Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.1.2006 20:55

Dobrý den!Mám dvouletého černého labradora, kterému se na hřbetě, zadních nohách a ocase lámou chlupy, které poté zhnědnou.Psa krmím granulemi s jehněčím masem a rýží a pupalkovým olejem.Navštívil jsem tři různé veterináře, ale jeho stav se bohužel nezlepšil.Může mi někdo poradit? Dekuji

10.8.2005 16:01

djlumo napsal(a):
Dobrý den!Mám dvouletého černého labradora, kterému se na hřbetě, zadních nohách a ocase lámou chlupy, které poté zhnědnou.Psa krmím granulemi s jehněčím masem a rýží a pupalkovým olejem.Navštívil jsem tři různé veterináře, ale jeho stav se bohužel nezlepšil.Může mi někdo poradit? Dekuji

Tak to opravdu nevim... Co rikali veterinari?

A jake granule pejsek dostava?

30.1.2006 20:55

djlumo napsal(a):

http://www.maxcanin.cz/
zkuste se podívat tady, je to kvalitní krmivo třeba něco pomůže. V chovné stanici mi ho doporučili, je to firma , která se specializuje na krmení.

Přidejte reakci

Přidat smajlík