Knírač střední ps s PP prodám štěňata
Prodám Knírače středního - Prodám štěňátka po výborných rodičích ,stáří 8 t...
DohodouSiskin9
XXX.XXX.105.44
Dobrý den,
mám nalezence, který ke mě přišel ve zbědovaném stavu. Evidentně mu lidé ubližovali, přišel s prasklými žebry a velkou boulí na hlavě. Stále, když vezmu do ruky hrábě, koště se přikrčí a je ve střehu.
Bohužel je agresivní na ostatní psy a nemohu s ním v podstatě nikam chodit. Je kastrovaný, ale ani to nepomohlo ke zklidnění.
Uvažoval jsem o el. obojku, ale v různých fórech jsem se dočetl, že to situaci ještě více zhorší.
Můžete mi prosím poradit?
Děkuji
Dobrý den, chtít týraného psa ještě víc týrat elektrickým obojkem má mít nějaký smysl??? Elektrický obojek není něco co způsobuje zázraky, je to věc co psovi způsobí bolest, i když vám spousta "výcvikářů" bude tvrdit jak jsou skvělé. Je to stejné, jak kdyby jste ho začal opět mlátit a zničíte ho úplně.
Pes má nejspíš strachovou agresi, která se násilím jen zhorší a narušenou psychiku. Je to práce na dlouho a potřebujete k tomu patřičné vědomosti, ne rady od mistrů světa z internetu a z hospody. Doporučuji vám najít si nějaký kurz pro reaktivce nebo trenéra s pozitivním přístupem. Anebo, pokud do toho nechcete nebo nemůžete investoval čas a peníze, nechte ho doma v klidu dožít a na procházkách se snažte psům vyhýbat.