Uživatel s deaktivovaným účtem

Jsem dlouholetý - až na výjimky mlčící, čtoucí - i-fauny. Chtěla bych poděkovat všem diskutujícím, jejichž rady byly pro mě přínosné, poučné a někdy i zábavné. I-fauna mi dala moc nejenom tady na psech, ale i ve spoustě dalších chovatelských kategorií. Po čase člověk poznal řadu skvělých chovatelů, vážila jsem si jejich rad a zkušeností, o které se tu ochotně podíleli.
Naučila jsem se tu hodně a je mi zániku i-fauny líto víc, než si její noví majitelé umí představit.
To je hezký
Novým majitelům je nějaká lítost zcela šumák. Natož potom fakt, že se zde najde skutečně nepřeberný množství cenných informací a rad - zcela zdarma, zcela zdarma a to je ten šutr úrazu. Nemají vůbec ponětí jakou hodnotu má dobrá zkušenost a rada, jakým přínosem - nejen pro nás, kteří něco málo víme, ale pro ty budoucí, mohla tahle studnice být. Spešl zkušenosti v oblasti zdraví, potíží a problémů.
Myslím si, že kdyby přišli s návrhem, tak jako třeba Wikina, třeba nějakýho každoročního poplatku, aby bylo možné udržet pokračování, že by nikdo nebyl proti. A mohli z toho něco doopravdy mít, takhle to cípne a čert vem to, že se zde lidi scházeli i na ten pokec, nejdůležitější jsou ty věci, které se tu daly najít i zpětně.

Dobré ráno všem, i já se chci přidat s rozloučením.
Je mi smutno z toho, že hloupost a krátkozrakost lidí opět zničí něco, co jiní budovali roky.....
Přeji Vám, ať vám Vaši zvířecí parťáci dělají jen samou radost... A aby těch srážek s hlupáky a sobci bylo co nejméně.
Děkuji Vám za rady a pomoc, kterou jsem zde v diskuzi za ty dlouhé roky nasla (jsem tu od roku 2007). Hezký den všem Vlaďka.

Ano.
Umím pochopit zrušení sekcí Zahrada, Seznamka, Krmiva, Chovatelské potřeby,
Exotiční savci a další zastupitelné.
Nějaké sloučit (Akvaristika, Teraristika, Bezobratlí) - barevně rozlišit témata,
vlákna, možnost filtrovat.
Ovce a kozy, Skot a prasata - sloučit do Hospodářská zvířata velká.
Králíci, Holubi, Drůbež, Včelaření - sloučit do Hospodářská zvířata malá.
To vše by šlo a bylo by to normální řešení.
Založit sbírku na fungování (plat Admina). Klidně přispěju nebo to budu dělat.
A mohlo to dál fungovat.
Nyní ale noví zaměstnanci v ČR, pod novými majiteli (Švédsko)
neumí vyhodnotit, co je a co není vhodné např. v sekci Drůbež.
Chybí tam ty zkušenosti, kapacita.
Takže - jak by to vlastně fungovalo do budoucna, když nyní nemají
člověka na svém místě?
Bude to vyhodnocovat umělá inteligence?
A když je "problém", musí personál v ČR přes jazykovou bariéru
komunikovat se Švédskem, čekat na stanovisko (které nezná podrobnosti,
případně zaniknou v překladu), přeložit si (po svém) vyčkané stanovisko
a podle toho jednat - toto nefunguje a fungovat nebude.
Už ta pachuť neodbornosti byla cítit nějaký čas po prodeji novým maj.
napsal(a):
Ano.
Umím pochopit zrušení sekcí Zahrada, Seznamka, Krmiva, Chovatelské potřeby,
Exotiční savci a další zastupitelné.
Nějaké sloučit (Akvaristika, Teraristika, Bezobratlí) - barevně rozlišit témata,
vlákna, možnost filtrovat.
Ovce a kozy, Skot a prasata - sloučit do Hospodářská zvířata velká.
Králíci, Holubi, Drůbež, Včelaření - sloučit do Hospodářská zvířata malá.
To vše by šlo a bylo by to normální řešení.
Založit sbírku na fungování (plat Admina). Klidně přispěju nebo to budu dělat.
A mohlo to dál fungovat.
Nyní ale noví zaměstnanci v ČR, pod novými majiteli (Švédsko)
neumí vyhodnotit, co je a co není vhodné např. v sekci Drůbež.
Chybí tam ty zkušenosti, kapacita.
Takže - jak by to vlastně fungovalo do budoucna, když nyní nemají
člověka na svém místě?
Bude to vyhodnocovat umělá inteligence?
A když je "problém", musí personál v ČR přes jazykovou bariéru
komunikovat se Švédskem, čekat na stanovisko (které nezná podrobnosti,
případně zaniknou v překladu), přeložit si (po svém) vyčkané stanovisko
a podle toho jednat - toto nefunguje a fungovat nebude.
Už ta pachuť neodbornosti byla cítit nějaký čas po prodeji novým maj.
Ono hlavně Švédsko funguje jinak, zkušenosti z práce, takže podrobnosti nezaniknou jen v překladu, ale i prostě a jednoduše v nepochopení.

..ja Vám chci moc poděkovat, kdykoli jsem se v SZ zeptala, měla jste trpělivost a poradila...děkuji a hodně štěstí po všech stránkách
Pozn

XXX.XXX.39.157
Nizer = Zrzavci
neverend

XXX.XXX.213.247
Teda ale jako vážně pochybuju, že to někdy někde bude takové jako tady. Sešla se tu taková fakt zajímavá směska lidí a za ty roky už mi hodně z nich připadalo jako bychom se znali od nepaměti. Mnoha lidem dlužím omluvu a dík za to, že to tu semnou vydržela. Tak to už je opravdu vše co jsem ještě všem milým lidem chtěl říct. Stýskat se mi po vás bude.
Fauna pro mě byla nejen studnicí informací, ale vlastně mě protáhla jedním z nejtěžších období mého života.
Chodím sem jen kvůli těm diskuzím a není dne, abych si nevyšetřila aspoň chvilku a nepodívala se, co je tu nového.
Často třeba myslím na to, jak tu Sardullah píše o té její srdcové kavkazance, že to bylo děsný štěně a pak super pes. To a ostatní příspěvky mi pomohly dost se smířít s tím, že Malina je prostě jiná, ale neznamená to, že to nakonec nebude super.
V mém okolí ani moc pejskaři nejsou. Jediná kamarádka, co má psa, tak k němu přistupuje stylem, procházka 2 km a divím se, že je tak divoký a nevybouřený a ten pes je prostě divný... že má málo pohybu a všeho jí vůbec nějak nedochází.
Dívala jsem se na ten Chov. Bohužel to není tak přehledné jako tady. Díky diskuzím tady neskončila Malina na Brit care v domění, že pro ní dělám to nejlepší, páč to psali na jedněch stránkách.
Škoda, že jsem Faunu neobjevila dřív.., až když zemřel Timík a já se s tím nemohla nějak vyrovnat, jsem našla "Jak se vysmutnit" a celou Faunu a stala jsem se na ní okamžitě závislou...
Nemám slov, ale taky díky všem tady.
Milí chovatelé a příznivci iFauny,
mám obrovskou radost, že vám mohu oznámit důležitou novinu – web iFauna.cz se po třech letech vrací do českých rukou!
Českému týmu se podařilo odkoupit web od zahraničního vlastníka a naším cílem je navázat na více než 25 let dlouhou tradici podpory etického chovu a slušných chovatelů.
Od této chvíle je opět plně v provozu celé diskusní fórum (včetně neocenitelného archivu) a veškeré inzertní rubriky, které znáte z původní iFauny. Vaše účty i inzeráty byly převedeny na nový web – zvýhodněné inzeráty zůstávají zvýhodněné i nadále.
Oproti minulé verzi jsme lehce pozměnili strukturu kategorií, abychom inzeráty řadili co nejpřesněji podle jejich obsahu. Prosíme vás proto o trpělivost – je možné, že narazíte na drobné chyby nebo nejasnosti. Dejte nám o nich vědět! Buďto jednoduše napište sem do vlákna, nebo nás můžete kontaktovat na e-mailu redakce@ifauna.cz či na našich sociálních sítích.
Důležité upozornění: Pokud na iFauně vystupujete v rámci podnikání (např. prodej chovatelských potřeb, profesionální chov zvířat), prosíme vás o aktualizaci profilu – označení podnikatelské činnosti a doplnění IČO a názvu. Je to důležité z legislativních důvodů (nařízení P2B).
Děkujeme, že jste s námi. Uděláme maximum pro to, aby se iFauna vrátila ke svému původnímu poslání – být bezpečným a přínosným místem pro všechny zodpovědné chovatele.
Těšíme se na vaše příspěvky a společné pokračování tohoto krásného příběhu! 🐕🐦🐍🐠
Za tým iFauny zdraví
Šárka