Ahoj všem - zavítala jsem na net tak musim hned kouknout co je zde nového.
Všem účastníkům z ČB velká gratulace
Mimi se maji k světu ,ale ty noce s nima , Cinda se po nich válí jak balík slámy a ono pištěj a pištěj a ona jen kouká a knučí a , že by se zvedla to ji ani nenapadne
Takže mám bezesné noci neb je stále zachranuji
Těším se na sobotu na bonitaci , že se uvidíme
maťa

nada
napsal(a):
Mimi se maji k světu ,ale ty noce s nima , Cinda se po nich válí jak balík slámy a ono pištěj a pištěj a ona jen kouká a knučí a , že by se zvedla to ji ani nenapadne
Naďo, tak to je super s těma štěníkama, že se maj k světu No a za to "zachraňování" se ti určo odmění, jen co trocha povyrostou
Tu vyhrabou jámičku lvovou....tam rozhrabou kytičku....tu ochutnají koberce, tam lina.....tu sedačky.....tam pantofle....
maťa

maťa
napsal(a):
Naďo, tak to je super s těma štěníkama, že se maj k světu No a za to "zachraňování" se ti určo odmění, jen co trocha povyrostou
Tu vyhrabou jámičku lvovou....tam rozhrabou kytičku....tu ochutnají koberce, tam lina.....tu sedačky.....tam pantofle....
...ti kavkazánci jsou tací miluncí....neperou se....nekoušou se.......
maťa

maťa
napsal(a):
...ti kavkazánci jsou tací miluncí....neperou se....nekoušou se.......
...a maj takovej nevinnej pohled.....obzvlášť poté, co snědli paničku
maťa

maťa
napsal(a):
...a maj takovej nevinnej pohled.....obzvlášť poté, co snědli paničku
....pojídat začínají velice fikaně a tiše.....od nohou......
maťa

maťa
napsal(a):
....pojídat začínají velice fikaně a tiše.....od nohou......
...no a jelikož piraně jsou nenasytné, později přijde vhod i bráška
maťa
napsal(a):
...no a jelikož piraně jsou nenasytné, později přijde vhod i bráška
Máťo je mi to jasný , že odměna mne nemine a začně to pěkně pomalinku a polehounku :-)))
No co bych to pro šelmičky neudělala a na ty jámy na zahradě se taky mooc těším , doufám ,že už trochu přituhne a nepujde jim to tak lehce
nada
napsal(a):
Máťo je mi to jasný , že odměna mne nemine a začně to pěkně pomalinku a polehounku :-)))
No co bych to pro šelmičky neudělala a na ty jámy na zahradě se taky mooc těším , doufám ,že už trochu přituhne a nepujde jim to tak lehce
Falešné naděje Bude pršet, bude bahno a medvídci budou jak blátivé koule, což se na strakáčcích bude zvlášť dobře vyjímat
Jinak Nadi my v sobotu 5 kousků, 4 kluci, jedna holčina, mohlo to být lepší, ale alespoň že tak- koukni mi na webík:-)
Ty už funguješ na PC?
monika s
napsal(a):
Falešné naděje Bude pršet, bude bahno a medvídci budou jak blátivé koule, což se na strakáčcích bude zvlášť dobře vyjímat
Jinak Nadi my v sobotu 5 kousků, 4 kluci, jedna holčina, mohlo to být lepší, ale alespoň že tak- koukni mi na webík:-)
Ty už funguješ na PC?
Mončo - tak to gratulace
Hned jdu juknou , já nefunguje ,ale ze žalu jsem vlezla do netové čajovny
A s tím blátem mi to ANI neříkej , mně je to jasný jak to bude vypadat
monika s
napsal(a):
Hi hi, já tedy myslela na bordeří web- na miminka, ale když si se vrhla na kavkazí, tak se taky můžeš pokochat A díky za pochvalu
no já se původně vrhala na bordeří ,ale lezla jsem tam vždy přes kavkaze - odkazy no a když jsem se do toho dala dnes tak jsem byla mile překvapená
A miminka jsou hezoučky a merlátka obzvláště
nada
napsal(a):
no já se původně vrhala na bordeří ,ale lezla jsem tam vždy přes kavkaze - odkazy no a když jsem se do toho dala dnes tak jsem byla mile překvapená
A miminka jsou hezoučky a merlátka obzvláště
tak Monice velká gratulace k miminkůmmamině hlavně zdravíčko a ostatně mimčúm také
já jsem si hned říkala že asi rodíte když jste nebyla na výstavě moc chyběl pořádný fotograf
ale mimča jsou přednější
marie m
napsal(a):
tak Monice velká gratulace k miminkůmmamině hlavně zdravíčko a ostatně mimčúm také
já jsem si hned říkala že asi rodíte když jste nebyla na výstavě moc chyběl pořádný fotograf
ale mimča jsou přednější
Nooo, v sobotu jsem byla- ale před tím jsme celou noc rodili, takže jsem jela rovnou a bez spánku- a v neděli jsem jednat hlídala mimi a taky jsem byla úplně mrtvá
nada
napsal(a):
Taky se přidávám ke gratulacím, fenkám přeju hodně mléka, aby štěňátka pěkně rostla a páníkům opravdu pevné nervy . Jo a Nadi, zamilovala jsem se na první pohled do té feňule, co je celá bílá a má černá ušiska (teda nevím, jestli nemá ještě někde nějaký flíček). Tak jsem to zkusila doma, co by jako na to říkali. A více méně by to šlo, jenom je tu důvodná obava z toho, co by na nový přírůstek říkala Mišule. Tak doufám, že mi alespoň prozradíš jméno a přidáš pár foteček
.
pvc
napsal(a):
Taky se přidávám ke gratulacím, fenkám přeju hodně mléka, aby štěňátka pěkně rostla a páníkům opravdu pevné nervy . Jo a Nadi, zamilovala jsem se na první pohled do té feňule, co je celá bílá a má černá ušiska (teda nevím, jestli nemá ještě někde nějaký flíček). Tak jsem to zkusila doma, co by jako na to říkali. A více méně by to šlo, jenom je tu důvodná obava z toho, co by na nový přírůstek říkala Mišule. Tak doufám, že mi alespoň prozradíš jméno a přidáš pár foteček
.
Ahoj všem
Tak jsem vlítla k sousedce a hodím vám se pár foteček Petro tak to jsi mi potěšila , že se ti holčička líbí a volná je
to neznamená , že ti vnucuju .O jménu ještě není rozhodnuto - stále přebírám .Budeš na bonitaci v sobotu ?? Jestli jo tak se uvidíme a Mišulce domluvím ,aby byla na "novej " přírůstek hodná
A neplánuješ ty tak trochu malou ZOO ???
Tady je ta tvoje oblíbenkyně a má jen ty oči barevný jinak je bělounká
nada
napsal(a):
Ahoj všem
Tak jsem vlítla k sousedce a hodím vám se pár foteček Petro tak to jsi mi potěšila , že se ti holčička líbí a volná je
to neznamená , že ti vnucuju .O jménu ještě není rozhodnuto - stále přebírám .Budeš na bonitaci v sobotu ?? Jestli jo tak se uvidíme a Mišulce domluvím ,aby byla na "novej " přírůstek hodná
nada
napsal(a):
doufám,že bude vidět jak mimi spinká
nada
napsal(a):
tlamička
nada
napsal(a):
nada
napsal(a):
Ahoj všem
Na bonitaci jedeme, tak pokecáme. Dík za fotky, jsou super všichni.
nada
napsal(a):
Ahoj všem
Krásně zbarvenej parsonek
jesie
napsal(a):
Nado,nemuzu se vynadivat,jsem zvedava na tvoje vypraveni v sobotu,snad bude chvilka,musim byt v pul pate vecer doma,ceka me jeste obecni schuze
no kam až jste to nechali kavkazánky zapadnout???
sejtanova smecka

monika s
napsal(a):
no kam až jste to nechali kavkazánky zapadnout???
No ne? Ty už jsi doma? A co? Jo nebo ne
monika s
napsal(a):
musím p o m a l u .....
Teda tady je nějak mrtvo, tak snad večer přibudou fotečky z dnešní akce
A jedna hádanka...Kolik kavkazánků je na obrázku?
susan
napsal(a):
Teda tady je nějak mrtvo, tak snad večer přibudou fotečky z dnešní akce
A jedna hádanka...Kolik kavkazánků je na obrázku?
Sláva vítězům
alisi
napsal(a):
a hlavní sympaťáci:
Jindřiška s Cerbíkem
jsem jen tvůj...
alisi
napsal(a):
jsem jen tvůj...
a poslední.
víc jsem toho nezvládla. a beztak jsem dostala sprda od Cipísa, jaktože jsem jela bez něho a eště si tam fotila cizí psy...
sejtanova smecka

alisi
napsal(a):
a poslední.
víc jsem toho nezvládla. a beztak jsem dostala sprda od Cipísa, jaktože jsem jela bez něho a eště si tam fotila cizí psy...
Jé, Alko, ty jsi tu taky?! Hezké fotky
Já později(spíše až v ráno
) přidám také
alisi
napsal(a):
jasně vás tady všechny už dlouho ze zálohy sleduju
Ahoj, já už jsem taky tady Přidám pár fotek
Nejstarší účastník - návštěvník Bacid Kazakova (teď nevím, jestli jsem mu nezkomolila jméno)
lmusa
napsal(a):
Nejstarší účastník - návštěvník Bacid Kazakova (teď nevím, jestli jsem mu nezkomolila jméno)
Baršín
lmusa
napsal(a):
Královna Berenis
lmusa
napsal(a):
Cerbík
lmusa
napsal(a):
Teď bratránek asiat Benito Zlatá louka
lmusa
napsal(a):
Hagran z Azgiru
lmusa
napsal(a):
Teď bratránek asiat Benito Zlatá louka
A ještě jednou Hagran a na tu jsem obzvlášť pyšná
Ty akční mám nejraději
lmusa
napsal(a):
Hagran z Azgiru
se mi ten Hagran uložil pozpátku....
Tak teď Unikát Lištička
alisi
napsal(a):
jasně vás tady všechny už dlouho ze zálohy sleduju
Sourozenci Unikát a Úžasná L.
lmusa
napsal(a):
Artuš
lmusa
napsal(a):
Cassia
lmusa
napsal(a):
A ještě Artuš
lmusa
napsal(a):
A Cerbík. Ten se teda na mě vůbec nechtěl dívat
Asi aby mě nemusel sežrat
lmusa
napsal(a):
A Cerbík. Ten se teda na mě vůbec nechtěl dívat
Asi aby mě nemusel sežrat
A nepodívá se a nepodívá
lmusa
napsal(a):
Sourozenci Unikát a Úžasná L.
Tak jsem si taky pohrála a fotky z Brodců už mám na webu- tak koukněte...
annuse
napsal(a):
Ahoj holky,
máte nádherné, opravdu krásné psy. A moc hezké fotky, zejména ty akční!
Návštěva - Něžní Obři
maťa

nada
napsal(a):
Ahojky fšééém
Nadi, tak jak rostou mimíšci?
Hezké fotky holky, hlavně ti tmavě žíhaní pesani sou úžo Nevím proč sem zatížená na tu tmavou barvu, ale prostě su no
A zdravím Alku!! A Cipíska!!!
Fotečka jednoho Verčinýho štěníka
maťa

maťa
napsal(a):
Ahojky fšééém
Nadi, tak jak rostou mimíšci?
Hezké fotky holky, hlavně ti tmavě žíhaní pesani sou úžo Nevím proč sem zatížená na tu tmavou barvu, ale prostě su no
A zdravím Alku!! A Cipíska!!!
Fotečka jednoho Verčinýho štěníka
A sáfryš!!! Koukám že mi nějak blbne čítač!!! Tak hezká fotka a takhle se zmrví!!!!!!
Jdu HO vyhodit z okna.....sbohem děfčata
maťa
napsal(a):
A sáfryš!!! Koukám že mi nějak blbne čítač!!! Tak hezká fotka a takhle se zmrví!!!!!!
Jdu HO vyhodit z okna.....sbohem děfčata
Jů,dneska jsem se hned po ránu pěkně namasírovala...a muž už tu taky koukal...Mončo,díky za odkaz,máš to na stránkách hezky udělané
Alko,díky za fotky na mailu,jsi neuvěřitelně rychlá...a příště vem Cipíska sebou,ať nežárlí ráda ho poznám.
Maťo,jo,jo...já mám stejné barevné zatížení jako ty...i když naše pískovo-zrzava Jes taky není k zahození...navíc,zatím jsem nenašla jediného psa podobného zbarvení.
Což mi připomíná,že kdybyste někdo o takové PP feně,která má takhle zajímavou barvu,dejte prosím vědět Kuju
maťa

jesie
napsal(a):
Jů,dneska jsem se hned po ránu pěkně namasírovala...a muž už tu taky koukal...Mončo,díky za odkaz,máš to na stránkách hezky udělané
Alko,díky za fotky na mailu,jsi neuvěřitelně rychlá...a příště vem Cipíska sebou,ať nežárlí ráda ho poznám.
Maťo,jo,jo...já mám stejné barevné zatížení jako ty...i když naše pískovo-zrzava Jes taky není k zahození...navíc,zatím jsem nenašla jediného psa podobného zbarvení.
Což mi připomíná,že kdybyste někdo o takové PP feně,která má takhle zajímavou barvu,dejte prosím vědět Kuju
Tož nedá mi to a musím vám tadyk představit svůj tajný šlechtileský výsledek mého snažení
Jedná se o zmenšeninu kavkazana, tzv. Prťokavkazský pastevecký pes Je vhodný do bytu, do kapsy, apod.
Noooo a teďka vážně.....nepřipadá vám tadyk Gríša fakticky jak mini kavkaz??? Byl by krásnej pes, kdyby měl tak 80 cm v kohoutku
maťa

maťa
napsal(a):
Tož nedá mi to a musím vám tadyk představit svůj tajný šlechtileský výsledek mého snažení
Jedná se o zmenšeninu kavkazana, tzv. Prťokavkazský pastevecký pes Je vhodný do bytu, do kapsy, apod.
Noooo a teďka vážně.....nepřipadá vám tadyk Gríša fakticky jak mini kavkaz??? Byl by krásnej pes, kdyby měl tak 80 cm v kohoutku
To je zvláštní....najednou jdou fotky vkládat krásné.....když jde o moje psy....a Verčiny štěnda nešli.......čím to? Ha!! Už vím!! Verča mě uřkla
Ještě jeden mini kavkaz A nekamenovat za vkládání nekavkazích fotek, prosím, bo tohle JE kavkaz
maťa
napsal(a):
To je zvláštní....najednou jdou fotky vkládat krásné.....když jde o moje psy....a Verčiny štěnda nešli.......čím to? Ha!! Už vím!! Verča mě uřkla
Ještě jeden mini kavkaz A nekamenovat za vkládání nekavkazích fotek, prosím, bo tohle JE kavkaz
Ma`to,neděláš ty pokusy na psech? Že ti vyšel takový pidi...ale jako nové plemeno dobrý
maťa

jesie
napsal(a):
Ma`to,neděláš ty pokusy na psech? Že ti vyšel takový pidi...ale jako nové plemeno dobrý
...chichichi.....dělám....není nad šlechtění nového plemene
V tom je ten fór....velkej kavkaz je už vohranej, tak sem zkusila prťavého a má i ten "rambovskej postoj" což?
Ovčák s netopýrem se mi moc nepovedl, ale teď ještě zkouším "krátkou a úzkou nudlu" aby se vešla do všech úzkých nor
maťa
napsal(a):
...chichichi.....dělám....není nad šlechtění nového plemene
V tom je ten fór....velkej kavkaz je už vohranej, tak sem zkusila prťavého a má i ten "rambovskej postoj" což?
Ovčák s netopýrem se mi moc nepovedl, ale teď ještě zkouším "krátkou a úzkou nudlu" aby se vešla do všech úzkých nor
ahojky všem, tak skusím taky něco přidat
sejtanova smecka

sejtanova smecka

marie m
napsal(a):
CHS Něžný Obr košík plný štěstí
a sestřička Arin Nart-Sano
sejtanova smecka

sejtanova smecka
napsal(a):
a sestřička Arin Nart-Sano
Arsa Baintha Brakk
sejtanova smecka

sejtanova smecka
napsal(a):
Arsa Baintha Brakk
Veterán Bacid- 11,5 roku
sejtanova smecka

sejtanova smecka

sejtanova smecka
napsal(a):
Veterán Bacid- 11,5 roku
Cira ze Soutoku Vltavy
sejtanova smecka

sejtanova smecka
napsal(a):
Tak já se taky přidám Ajax Nart Sano
Doriana Lajdn
sejtanova smecka

sejtanova smecka

sejtanova smecka

sejtanova smecka

sejtanova smecka

sejtanova smecka
napsal(a):
Barhat Ksizic Pamiru
a Cerbík Šejtanova smečka
sejtanova smecka

sejtanova smecka

marie m
napsal(a):
no těd jsem na pochybách jeslti jsem ty jména nepopletla Zlatá Louka určitě říkají mu Venda
no byl to ten nejhezčí z těch černých asiatů, ne? když jsem se podivovala, jak je možné, že tak klidně stojí během měření, kontroly "orgánu" a všech těch procedur, panička mě utřela, že má 30 titulů (čímž bylo řečeno vše)
marie m
napsal(a):
no těd jsem na pochybách jeslti jsem ty jména nepopletla Zlatá Louka určitě říkají mu Venda
Alko,děkuju,že už máme prvního fanouška do fan klubu ...
Šejtanko,dneska je tady přeCerberováno... ...jasně,uznávám...dmu se pýchou....a jsem táááák ráda,že ho mám...broučka.. ehm a ještě dotaz,ta fotka od Lenky nebude?muž se na ní těší
sejtanova smecka

jesie
napsal(a):
Alko,děkuju,že už máme prvního fanouška do fan klubu ...
Šejtanko,dneska je tady přeCerberováno... ...jasně,uznávám...dmu se pýchou....a jsem táááák ráda,že ho mám...broučka.. ehm a ještě dotaz,ta fotka od Lenky nebude?muž se na ní těší
Fotka bude, snad už dnes v noci Takhle se Znojmo včera na bonitaci rozcvičoval
sejtanova smecka

sejtanova smecka
napsal(a):
Fotka bude, snad už dnes v noci Takhle se Znojmo včera na bonitaci rozcvičoval
Miss publikum vyhrál Benito Zlatá louka(SAO) alias Venda Alko, Cerbík to měl těsné, projel to jen o jeden hlas
jesie
napsal(a):
Prý Znoyák se rozcvičoval...ale na koho,to jsi zapoměla doplnit
jestli mohu, pamatuju si, že jste tady mluvili o svetru z chlupů z pejska ( je to nádherný ) ! No ale proč píšu, dcera vyprávěla, že učitěl přišel do třídy a když zavíral okna, říkal, že ted by se mu hodil ten svetr ze psa =) Jedna holcina se rozbrecela a cela trida s udivem zirala, a ani nechci vedet, co si o nem mysleli, to jim pak musel vypravovat, z ceho to vlastne je a ze se pes zabit nemusi... , a at mu nekdo sezene kontakt, na nekoho, kdo to umí Tak vidíte,co takový výraz dokáže způsobit,ale kdyz rek ZE PSA, tak co je asi tak mohlo napadnout ? ...
pibi´s
napsal(a):
jestli mohu, pamatuju si, že jste tady mluvili o svetru z chlupů z pejska ( je to nádherný ) ! No ale proč píšu, dcera vyprávěla, že učitěl přišel do třídy a když zavíral okna, říkal, že ted by se mu hodil ten svetr ze psa =) Jedna holcina se rozbrecela a cela trida s udivem zirala, a ani nechci vedet, co si o nem mysleli, to jim pak musel vypravovat, z ceho to vlastne je a ze se pes zabit nemusi... , a at mu nekdo sezene kontakt, na nekoho, kdo to umí Tak vidíte,co takový výraz dokáže způsobit,ale kdyz rek ZE PSA, tak co je asi tak mohlo napadnout ? ...
Tak tak...svetr "ze psa" je na toto roční období neocenitelný
sejtanova smecka

lmusa
napsal(a):
No jo, copak jsem to tušila ?
A není zač děkovat Sama bych si přála více takových "úlovků"
Líbo, ty jsi neobdržela lístek!? Tak to podávám stížnost a chci nové hlasování Určitě bylo takových víc
sejtanova smecka
napsal(a):
Líbo, ty jsi neobdržela lístek!? Tak to podávám stížnost a chci nové hlasování Určitě bylo takových víc
Jedna slíbená pro Jindřišku (nebo pro manžílka? )
sejtanova smecka

ltuskova
napsal(a):
Jedna slíbená pro Jindřišku (nebo pro manžílka? )
A tohle se tam dělo za bílého dne
sejtanova smecka
napsal(a):
Nooo..... neobdržela, ale přiznám se bez mučení, že jsem byla i tak trošku ráda Mi se jich tam líbilo těch pesanů docela dost a bylo by to moc těžké rozhodnout se jenom pro jednoho.
Pokud by mi dali těch lístků tak deset, to bych je pěkně podělila, aby to žádnému nebylo líto
lmusa
napsal(a):
Projel to o jeden hlas ? Tak asi proto, že moje maličkost neobdržela žádný hlasovací lístek
A ještě pár fotek z řecko-římského zápasu
nada
napsal(a):
Nazdárek děvčata za chvílku hodím taky pár foteček
nada
napsal(a):
Brutus BB
nada
napsal(a):
Barhat Ksyezic Pamiru
nada
napsal(a):
Axa BB
nada
napsal(a):
Berenis BB
nada
napsal(a):
Axa BB
nada
napsal(a):
Mišule
nada
napsal(a):
Cerbík
nada
napsal(a):
Barhat
jesie
napsal(a):
Jůůůůů a teď je tu pár kousacích
A ještě jedna kousací účastnící se mládeže