Ceskoslovensky vlcak stenata s PP

Prodám Československého vlčáka - Přijímáme rezervace na plánovaný vrh A ch...
DohodouMyšmoň
XXX.XXX.48.30
Dobrý den. Mám 4letého psa čsv, s kterým nemám pouto. Trvalo dlouho než jsem si vysněné plemeno pořídila, než jsem to udělala, byla jsem v kontaktu s různými majiteli i chovateli a studovala co se dalo, abych na svého psa byla připravená. Jako štěně byl můj pes úplně normální štěňátko, hravé, zkoumavé, úplně super. Socializovali jsme jak to šlo a vypadalo to všechno úplně super.
Asi v roce a půl se ale pes začal měnit, přestal tolerovat ostatní psy a začali mu vadit, když jsme nějakého potkali, začal se ježit a čím byl starší, tím byl na ostatní reaktivnější. Chodili jsme i na cvičák, cvičili jsme s odborníky a když mi nefungovalo nic, řekla jsem si, že je to prostě jeho povaha, že hold potřebuje asi víc prostoru a smířila se s tím, že ostatní psy nesnáší. Okolo dvou let tedy náš vztah byl ještě v pořádku, pes se zdál být napojený, vnímavý a byli jsme spokojeni. Jak plynul čas, začali ale další komplikace, začal řešit i některý cizí lidi.
Je to pes, kterého jsem chtěla jako parťáka, byl se mnou různě po světě obytňákem, plaval se mnou několikrát v moři, cestuje se mnou všude, pracovní dobu mám vždy přizpůsobenou jemu, celý můj život se točí prakticky kolem něj, ale čím je starší, tím je náš vztah horší, mockrát me zklamal když jsem mu věřila a on vyvedl něco naprosto nečekaného. Např. Po třech letech co byl zvyklý odpočívat na zahradě, kde byl pokaždé když byl někoho doma (pes má dvířka do baráku), si řekl že přeskočí betonovou pres 2m vysokou zeď a poranil kolemjdoucího psa s paničkou, který naštěstí přežil. Jen jsme slyšeli křik a vyběhli ven naprosto v šoku, nechápajíc jak to náš pes, ten velký mazel mohl udělat. Zkoušela jsem vše možné, i změnit sebe, být více v klidu a trpělivá, ale zatím nic nefunguje. Neustále dělá nežádoucí věci, jakmile jsme venku. Trávíme venku dost času ale vždy je jako kdyby mu přeplo. Doma je to velký mazel, který je pořád u mne a nezlobí. Jakmile jdeme ven, je jiný.
Spousta lidí co ho zná, řekne že má dobrou povahu, ale já už jsem s nim zažila takové situace, že pouto k němu už úplně ztrácím.
Občas jsou venku světlé chvilky, pak zase přepne do psa co si mě nevšímá, neposlouchá, je reaktivní atd.
Stalo se vám někdy, že jste ztratili vztah se psem a nešlo vám ho obnovit?
Nebo se to u vás někdy změnilo? Nebo se to nezměnilo nikdy.