:42
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já letos začala dávat tyto tablety https://www.vetamix.cz/vetamix-vitaminy-srst-a-pokozka-pro-velke-psy
A zatím klepu, hotspot letos pes neměl.
Záleží ale na tom, co všechno do toho chcete, přece jen 9 let a ještě k tomu bulka, to bude zřejmě chtít něco víc. Asi bych podávala i Karsivan.

G.ema

23.5.2023 09:37
G.ema

XXX.XXX.0.177

Omrknu to, díky. Primárně bych chtěla předejít těm hotspotům. Nikdy na to netrpěla, je krátkosrstá, ráno byla v pohodě na zahradě a odpoledne se to ukázalo. Přisuju to, že se někde sedřela při hře s druhým psem. A pokud by to bylo i k protirakovinému bujení, bylo by to velké plus. Ještě uvažuju, že to teď aktualně zastříknu stříbrem, nemáte s tím zkušenosti?

23.5.2023 09:43
MarcyMat

XXX.XXX.119.197

Můžete zkusit Alavis Sanicell.

Přidejte reakci

Přidat smajlík