Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.10.2006 11:26

Přidávejte prosím fotky svých myzlíčků a internetové odkazy na chovatelské stanice tohoto krásného plemene.Děkuji

1.10.2006 11:39

malpik napsal(a):
Přidávejte prosím fotky svých myzlíčků a internetové odkazy na chovatelské stanice tohoto krásného plemene.Děkuji

tak papillonci,moje nej plemeno
naše budoucí mamina Allison Gilovam

1.10.2006 11:41

malpik napsal(a):

a ještě pejsek Dar Benpar Bohemia

5.10.2006 20:10

arsiela napsal(a):
a ještě pejsek Dar Benpar Bohemia

Děkuju Jsou to uplně náááádherní a boží hafani...

5.10.2006 22:23

malpik napsal(a):
Děkuju Jsou to uplně náááádherní a boží hafani...

z neděle na pondělí se nám narodila krásná papillončí slečna,je černobílá.Bohužel foto zatím není,tak aspoň foto jejich rodičů.

5.10.2006 22:36

malpik napsal(a):

ja sice pappilona nemam ale mozem vam "prispiet" fotkou frajerky mojho cavaliera Vola sa deilephila(deilinka), ma 4 roky a aj ked je hlucha, je uplne super
No a este dake foto su na www.mojcavalier.estranky.cz a www.cavalierfoto.estranky.cz

5.10.2006 22:37

gupka napsal(a):
ja sice pappilona nemam ale mozem vam "prispiet" fotkou frajerky mojho cavaliera Vola sa deilephila(deilinka), ma 4 roky a aj ked je hlucha, je uplne super
No a este dake foto su na www.mojcavalier.estranky.cz a www.cavalierfoto.estranky.cz

a este raz deilinka:)

maťa

6.10.2006 10:15
maťa

gupka napsal(a):
a este raz deilinka:)

Hmmm....tak sem váhala, ale nakonec se taky přidám

Mám 4 a půl roku starého Papillonka Gerryho, který je moc fajn. Teda nikdy jsem maličkého pejska nechtěla, nějak mě neberou, ale Gerča byl úlet a samo bych ho nedala
Každopádně tihle pejsci jsou neskutečně vnímaví na tón hlasu, na pohled člověka, jsou pro každou taškařici, rychle se učí a jsou vcelku hyperaktivní, ale zase když Gerča vycítí, že potřebuju mít klid, ani o něm nevím

Inu jsou jistě jiní, než mnou preferovaná veliká plemena psů, ale srdíčko mají stejně velké a pro svého člověka udělají všechno

Co se mi na něm líbí, že není vztekloun, uřvanej a hysterickej, což možná částečně ovlivnila výchova mne a Brity, a možná taky on, páč vzteklého Papillona člověk potká opravdu ojediněle

Tak a tady nejnovější foto Gerryho.

maťa

6.10.2006 10:15
maťa

maťa napsal(a):
Hmmm....tak sem váhala, ale nakonec se taky přidám

Mám 4 a půl roku starého Papillonka Gerryho, který je moc fajn. Teda nikdy jsem maličkého pejska nechtěla, nějak mě neberou, ale Gerča byl úlet a samo bych ho nedala
Každopádně tihle pejsci jsou neskutečně vnímaví na tón hlasu, na pohled člověka, jsou pro každou taškařici, rychle se učí a jsou vcelku hyperaktivní, ale zase když Gerča vycítí, že potřebuju mít klid, ani o něm nevím

Inu jsou jistě jiní, než mnou preferovaná veliká plemena psů, ale srdíčko mají stejně velké a pro svého člověka udělají všechno

Co se mi na něm líbí, že není vztekloun, uřvanej a hysterickej, což možná částečně ovlivnila výchova mne a Brity, a možná taky on, páč vzteklého Papillona člověk potká opravdu ojediněle

Tak a tady nejnovější foto Gerryho.

A ještě jedna

maťa

6.10.2006 10:25
maťa

maťa napsal(a):
A ještě jedna

Takhle se naučil kutálet velkej "buďon", když ho nedokáže vzít do tlamičky

maťa

6.10.2006 10:27
maťa

maťa napsal(a):
Takhle se naučil kutálet velkej "buďon", když ho nedokáže vzít do tlamičky

No a takto se "scvrkne", když ho člověk namočí

maťa

6.10.2006 10:29
maťa

maťa napsal(a):
No a takto se "scvrkne", když ho člověk namočí

A takto nějak vypadá po částečném uschnutí

maťa

6.10.2006 10:31
maťa

maťa napsal(a):
A takto nějak vypadá po částečném uschnutí

Tady už je suchej komplet

7.12.2006 07:10

maťa napsal(a):
Tady už je suchej komplet

Ahoj, papillonci jsou fakt supr , přidávám foto naší Áji

7.12.2006 07:13

radunka napsal(a):
Ahoj, papillonci jsou fakt supr , přidávám foto naší Áji

A tady ještě jedna
Pro Arsielu, ty jsi odněkud z Ostravy?

7.12.2006 10:02

radunka napsal(a):
A tady ještě jedna

My se taky přidáme. Máme tři mrňata - Gladys, Happy a Aldu. K vidění na sttránkách www.blacktear.estranky.cz.

7.12.2006 10:03

renata napsal(a):
My se taky přidáme. Máme tři mrňata - Gladys, Happy a Aldu. K vidění na sttránkách www.blacktear.estranky.cz.

A ještě přidáme obrázek, kde jsou líp vidět.

7.12.2006 10:33

radunka napsal(a):
A tady ještě jedna

Pro Radunku - ne jsem z východních Čech.Proč?

7.12.2006 12:56

arsiela napsal(a):
Pro Radunku - ne jsem z východních Čech.Proč?

No nevím, jsem z měla tem pocit, škoda. Tak zas třeba někdy tady. Pa Radka

8.12.2006 11:50

radunka napsal(a):
No nevím, jsem z měla tem pocit, škoda. Tak zas třeba někdy tady. Pa Radka

Musím sem taky přispět fotkou mého zlatíčka

8.12.2006 11:53

baile napsal(a):
Musím sem taky přispět fotkou mého zlatíčka

A ještě jednoho mokrého papillonka

8.12.2006 14:58

malpik napsal(a):

Tak já teda papillona nemám a nemám ráda malé psíky (jenom malé koně ). Ale když jsem se seznámila s papillony, změnila jsem názor. Oni jsou skvělí !! Znám se s paní chovatelkou z http://sol-edo.wz.cz - prima paní, mnohaletá chovatelka (nejen výstavně úspěšných štěňátek - některé dělají s úspěchem i miniagility, tanec se psem...) a její smečka papillonek to je prostě nádhera - veselé, bystré, hravé, aby vám udělaly radost, můžou se přetrhnout...no fakt když něco malého, tak jedině papillona :-)

maťa

8.12.2006 15:05
maťa

strelish napsal(a):
Tak já teda papillona nemám a nemám ráda malé psíky (jenom malé koně ). Ale když jsem se seznámila s papillony, změnila jsem názor. Oni jsou skvělí !! Znám se s paní chovatelkou z http://sol-edo.wz.cz - prima paní, mnohaletá chovatelka (nejen výstavně úspěšných štěňátek - některé dělají s úspěchem i miniagility, tanec se psem...) a její smečka papillonek to je prostě nádhera - veselé, bystré, hravé, aby vám udělaly radost, můžou se přetrhnout...no fakt když něco malého, tak jedině papillona :-)

Jo Jo, jsem téhož názoru....mini pejsky nemusím, ale "náhodou" mám jednoho motýla doma a pokud bych někdy ještě po mini psovi zatoužila, tak jedině motýlka, nebo můru

maťa

8.12.2006 15:15
maťa

maťa napsal(a):
Jo Jo, jsem téhož názoru....mini pejsky nemusím, ale "náhodou" mám jednoho motýla doma a pokud bych někdy ještě po mini psovi zatoužila, tak jedině motýlka, nebo můru

A ještě jeden Gerry

maťa

8.12.2006 15:19
maťa

maťa napsal(a):
A ještě jeden Gerry

Poslední

10.5.2007 20:05

maťa napsal(a):
Poslední

Kolik stojí stenátko papilonka?S PP?Dik predem za odpoved...Petra

11.5.2007 06:56

petas napsal(a):
Kolik stojí stenátko papilonka?S PP?Dik predem za odpoved...Petra

No, hrubé rozpětí tak 7-15 tis. Ale moc to nesleduju.

Přidejte reakci

Přidat smajlík