Kříženec irského vlkodava,ale kdo je druhý rodič?:)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Naftaline

24.9.2012 10:00
Naftaline

XXX.XXX.136.202

Máme doma už skoro dvanáct let pejska, je úžasný, a s určitostí víme, že jeho maminka byla irský vlkodav s PP. Nicméně o tátovi nikdo nic neví. Bydlíme v rodinném domě, když jsme si ho pořídili, bylo mi sedm a strašně jsem psa chtěla, bylo mi úplně jedno, jakého. Tak mamka sehnala od kamarádky štěnátko.
Běhá(no,ted už tolik ne) šíleně rychle, taky stavbu těla, čumák má úplně jako vlkodav, jenom je celkově mohutnější a menší(ale pořád je to obrovský pes.) Srst má taky delší a hnědší než normální vlkodav. Ale povahově naprosto splňuje kritéria vlkodava, řídí se hlavně zrakem, je velice přátelský i k dětem, má hrubý hlas a neštěká příliš, ale když začne, lidi se bojí(ale většinou není čeho:)). je hrozně hodný, trpělivý. nikdy jsme se nesetkali s nějakými projevy agrese vůči lidem. jednou se u něho projevil lovecký pud,když zabil vrabce, který mu vletěl do kotce. jinak nikdy nic.
Nenapadá vás, jaká rasa by mohla případně být otec? Je mi jasné, že už se to nezjistí nikdy přesně, ale tipy..:)?

24.9.2012 15:00
hlozi

XXX.XXX.97.73

Napdl mě briard, ale chtělo by to lepší foto :-)

24.9.2012 15:11
naftaline

XXX.XXX.136.202

Briard je dobrý tip! Fotek mám spousty, ale bohužel můžu přiložit vždy jen jednu fotku k jednomu příspěvku.Tak třeba tady ještě v plné polní:

24.9.2012 15:13
naftaline

XXX.XXX.136.202

Vlastně nejlepší by bylo tady ukázat rovnou video: http://www.youtube.com/watch?v=XRly0VwMMDA&list=UUtpO6tZSIAeZvbCOL5hxoXg&index=1&feature=plcp
Je po operaci uší, ztratil z velké části sluch.

24.9.2012 15:19
ilisek

XXX.XXX.196.16

naftaline napsal(a):
Briard je dobrý tip! Fotek mám spousty, ale bohužel můžu přiložit vždy jen jednu fotku k jednomu příspěvku.Tak třeba tady ještě v plné polní:

tak tady vypadá jak briard jako vyšitý:-), je hezkej

2.10.2012 15:02
hanele

XXX.XXX.219.155

Myslím, že to bude ten briard jak už tady někdo píše ... je to sympaťák! :-)

Kikajs

16.7.2019 08:49
Kikajs

XXX.XXX.72.183

Taky byl briard prvni co me napadlo. Nicmene krizence zboznuju nejvic ze vsech psu a hodne se jimi zabyvam, tim padem vim, ze krizenec muze pripominat i uplne jine rasy nez z jakych pochazi. Myslim, ze by ve hre mohl byt jeste knirac, bearded kolie...
Je moc pekny ;-)

20.7.2019 12:41
fikovnice

XXX.XXX.148.89

naftaline napsal(a):
Vlastně nejlepší by bylo tady ukázat rovnou video: http://www.youtube.com/watch?v=XRly0VwMMDA&list=UUtpO6tZSIAeZvbCOL5hxoXg&index=1&feature=plcp
Je po operaci uší, ztratil z velké části sluch.

Super pesan! Jen - já myslím, že můžete přiložit klidně i vic fotek k jednomu příspěvku...teda mně to jde.

20.7.2019 22:01
impact

XXX.XXX.195.92

fikovnice napsal(a):
Super pesan! Jen - já myslím, že můžete přiložit klidně i vic fotek k jednomu příspěvku...teda mně to jde.

Před sedmi rokama iFauna takové vymoženosti ještě neměla.

20.7.2019 22:24
fikovnice

XXX.XXX.148.89

impact napsal(a):
Před sedmi rokama iFauna takové vymoženosti ještě neměla.

No a to je ukázka toho, když někdo vytahuje stará témata a člověk typu "Fíkovnice" se pak podívá jen na ten poslední koment...

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.7.2019 00:38
Uživatel s deaktivovaným účtem

Hihi, tak si taky přihodím rasu: zlatý retrívr....

22.7.2019 16:47
pvc

XXX.XXX.8.112

Tak rozhodně druhý z rodičů musí být dlouhosrstý, pokud by byl krátkosrstý, i štěnda (tedy to Vaše) by měla krátkou srst. Takže ten briard je celkem dobrá volba :-)

22.7.2019 17:44
GAELLE

XXX.XXX.55.67

příspěvek je starý 7 let, psovi bylo tehdy 12 takže nejspíš už nežije..............

Přidejte reakci

Přidat smajlík