Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kat1234

28.7.2025 00:00
Kat1234

XXX.XXX.20.144

Dobrý den, nerada takhle píšu ale potřebuju poradit mám 11 letého křížence Huskyho se Staffordem je zlatý. Jen už od začátku roku jsem zažila dost úmrtí v rodině a nezvládla bych kdy bych měla přijít i o něj. Tím že už má svůj věk a je po operaci tak mívá zdravotní problémy a vím že tu už asi dlouho nebude ale vzhledem mé psychologická situaci bych byla radši jak pro sebe i pro něj tak jestli někdo tady nevím o nějakém místě nebo domově pro starého psa. Děkuji

28.7.2025 08:34
Kytka od Lipna

XXX.XXX.42.185

Doufám, že jste troll, protože jinak jste totální hov...ado!
Stárnoucího (nikoliv starého) psa vyšoupnout z dohledu, ať si umře sám, hlavně ať to nevidíte???
A co jeho pocity?
Vy si sežeňte psychiatra a prášky a až zaberou, tak vám snad dojde, co jste tu napsala za výblitek!

4.8.2025 16:50
Huskyjanina

XXX.XXX.107.17

Kat1234 napsal(a):
Dobrý den, nerada takhle píšu ale potřebuju poradit mám 11 letého křížence Huskyho se Staffordem je zlatý. Jen už od začátku roku jsem zažila dost úmrtí v rodině a nezvládla bych kdy bych měla přijít i o něj. Tím že už má svůj věk a je po operaci tak mívá zdravotní problémy a vím že tu už asi dlouho nebude ale vzhledem mé psychologická situaci bych byla radši jak pro sebe i pro něj tak jestli někdo tady nevím o nějakém místě nebo domově pro starého psa. Děkuji

Tohle provést starýmu psovi je na přesdr*ku. Spíš mi přijde, že už se vám do nemocnýho psa nechtějí strkat peníze. Jinak, o stará zvířata se stará Eliška ze spolku Dejte nám šanci. Tam se pejsek bude mít určitě líp než u vás.

31.8.2025 15:31
Karl Von banhof

XXX.XXX.230.16

Jak by bylo vám kdyby jste zestárla a děti by vás někam odložily ,třeba do LDN nebo domova důchodců,aby neviděly až budete umírat.Pes je člen rodiny a všichni si tím projdeme.Někdo jednou,někdo víckrát.Zamyslete se nad tím.

Přidejte reakci

Přidat smajlík