Jak take muze vypadat psi bouda

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.9.2006 17:44

Tady je par fotek z nasi psi boudy, obrazky jsou malovane temperou, kdyz mi bylo 12-13 let

Bouda je v pristenku pod schody

Planek boudy

27.9.2006 17:45

nickdo napsal(a):
Tady je par fotek z nasi psi boudy, obrazky jsou malovane temperou, kdyz mi bylo 12-13 let

Planek boudy

pohled z venku

27.9.2006 17:47

nickdo napsal(a):

Planek boudy

pohled ode dveri

27.9.2006 17:48

nickdo napsal(a):

Planek boudy

vyklenek

27.9.2006 17:51

nickdo napsal(a):

Planek boudy

pohled z vyklenku na levou stenu

27.9.2006 17:52

nickdo napsal(a):

Planek boudy

biglik

27.9.2006 17:52

nickdo napsal(a):

Planek boudy

bernacek

27.9.2006 17:53

nickdo napsal(a):

Planek boudy

a cica

27.9.2006 20:19

nickdo napsal(a):
a cica

:-) pěkný, akorát myslím, že větší radost z ní má panička než pes

28.9.2006 09:17

nickdo napsal(a):
a cica

nepouští to barvu? - není pes od toho barevný?

Jinak je to hezké - je vidět, že máte svého pesa ráda. Pes to asi tak nevnímá, ale vyjadřuje to Vaši aktivitu o vylepšení života psa. Jen tak dál. I takto lze vyjádřit vztah k přírodě.

- pěkné.

28.9.2006 11:49

polstarek napsal(a):

Jinak je to hezké - je vidět, že máte svého pesa ráda. Pes to asi tak nevnímá, ale vyjadřuje to Vaši aktivitu o vylepšení života psa. Jen tak dál. I takto lze vyjádřit vztah k přírodě.

- pěkné.

Dekuji za pochvalu. Barvu to nepousti, ale jak je to uz ctyri roky stare a pred tim se to nebililo, tak to trosku opadava...

28.9.2006 12:12

nickdo napsal(a):
Dekuji za pochvalu. Barvu to nepousti, ale jak je to uz ctyri roky stare a pred tim se to nebililo, tak to trosku opadava...

nevím, jak se v tom cítí vaši psi, ale já bych se v takové boudě zcvokla....nic proti, je to dobrý nápad, jen trochu praštěně řešený

28.9.2006 12:21

polstarek napsal(a):

- pěkné.

pláckidžbleptbrrrmyslím podobně kvalitní příspěvek, jak ten Váš ...... ne......naopak mnohem kvalitnější, aspoň si v něm neprotiřečím.......

28.9.2006 12:32

sabina napsal(a):
nevím, jak se v tom cítí vaši psi, ale já bych se v takové boudě zcvokla....nic proti, je to dobrý nápad, jen trochu praštěně řešený

je to dobrý nápad skrášlit pejskovi boudu barvičkama, ale ne takovýhle ujetým způsobem - vysvětleno!

Přidejte reakci

Přidat smajlík