LeCody
XXX.XXX.148.250
Zdravím,
vím, že uz tu témat o nežravcích je dost, ale člověk se dočte sto různých rad a názorů, zkusím tedy náš konkrétní případ.
Máme doma 9-týdenní štěndo malého plemene, je u nás týden. U chovatelky to byl bojovník o žrádlo s ostatními štěňaty, u nás to tak slavné není. První 4 dny jsem zkoušela jen ty granulky od chovatelky, ale nikdy nesnedl, co mel, třetinu az půlku vždycky nechal.
Po poradě s chovatelkou jsem zkusila granulky namacet (sežral to tak 2x a dost, čuchne a kouká a nežere), po dalsi poradě přimícháváme masovou kapsičku pro štěňata, někdy to funguje, někdy ne, ale vzdycky to je velke divadlo...sám sežere tak třetinu a druhou tak z ruky a zbytek nechá.
Starosti mi dela, že za ten týden nepřibírá vubec na váze - vůbec! Je ale strašně aktivní, malý ďáblík, zejména na zahrade všechno se zájmem objevuje, lítá jak splašený, hezký kaká, dnes dokonce doma neudělal ani jednu loužičku, nepokakal se nikdy, je šikula!
Řekla bych, ze je mlsný a kdyby nestagnoval na váze, byla bych v klidu, protože vypadá zdravě, je sice hubený, ale jak moc, to se pres kudrnaté kožíšek těžko odhaduje.
Termín u veterináře máme v pátek, ten nam vzkázal, ze pokud žere aspoň 2xdenne, tak to do patku vydrží, ta kontrola....
Snažím se zachovat pravidelne časy krmení, problém je v tom, ze ne vzdycky to vyjde se spaním...kdyz je unavený, nesežere nic, musí být odpočatý, aby papal
Máte pro nas nějakou radu, jsem u toho uplne vystresovana, abych neco neudělala špatně :(
PS: je to můj v pořadí 4. pes, jenže první 2 byli velcí a problémy s krmením nebyly, třetí byl bostonek, tam teda problém byl podobný jak tady, jenže ten byl daleko klidnější a i pres málo zrcadla přibíral.
Cody bohužel nepřibírá :(