Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.9.2006 09:24

Potřebovala bych poradit, jestli jste se někdo nesetkal s něčím pododbným....

Psovi se udělali takové pupínky, něco jako akné - takové zhnisané. Měl to na zádech a dnes ráno jsem mu objevila zhnisaný pupínek o průměru 2cm u varlat. obrázek je už po omytí teplou vodou, má to jen červené, nebolestivé. Už měl jen hnis vyteklí na poverch. Po omytí nejsou známky vnitřního hnisání, nic. Má to jen červené. Myslíte, že by to mohly být alergické reakce na vitamín C. Zkusím změnit granule.

Díky za rady

28.9.2006 09:31

sabina napsal(a):

Psovi se udělali takové pupínky, něco jako akné - takové zhnisané. Měl to na zádech a dnes ráno jsem mu objevila zhnisaný pupínek o průměru 2cm u varlat. obrázek je už po omytí teplou vodou, má to jen červené, nebolestivé. Už měl jen hnis vyteklí na poverch. Po omytí nejsou známky vnitřního hnisání, nic. Má to jen červené. Myslíte, že by to mohly být alergické reakce na vitamín C. Zkusím změnit granule.

Díky za rady

.....

28.9.2006 10:01

sabina napsal(a):

Díky za rady

To je labís? a štěndo?

28.9.2006 10:05

e l i s napsal(a):
To je labís? a štěndo?

ne, je to bordyna a 6 měsíční

28.9.2006 10:08

sabina napsal(a):
ne, je to bordyna a 6 měsíční

Myslim si že je to ,, štěněcí akné,, nevim jak se to přesně jmenuje setkala sem se stim u vrhu labísu dojdi si stim k vetovi

28.9.2006 10:11

e l i s napsal(a):
Myslim si že je to ,, štěněcí akné,, nevim jak se to přesně jmenuje setkala sem se stim u vrhu labísu dojdi si stim k vetovi

díky moc. Zatím mu to umývám šalvějí - je to moc dobrá bylinka

28.9.2006 11:48

sabina napsal(a):
díky moc. Zatím mu to umývám šalvějí - je to moc dobrá bylinka

Doporučuji omývat heřmánkem a mazat obycejnym framykoinem,..

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.9.2006 12:04
Uživatel s deaktivovaným účtem

pibi´s napsal(a):
Doporučuji omývat heřmánkem a mazat obycejnym framykoinem,..

Něco takového se občas udělalo naší fence. Měla kůži takovou začervenalou a pupínky. Nám vždycky pomohl dětský zásyp se septonexem (Batole).

28.9.2006 12:09

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Něco takového se občas udělalo naší fence. Měla kůži takovou začervenalou a pupínky. Nám vždycky pomohl dětský zásyp se septonexem (Batole).

Moc vám všem děkuji, automaticky jsem na to vzala bylinky. Nemá to pořád, na čas se to ztratilo a ten to má i na kulkách. Ještě, že jej to nebolí. Díky moc

28.9.2006 12:33

sabina napsal(a):
Moc vám všem děkuji, automaticky jsem na to vzala bylinky. Nemá to pořád, na čas se to ztratilo a ten to má i na kulkách. Ještě, že jej to nebolí. Díky moc

asi bych mu do doby, než se objasní co to je,nedávala granulky,.. Jakými krmíte ?

28.9.2006 12:34

pibi´s napsal(a):
asi bych mu do doby, než se objasní co to je,nedávala granulky,.. Jakými krmíte ?

krmíme Purinou Pro Plan....chtěla jsem zkusit Firstmate - ty proti alergiím....tak nevíme

28.9.2006 13:08

sabina napsal(a):
krmíme Purinou Pro Plan....chtěla jsem zkusit Firstmate - ty proti alergiím....tak nevíme

známé také pomohli firsmate,.. A pak mám kamaráda , který zacal na tohle varit a taky pohoda, ale kazdý na to ovsem nemá čas,..

28.9.2006 15:48

pibi´s napsal(a):
známé také pomohli firsmate,.. A pak mám kamaráda , který zacal na tohle varit a taky pohoda, ale kazdý na to ovsem nemá čas,..

Osobně bych s tím šla k vetovi, než to začnu čýmkoli, jakkoli omývat a řešit...

28.9.2006 15:49

wera napsal(a):
Osobně bych s tím šla k vetovi, než to začnu čýmkoli, jakkoli omývat a řešit...

to bych udělala, kdyby tam dneska byl.....

Přidejte reakci

Přidat smajlík