Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.10.2006 10:05

Když se nám to nikomu neposouvá

Pavle máte moc pěkné hodnocení!

Tady krásné předvedení Malvínky v kruhu! Šla pěkně, viď Helen. Je fakt škoda, že je prďolka bázlouš.

9.10.2006 08:27

sabina napsal(a):

Tady krásné předvedení Malvínky v kruhu! Šla pěkně, viď Helen. Je fakt škoda, že je prďolka bázlouš.

Nešlaaaa, plazila se jako had, normálně když nacvičujem, tak hopká, hlavička nahoře, ladnej pohyb a tady předváděla plazem vpřed:-)))
bůůů, proč se to neposouvá, takhle svět přijde o úžasný fotky malvíny a burrita, jak pracujou a donáší:-)

10.10.2006 14:24

helenar napsal(a):
Nešlaaaa, plazila se jako had, normálně když nacvičujem, tak hopká, hlavička nahoře, ladnej pohyb a tady předváděla plazem vpřed:-)))
bůůů, proč se to neposouvá, takhle svět přijde o úžasný fotky malvíny a burrita, jak pracujou a donáší:-)

tak lupnu sem fotku našeho novýho obojku, schválně růžová, aby se jí lidi s pesanama nelekali, když venčíme po Brně a ona blbne s psíma kámošema a občas odlítne zablbnout s cizím, tak aby se majitel nebál, když jako přiběhne růžová:-))
Burri čeká na seržantskej s frčkama, někdy si fakt myslím, že to přeháním, ale nemůžu si pomoct, cha

10.10.2006 14:26

helenar napsal(a):
tak lupnu sem fotku našeho novýho obojku, schválně růžová, aby se jí lidi s pesanama nelekali, když venčíme po Brně a ona blbne s psíma kámošema a občas odlítne zablbnout s cizím, tak aby se majitel nebál, když jako přiběhne růžová:-))
Burri čeká na seržantskej s frčkama, někdy si fakt myslím, že to přeháním, ale nemůžu si pomoct, cha

a hodím sem i ty fotky z dohledávky, člověk se s tím moří a pak aby to svět nespatřil, to by byla škoda:-))

Sabin, kde seš?
a Pavle, pošlete zase pár nových fotek, ať to tu zahltíme

Týden stará barva:

10.10.2006 14:28

helenar napsal(a):
a hodím sem i ty fotky z dohledávky, člověk se s tím moří a pak aby to svět nespatřil, to by byla škoda:-))

Sabin, kde seš?
a Pavle, pošlete zase pár nových fotek, ať to tu zahltíme

Týden stará barva:

Malvína označuje dohledávku po prasečím

10.10.2006 14:29

helenar napsal(a):
Malvína označuje dohledávku po prasečím

Burri donáší

10.10.2006 14:31

helenar napsal(a):
Burri donáší

vyplivl kožku

11.10.2006 07:47

helenar napsal(a):
vyplivl kožku

Halo, musím se s váma podělit:-))
RTG ve 22měs dopadlo super

11.10.2006 07:47

helenar napsal(a):
Halo, musím se s váma podělit:-))
RTG ve 22měs dopadlo super

a lokty

11.10.2006 08:15

helenar napsal(a):
a lokty

pěkný výsledek - blahopřeju. Jak na tom byli rodiče? Jen pro porovnání, kolik udělá dědičnost a kolik kvalitní žrádlo a výživa.

Tý naší malý tlamě koukají občas spodní zuby - vypadá jak upír, tak jí dáváme kousat uši a podobný hnusy.
Dneska jdeme k vetovi na vážení tak se ještě poradím u něj.

11.10.2006 08:30

pavelh napsal(a):
pěkný výsledek - blahopřeju. Jak na tom byli rodiče? Jen pro porovnání, kolik udělá dědičnost a kolik kvalitní žrádlo a výživa.

Tý naší malý tlamě koukají občas spodní zuby - vypadá jak upír, tak jí dáváme kousat uši a podobný hnusy.

Asso měl 1/1, Alba neměla vyšetření ofiko, ale měla kyčle negativní, její sourozenci - tuším měli 1/1 a jejich potomci mají taky do 2/2. Od Assa pochází nejvíc čistých zvířat, můj názor - je to po Arthurovské linii, je to silná linie a znaky jsou nepřehlédnutelný, stejně jako kyčle. Já si kvůli tomu fenku vybrala po Assovi a teď se to potvrdilo.
Nebyla krmená ničím jiným, naopak spíš jsem to moc nehlídala a většinou jedla to stejný, co starší. Pohyb měla stejný - pro někoho by to bylo moc, nevím.
Fakt si myslím, že dědičnost na prvním místě a pak možná taky podávání Alavisu?
Hamounsky si říkám, jít na rtg po roce, třeba tam budou nuly:-)ale to je stejný.
Pak napište, co vet poradil, já bych zkusila vydržet a nic nepřidávat, jen zvýšit zákusy, přetahovat se o peška a ty sušený smrádky, ale to je těžko říct.

11.10.2006 11:29

helenar napsal(a):
Asso měl 1/1, Alba neměla vyšetření ofiko, ale měla kyčle negativní, její sourozenci - tuším měli 1/1 a jejich potomci mají taky do 2/2. Od Assa pochází nejvíc čistých zvířat, můj názor - je to po Arthurovské linii, je to silná linie a znaky jsou nepřehlédnutelný, stejně jako kyčle. Já si kvůli tomu fenku vybrala po Assovi a teď se to potvrdilo.
Nebyla krmená ničím jiným, naopak spíš jsem to moc nehlídala a většinou jedla to stejný, co starší. Pohyb měla stejný - pro někoho by to bylo moc, nevím.
Fakt si myslím, že dědičnost na prvním místě a pak možná taky podávání Alavisu?
Hamounsky si říkám, jít na rtg po roce, třeba tam budou nuly:-)ale to je stejný.
Pak napište, co vet poradil, já bych zkusila vydržet a nic nepřidávat, jen zvýšit zákusy, přetahovat se o peška a ty sušený smrádky, ale to je těžko říct.

na výstavě říkali, že bude nějaký katalog s fotkama a výsledkama - musí se to objednávat nebo to posílají automaticky?

další věc - nenechal jsem výsledek zapsat do PP, jde to udělat dodatečně?

ještě jeden dotaz - nikdo na výstavě nechtěl vidět tetování v uchu ani čip - jen očkovací průkaz a pozvánku - teoreticky kdybych tam vzal jinýho psa, nikdo by to nepoznal

11.10.2006 11:53

pavelh napsal(a):
na výstavě říkali, že bude nějaký katalog s fotkama a výsledkama - musí se to objednávat nebo to posílají automaticky?

další věc - nenechal jsem výsledek zapsat do PP, jde to udělat dodatečně?

ještě jeden dotaz - nikdo na výstavě nechtěl vidět tetování v uchu ani čip - jen očkovací průkaz a pozvánku - teoreticky kdybych tam vzal jinýho psa, nikdo by to nepoznal

Jde to dodatečně, buď pošlete PP na klub, nebo necháte zapsat na příští klubovce - k oběma případům přidat posudek, Blanka s mastifem Celestýnem si teď na téhle výstavě nechala dodatečně zapsat CACíky ze dvou posledních klubovek.

katalog s výsledkama většinou posílají ve zpravodaji, jinak si o něj můžete napsat pí Ohlídalové

a k tomu poslednímutrefa. jasně, nikdo nikdy nekontroloval ani čip, ani tetování, jak na klubovkách, tak na jiných výstavách, prostě nikdy
člověk, co jezdí na výstavy ale už předem ví, jak vypadají psi v majetku toho a toho, myslím, že by si někdo zaručeně všiml, lidi jsou všímaví, i když se zdá, že to tak není, ale podle mě se tohleto normálně děje, protože očůrat se dá všechno a tohle musí být jednoduchý:-x

11.10.2006 12:31

pavelh napsal(a):

Na to kousání pozor! Některé prameny udávají, že žvýkání a kousání stimuluje k růstu především dolní čelist! Tak ať se Vám to nerozjede ještě víc. (Teda fenečce, ne Vám! :-))) Určitě se poraďte s veterinářem.
Lucie

12.10.2006 13:29

pinoha napsal(a):
Na to kousání pozor! Některé prameny udávají, že žvýkání a kousání stimuluje k růstu především dolní čelist! Tak ať se Vám to nerozjede ještě víc. (Teda fenečce, ne Vám! :-))) Určitě se poraďte s veterinářem.
Lucie

včera na ni doktor kouknul, říkal že předkus má volnější, ale říkal i to co vím, že hlava roste skoro do 3,let, takže zatím v klidu - kousáním prý nic nezkazíme

včera měla přesně 7měsíců - váha 32kg(když jsme se vážili doma, tak měla víc, asi nám to blbě váží)

12.10.2006 13:50

pavelh napsal(a):
včera na ni doktor kouknul, říkal že předkus má volnější, ale říkal i to co vím, že hlava roste skoro do 3,let, takže zatím v klidu - kousáním prý nic nezkazíme

včera měla přesně 7měsíců - váha 32kg(když jsme se vážili doma, tak měla víc, asi nám to blbě váží)

my taky když vážíme doma máme cca o 5-6kg víc, jeslti je to tím, že se mi nožičky klepou, když ji držím...:-) ale je to zajímavý
roste holka rychle:-)
s volným předkusem nemám vůbec zkušenosti, taky si myslím, že hlava roste dlouho, ale spíš to víc platí u psů, u fenek to zas tak drastický není, ale ještě je čas. Jak dlouho vlastně má tu čelist takhle uvolněnou a co na to chovatelé?

12.10.2006 13:56

helenar napsal(a):
my taky když vážíme doma máme cca o 5-6kg víc, jeslti je to tím, že se mi nožičky klepou, když ji držím...:-) ale je to zajímavý
roste holka rychle:-)
s volným předkusem nemám vůbec zkušenosti, taky si myslím, že hlava roste dlouho, ale spíš to víc platí u psů, u fenek to zas tak drastický není, ale ještě je čas. Jak dlouho vlastně má tu čelist takhle uvolněnou a co na to chovatelé?

my vážíme 36,80kg jen tak pro zajímavost,,,,nepůjdete helen zítra venčiti?

12.10.2006 14:26

sabina napsal(a):
my vážíme 36,80kg jen tak pro zajímavost,,,,nepůjdete helen zítra venčiti?

Sabin:-))
to za chvilku dožene Malvínu, ta teď drží protestní hladovku, tak to půjde líp.
My jedem na chatu až do neděle, tak příští týden?zas na to vaše místo, ale nesmíme moc navečer, zas tam bude srn a zvířat...minule se pustili po stopě srn, to by bylo v pohodě, ale chtěli jsme je odvolat a před čumákama jim vyrazily tři srny...teď to blbý houští a za ním pole, uslyšeli jsme výstřel...normálně jsem málem omdlela, tak jsme zařvali a naštěstí se vrátili hned a celí. Tohle se nedá vychytat, jak je to tak na blízko, tak to je šílený. Ale je to tam nádherný, chce to jen, abych měla oči na šťopkách

13.10.2006 08:13

helenar napsal(a):
Sabin:-))
to za chvilku dožene Malvínu, ta teď drží protestní hladovku, tak to půjde líp.
My jedem na chatu až do neděle, tak příští týden?zas na to vaše místo, ale nesmíme moc navečer, zas tam bude srn a zvířat...minule se pustili po stopě srn, to by bylo v pohodě, ale chtěli jsme je odvolat a před čumákama jim vyrazily tři srny...teď to blbý houští a za ním pole, uslyšeli jsme výstřel...normálně jsem málem omdlela, tak jsme zařvali a naštěstí se vrátili hned a celí. Tohle se nedá vychytat, jak je to tak na blízko, tak to je šílený. Ale je to tam nádherný, chce to jen, abych měla oči na šťopkách

jóóó´. Tak to je vážně dosti drsný! No, to by jěště scházelo,aby je picnul nějakej kretén!!! Je to blbý, no! Gabulík se dneska stal chlapem - jestli víš, jak to myslím(když se to klukům stane) Jo a dneškem mi začal na čůrání i zvedat nožky! Přes noc mu asi hrklo v hlavě:-))) Jo, jinak nic, no. Tak se musíme domluvit na jindy!Zdravím všechny

13.10.2006 10:12

sabina napsal(a):
jóóó´. Tak to je vážně dosti drsný! No, to by jěště scházelo,aby je picnul nějakej kretén!!! Je to blbý, no! Gabulík se dneska stal chlapem - jestli víš, jak to myslím(když se to klukům stane) Jo a dneškem mi začal na čůrání i zvedat nožky! Přes noc mu asi hrklo v hlavě:-))) Jo, jinak nic, no. Tak se musíme domluvit na jindy!Zdravím všechny

hodím se fotku místa, kde mám kancelář - je to od spodní podlahy asi 9metrů, schody jsou z pororoštu, tzn. když po nich jdete vidíte pod sebe dolů - včera to naše potvora vylezla nahoru i dolů, sice opatrně trochu se bála, ale šla

13.10.2006 10:50

pavelh napsal(a):
hodím se fotku místa, kde mám kancelář - je to od spodní podlahy asi 9metrů, schody jsou z pororoštu, tzn. když po nich jdete vidíte pod sebe dolů - včera to naše potvora vylezla nahoru i dolů, sice opatrně trochu se bála, ale šla

tak honem...vkládejte. Odpoledne nasekám pár nových fotek a přírustku do rodiny

13.10.2006 10:52

sabina napsal(a):
tak honem...vkládejte. Odpoledne nasekám pár nových fotek a přírustku do rodiny

uklízečka se tam bojí chodit, pes to zvládna

13.10.2006 10:55

pavelh napsal(a):
uklízečka se tam bojí chodit, pes to zvládna

hůstý....:-)) musí to být sranda

13.10.2006 11:06

sabina napsal(a):
hůstý....:-)) musí to být sranda

máme nový přírůstek!!! Jmenuje se Domingo a je to Cane Corso

13.10.2006 11:07

sabina napsal(a):
máme nový přírůstek!!! Jmenuje se Domingo a je to Cane Corso

tady venku, no super fotka

13.10.2006 11:09

sabina napsal(a):

....

13.10.2006 11:10

sabina napsal(a):

oba jsou rošťáci gabi ho vzal hned za svého....jsme hrdé matky

13.10.2006 11:12

sabina napsal(a):
....

opičák malej, není sladkej???

13.10.2006 11:15

sabina napsal(a):
opičák malej, není sladkej???

je to pěkná potvůrka ale stejně ho miluju

13.10.2006 11:19

majahe napsal(a):
je to pěkná potvůrka ale stejně ho miluju

a nejlíp je mu mezi máminejma nohama takovýho mazla jsem ještě neviděla

16.10.2006 08:58

majahe napsal(a):
oba jsou rošťáci gabi ho vzal hned za svého....jsme hrdé matky

takže máme na venčení dalšího kámoše poblíž:-)???
krásnej caník!
Sabi, Burritovi se to stalo přesně kolem 6.měs, kluci maj zase něco společnýho navíc.

Pavle, předtím tam nechtěla?pogratulujte malé, že má odvahu

16.10.2006 09:20

helenar napsal(a):
takže máme na venčení dalšího kámoše poblíž:-)???
krásnej caník!
Sabi, Burritovi se to stalo přesně kolem 6.měs, kluci maj zase něco společnýho navíc.

Pavle, předtím tam nechtěla?pogratulujte malé, že má odvahu

předtím jsem ji nosil, teď už je dost těžká, tak musí po svých

16.10.2006 13:42

pavelh napsal(a):
předtím jsem ji nosil, teď už je dost těžká, tak musí po svých

Bohužel nemáme, je od nás moc daleko. Až u Vyškova, bydlíme spolu v Jih. Moc se jí hafani líbí....mám pozdravovat!

16.10.2006 14:33

sabina napsal(a):
Bohužel nemáme, je od nás moc daleko. Až u Vyškova, bydlíme spolu v Jih. Moc se jí hafani líbí....mám pozdravovat!

s tím předkusem je to na nic, chtělo by to možná ještě navštívit jinýho veta, víc hlav víc ví, protože viditelný špičáky při zavřené mordě - těžká vada z hlediska standardu a viditelný řezáky jsou diskvalifikující vada, nebo obráceně, teď přesně nevím, ale konkrétně malvíně hlava už nijak zvlášť po prvním hárání nerostla, rozhodně to u ní nebylo tak markatní jako u Burrita. Takže bych řekla, že fenkám ta hlava neroste zas až tak dlouho, jako psům.
i když nemusí to tak být.
jestli by nebylo dobrý něco přidávat, ale co:-x

škoda, tak to si prcka užije Gabule, tak pozdravuj taky:-)
já přemýšlím, že z FirstMate přejdu zpátky na Purinu, stejně spíš vařím a Malvína mi granule už úplně sabotuje, sice je fajn říct, že se s tím nebudu štvát a nesní nesní, ale on to za ní sní Burri, pak je přecpanej a ona na hranici podvýživy, takhle to nejde:-(

16.10.2006 14:40

helenar napsal(a):
s tím předkusem je to na nic, chtělo by to možná ještě navštívit jinýho veta, víc hlav víc ví, protože viditelný špičáky při zavřené mordě - těžká vada z hlediska standardu a viditelný řezáky jsou diskvalifikující vada, nebo obráceně, teď přesně nevím, ale konkrétně malvíně hlava už nijak zvlášť po prvním hárání nerostla, rozhodně to u ní nebylo tak markatní jako u Burrita. Takže bych řekla, že fenkám ta hlava neroste zas až tak dlouho, jako psům.
i když nemusí to tak být.
jestli by nebylo dobrý něco přidávat, ale co:-x

škoda, tak to si prcka užije Gabule, tak pozdravuj taky:-)
já přemýšlím, že z FirstMate přejdu zpátky na Purinu, stejně spíš vařím a Malvína mi granule už úplně sabotuje, sice je fajn říct, že se s tím nebudu štvát a nesní nesní, ale on to za ní sní Burri, pak je přecpanej a ona na hranici podvýživy, takhle to nejde:-(

Já jsem nad tím přemýšlela, vet mi říkal, že se máme vrátit na Purinu.... Prý je možný, že mu tu infekci vyvolal Firstmate...tak fakt nevím

16.10.2006 14:46

sabina napsal(a):
Já jsem nad tím přemýšlela, vet mi říkal, že se máme vrátit na Purinu.... Prý je možný, že mu tu infekci vyvolal Firstmate...tak fakt nevím

jak přesně Pavel myslí ten předkus - Gabuš si sem tam zkousne škraně a vypadá, jak kdyby se řehtal....Není to ono?

16.10.2006 14:47

sabina napsal(a):

granule a infekci????to je blbost podle mě"
jestli měl průjem den-dva-tři, tak to mohlo být přechodem jednoho typu na druhej, to bývá, když má pes citlivější zažívání, nebo se nemíchají se starýma, na který jsou zvyklí, Burri je citlivej až až a FM mu problém nikdy nedělalo.
Ale pokud dal vet ATB, tak to muselo být vážný, je veterinář fakt dobrej?já osobně si ATB nechávám dávat fakt jenom v nouzi, jako po operaci proti zánětu a tak, no uvidíte, rozhodně neměň, pokud si nejsi jistá, jestli už granule baští a je v poho, tak to bylo z něčeho jinýho.
já tu Purinu chci asi kvůli tomu, že jim fakt chutnala - lososová - nabírali po ní, ale pro ně dva 15kg za 1500,- to zas dám spíš do masa, prostě nevim.

16.10.2006 14:56

helenar napsal(a):
granule a infekci????to je blbost podle mě"
jestli měl průjem den-dva-tři, tak to mohlo být přechodem jednoho typu na druhej, to bývá, když má pes citlivější zažívání, nebo se nemíchají se starýma, na který jsou zvyklí, Burri je citlivej až až a FM mu problém nikdy nedělalo.
Ale pokud dal vet ATB, tak to muselo být vážný, je veterinář fakt dobrej?já osobně si ATB nechávám dávat fakt jenom v nouzi, jako po operaci proti zánětu a tak, no uvidíte, rozhodně neměň, pokud si nejsi jistá, jestli už granule baští a je v poho, tak to bylo z něčeho jinýho.
já tu Purinu chci asi kvůli tomu, že jim fakt chutnala - lososová - nabírali po ní, ale pro ně dva 15kg za 1500,- to zas dám spíš do masa, prostě nevim.

No měl to týden a po dvou dnech se mu tak nechutným způsobem nafouklo břicho, rychle dýchal, zfialověl mu fifák a škraně, nehorázně slintal.....netušila jsem, co s ním. Jo, vet je vážně dobrej, alespoň mi přišel. Já, bych taky chtěla tu lososovou, až nám Gab doroste, ale spoň zkusit, nebo pak nějaký rybyska atd...

16.10.2006 15:18

sabina napsal(a):
No měl to týden a po dvou dnech se mu tak nechutným způsobem nafouklo břicho, rychle dýchal, zfialověl mu fifák a škraně, nehorázně slintal.....netušila jsem, co s ním. Jo, vet je vážně dobrej, alespoň mi přišel. Já, bych taky chtěla tu lososovou, až nám Gab doroste, ale spoň zkusit, nebo pak nějaký rybyska atd...

tak to je hustý, jestli to bylo z granulí těžko říct, vzal mu vet krev a podobně?
na chatě naši jedli Acanu losos od Rhody - mohli se po ní utlouct, ale taky si nejsem jistá, jestli je Acana něco, do čeho bych šla. Asi spíš tu Purinu losos a spíš prostě vařit. a hotovo.
ale jestli to měl z granulí a naši ze stejné várky nic, tak to taky neni dobrý, jestli by to nechtělo nějaký komplexnější vyšetření.
nebo jestli nemá alergii na nějakou složku ve Firstu, neříkal vet, že ta možnost by byla?
to je normálně šílený. Tenhle týden přijedete zase v pátek?chcem vidět Gabíka, jak zvedá nožičku:-))

16.10.2006 15:23

helenar napsal(a):
tak to je hustý, jestli to bylo z granulí těžko říct, vzal mu vet krev a podobně?
na chatě naši jedli Acanu losos od Rhody - mohli se po ní utlouct, ale taky si nejsem jistá, jestli je Acana něco, do čeho bych šla. Asi spíš tu Purinu losos a spíš prostě vařit. a hotovo.
ale jestli to měl z granulí a naši ze stejné várky nic, tak to taky neni dobrý, jestli by to nechtělo nějaký komplexnější vyšetření.
nebo jestli nemá alergii na nějakou složku ve Firstu, neříkal vet, že ta možnost by byla?
to je normálně šílený. Tenhle týden přijedete zase v pátek?chcem vidět Gabíka, jak zvedá nožičku:-))

jo, přijedem v pátek.... Neříkal dál nic, říkal, že se to stává. Prostě se mu posrala mikroflora a dal to do pořádku. V den, co jsme nasadili všechno v pořádku. Okamžitě mu bylo líp. Druhej den už kadil tvrdý bobany. Tak nevím. Uvidím, až doberem tabletky a tu pastu....jestli to bude dál špatný, nechám to řádně prošetřit. Vypadá teď už v pohodě.

25.10.2006 14:19

sabina napsal(a):
jo, přijedem v pátek.... Neříkal dál nic, říkal, že se to stává. Prostě se mu posrala mikroflora a dal to do pořádku. V den, co jsme nasadili všechno v pořádku. Okamžitě mu bylo líp. Druhej den už kadil tvrdý bobany. Tak nevím. Uvidím, až doberem tabletky a tu pastu....jestli to bude dál špatný, nechám to řádně prošetřit. Vypadá teď už v pohodě.

tak já nám to malinko posunu

25.10.2006 14:50

sabina napsal(a):

Pavle, jak je na tom Anny??? Jsme zvědaví - hoďtě fotó

25.10.2006 16:03

sabina napsal(a):

tak já sem šoupnu jednu novou - Burrito je ta věc vedle mý hlavy:-))

25.10.2006 16:18

helenar napsal(a):
tak já sem šoupnu jednu novou - Burrito je ta věc vedle mý hlavy:-))

jó, taky sem ho tam luštila

25.10.2006 17:32

sabina napsal(a):
jó, taky sem ho tam luštila

z dnešní vychajdy

25.10.2006 17:54

sabina napsal(a):
z dnešní vychajdy

ještě

25.10.2006 22:03

sabina napsal(a):
naposled

tak ne, no

25.10.2006 22:05

sabina napsal(a):
tak ne, no

Těšíme se na zítřejší!!! Hálo - burítí a malvíní

26.10.2006 07:55

sabina napsal(a):
Těšíme se na zítřejší!!! Hálo - burítí a malvíní

podívám se doma, nějaký nový fotky tam snad taky budou

potvora spí celou noc na místě, ráno v 4 přileze nahoru do ložnice, flákne sebou u postele a čeká, kdy se bude vstávat

teď asi týden vaříme, vypadá, že jí to chutná

už je větší než sousedův šarpej, tak o půl hřbetu a začíná jí to dávat najevo - hrajou si, narážejí do sebe, šarpej se jí snaží kousat do hřbetu, naše už ho bohužel dvakrát cvakla do krve

z naší strany to je hra, naše nevrčí, lítá kolem provokuje - šarpejka vrčí a hrozí

pořád si myslím, že je malá, ale už se nás jedni domorodci ptali, co to je za koně

začíná růst do šířky a pomalu mohutnět, pošlu fotky

hlídá tak, že hrozí - kdo jde k plotu, tak na něho štěká, teď jeden dobrák dokonce na ní začal dupat, potvora oběhla plot a štěkal tak 2metry před ním - necouvla dokud jsem ji neodvolal

návstěvy v pohodě - když přijedou, štěká, když vidí, že se s nima vítáme, začne vrtět ocasem a je v klidu

26.10.2006 08:40

pavelh napsal(a):
podívám se doma, nějaký nový fotky tam snad taky budou

potvora spí celou noc na místě, ráno v 4 přileze nahoru do ložnice, flákne sebou u postele a čeká, kdy se bude vstávat

teď asi týden vaříme, vypadá, že jí to chutná

už je větší než sousedův šarpej, tak o půl hřbetu a začíná jí to dávat najevo - hrajou si, narážejí do sebe, šarpej se jí snaží kousat do hřbetu, naše už ho bohužel dvakrát cvakla do krve

z naší strany to je hra, naše nevrčí, lítá kolem provokuje - šarpejka vrčí a hrozí

pořád si myslím, že je malá, ale už se nás jedni domorodci ptali, co to je za koně

začíná růst do šířky a pomalu mohutnět, pošlu fotky

hlídá tak, že hrozí - kdo jde k plotu, tak na něho štěká, teď jeden dobrák dokonce na ní začal dupat, potvora oběhla plot a štěkal tak 2metry před ním - necouvla dokud jsem ji neodvolal

návstěvy v pohodě - když přijedou, štěká, když vidí, že se s nima vítáme, začne vrtět ocasem a je v klidu

Teda, až do krve? To ja ale trhač No, teď jsem ho měřila a máme 61cm na výšku i délku. Jo, dejte něco nového....

26.10.2006 19:29

sabina napsal(a):
Teda, až do krve? To ja ale trhač No, teď jsem ho měřila a máme 61cm na výšku i délku. Jo, dejte něco nového....

zrůdička na schodech

26.10.2006 19:31

pavelh napsal(a):
zrůdička na schodech

a v kuchyni na podlaze

26.10.2006 20:07

pavelh napsal(a):
a v kuchyni na podlaze

Pavle, roste pěkně - víte váhu?

27.10.2006 08:43

sabina napsal(a):
Pavle, roste pěkně - víte váhu?

Pavel hoďte nějakou fotku, kde je vidět celičká!!!

27.10.2006 08:55

sabina napsal(a):
Pavel hoďte nějakou fotku, kde je vidět celičká!!!

..

28.10.2006 16:53

sabina napsal(a):
..

ty slíbené fotky

28.10.2006 16:57

pavelh napsal(a):
ty slíbené fotky

v sedě

28.10.2006 17:01

pavelh napsal(a):
ta z boku

hlava z boku

28.10.2006 17:02

pavelh napsal(a):
hlava z boku

poslední

31.10.2006 08:32

pavelh napsal(a):
poslední

psí puberťáci jsou prostě k zulíbání, Anny je taky samá noha samá ruka, jak koukám, ale hlava se jí začíná tvarovat pěkně:-))

kam se chystáte na další výstavu??

dám sem pár fotek ze včerejška a pár s Gabem, i když to moc nevyšlo, už bylo šero, škoda.

31.10.2006 08:38

helenar napsal(a):
psí puberťáci jsou prostě k zulíbání, Anny je taky samá noha samá ruka, jak koukám, ale hlava se jí začíná tvarovat pěkně:-))

kam se chystáte na další výstavu??

dám sem pár fotek ze včerejška a pár s Gabem, i když to moc nevyšlo, už bylo šero, škoda.

jediná fotka, kde jsou všichni tři a není to zas tak moc mázlý

31.10.2006 08:39

helenar napsal(a):
jediná fotka, kde jsou všichni tři a není to zas tak moc mázlý

jeden vtipnej Gabulín a Malva v dálce čůrá

31.10.2006 08:40

helenar napsal(a):
jeden vtipnej Gabulín a Malva v dálce čůrá

a jedno psouní povalování

1.11.2006 08:19

helenar napsal(a):
a jedno psouní povalování

Jak to dopadlo s rodokmenem - povedlo se něco z něj vyčíst?

Jak psi snášení toho "potkána" - asi dobře, neměli nikdy snaho ho posnídat?

Jak jsou na tom psouni s čistotností, děcka naše na ně koukali a moc se jim líbili, ale to by nám toho po baráku už běhalo moc.

1.11.2006 08:37

pavelh napsal(a):
Jak to dopadlo s rodokmenem - povedlo se něco z něj vyčíst?

Jak psi snášení toho "potkána" - asi dobře, neměli nikdy snaho ho posnídat?

Jak jsou na tom psouni s čistotností, děcka naše na ně koukali a moc se jim líbili, ale to by nám toho po baráku už běhalo moc.

nakonec nic, myslela jsem, že se podívám po dvou jménech, kde si pamatuju, se vyskytoval větší předkus, nebyly tam, pak jsem chtěla vědět, jestli nemá něco příbuznýho na Cara Lumarko, protože mi to tak přišlo, ale taky ne:)
tak nic:))
psoun je perfektní, má kočičí záchod s kamínky, kam se chodí vyprazdnovat - čůrá jednou denně a bobkuje podobně, tak dva tři bobky velikosti pecky od olivy, ale vysušený. mazlí se a mazlí, žije výhradně na psích granulích a všude kam jedeme ho taháme ssebou, měli jsme ho i v Chorvatsku. bez něj by bylo smutno. Ve své podstatě se chová jako kočka. A kočky prohání, utíká po dvou a napřahuje ručičky, aby se chytil ocasu, takže kocour z něj má hrůzu. Psi úplně v pohodě, Malvína jako štěně sice měla tendence ho chytat za kožiš, poponášet ho do pelechu si s ním hrát, ale psoun jí párkrát pácl po obličeji a bylo. Teď s nima spí, kutá se jim do kožichu, jedinej problém je s Burritem, když se láduje sušeným uchem a Jindřich mu vleze do huby, tváří se na něj jak na psího vetřelce a když neposlechne, odhodí ho, bez zranění.
Jinak už na psounovi leželi v pelechu, psoun spadl ze 3metrů do suterénu - je nezničitelný:)
jinak když malvína přišla, byla sotva větší, než on:)
posílám jednu fotku, je hrozně rozmazaná, ale tam tem poměr výborně vynikl

1.11.2006 16:54

helenar napsal(a):
nakonec nic, myslela jsem, že se podívám po dvou jménech, kde si pamatuju, se vyskytoval větší předkus, nebyly tam, pak jsem chtěla vědět, jestli nemá něco příbuznýho na Cara Lumarko, protože mi to tak přišlo, ale taky ne:)
tak nic:))
psoun je perfektní, má kočičí záchod s kamínky, kam se chodí vyprazdnovat - čůrá jednou denně a bobkuje podobně, tak dva tři bobky velikosti pecky od olivy, ale vysušený. mazlí se a mazlí, žije výhradně na psích granulích a všude kam jedeme ho taháme ssebou, měli jsme ho i v Chorvatsku. bez něj by bylo smutno. Ve své podstatě se chová jako kočka. A kočky prohání, utíká po dvou a napřahuje ručičky, aby se chytil ocasu, takže kocour z něj má hrůzu. Psi úplně v pohodě, Malvína jako štěně sice měla tendence ho chytat za kožiš, poponášet ho do pelechu si s ním hrát, ale psoun jí párkrát pácl po obličeji a bylo. Teď s nima spí, kutá se jim do kožichu, jedinej problém je s Burritem, když se láduje sušeným uchem a Jindřich mu vleze do huby, tváří se na něj jak na psího vetřelce a když neposlechne, odhodí ho, bez zranění.
Jinak už na psounovi leželi v pelechu, psoun spadl ze 3metrů do suterénu - je nezničitelný:)
jinak když malvína přišla, byla sotva větší, než on:)
posílám jednu fotku, je hrozně rozmazaná, ale tam tem poměr výborně vynikl

ahóóój Helí...tak je super - stejně si myslím, že psouni jsou jak lidi - příjdou mi strašně chytří! Jak je? Nepůjdeme v pátek ven? Pošli mi prosím ty granulky na emailík - díky

1.11.2006 19:41

sabina napsal(a):

Tak to zas roztáhnem, ať se na ty vaše krasavce můžem dívat pohodlněji...

2.11.2006 06:58

wera napsal(a):
Tak to zas roztáhnem, ať se na ty vaše krasavce můžem dívat pohodlněji...

díky za povídání o psounovi - když děcka slíbí, že se o něho budou starat, možná na jaře - i když s tím staráním to stejně padne nakonec na rodiče

začali jsme psovi vařit - těstoviny, rýži, maso, zeleninu,česnek - může se užrat, ráno dostane granule, večer vařený

2.11.2006 09:37

pavelh napsal(a):
díky za povídání o psounovi - když děcka slíbí, že se o něho budou starat, možná na jaře - i když s tím staráním to stejně padne nakonec na rodiče

začali jsme psovi vařit - těstoviny, rýži, maso, zeleninu,česnek - může se užrat, ráno dostane granule, večer vařený

díky za roztažení:-))

taky vaříme, ale střídám to tak, že vařím 2x - 3x týdně a jinak granule. Maso dáváte syrový? a jaký vlastně máte granule??

Sabi, stránky pošlu+ještě jeden tip na granule, zjistila jsem, kde je mají ještě levnější v Brně!

jinak jsem od rána naměkko, mrkněte na http://www.bordeaux.wz.cz
poprvé vidím, že je otec u porodu, prostě nádhera.

borduchy má paní akční, takže už nejsme jediní:))) takových stanic víc.

2.11.2006 10:07

helenar napsal(a):
díky za roztažení:-))

taky vaříme, ale střídám to tak, že vařím 2x - 3x týdně a jinak granule. Maso dáváte syrový? a jaký vlastně máte granule??

Sabi, stránky pošlu+ještě jeden tip na granule, zjistila jsem, kde je mají ještě levnější v Brně!

jinak jsem od rána naměkko, mrkněte na http://www.bordeaux.wz.cz
poprvé vidím, že je otec u porodu, prostě nádhera.

borduchy má paní akční, takže už nejsme jediní:))) takových stanic víc.

jo, na těhle stránkách jsem byla už minulej týden - viděla jsi ty videjka? Taky jsem si říkala, druzí vy - cháchá....

2.11.2006 10:36

sabina napsal(a):
jo, na těhle stránkách jsem byla už minulej týden - viděla jsi ty videjka? Taky jsem si říkala, druzí vy - cháchá....

stránky má paní pěkný, chodí asi i sem, protože je v atlasu psů

švagr se teď bude ženit, tak jsem mu ukazoval ty fotky ze svatby s psama, že by mohl vzít svoji 2letou boxerku a tu naši potvoru
nevěsta je dostatečně praštěná, takže psi půjdou na svatbu asi taky

2.11.2006 10:45

pavelh napsal(a):
stránky má paní pěkný, chodí asi i sem, protože je v atlasu psů

švagr se teď bude ženit, tak jsem mu ukazoval ty fotky ze svatby s psama, že by mohl vzít svoji 2letou boxerku a tu naši potvoru
nevěsta je dostatečně praštěná, takže psi půjdou na svatbu asi taky

Pavle, to se mi strašně líbilo, ta svatba! Miluju psi a koně - rychlí auta, takže na svatbu v kočáře taženým koňmi, nebo rovnou na nich - , s sebou hafáky, to už budou dva! A odjezd nejspíš Lamborghini, který miluju nadevše!

2.11.2006 10:58

sabina napsal(a):
Pavle, to se mi strašně líbilo, ta svatba! Miluju psi a koně - rychlí auta, takže na svatbu v kočáře taženým koňmi, nebo rovnou na nich - , s sebou hafáky, to už budou dva! A odjezd nejspíš Lamborghini, který miluju nadevše!

Anny by to mohla dotáhnout až na družičku. Dovedete si představit růžový závoj, pléd a ten zmuchlanej xicht pod závojem:))
spolu s boxerkou by tvořily super pár:))

Sabi, tak na to jsem zvědavá, Burrito si vezme svůj epes cylindr a motýlka (Malvína by se bála mezi tolik lidí, tak by se mračila z auta) a za loket by se ho držela Rhodyžína s korálema kolem krku

načež se sněhem, kalamitama a Vánocema pošlu fotku, ať tu nejsou jen texty:)
...to ještě nebyla Malvína...

2.11.2006 11:03

helenar napsal(a):
Anny by to mohla dotáhnout až na družičku. Dovedete si představit růžový závoj, pléd a ten zmuchlanej xicht pod závojem:))
spolu s boxerkou by tvořily super pár:))

Sabi, tak na to jsem zvědavá, Burrito si vezme svůj epes cylindr a motýlka (Malvína by se bála mezi tolik lidí, tak by se mračila z auta) a za loket by se ho držela Rhodyžína s korálema kolem krku

načež se sněhem, kalamitama a Vánocema pošlu fotku, ať tu nejsou jen texty:)
...to ještě nebyla Malvína...

dneska jdem družičkám půjčit šaty - od nás budou 2 od nevěsty taky 2, nejstarší je 7 - nevěstin závoj nebo vlečka nebo co to je bude opravdu dlouhý........

pesa by mohla dostat mašli - to babičku mrskne

2.11.2006 11:14

pavelh napsal(a):
dneska jdem družičkám půjčit šaty - od nás budou 2 od nevěsty taky 2, nejstarší je 7 - nevěstin závoj nebo vlečka nebo co to je bude opravdu dlouhý........

pesa by mohla dostat mašli - to babičku mrskne

hlavně fotit:))))
babičky mají pro tyhle psí záležitosti obzvlášť pochopení, že..;)

2.11.2006 11:33

helenar napsal(a):
hlavně fotit:))))
babičky mají pro tyhle psí záležitosti obzvlášť pochopení, že..;)

hlavně ty řeči, než jsme psa vůbec koupili

-pokouše děti
-velkej nezvladatelnej pes
-i ve standartu píšou - původně bojový plemeno
-dělejte si co chcete, ale já vám to kdyžtak říkala

a teď - ta je tak hodná a milá, jak se ráda mazlí, ani v kuchyni nežebrá(říká o psu)

když jí posledně holky líčili, jak se dívají v práci, když krajta žere myši, tak z toho taky nebyla zrovna nadšená

2.11.2006 14:03

pavelh napsal(a):
hlavně ty řeči, než jsme psa vůbec koupili

-pokouše děti
-velkej nezvladatelnej pes
-i ve standartu píšou - původně bojový plemeno
-dělejte si co chcete, ale já vám to kdyžtak říkala

a teď - ta je tak hodná a milá, jak se ráda mazlí, ani v kuchyni nežebrá(říká o psu)

když jí posledně holky líčili, jak se dívají v práci, když krajta žere myši, tak z toho taky nebyla zrovna nadšená

No to musíme podniknout, jednou budete pozvaní, to si piš!!! Musíme to pak nějak vymyslet s tím Coursingem.

3.11.2006 16:02

sabina napsal(a):
No to musíme podniknout, jednou budete pozvaní, to si piš!!! Musíme to pak nějak vymyslet s tím Coursingem.

Tak já dám taky nový foto

3.11.2006 16:06

sabina napsal(a):
Tak já dám taky nový foto

..

6.11.2006 20:56

sabina napsal(a):
..

nevím jestli to bude vidět, ale ty oči vzadu ve tmě jsou naší kočky, všiml jsem si jich až v počítači

6.11.2006 20:58

pavelh napsal(a):
nevím jestli to bude vidět, ale ty oči vzadu ve tmě jsou naší kočky, všiml jsem si jich až v počítači

nevím, proč se jí někdo bojí, vždyť vypadá tak roztomile

6.11.2006 21:02

pavelh napsal(a):
nevím, proč se jí někdo bojí, vždyť vypadá tak roztomile

večer u nás byl brácha s mamkou a naši malou zlobil - ta si došla na chodbu pro psa, přivedla ho za obojek před bráchu a dala mu povel - Anisu sežer lumpa

pes má rozum a svoje lidi nežere

7.11.2006 10:09

pavelh napsal(a):
večer u nás byl brácha s mamkou a naši malou zlobil - ta si došla na chodbu pro psa, přivedla ho za obojek před bráchu a dala mu povel - Anisu sežer lumpa

pes má rozum a svoje lidi nežere

svoje ne
Anny má pěkný uzavřený tlapky. Pořád jste na vařený stravě?
Já přemýšlím, jestli má cenu hlásit se na únorový Brno. Kdyby se tak nebála, tak je to o 100%lepší. Achjo.

u kamarádů na dvoře - čekali jsme, až bude hon u konce, myslivci vypadnou a my budem moct vyrazit do lesů a strání

7.11.2006 10:11

helenar napsal(a):
svoje ne
Anny má pěkný uzavřený tlapky. Pořád jste na vařený stravě?
Já přemýšlím, jestli má cenu hlásit se na únorový Brno. Kdyby se tak nebála, tak je to o 100%lepší. Achjo.

u kamarádů na dvoře - čekali jsme, až bude hon u konce, myslivci vypadnou a my budem moct vyrazit do lesů a strání

to byla super sebranka, bulíci, bordyny, amstafka - no a jedna labradorka, aby se neřeklo. škoda, že Gabáci nemohli.

7.11.2006 10:13

helenar napsal(a):
to byla super sebranka, bulíci, bordyny, amstafka - no a jedna labradorka, aby se neřeklo. škoda, že Gabáci nemohli.

:-)

7.11.2006 10:14

helenar napsal(a):
:-)

a jeden hrací zadek:-)
Sabu, jestli tu jseš - já mám čtvrtek - neděle inventuru, tak nebudu moct v pátek ven, ale můžem se domluvit, že by jel šoulet, ju?

7.11.2006 14:40

helenar napsal(a):
a jeden hrací zadek:-)
Sabu, jestli tu jseš - já mám čtvrtek - neděle inventuru, tak nebudu moct v pátek ven, ale můžem se domluvit, že by jel šoulet, ju?

Chůdě, tak to je blbý, že usísš makati:-( Fakt mě to nasralo, čekali jsme návštěvu a naší jeli do hjzlu, takže to zůstalo na mě, ještě jsme museli do Brna, no samí blbosti

Jinak nevíte teď kdy má být to Brno( výstava)

7.11.2006 16:07

sabina napsal(a):
Chůdě, tak to je blbý, že usísš makati:-( Fakt mě to nasralo, čekali jsme návštěvu a naší jeli do hjzlu, takže to zůstalo na mě, ještě jsme museli do Brna, no samí blbosti

Jinak nevíte teď kdy má být to Brno( výstava)

Týjo, nasekala jsem tam dobře chyb,co

Mrzí mě, že s váma kolikrát nemůžu!Fakt! Musela být dost sranda, co? Já sedím u complu a za chvíli jdeme večiti sami v Jihlavě!m Půjdeme navštívit asi tu bordynku.

Pavle, zjistite váhu a výšku, jsme zvědavý

Zatim se mějte

9.11.2006 09:32

sabina napsal(a):
Týjo, nasekala jsem tam dobře chyb,co

Mrzí mě, že s váma kolikrát nemůžu!Fakt! Musela být dost sranda, co? Já sedím u complu a za chvíli jdeme večiti sami v Jihlavě!m Půjdeme navštívit asi tu bordynku.

Pavle, zjistite váhu a výšku, jsme zvědavý

Zatim se mějte

Výška je 57cm, zvážit není teď kde.

9.11.2006 14:14

pavelh napsal(a):
Výška je 57cm, zvážit není teď kde.

my máme nejspíš něco pře 60 - odhaduji tak 3cm. Něměřila jsem, ani nevážila....takže váhu taky nevím, nedokážu odhadnout

10.11.2006 15:05

sabina napsal(a):
my máme nejspíš něco pře 60 - odhaduji tak 3cm. Něměřila jsem, ani nevážila....takže váhu taky nevím, nedokážu odhadnout

tak máme těch 63cm

20.11.2006 14:13

sabina napsal(a):
tak máme těch 63cm

Tak co se děje??? Posouváme, ne? Helenko, jak bylo na chajdě? My už jsme vás tak dlouho neviděli:-(( Co o víkendu?

21.11.2006 15:31

sabina napsal(a):
Tak co se děje??? Posouváme, ne? Helenko, jak bylo na chajdě? My už jsme vás tak dlouho neviděli:-(( Co o víkendu?

nám nejel net!ufuf co tak v pátek?na chatě dobrý, malvína pak furt spala, akurát tam byla hárající Háta - černej flatík - právě měla aktuálku, tak si tam Burrito trošku zarajtil naprázdno
v pátek kdykoliv, i večer, hlavně abysme se huž viděli!!!!!

21.11.2006 17:44

sabina napsal(a):

Opět roztahujem...

22.11.2006 08:44

wera napsal(a):
Opět roztahujem...

Jo, doufám, že budeme moct! Máme teď lítání skrz auto! Nemůžeme sehnat nový, ale naštěstí starý ještě máme.Tak určitě by jsme mohli jít! Chceme vás vidět! Mějte se dobře. Náš Gabouš věčně blbne s malým, nikdy si tolik nehráli, jak teď. měj se a pac pusu posílají Gabovi

23.11.2006 14:17

sabina napsal(a):
Jo, doufám, že budeme moct! Máme teď lítání skrz auto! Nemůžeme sehnat nový, ale naštěstí starý ještě máme.Tak určitě by jsme mohli jít! Chceme vás vidět! Mějte se dobře. Náš Gabouš věčně blbne s malým, nikdy si tolik nehráli, jak teď. měj se a pac pusu posílají Gabovi

náš malej - skoro 45kilovej

23.11.2006 14:20

sabina napsal(a):
náš malej - skoro 45kilovej

Omluvte kvalitu - je to foceno hodně pozdě v noci

24.11.2006 17:12

sabina napsal(a):
Omluvte kvalitu - je to foceno hodně pozdě v noci

taky jedna noční

25.11.2006 10:22

pavelh napsal(a):
taky jedna noční

Pavle, nemáte ještě nějaké, je vás tady malá účast

25.11.2006 12:58

sabina napsal(a):
Pavle, nemáte ještě nějaké, je vás tady malá účast

jaké máte váhy a výšky?

27.11.2006 14:30

sabina napsal(a):
jaké máte váhy a výšky?

nevážili jsme, večer ji změřím

27.11.2006 14:35

pavelh napsal(a):
nevážili jsme, večer ji změřím

super, změřte, ať víme, jak rostete

27.11.2006 14:36

sabina napsal(a):
super, změřte, ať víme, jak rostete

Co jinak, čím krmíte, náš začal dělat caviky

28.11.2006 14:42

sabina napsal(a):
Co jinak, čím krmíte, náš začal dělat caviky

:) zdravim moc, sleduji tuto diskuzi uz dlouho, mate nadherne fotky, obzvlast s tim canikem :)) pridavam nejake fotky bordo holcicky, ted ma 13 mesicu, vaha 46 kg, tady byla jeste malinka

28.11.2006 14:43

januled napsal(a):
:) zdravim moc, sleduji tuto diskuzi uz dlouho, mate nadherne fotky, obzvlast s tim canikem :)) pridavam nejake fotky bordo holcicky, ted ma 13 mesicu, vaha 46 kg, tady byla jeste malinka

a dalsi

28.11.2006 14:44

januled napsal(a):
a dalsi

tahle je z leta, je to jen pratelske postuchovani s kamaradkou thajskou ridgebackou :)

28.11.2006 14:45

januled napsal(a):
tahle je z leta, je to jen pratelske postuchovani s kamaradkou thajskou ridgebackou :)

a jeste jedna

28.11.2006 14:46

januled napsal(a):
a jeste jedna

uz novejsi

28.11.2006 14:47

januled napsal(a):
uz novejsi

jedna spaci

28.11.2006 14:48

januled napsal(a):
jedna spaci

a takhle sedava na zidli u stolu a kouka z okna :) je to trosku tmavsi, foceno proti svetlu

29.11.2006 11:03

januled napsal(a):
a takhle sedava na zidli u stolu a kouka z okna :) je to trosku tmavsi, foceno proti svetlu

Jůůůů nová kamarádka:-)) My s Caníkem zdravíme Jsou jak velcí bráchové! A my mámi velké sestryJinak je moc pěkná....Zdravíme a ať je zdravá a hravá

29.11.2006 12:16

januled napsal(a):

super!!!odkud je?strašně mi hlavou připomíná czilizradványi linii, nebo assovskou:-)))
akorát se mi zdá vyšší. ale těžko říct. kolik má v kohoutku a odkud jste??
fakt je hezká

29.11.2006 14:39

helenar napsal(a):
super!!!odkud je?strašně mi hlavou připomíná czilizradványi linii, nebo assovskou:-)))
akorát se mi zdá vyšší. ale těžko říct. kolik má v kohoutku a odkud jste??
fakt je hezká

Zdravim Vas obe :)
Ambru mame z Kolina, mama Deborah z Chvaterubske rokle a tata Arci Velka stopa, prvni vrh. Je vyssi po tatovi. Mame trosku problemy z vahou, ma svoje hubeny a normalni obdobi, ale jinak je zdrava, a kdyz ji neco opravdu bavi, tak i neutahatelna :) Kolik ma v kohoutku netusim, ale zmerim :)

30.11.2006 08:03

januled napsal(a):
Ambru mame z Kolina, mama Deborah z Chvaterubske rokle a tata Arci Velka stopa, prvni vrh. Je vyssi po tatovi. Mame trosku problemy z vahou, ma svoje hubeny a normalni obdobi, ale jinak je zdrava, a kdyz ji neco opravdu bavi, tak i neutahatelna :) Kolik ma v kohoutku netusim, ale zmerim :)

Pěkná fena. Stránky www.ambra.me.cz/ jsou asi Vaše. Porovnával jsem tam s naší období růstu a je to tak nějak podobné.
Hubený období jsme měli taky, ne možná tak jak Vy, ale jednu dobu byla taková klackovitá.

Komunikujete nějak s paní Vackovou? Sledoval jsem její stránky teď jak měli štěňata a přijde mi jako hodně zajímavá chovatelka.

30.11.2006 09:23

pavelh napsal(a):
Pěkná fena. Stránky www.ambra.me.cz/ jsou asi Vaše. Porovnával jsem tam s naší období růstu a je to tak nějak podobné.
Hubený období jsme měli taky, ne možná tak jak Vy, ale jednu dobu byla taková klackovitá.

Komunikujete nějak s paní Vackovou? Sledoval jsem její stránky teď jak měli štěňata a přijde mi jako hodně zajímavá chovatelka.

Radka Vacková je super, líbí se mi její názory ohledně toho, na co je bordyna a jak by měla vypadat, co s ní dělat!fakt není jedna z mála, ale řekla bych, že u nás jediná, která má takový názor. Vyměnila jsem si s ní pár mailů a fakt mě hrozně nadchla

posílám pár fotek z Malvíniných narozenin:-))

30.11.2006 09:24

helenar napsal(a):
Radka Vacková je super, líbí se mi její názory ohledně toho, na co je bordyna a jak by měla vypadat, co s ní dělat!fakt není jedna z mála, ale řekla bych, že u nás jediná, která má takový názor. Vyměnila jsem si s ní pár mailů a fakt mě hrozně nadchla

posílám pár fotek z Malvíniných narozenin:-))

a cpali se:-)

30.11.2006 09:37

januled napsal(a):

Jani a Deborah je po kom???hrozně mě to zajímá, protože ty její linie hlavy mi fakt připomínají Asztora, nebo tak někoho:-)
něco o ní napiš, jestli je divoká, hravá, co má ráda a tak:)

Pavle, ta fotka s kočicí je taky super!!!

jinak my chcem zkusit flyball, tak držte palce, vypadá to, že budem družstvo obříků, chápete, až o nás budete číst v časopise, tak si pak můžete říct:oooo a s těma já se kamadádim
vtip samo:-)
ale držte palce;)

30.11.2006 12:09

helenar napsal(a):
Jani a Deborah je po kom???hrozně mě to zajímá, protože ty její linie hlavy mi fakt připomínají Asztora, nebo tak někoho:-)

jinak my chcem zkusit flyball, tak držte palce, vypadá to, že budem družstvo obříků, chápete, až o nás budete číst v časopise, tak si pak můžete říct:oooo a s těma já se kamadádim
ale držte palce;)

jééé, Helí super dortík, Co jsi nakonec namíchala?

Malá se mi opravdu moc líbí!!! Pavle, už jste ji měřil?

30.11.2006 12:25

sabina napsal(a):

jani, že jste byli na Kroměříži???

30.11.2006 13:05

sabina napsal(a):

korpus+3priboše a jahodovej smetanovej jogurt :-))
bylo to velice šmakózní, bo aj šoulet s nima jed:-))

30.11.2006 13:48

helenar napsal(a):
korpus+3priboše a jahodovej smetanovej jogurt :-))
bylo to velice šmakózní, bo aj šoulet s nima jed:-))

teda, to bych jim snědla taky Takovou baštu! Jinak už víš, v kolik? Zítra frčíme do Brna, pro nálepku na auto a pro botky....až budeš zítra vědět, musíš mi písnout!

Janí? Odkud jste? napiš o vás něco?

30.11.2006 15:17

helenar napsal(a):

ale držte palce;)

Helenko, na tu linii se musim mrknout, uplne zmaknuty to jeste nemam :))
Ambra je porad takovy velky stenatko, kdyz se nic nedeje, tak lezi a spi, ale miluje dlouhy prochazky. Je neuveritelne trpeliva se vsemi mensimi psy :))) primo miluje stenatka. Vcera jsem s ni byla na prochazce a potkaly jsme trimesicni malinke stenatko nejakeho loveckeho plemene, holky si hraly asi 20 min, Ambra si lehla a stendo se ji zakouslo do skrane a tahalo, ji to desne bavilo, vzdycky ho placla tlapou, kdyz se ji to zdalo dost, ale za chvilku znovu :)) Majitel stenda jen nevericne kroutil hlavou, ze jeste nevidel, aby si takhle velky pes lehl a nechal na sobe "drivi stipat". :)Ma vlastne rada vsechny psy. K lidem je ze zacatku neduveriva. Je trochu nafoukana, nerada se mazli, jenom kdyz je rozespala, tak to snese :) Je ucenliva, ale povely se ji moc plnit nechce, udela to, ale primo na ni vidite, jak ji to vlastne obtezuje... Kdyz vyjdem nekam do prirody, tak prvnich 20minut lita jako torpedo, uplne nejstastnejsi na svete ... :)))

Urcite dejte vedet, jaky byl flyball :))) dortik vypada naprosto luxusne :)

30.11.2006 15:23

pavelh napsal(a):

jojo, ty stranky jsou nase, ne moc casto je aktualizujeme, ale polepsime se :) Ambra je klackovita porad, kdyz beha s ostatnimi psy, tak je takova vratka ... nabere rychlost, pes zmeni smer a ona leti jeste 5 metru smykem :)
Radka Vackova (ted Vojtiskova) je uzasna, komunikujeme spolu dost casto mailem, tak jednou za 2-3 mesice se sejdeme v praze na velke bordoo vychazce - minule nas tam bylo 5 bordin. Radka byla vlastne prvni chovatelka, ktere jsem volala, kdyz jsem se rozhodovala, zda si poridit stenatko bordeaux dogy, jela jsem k ni domu, asi dve hodiny jsme si povidaly, radila mi uplne ve vsem a vlastne to porad dela, kdyz cokoliv potrebuju. Ted uz maji doma 3 bodinky, 2 kocky, myslim, ze to neni konecny pocet ;)

30.11.2006 15:36

sabina napsal(a):
jani, že jste byli na Kroměříži???

Sabi, na Kromerizi jsme byli :) Jsem opravdu uplni zacatecnici, co se vystavovani tyce (vlastne i chovatelstvi), takze to byla takova prvni zkouska. Velka sranda, asi 7 lidi se na ni jelo podivat, Ambra byla asi jedina fena na cele vystave, ktera ve vystavnim kruhu sedela a chtela z nej pryc :) Hroznej vykon, ne jeji, ale nas, musime to do jara do MB natrenovat. Malvinku si asi mozna i pamatuju, ale jista si tim uplne nejsem :)
Jinak bydlime v Praze a vikendy travime casto ve Znojme (kvuli Ambre cim dal casteji). Co tak koukam kol dokola, tak kdo si poridi bordinku, tak ma brzo i druheho pejska ;) ja bych hrozne pro Ambrus chtela kamosku bostonskou terierku, ale to musim nejdriv zmizet z prahy, tak uvidime...

1.12.2006 07:56

januled napsal(a):
Sabi, na Kromerizi jsme byli :) Jsem opravdu uplni zacatecnici, co se vystavovani tyce (vlastne i chovatelstvi), takze to byla takova prvni zkouska. Velka sranda, asi 7 lidi se na ni jelo podivat, Ambra byla asi jedina fena na cele vystave, ktera ve vystavnim kruhu sedela a chtela z nej pryc :) Hroznej vykon, ne jeji, ale nas, musime to do jara do MB natrenovat. Malvinku si asi mozna i pamatuju, ale jista si tim uplne nejsem :)
Jinak bydlime v Praze a vikendy travime casto ve Znojme (kvuli Ambre cim dal casteji). Co tak koukam kol dokola, tak kdo si poridi bordinku, tak ma brzo i druheho pejska ;) ja bych hrozne pro Ambrus chtela kamosku bostonskou terierku, ale to musim nejdriv zmizet z prahy, tak uvidime...

Ahoj Jani, Bostona??? Helena je do nich blázen No vy jste dvě Já bych chtěla druhou bordinku, ale je to otázka dvou let. Jinak si vás pamatuju úplně přesně a mám vás i na fotce! Seděli jsme kousek za váma směrem k levé hromadě hlíny Ambruš byla vyjukaná? To spravíte

Jak se tak koukám, tak fenky jsou pořád prdlí a milujou běhání!

1.12.2006 08:53

sabina napsal(a):
Ahoj Jani, Bostona??? Helena je do nich blázen No vy jste dvě Já bych chtěla druhou bordinku, ale je to otázka dvou let. Jinak si vás pamatuju úplně přesně a mám vás i na fotce! Seděli jsme kousek za váma směrem k levé hromadě hlíny Ambruš byla vyjukaná? To spravíte

Jak se tak koukám, tak fenky jsou pořád prdlí a milujou běhání!

S tou trpělivostí jsme na tom úplně stejně. Sice jsme skoro9měsíční štěně pořád, ale malej Caník je 4měsíční a Gabo se věčně válí na zemi a malej ho hriže do škraní a věčně mu žvejká krk a Gab leží na jen sem tam ho hlodne do nohy, nebo tak. Nikdy na něj nebyl tvrdej, zato malej - ten ho zlobí.Gab sice není svatej, ale je mocinko opatrnej.

4.12.2006 08:10

sabina napsal(a):
S tou trpělivostí jsme na tom úplně stejně. Sice jsme skoro9měsíční štěně pořád, ale malej Caník je 4měsíční a Gabo se věčně válí na zemi a malej ho hriže do škraní a věčně mu žvejká krk a Gab leží na jen sem tam ho hlodne do nohy, nebo tak. Nikdy na něj nebyl tvrdej, zato malej - ten ho zlobí.Gab sice není svatej, ale je mocinko opatrnej.

V posledních Květech je článek, strana 32. Opsanej standart + rozhovor s jednou majitelkou z Prahy.

4.12.2006 10:21

pavelh napsal(a):
V posledních Květech je článek, strana 32. Opsanej standart + rozhovor s jednou majitelkou z Prahy.

Ahoj Helenko, moc se Ti omlouvám, že jsme se celý víkend neozvali. Nebyl prostě čas, byli jsme 4x v Praze a asi 6x v Brně...Konečně jsme sehnali auto - Hurááá! Jinak jak se máte? Co vychäjda? Zatim pa a nezlob se!

Přidejte reakci

Přidat smajlík