Mého čivaváka odvezli cizí lidé - pozte prosím !

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.10.2006 21:00

Dnes 6.10.2006 se zaběhl můj tří letý čokoládovo hnědý, dlouhosrstý čivavák za háravou fenou. Než jsem ho našla, odvezli ho cizí lidé v modrém fordu mondeo combi s pražskou SPZ. Stalo se to v Západních Čechách na Zbirožsku mezi obcemi Třebnuška a Terešov. Pokud by jste věděli o koho jde, nebo někde ve vašem okolí se vyskytl tento pejsek, řekněte prosím těm lidem, že to není opuštěný pes, ale jenom se zaběhl a já ho zoufale hledám! Všem děkuji. kontak na mě: Alexandra Horáková, Třebnuška 12, 33808 Zbiroh, tel: 724 291 146, mail: sasa@web-dog.net

maťa

6.10.2006 21:01
maťa

calamity napsal(a):
Dnes 6.10.2006 se zaběhl můj tří letý čokoládovo hnědý, dlouhosrstý čivavák za háravou fenou. Než jsem ho našla, odvezli ho cizí lidé v modrém fordu mondeo combi s pražskou SPZ. Stalo se to v Západních Čechách na Zbirožsku mezi obcemi Třebnuška a Terešov. Pokud by jste věděli o koho jde, nebo někde ve vašem okolí se vyskytl tento pejsek, řekněte prosím těm lidem, že to není opuštěný pes, ale jenom se zaběhl a já ho zoufale hledám! Všem děkuji. kontak na mě: Alexandra Horáková, Třebnuška 12, 33808 Zbiroh, tel: 724 291 146, mail: sasa@web-dog.net

Tohle je teda moc smutný a držím moooc palečky, ať se najde!
Je krásnej

6.10.2006 23:32

calamity napsal(a):

To je mi líto.
Kromě standartního postupu(útulky,policie,klub)bych ještě kontaktovala magistrát Prahy(pokud mělo auto pražskou spz)v Praze je přece nějaký centrální registr ,kam se musí hlásit všichni pejskové v Praze.
Protože pokud ho odvezli v dojmu,že je opuštěnej a nechaj si ho,tak ho bu´d půjdou přihlásit a tím by se to zjistilo,nebo je můžou potkat při kontrole policajti a zjistěj že není hlášenej a při ověřování rovnou zjistěj i to,že ho postrádáš ty.Teda pokud nezařehtá úřední šiml a opravdu si to tam někde nechaj vyvěšený(doufejme,že ano).Zároveň bych zkusila všechny ordinace v Praze,na které seženeš kontakt a poprosila bych je o pomoc,musej někam přece jít na očkování.To samé ještě pražskou městskou policiji,choděj hodně pěšky mohli by si všimnout.
Vím je to hodně o štěstí,ale to jen to co mě napadá,že bych udělala já,pokud by se mě tohle stalo.
Mě utekla jednou fenka a za týden mi volal vet z jedné ordinace,že tam s fenou přišli nějací lidé,že ji našli.Taky jsem tenkrát nechávala info všude u vetů,kde mě to napadlo.

7.10.2006 13:38

calamity napsal(a):

Děkuji manželům Svobodovým, pražskému útulku a všem hodným lidem, kteří mi pomohli vrátit mého roztouženého tuláka!
Dnes jsem si ho vyzvedla v Praze zdravého. Hodní a čestní lidé ještě jsou! A. Horáková

7.10.2006 19:35

calamity napsal(a):
Děkuji manželům Svobodovým, pražskému útulku a všem hodným lidem, kteří mi pomohli vrátit mého roztouženého tuláka!
Dnes jsem si ho vyzvedla v Praze zdravého. Hodní a čestní lidé ještě jsou! A. Horáková

skvělá zpráva!!

7.10.2006 21:22

calamity napsal(a):

Super zpráva.A jakpak se dostal do Prahy?

8.10.2006 02:24

katka napsal(a):
Super zpráva.A jakpak se dostal do Prahy?

Pacholík chtivka zdrhnul za slečnou...no, spíš za babou a capal si to po okraji silnice, zřejmně nedosáhl svého, byl z toho smuténka a vypadal opuštěně, nešťastně, jak už to tak ti chlapi umějí, když se jim nezadaří...tož ho naložili v dobré víře, že je potřeba ho zachránit. A jelikož byli z Prahy, odvezli ho tam. A přez pražský útulek, kam jsem já mezi tím nahlásila, že se ztratil, se ke mě dostal zpátky. Pocestoval si hošík. Teď se mě drží jako klíště, chodí se mnou i na záchod. Jsem moc ráda, že je zase v pořádku doma!

8.10.2006 13:59

calamity napsal(a):
Pacholík chtivka zdrhnul za slečnou...no, spíš za babou a capal si to po okraji silnice, zřejmně nedosáhl svého, byl z toho smuténka a vypadal opuštěně, nešťastně, jak už to tak ti chlapi umějí, když se jim nezadaří...tož ho naložili v dobré víře, že je potřeba ho zachránit. A jelikož byli z Prahy, odvezli ho tam. A přez pražský útulek, kam jsem já mezi tím nahlásila, že se ztratil, se ke mě dostal zpátky. Pocestoval si hošík. Teď se mě drží jako klíště, chodí se mnou i na záchod. Jsem moc ráda, že je zase v pořádku doma!

tak to je zas jednou příběh se šťastným koncem, dovedu si představit to shledání!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík