malpik
napsal(a):
Přidávejte prosím fotky svých myzlíčků a internetové odkazy na chovatelské stanice tohoto krásného plemene.Děkuji
tak papillonci,moje nej plemeno
naše budoucí mamina Allison Gilovam
malpik
napsal(a):
Přidávejte prosím fotky svých myzlíčků a internetové odkazy na chovatelské stanice tohoto krásného plemene.Děkuji
a ještě pejsek Dar Benpar Bohemia
malpik
napsal(a):
Děkuju Jsou to uplně náááádherní a boží hafani...
z neděle na pondělí se nám narodila krásná papillončí slečna,je černobílá.Bohužel foto zatím není,tak aspoň foto jejich rodičů.
malpik
napsal(a):
ja sice pappilona nemam ale mozem vam "prispiet" fotkou frajerky mojho cavaliera Vola sa deilephila(deilinka), ma 4 roky a aj ked je hlucha, je uplne super
No a este dake foto su na www.mojcavalier.estranky.cz a www.cavalierfoto.estranky.cz
gupka
napsal(a):
ja sice pappilona nemam ale mozem vam "prispiet" fotkou frajerky mojho cavaliera Vola sa deilephila(deilinka), ma 4 roky a aj ked je hlucha, je uplne super
No a este dake foto su na www.mojcavalier.estranky.cz a www.cavalierfoto.estranky.cz
a este raz deilinka:)
maťa

gupka
napsal(a):
a este raz deilinka:)
Hmmm....tak sem váhala, ale nakonec se taky přidám
Mám 4 a půl roku starého Papillonka Gerryho, který je moc fajn. Teda nikdy jsem maličkého pejska nechtěla, nějak mě neberou, ale Gerča byl úlet a samo bych ho nedala
Každopádně tihle pejsci jsou neskutečně vnímaví na tón hlasu, na pohled člověka, jsou pro každou taškařici, rychle se učí a jsou vcelku hyperaktivní, ale zase když Gerča vycítí, že potřebuju mít klid, ani o něm nevím
Inu jsou jistě jiní, než mnou preferovaná veliká plemena psů, ale srdíčko mají stejně velké a pro svého člověka udělají všechno
Co se mi na něm líbí, že není vztekloun, uřvanej a hysterickej, což možná částečně ovlivnila výchova mne a Brity, a možná taky on, páč vzteklého Papillona člověk potká opravdu ojediněle
Tak a tady nejnovější foto Gerryho.
maťa

maťa
napsal(a):
Hmmm....tak sem váhala, ale nakonec se taky přidám
Mám 4 a půl roku starého Papillonka Gerryho, který je moc fajn. Teda nikdy jsem maličkého pejska nechtěla, nějak mě neberou, ale Gerča byl úlet a samo bych ho nedala
Každopádně tihle pejsci jsou neskutečně vnímaví na tón hlasu, na pohled člověka, jsou pro každou taškařici, rychle se učí a jsou vcelku hyperaktivní, ale zase když Gerča vycítí, že potřebuju mít klid, ani o něm nevím
Inu jsou jistě jiní, než mnou preferovaná veliká plemena psů, ale srdíčko mají stejně velké a pro svého člověka udělají všechno
Co se mi na něm líbí, že není vztekloun, uřvanej a hysterickej, což možná částečně ovlivnila výchova mne a Brity, a možná taky on, páč vzteklého Papillona člověk potká opravdu ojediněle
Tak a tady nejnovější foto Gerryho.
A ještě jedna
maťa

maťa
napsal(a):
A ještě jedna
Takhle se naučil kutálet velkej "buďon", když ho nedokáže vzít do tlamičky
maťa

maťa
napsal(a):
Takhle se naučil kutálet velkej "buďon", když ho nedokáže vzít do tlamičky
No a takto se "scvrkne", když ho člověk namočí
maťa

maťa
napsal(a):
No a takto se "scvrkne", když ho člověk namočí
A takto nějak vypadá po částečném uschnutí
maťa

maťa
napsal(a):
A takto nějak vypadá po částečném uschnutí
Tady už je suchej komplet
maťa
napsal(a):
Tady už je suchej komplet
Ahoj, papillonci jsou fakt supr , přidávám foto naší Áji
radunka
napsal(a):
Ahoj, papillonci jsou fakt supr , přidávám foto naší Áji
A tady ještě jedna
Pro Arsielu, ty jsi odněkud z Ostravy?
radunka
napsal(a):
A tady ještě jedna
Pro Arsielu, ty jsi odněkud z Ostravy?
My se taky přidáme. Máme tři mrňata - Gladys, Happy a Aldu. K vidění na sttránkách www.blacktear.estranky.cz.
renata
napsal(a):
My se taky přidáme. Máme tři mrňata - Gladys, Happy a Aldu. K vidění na sttránkách www.blacktear.estranky.cz.
A ještě přidáme obrázek, kde jsou líp vidět.
radunka
napsal(a):
No nevím, jsem z měla tem pocit, škoda. Tak zas třeba někdy tady. Pa Radka
Musím sem taky přispět fotkou mého zlatíčka
baile
napsal(a):
Musím sem taky přispět fotkou mého zlatíčka
A ještě jednoho mokrého papillonka
malpik
napsal(a):
Tak já teda papillona nemám a nemám ráda malé psíky (jenom malé koně ). Ale když jsem se seznámila s papillony, změnila jsem názor. Oni jsou skvělí !! Znám se s paní chovatelkou z http://sol-edo.wz.cz - prima paní, mnohaletá chovatelka (nejen výstavně úspěšných štěňátek - některé dělají s úspěchem i miniagility, tanec se psem...) a její smečka papillonek to je prostě nádhera - veselé, bystré, hravé, aby vám udělaly radost, můžou se přetrhnout...no fakt když něco malého, tak jedině papillona :-)
maťa

strelish
napsal(a):
Tak já teda papillona nemám a nemám ráda malé psíky (jenom malé koně ). Ale když jsem se seznámila s papillony, změnila jsem názor. Oni jsou skvělí !! Znám se s paní chovatelkou z http://sol-edo.wz.cz - prima paní, mnohaletá chovatelka (nejen výstavně úspěšných štěňátek - některé dělají s úspěchem i miniagility, tanec se psem...) a její smečka papillonek to je prostě nádhera - veselé, bystré, hravé, aby vám udělaly radost, můžou se přetrhnout...no fakt když něco malého, tak jedině papillona :-)
Jo Jo, jsem téhož názoru....mini pejsky nemusím, ale "náhodou" mám jednoho motýla doma a pokud bych někdy ještě po mini psovi zatoužila, tak jedině motýlka, nebo můru
maťa

maťa
napsal(a):
Jo Jo, jsem téhož názoru....mini pejsky nemusím, ale "náhodou" mám jednoho motýla doma a pokud bych někdy ještě po mini psovi zatoužila, tak jedině motýlka, nebo můru
A ještě jeden Gerry
maťa