Rada - jak dostat psa z postele

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.2.2010 17:17
misha

XXX.XXX.17.10

Dobry den,
mame doma krizenku 5 a pul roku a spi s nami v posteli. Nedavno jsem zjistila, ze jsem tehotna a myslim, si, ze bude lepsi, kdyz naucime fenuli spat mimo nasi postel, dokud jeste neni mimco na svete, aby na nej pak nezarlila. Resili jste nekdo stejny problem? Asi ji budeme muset dat pelech do vedlejsi mistnosti a tam ji zavrit, protoze jak ji znam, tak by nam v noci potaji do ty postele prelezla a ze spanku bych ji asi nebyla schopna vynadat a poslat zpatky.... Jeden pelech ma vedle postele, pres den tam obcas spi, ale v noci spi nejradsi pod perinou :-(

27.2.2010 18:51
axl

XXX.XXX.43.119

misha napsal(a):
Dobry den,
mame doma krizenku 5 a pul roku a spi s nami v posteli. Nedavno jsem zjistila, ze jsem tehotna a myslim, si, ze bude lepsi, kdyz naucime fenuli spat mimo nasi postel, dokud jeste neni mimco na svete, aby na nej pak nezarlila. Resili jste nekdo stejny problem? Asi ji budeme muset dat pelech do vedlejsi mistnosti a tam ji zavrit, protoze jak ji znam, tak by nam v noci potaji do ty postele prelezla a ze spanku bych ji asi nebyla schopna vynadat a poslat zpatky.... Jeden pelech ma vedle postele, pres den tam obcas spi, ale v noci spi nejradsi pod perinou :-(

Zdravim, jak bude reagovat kdyz ji nechate ve vedlejsi mistnosti? Nebude knourat? Taky jsem resila u ovcaka postel, kdyz se koupila nova, ale ten nespaval pod perinou :-) Ze zacatku nechapal, proc do postele nemuze, ale chce to vytrvat a byt dusledna. Proste STOP kdykoliv se jen zatvari, ze chce vylezt nahoru nebo tam vyleze, sup dolu. Preji hodne stesti

27.2.2010 19:20
honey

XXX.XXX.138.182

misha napsal(a):
Dobry den,

Taky jsme to řešili (tedy rodiče). Prvně s absolutním neúspěchem, protože nebyli důslední. Po koupi nové postele začal dril na novo. Pes měl novej pelech hned u postele a tak mu ani moc nevadilo, že pod peřinu nesmí a nechodí tam. Pouze když mu to dovolíme, vyjímečně (velmi vyjímečně) se tam vplíží v noci - např. když jsme netopili, tak asi klepal kosu, tak se tam vkradl

Jinak učili jsme tak, že pes do postele nesměl absolutně přes den a když v noci, tak bud si toho někdo všiml a shodil ho. Pokud ne, tak ráno moc dobře věděl že tam být nemá a byl vykázán (bez bití, křičení) prostě odešel na takový ten "škaredý pohled". Chtělo to hlavně důslednost a nedat na psí oči. Vykázáním z pokoje jsme to neřešili, tak to nevím....

27.2.2010 22:17
badulka

XXX.XXX.43.55

misha napsal(a):
Dobry den,

Zdravím,
řešila jsem to také (ze stejného důvodu gratuluji) a hafani dostali stopku do ložnice komplet a bylo to.Ani si nějak nestěžovali

28.2.2010 07:46
misha

XXX.XXX.17.10

badulka napsal(a):
Zdravím,
řešila jsem to také (ze stejného důvodu gratuluji) a hafani dostali stopku do ložnice komplet a bylo to.Ani si nějak nestěžovali

Dekuji za rady a Badulce za gratulaci :-) Jj, uplny zakaz do loznice by byl fajn, ale problem je v tom, ze predelavame stary domek a tam je obyvatelna jen kuchyn a velky pokoj. Takze to je takovy obyvak s loznici v jednom. Pres den je ale pres postel prehoz, takze mi to ani nevadi, kdyz tam je. Musi z toho byt chudak zmatena. Vcera jsem ji prenesli poprve pelech do kuchyne a zavreli ji tam, vecer trosku poknouravala a pak jeste ted rano, ale dalo se to vydrzet. Rano jsem ji moc pochvalila a sli jsme na prochazku. Tak uvidime, jak to zvladnem.

28.2.2010 08:42
sí

XXX.XXX.148.2

misha napsal(a):
Dekuji za rady a Badulce za gratulaci :-) Jj, uplny zakaz do loznice by byl fajn, ale problem je v tom, ze predelavame stary domek a tam je obyvatelna jen kuchyn a velky pokoj. Takze to je takovy obyvak s loznici v jednom. Pres den je ale pres postel prehoz, takze mi to ani nevadi, kdyz tam je. Musi z toho byt chudak zmatena. Vcera jsem ji prenesli poprve pelech do kuchyne a zavreli ji tam, vecer trosku poknouravala a pak jeste ted rano, ale dalo se to vydrzet. Rano jsem ji moc pochvalila a sli jsme na prochazku. Tak uvidime, jak to zvladnem.

Taky jsem zrovna čerstvě těhotná, takže taky gratuluju. Já bych to udělala tak, že bude důsledný zákaz miminka ve vaší posteli a tak tam může pejsek být dál, byl tam první, tak na to má právo To je jen legrace. Hlavně důslednost a pejsek to za chvíli pochopí.

28.2.2010 09:50
veradisia

XXX.XXX.63.11

misha napsal(a):

Ja bych to nejdriv radeji zkousela vedle postele az pak prestehovala pelisek,takhle to na ni bude moc naraz,proste mesic u postele s tim,ze ji budete posilat na pelisek kdyz se bude chtit dostat nahoru a az si zvykne tak supky do kuchyne. Prvni noc byla treba v poradku, nevěděla,že tam bude napořád,ale za chvili by mohla zacit demolovat

28.2.2010 11:04
misha

XXX.XXX.17.10

veradisia napsal(a):
Ja bych to nejdriv radeji zkousela vedle postele az pak prestehovala pelisek,takhle to na ni bude moc naraz,proste mesic u postele s tim,ze ji budete posilat na pelisek kdyz se bude chtit dostat nahoru a az si zvykne tak supky do kuchyne. Prvni noc byla treba v poradku, nevěděla,že tam bude napořád,ale za chvili by mohla zacit demolovat

Sí, ja uz jsem fakt mimo, ja myslela, ze to myslite vazne a taky gratuluju. Veradisia, ani nevite, jak bych byla rada, kdyby s nama spala aspon vedele postele v pelisku, ale moc nadeji tomu nedavam.....musela bych ji tam nejak privazat :-(

28.2.2010 11:28
sabina

XXX.XXX.60.81

misha napsal(a):
Sí, ja uz jsem fakt mimo, ja myslela, ze to myslite vazne a taky gratuluju. Veradisia, ani nevite, jak bych byla rada, kdyby s nama spala aspon vedele postele v pelisku, ale moc nadeji tomu nedavam.....musela bych ji tam nejak privazat :-(

Prakticky si zato můžete sama. A já to nevidím jako moc fér řešení. Nýbrž je teď nutné.
Pokud bych brala psa do postele, musím počítat s tím že tam bude spávat třeba 8-12 let (tudíž bych si to dopředu rozmyslela) Partner a dítě ....

Ale to je vaše věc. Přijde mi dost zhovadilé psa najednou vyhodit a zavřít jinde - 100% nechápe proč, a bude si myslet že něco provedl a bude zmatený. Kord když ji tam přes den necháte.... tak bu´d se rozhodněte, nebo z ní nedělejte debila.

V tuhle chvíli by byla varianta úplného zákazu nejlepší. NESMÍ se do postele dostat vůbec. Protože to že ji vykopnete nebude chápat. Tudíž tam nesmí ani nalézt. Jak to ohlídáte - bohužel Budete muset.

3.3.2010 08:57
lisakova

XXX.XXX.173.55

misha napsal(a):
Dobry den,

Naši hafani s náma spali v posteli i když jsme byla těhotná as po návratu z porodnice se nic nezměnilo malá je na posteli a hafani jsou naskládaní okolo ní. Nikdy sem jim nezakazovala lézt do postele celé těhotenství se mnou prožívaly, zapojila sem je, nechala sem je i v pokročilym těhotenství aby mi ležely u břicha a při návratu z porodnice vzali malou jako by se nechumelilo, vůbec si jí nevšimly, jen když zaplakala poprvé tak zvedli ty svoje hlavičky, jako co to je, že se už konečně projevila. Nikdy mě nenapadlo jim zakazovat postel jen kvůli miminku ba právě naopak cítí se důležití, když malou přebaluju když si s ní hraju v posteli, malá po nich leze tahá je a jsou to ti nejšťastnější hafíci po sluncem

3.3.2010 09:19
klementynka

XXX.XXX.41.210

sabina napsal(a):
Prakticky si zato můžete sama. A já to nevidím jako moc fér řešení. Nýbrž je teď nutné.
Pokud bych brala psa do postele, musím počítat s tím že tam bude spávat třeba 8-12 let (tudíž bych si to dopředu rozmyslela) Partner a dítě ....

Ale to je vaše věc. Přijde mi dost zhovadilé psa najednou vyhodit a zavřít jinde - 100% nechápe proč, a bude si myslet že něco provedl a bude zmatený. Kord když ji tam přes den necháte.... tak bu´d se rozhodněte, nebo z ní nedělejte debila.

V tuhle chvíli by byla varianta úplného zákazu nejlepší. NESMÍ se do postele dostat vůbec. Protože to že ji vykopnete nebude chápat. Tudíž tam nesmí ani nalézt. Jak to ohlídáte - bohužel Budete muset.

Vicemene se ztotoznuju s nazorem nademnou, akorat bych to klidne napsala i trosku slusnejc...

Cuby jsem ucila nespat v posteli v jejich cca 3 a 4 letech (po te, co jsem prisla o nejstarsi cubu a ta se za 14 let nenaucila spat pod posteli - dokazala prorvat klidne dva mesice po nocich a ja se potrebovala vyspat a ano, muzu si za to sama, bylo mi dvanact, kdyz sem ji to naucila. ) a prvnich par noci si velka sem tam zaknourala, obcas sem ji v noci nasla v posteli (nebo rano), takze jsem ji hned poslala k zemi a po ani ne tydnu uz pochopila, kde je jeji misto... Stacil povel "di dolu" a nasledna pochvala. Pelechy mam hned pod sebou, takze nez usnu, tak je pomazlim a kdyz vstanu, mam je taky hned prvni na rane...
Urcite se zadari, drzim pesti a jak uz tu bylo psano - hlavne duslednost a nepovolit...

maťa

3.3.2010 09:23
maťa

XXX.XXX.80.144

lisakova napsal(a):
Naši hafani s náma spali v posteli i když jsme byla těhotná as po návratu z porodnice se nic nezměnilo malá je na posteli a hafani jsou naskládaní okolo ní. Nikdy sem jim nezakazovala lézt do postele celé těhotenství se mnou prožívaly, zapojila sem je, nechala sem je i v pokročilym těhotenství aby mi ležely u břicha a při návratu z porodnice vzali malou jako by se nechumelilo, vůbec si jí nevšimly, jen když zaplakala poprvé tak zvedli ty svoje hlavičky, jako co to je, že se už konečně projevila. Nikdy mě nenapadlo jim zakazovat postel jen kvůli miminku ba právě naopak cítí se důležití, když malou přebaluju když si s ní hraju v posteli, malá po nich leze tahá je a jsou to ti nejšťastnější hafíci po sluncem

Lucie kéž by takových bezva páníčků a šťastných pejsků a dětí bylo víc
Takhle nějak jsem "se rodila" a posléze vyrůstala i já, a pokud někdy budu mít děti, budu to dělat stejně

10.3.2010 20:34
misha

XXX.XXX.17.10

maťa napsal(a):
Lucie kéž by takových bezva páníčků a šťastných pejsků a dětí bylo víc
Takhle nějak jsem "se rodila" a posléze vyrůstala i já, a pokud někdy budu mít děti, budu to dělat stejně

Nejakou dobu jsem tu nebyla.....samozrejme vim, ze si za to muzem my, ze mame psa v posteli. I kdyz do postele ji vzal hned prvni noc pritel .
Pani Lucie, ani nevite, jakou jste mi udelala radost! Samozrejme chci, aby miminko vyrustalo s nasi fenuli. Ale bude to nase prvni miminko a musim se priznat, ze me (nejspis v tom soku) vlastne vubec nenapadlo, ze by tam mohli byt v posteli spolu. Takze Vam moc dekuji!!!!! A preji hodne stesti cele Vasi rodine

10.3.2010 20:55
lilinka

XXX.XXX.25.82

misha napsal(a):
Nejakou dobu jsem tu nebyla.....samozrejme vim, ze si za to muzem my, ze mame psa v posteli. I kdyz do postele ji vzal hned prvni noc pritel .
Pani Lucie, ani nevite, jakou jste mi udelala radost! Samozrejme chci, aby miminko vyrustalo s nasi fenuli. Ale bude to nase prvni miminko a musim se priznat, ze me (nejspis v tom soku) vlastne vubec nenapadlo, ze by tam mohli byt v posteli spolu. Takze Vam moc dekuji!!!!! A preji hodne stesti cele Vasi rodine

Souhlasím s posledními příspěvky.. Plánujeme taky časem mimi a neb pesani s náma samozřejmě spinkají v posteli tak jsem si říkala jak to řešit, že je přeci kvůli tomu nevyhodím, aby pak ještě nežárlily na mimčo takže malý je jasný že bude v postýlce a větší když si ho vezmu občas do postele tak snad nevadí že tam budu mít svoje očkovaní, umyté a čisté psy... Akorát se teda bojím toho, aby třeba nemělo dítě alergii nebo tak něco, nevím co bych dělala, ale už tu myslím pár příspěvků bylo, že se to dá zvládnout i tak a ne jak se mě každej nepejskař zeptá kam prodám psy až budu těhotná... Vždykcy odpovím, že je neprodám, že je sním... Bych vraždila za takové dotazy...

10.3.2010 21:38
lisakova

XXX.XXX.173.55

misha napsal(a):

neni zač. A děkuju a moc Vám přeju aby se vám narodilo to nejkrásnější miminko a držim vám palce

15.3.2010 21:10
pipinka

XXX.XXX.100.122

misha napsal(a):
Dobry den,

ja myslim ze je lepsi se zeptat nekoho osobne ale ja kdyz mam nejakej problem nebo mne neco zajima kouknu na polepsovnu mazlicku tam je vazne uplne vsechno a je to logicke rychle lehke,tam najdete uplne vsechno mohla bych tady napsat hoooodne zpusobu jak dostat psa z postele ale to by bylo faaaakt na dlouho

16.3.2010 09:13
lisakova

XXX.XXX.173.55

pipinka napsal(a):
ja myslim ze je lepsi se zeptat nekoho osobne ale ja kdyz mam nejakej problem nebo mne neco zajima kouknu na polepsovnu mazlicku tam je vazne uplne vsechno a je to logicke rychle lehke,tam najdete uplne vsechno mohla bych tady napsat hoooodne zpusobu jak dostat psa z postele ale to by bylo faaaakt na dlouho

Pardon, ale z polepšovny mazlíčků bych si opravdu nevzala příklad to už když tak tak najít odkaz na Victorii Stllwelovou, ale tohle je mimo téma, takže se tímto omlouvám

16.3.2010 17:48
pipinka

XXX.XXX.100.122

lisakova napsal(a):
Pardon, ale z polepšovny mazlíčků bych si opravdu nevzala příklad to už když tak tak najít odkaz na Victorii Stllwelovou, ale tohle je mimo téma, takže se tímto omlouvám

pokud ja vim tak vsechny rady co sou v polepsovne jsou logicke a pravdive a pokud ja vim tak tento problem tam je taky,ja se psama co mam doma problemy nemam poslouchaj a vedej co si maj dovolit ale kdybych mela problem urcite se spojim s profesionalem nebo kouknu na tu polepsovnu to je muj nazor ale kdyz tady slecne ci pani poradi a napisete svoji skusenost a ji to pomuze myslim ze to je jedine dobre

2.4.2018 05:07
VojtechNovy

XXX.XXX.66.80

Dobrý den, jsme v celkem podobné situaci, zrovna se stěhujeme do nového bydlení, které se nám poštěstilo sehnat tady http://www.eurobydleni.cz/domy/liberec/, přítelkyně je těhotná a taky si nemyslím že by bylo dobré, aby náš pes mohl po narození malého chodit na postele, takže se ho to taky snažíme odnaučit, mockrát vám děkuji za vaše tipy, jak na to! :).

Neregistrovaný uživatel

2.4.2018 06:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

VojtechNovy napsal(a):
Dobrý den, jsme v celkem podobné situaci, zrovna se stěhujeme do nového bydlení, které se nám poštěstilo sehnat tady http://www.eurobydleni.cz/domy/liberec/, přítelkyně je těhotná a taky si nemyslím že by bylo dobré, aby náš pes mohl po narození malého chodit na postele, takže se ho to taky snažíme odnaučit, mockrát vám děkuji za vaše tipy, jak na to! :).

Dost trapná reklama

Přidejte reakci

Přidat smajlík