Posílejte Vaše pejsky v zajímavých polohách či situacích.... je to sranda. To je náš NKO v zápalu boje
efa
napsal(a):
Posílejte Vaše pejsky v zajímavých polohách či situacích.... je to sranda. To je náš NKO v zápalu boje
A ještě jedna...
psí máma
psí máma
efa
napsal(a):
spící kavalír
efa
napsal(a):
tak jedna pracující
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Baffy a její vyhřívací poloha
Moje dvě holky při odpočinku
napsal(a):
Moje dvě holky při odpočinku
konečně jsme narazili na nějakého ohaře
posílám fotku svého ohaříka Akimka(na fotce je trochu unavený,bohužel to není tak často)
amanite
napsal(a):
konečně jsme narazili na nějakého ohaře
posílám fotku svého ohaříka Akimka(na fotce je trochu unavený,bohužel to není tak často)
amanite, ta fotka je ůžasná Tak jsem ráda, že tady nejsme jediní ohaři To se u nás taky často nevidí, že by byl pes unavený. Nemáš ještě nějaké fotky...docela bych se ráda podívala jak vypadá tvůj ohařík
efa
napsal(a):
Takto usnul náš Edík
www.sweb.cz/king.info
efa
napsal(a):
efa
napsal(a):
Už běžííím !!!
efa
napsal(a):
Tak taky pridam...
efa
napsal(a):
A jeste jednu...
efa
napsal(a):
Přidávám štěňata foxička a bernardýnek
aranka
napsal(a):
Přidávám štěňata foxička a bernardýnek
A takhle spinkáme
hankah
napsal(a):
jedna závodní
a po dlouhém hledání i jedna odpočívací po předvedení na výstavě
efa
napsal(a):
Takhle kojila svoje děťátka moje Beena - Americká akita
efa
napsal(a):
A ještě jedna...
proč si chladit zadek, když se najde pitomec....
bee
napsal(a):
Takhle kojila svoje děťátka moje Beena - Americká akita
Tady je náš ,,trhač" na zahradě
amanite
napsal(a):
a ještě jedna z loňského roku,omlouvám se že nejsou akční,ale bohužel Akimovo tempo náš fotoaparát nestíhá
amanite
napsal(a):
Jo teplo je teplo...
Tuto polohu si tady všicí fotí jo fox ten si umí najít.....
aldo
napsal(a):
Jo teplo je teplo...
Tuto polohu si tady všicí fotí jo fox ten si umí najít.....
Malý fox
aira
napsal(a):
jééé vidím, že nejsme sami, komu si pes z jiného psa dělá madraci
a hurááááááááááááá do vody
milacek
napsal(a):
a hurááááááááááááá do vody
To amanite: Tak jo, cosi jsem našla, posílám tedy ještě něco Jinak Gerovi je 7 let, lovecký vycvik měl od myslivce, který ho odložil do útulku, my jsme si ho odtamtud vzali a lovecky ho už necvičíme. Vyžije se ale i jinak, chodíme na cvičák,dělali jsme agility (to ho ale moc nebralo), jezdíme na kole a vyběhá se na poli. No, už je to starší pán, takže už tak nedivočí jak za mlada
efa
napsal(a):
To amanite: Tak jo, cosi jsem našla, posílám tedy ještě něco Jinak Gerovi je 7 let, lovecký vycvik měl od myslivce, který ho odložil do útulku, my jsme si ho odtamtud vzali a lovecky ho už necvičíme. Vyžije se ale i jinak, chodíme na cvičák,dělali jsme agility (to ho ale moc nebralo), jezdíme na kole a vyběhá se na poli. No, už je to starší pán, takže už tak nedivočí jak za mlada
A ještě jedna v poklusu
efa
napsal(a):
cerenie zubov
efa
napsal(a):
Dostihová - čekáme na start....
beth
napsal(a):
Dostihová - ksichtík jako z hororu
beth
napsal(a):
Dostihová - ksichtík jako z hororu
A cíííííííííííííl...
beth
napsal(a):
A ještě jedna - "pojď si hrát"
beth
napsal(a):
A ještě jedna - "pojď si hrát"
To Efa: Na svůj věk,ale vypadá moc hezky....Jinak Akimovi táhne na pátý rok,takže teoreticky by měl mít už taky rozum,ale nějak se nechce dostavitLovecký výcvik nemáme....byl na výcvik u myslivce a nechali jsme ho tam 14 dní,dodnes si vyčítám,že těch 14 dní u něj už mu nikdy nevrátím.Psychicky jsme ho dávali dohromady přes měsíc a zůstal mu nevýslovný odpor k aportu a celková lhostejnost ke zvěři,popoběhne za srnou,ale to je tak všechno...navíc máme problém s packou,kterou má operovanou,takže se nesmí moc přetěžovat,protože pak kulhá,ale to je skoro nemožné,takže ,,krmíme"Alavisem a snažíme se ho udržet ve formě...Jinak je neskutečně rozmazlený a hrozný závislák
(je to můj první pes a dnes už bych u jeho výchovy postupovala úplně jinak,ale....je pozdě)jinak hrozný zlatičko,k ¨cizím lidem hodně nedůvěřivý až bojácný,ale k dětem se chová skvěle...a v případě potřeby dokonalý obranař
amanite
napsal(a):
To Efa: Na svůj věk,ale vypadá moc hezky....Jinak Akimovi táhne na pátý rok,takže teoreticky by měl mít už taky rozum,ale nějak se nechce dostavitLovecký výcvik nemáme....byl na výcvik u myslivce a nechali jsme ho tam 14 dní,dodnes si vyčítám,že těch 14 dní u něj už mu nikdy nevrátím.Psychicky jsme ho dávali dohromady přes měsíc a zůstal mu nevýslovný odpor k aportu a celková lhostejnost ke zvěři,popoběhne za srnou,ale to je tak všechno...navíc máme problém s packou,kterou má operovanou,takže se nesmí moc přetěžovat,protože pak kulhá,ale to je skoro nemožné,takže ,,krmíme"Alavisem a snažíme se ho udržet ve formě...Jinak je neskutečně rozmazlený a hrozný závislák
(je to můj první pes a dnes už bych u jeho výchovy postupovala úplně jinak,ale....je pozdě)jinak hrozný zlatičko,k ¨cizím lidem hodně nedůvěřivý až bojácný,ale k dětem se chová skvěle...a v případě potřeby dokonalý obranař
Německá doga
efa
napsal(a):
Filáček
efa
napsal(a):
Tak tady jedna holka kavkazí
efa
napsal(a):
poloha--velký- malý
efa
napsal(a):
tak takhle vypadá "kříženec" pidi vořecha a kavkazáčete
maťa
saboro
napsal(a):
tak takhle vypadá "kříženec" pidi vořecha a kavkazáčete
To saboro:
Koukám, že máte úplně stejný "pacičkový" postroj na bafa, jako já, ale my nemáme to vodítko!! Koupili jste ho taky u Manmatu??? Je to krásně sladěný
P.S. Toho "křížence" kavkazánčete s pidi voříškem bych taky brala
maťa
maťa
napsal(a):
To saboro:
Koukám, že máte úplně stejný "pacičkový" postroj na bafa, jako já, ale my nemáme to vodítko!! Koupili jste ho taky u Manmatu??? Je to krásně sladěný
12-ti leté miminko ovčandy
maťa
maťa
napsal(a):
12-ti leté miminko ovčandy
Pes, nebo netopýr??? Či protahující se Kikčufína?
maťa
napsal(a):
To saboro:
ahoj, je to celá ťapko sada-obojek, vodítko, postrojna tahání i kšíry na fotce. Je to vše od manmatu. Obojek co má na krku takřka pořát je ale už po roce dost vybledlý.
maťa
saboro
napsal(a):
ahoj, je to celá ťapko sada-obojek, vodítko, postrojna tahání i kšíry na fotce. Je to vše od manmatu. Obojek co má na krku takřka pořát je ale už po roce dost vybledlý.
Super, tak děkuju, musím juknout na jejich stránky a dokoupit, je to báječný Ten postroj sem kupovala na výstavě, a tam k tomu nic jiného neměli.
Sladím si asi Britu s Argou.....to bude ťapkovatá dvojka
maťa
napsal(a):
Super, tak děkuju, musím juknout na jejich stránky a dokoupit, je to báječný Ten postroj sem kupovala na výstavě, a tam k tomu nic jiného neměli.
vypadá to moc pěkně, ještě by bylo uplně supr mít stejný vzor a jinou barvu, ale to už toho chci moc, já vím! tak pak se pochlub jak to pejsanům slůší
maťa
saboro
napsal(a):
vypadá to moc pěkně, ještě by bylo uplně supr mít stejný vzor a jinou barvu, ale to už toho chci moc, já vím! tak pak se pochlub jak to pejsanům slůší
Jo jo, to určo nechám pesanidla pochlubit Škoda že nedělají i něco takového na Papillony a skoronudle Bylo by to fajn, a přesně ta barva, mohlo by to mít různou barvu...... 4 bafy, dva velký a dva malý a každej stejnej postroj s pacičkama a vodítko, ale jinou barvu.....hmmm....dala bych si říct
maťa
napsal(a):
a takhle jde podle Jokynky polostahovák-tˇapák až na doraz
(dvoj vodítko-šňůra taky manmat)
saboro
napsal(a):
a takhle jde podle Jokynky polostahovák-tˇapák až na doraz
(dvoj vodítko-šňůra taky manmat)
heč, a já mám i na toho pidi vořecha ´tapičkama obojek i vodítko, je to maličko jiný než to manma´tácký, ale podobný dost a mají to v oranžové a modré barvě, já mám na černého skřeta samozrřejmě oranžovou, zítra sem hodím fotečku, teď jdu chrnět. Pa
saboro
napsal(a):
heč, a já mám i na toho pidi vořecha ´tapičkama obojek i vodítko, je to maličko jiný než to manma´tácký, ale podobný dost a mají to v oranžové a modré barvě, já mám na černého skřeta samozrřejmě oranžovou, zítra sem hodím fotečku, teď jdu chrnět. Pa
Mno tak já se taky přidám s naším třeštidlem
havlova
napsal(a):
Mno tak já se taky přidám s naším třeštidlem
Tam naše třeštidlo spinkalo ale tady už je zase aktivní.
Mimochodem je to štěně MMO.
saboro
napsal(a):
tak tady je to slíbené ťapinkoné na mrňousky.
maťa
saboro
napsal(a):
tak tady je to slíbené ťapinkoné na mrňousky.
Saboro, díky díky moc Už sem na stránky jukala a ty postroje mají i s červeným podkladem, takže Brita modrej, Arga červenej...hmmm....to bude bomba A asi jim to přinese Jéža
Pro ty prďolky je to taky bájo, ale radši používám postrojky, páč ty jejich pidi krčky a hlavičky......ten postroj je prostě bezpečnější