KAVKAZANI - STÁLE A STÁLE ...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.10.2006 11:09

Ahoj všem - zavítala jsem na net tak musim hned kouknout co je zde nového.
Všem účastníkům z ČB velká gratulace
Mimi se maji k světu ,ale ty noce s nima , Cinda se po nich válí jak balík slámy a ono pištěj a pištěj a ona jen kouká a knučí a , že by se zvedla to ji ani nenapadne
Takže mám bezesné noci neb je stále zachranuji

Těším se na sobotu na bonitaci , že se uvidíme

maťa

9.10.2006 11:24
maťa

nada napsal(a):
Mimi se maji k světu ,ale ty noce s nima , Cinda se po nich válí jak balík slámy a ono pištěj a pištěj a ona jen kouká a knučí a , že by se zvedla to ji ani nenapadne

Naďo, tak to je super s těma štěníkama, že se maj k světu No a za to "zachraňování" se ti určo odmění, jen co trocha povyrostou
Tu vyhrabou jámičku lvovou....tam rozhrabou kytičku....tu ochutnají koberce, tam lina.....tu sedačky.....tam pantofle....

maťa

9.10.2006 11:26
maťa

maťa napsal(a):
Naďo, tak to je super s těma štěníkama, že se maj k světu No a za to "zachraňování" se ti určo odmění, jen co trocha povyrostou
Tu vyhrabou jámičku lvovou....tam rozhrabou kytičku....tu ochutnají koberce, tam lina.....tu sedačky.....tam pantofle....

...ti kavkazánci jsou tací miluncí....neperou se....nekoušou se.......

maťa

9.10.2006 11:28
maťa

maťa napsal(a):
...ti kavkazánci jsou tací miluncí....neperou se....nekoušou se.......

...a maj takovej nevinnej pohled.....obzvlášť poté, co snědli paničku

maťa

9.10.2006 11:31
maťa

maťa napsal(a):
...a maj takovej nevinnej pohled.....obzvlášť poté, co snědli paničku

....pojídat začínají velice fikaně a tiše.....od nohou......

maťa

9.10.2006 11:32
maťa

maťa napsal(a):
....pojídat začínají velice fikaně a tiše.....od nohou......

...no a jelikož piraně jsou nenasytné, později přijde vhod i bráška

9.10.2006 11:53

maťa napsal(a):
...no a jelikož piraně jsou nenasytné, později přijde vhod i bráška

Máťo je mi to jasný , že odměna mne nemine a začně to pěkně pomalinku a polehounku :-)))
No co bych to pro šelmičky neudělala a na ty jámy na zahradě se taky mooc těším , doufám ,že už trochu přituhne a nepujde jim to tak lehce

9.10.2006 12:00

nada napsal(a):
Máťo je mi to jasný , že odměna mne nemine a začně to pěkně pomalinku a polehounku :-)))
No co bych to pro šelmičky neudělala a na ty jámy na zahradě se taky mooc těším , doufám ,že už trochu přituhne a nepujde jim to tak lehce

Falešné naděje Bude pršet, bude bahno a medvídci budou jak blátivé koule, což se na strakáčcích bude zvlášť dobře vyjímat
Jinak Nadi my v sobotu 5 kousků, 4 kluci, jedna holčina, mohlo to být lepší, ale alespoň že tak- koukni mi na webík:-)
Ty už funguješ na PC?

9.10.2006 12:16

monika s napsal(a):
Falešné naděje Bude pršet, bude bahno a medvídci budou jak blátivé koule, což se na strakáčcích bude zvlášť dobře vyjímat
Jinak Nadi my v sobotu 5 kousků, 4 kluci, jedna holčina, mohlo to být lepší, ale alespoň že tak- koukni mi na webík:-)
Ty už funguješ na PC?

Mončo - tak to gratulace Hned jdu juknou , já nefunguje ,ale ze žalu jsem vlezla do netové čajovny

A s tím blátem mi to ANI neříkej , mně je to jasný jak to bude vypadat

9.10.2006 12:25

nada napsal(a):
Mončo - tak to gratulace Hned jdu juknou , já nefunguje ,ale ze žalu jsem vlezla do netové čajovny

A s tím blátem mi to ANI neříkej , mně je to jasný jak to bude vypadat

No moniko web je SUPEEER , konečně jsi se do toho vrhla a zaktualizovala perfektní a pěkný jdu dál prohlížet

9.10.2006 12:36

nada napsal(a):
No moniko web je SUPEEER , konečně jsi se do toho vrhla a zaktualizovala perfektní a pěkný jdu dál prohlížet

Hi hi, já tedy myslela na bordeří web- na miminka, ale když si se vrhla na kavkazí, tak se taky můžeš pokochat A díky za pochvalu

9.10.2006 12:44

monika s napsal(a):
Hi hi, já tedy myslela na bordeří web- na miminka, ale když si se vrhla na kavkazí, tak se taky můžeš pokochat A díky za pochvalu

no já se původně vrhala na bordeří ,ale lezla jsem tam vždy přes kavkaze - odkazy no a když jsem se do toho dala dnes tak jsem byla mile překvapená
A miminka jsou hezoučky a merlátka obzvláště

9.10.2006 13:57

nada napsal(a):
no já se původně vrhala na bordeří ,ale lezla jsem tam vždy přes kavkaze - odkazy no a když jsem se do toho dala dnes tak jsem byla mile překvapená
A miminka jsou hezoučky a merlátka obzvláště

tak Monice velká gratulace k miminkůmmamině hlavně zdravíčko a ostatně mimčúm takéjá jsem si hned říkala že asi rodíte když jste nebyla na výstavě moc chyběl pořádný fotografale mimča jsou přednější

9.10.2006 14:57

marie m napsal(a):
tak Monice velká gratulace k miminkůmmamině hlavně zdravíčko a ostatně mimčúm takéjá jsem si hned říkala že asi rodíte když jste nebyla na výstavě moc chyběl pořádný fotografale mimča jsou přednější

Nooo, v sobotu jsem byla- ale před tím jsme celou noc rodili, takže jsem jela rovnou a bez spánku- a v neděli jsem jednat hlídala mimi a taky jsem byla úplně mrtvá

9.10.2006 16:56

monika s napsal(a):
Nooo, v sobotu jsem byla- ale před tím jsme celou noc rodili, takže jsem jela rovnou a bez spánku- a v neděli jsem jednat hlídala mimi a taky jsem byla úplně mrtvá

Moniko,tobě taky obrovská gratulace k mimískům.....a hooodně hodná mimi..i kdyby to byly blátivé koule

9.10.2006 23:41

jesie napsal(a):
Moniko,tobě taky obrovská gratulace k mimískům.....a hooodně hodná mimi..i kdyby to byly blátivé koule

Tak mám na webíku sesmolené snad kompletní a snad správné nedělní výsledky- pokud ne- nadávejte prosím Šejtance

9.10.2006 23:50

jesie napsal(a):

Děkuji všem za gratulacek pupíčkům- alespoň že nějakých jsme se dočkali

11.10.2006 12:20

nada napsal(a):

Taky se přidávám ke gratulacím, fenkám přeju hodně mléka, aby štěňátka pěkně rostla a páníkům opravdu pevné nervy . Jo a Nadi, zamilovala jsem se na první pohled do té feňule, co je celá bílá a má černá ušiska (teda nevím, jestli nemá ještě někde nějaký flíček). Tak jsem to zkusila doma, co by jako na to říkali. A více méně by to šlo, jenom je tu důvodná obava z toho, co by na nový přírůstek říkala Mišule. Tak doufám, že mi alespoň prozradíš jméno a přidáš pár foteček .

11.10.2006 22:36

pvc napsal(a):
Taky se přidávám ke gratulacím, fenkám přeju hodně mléka, aby štěňátka pěkně rostla a páníkům opravdu pevné nervy . Jo a Nadi, zamilovala jsem se na první pohled do té feňule, co je celá bílá a má černá ušiska (teda nevím, jestli nemá ještě někde nějaký flíček). Tak jsem to zkusila doma, co by jako na to říkali. A více méně by to šlo, jenom je tu důvodná obava z toho, co by na nový přírůstek říkala Mišule. Tak doufám, že mi alespoň prozradíš jméno a přidáš pár foteček .

Ahoj všem
Tak jsem vlítla k sousedce a hodím vám se pár foteček Petro tak to jsi mi potěšila , že se ti holčička líbí a volná je to neznamená , že ti vnucuju .O jménu ještě není rozhodnuto - stále přebírám .Budeš na bonitaci v sobotu ?? Jestli jo tak se uvidíme a Mišulce domluvím ,aby byla na "novej " přírůstek hodná A neplánuješ ty tak trochu malou ZOO ???
Tady je ta tvoje oblíbenkyně a má jen ty oči barevný jinak je bělounká

11.10.2006 22:38

nada napsal(a):
Ahoj všem
Tak jsem vlítla k sousedce a hodím vám se pár foteček Petro tak to jsi mi potěšila , že se ti holčička líbí a volná je to neznamená , že ti vnucuju .O jménu ještě není rozhodnuto - stále přebírám .Budeš na bonitaci v sobotu ?? Jestli jo tak se uvidíme a Mišulce domluvím ,aby byla na "novej " přírůstek hodná A neplánuješ ty tak trochu malou ZOO ???

11.10.2006 22:39

nada napsal(a):

doufám,že bude vidět jak mimi spinká

11.10.2006 22:40

nada napsal(a):

tlamička

11.10.2006 22:43

nada napsal(a):

12.10.2006 10:39

nada napsal(a):
Ahoj všem

Na bonitaci jedeme, tak pokecáme. Dík za fotky, jsou super všichni.

12.10.2006 10:50

nada napsal(a):
Ahoj všem

Krásně zbarvenej parsonek

12.10.2006 10:51

ltuskova napsal(a):
Krásně zbarvenej parsonek

sakra,to mělo být na tu bílou s tmavejma očičkama

12.10.2006 12:11

nada napsal(a):

Nado,nemuzu se vynadivat,jsem zvedava na tvoje vypraveni v sobotu,snad bude chvilka,musim byt v pul pate vecer doma,ceka me jeste obecni schuze

13.10.2006 21:03

jesie napsal(a):
Nado,nemuzu se vynadivat,jsem zvedava na tvoje vypraveni v sobotu,snad bude chvilka,musim byt v pul pate vecer doma,ceka me jeste obecni schuze

no kam až jste to nechali kavkazánky zapadnout???

13.10.2006 21:06

monika s napsal(a):

Taky čekám,kdy se kdo objeví...a nikde nikdo...no,tak zítra se uvidíme,že

Jinak hlásím,rtg DKK hotov...konečně i s popisem....

sejtanova smecka

13.10.2006 21:07
sejtanova smecka

monika s napsal(a):

No ne? Ty už jsi doma? A co? Jo nebo ne

13.10.2006 21:18

sejtanova smecka napsal(a):
No ne? Ty už jsi doma? A co? Jo nebo ne

musím p o m a l u .....

14.10.2006 10:34

monika s napsal(a):
musím p o m a l u .....

Teda tady je nějak mrtvo, tak snad večer přibudou fotečky z dnešní akce
A jedna hádanka...Kolik kavkazánků je na obrázku?

14.10.2006 10:35

susan napsal(a):
Teda tady je nějak mrtvo, tak snad večer přibudou fotečky z dnešní akce
A jedna hádanka...Kolik kavkazánků je na obrázku?

Sláva vítězům

14.10.2006 10:36

susan napsal(a):
Sláva vítězům

Čest poraženým

14.10.2006 20:50

susan napsal(a):
Čest poraženým

tak ja zkusim zacit:
Doriana Lajdn

14.10.2006 20:51

alisi napsal(a):
tak ja zkusim zacit:
Doriana Lajdn

Edgar Remon Fáres

14.10.2006 20:52

alisi napsal(a):
Edgar Remon Fáres

ještě Darek

14.10.2006 20:53

alisi napsal(a):
ještě Darek

Hmmmm, tak ten se mi móóóc líbí...

14.10.2006 20:53

alisi napsal(a):
ještě Darek

a hlavní sympaťáci:
Jindřiška s Cerbíkem

14.10.2006 20:55

alisi napsal(a):
a hlavní sympaťáci:
Jindřiška s Cerbíkem

jsem jen tvůj...

14.10.2006 21:01

alisi napsal(a):
jsem jen tvůj...

a poslední.
víc jsem toho nezvládla. a beztak jsem dostala sprda od Cipísa, jaktože jsem jela bez něho a eště si tam fotila cizí psy...

sejtanova smecka

14.10.2006 21:05
sejtanova smecka

alisi napsal(a):
a poslední.
víc jsem toho nezvládla. a beztak jsem dostala sprda od Cipísa, jaktože jsem jela bez něho a eště si tam fotila cizí psy...

Jé, Alko, ty jsi tu taky?! Hezké fotky Já později(spíše až v ráno ) přidám také

14.10.2006 21:09

Jé, Alko, ty jsi tu taky?! Hezké fotky Já později(spíše až v ráno ) přidám také

jasně vás tady všechny už dlouho ze zálohy sleduju

15.10.2006 00:11

alisi napsal(a):

Ahoj, já už jsem taky tady Přidám pár fotek

Nejstarší účastník - návštěvník Bacid Kazakova (teď nevím, jestli jsem mu nezkomolila jméno)

15.10.2006 00:12

lmusa napsal(a):

Nejstarší účastník - návštěvník Bacid Kazakova (teď nevím, jestli jsem mu nezkomolila jméno)

Baršín

15.10.2006 00:13

lmusa napsal(a):

Královna Berenis

15.10.2006 00:14

lmusa napsal(a):

Cerbík

15.10.2006 00:16

lmusa napsal(a):

Teď bratránek asiat Benito Zlatá louka

15.10.2006 00:17

lmusa napsal(a):

Hagran z Azgiru

15.10.2006 00:18

lmusa napsal(a):
Teď bratránek asiat Benito Zlatá louka

A ještě jednou Hagran a na tu jsem obzvlášť pyšná
Ty akční mám nejraději

15.10.2006 00:20

lmusa napsal(a):
Hagran z Azgiru

se mi ten Hagran uložil pozpátku....
Tak teď Unikát Lištička

15.10.2006 00:21

alisi napsal(a):

Sourozenci Unikát a Úžasná L.

15.10.2006 00:25

lmusa napsal(a):

Artuš

15.10.2006 00:26

lmusa napsal(a):

Cassia

15.10.2006 00:27

lmusa napsal(a):

A ještě Artuš

15.10.2006 00:29

lmusa napsal(a):

A Cerbík. Ten se teda na mě vůbec nechtěl dívat
Asi aby mě nemusel sežrat

15.10.2006 00:30

lmusa napsal(a):
A Cerbík. Ten se teda na mě vůbec nechtěl dívat
Asi aby mě nemusel sežrat

A nepodívá se a nepodívá

15.10.2006 10:21

lmusa napsal(a):
Sourozenci Unikát a Úžasná L.

Tak jsem si taky pohrála a fotky z Brodců už mám na webu- tak koukněte...

15.10.2006 11:01

monika s napsal(a):
Tak jsem si taky pohrála a fotky z Brodců už mám na webu- tak koukněte...

Ahoj holky,

máte nádherné, opravdu krásné psy. A moc hezké fotky, zejména ty akční!

15.10.2006 11:47

annuse napsal(a):
Ahoj holky,

máte nádherné, opravdu krásné psy. A moc hezké fotky, zejména ty akční!

Návštěva - Něžní Obři

15.10.2006 11:50

simsonka napsal(a):
Návštěva - Něžní Obři

Arsinka Baintha Brakk

maťa

15.10.2006 11:51
maťa

nada napsal(a):

Ahojky fšééém

Nadi, tak jak rostou mimíšci?

Hezké fotky holky, hlavně ti tmavě žíhaní pesani sou úžo Nevím proč sem zatížená na tu tmavou barvu, ale prostě su no

A zdravím Alku!! A Cipíska!!!

Fotečka jednoho Verčinýho štěníka

maťa

15.10.2006 11:54
maťa

maťa napsal(a):
Ahojky fšééém

Nadi, tak jak rostou mimíšci?

Hezké fotky holky, hlavně ti tmavě žíhaní pesani sou úžo Nevím proč sem zatížená na tu tmavou barvu, ale prostě su no

A zdravím Alku!! A Cipíska!!!

Fotečka jednoho Verčinýho štěníka

A sáfryš!!! Koukám že mi nějak blbne čítač!!! Tak hezká fotka a takhle se zmrví!!!!!!

Jdu HO vyhodit z okna.....sbohem děfčata

15.10.2006 12:56

maťa napsal(a):
A sáfryš!!! Koukám že mi nějak blbne čítač!!! Tak hezká fotka a takhle se zmrví!!!!!!

Jdu HO vyhodit z okna.....sbohem děfčata

Jů,dneska jsem se hned po ránu pěkně namasírovala...a muž už tu taky koukal...Mončo,díky za odkaz,máš to na stránkách hezky udělané

Alko,díky za fotky na mailu,jsi neuvěřitelně rychlá...a příště vem Cipíska sebou,ať nežárlí ráda ho poznám.

Maťo,jo,jo...já mám stejné barevné zatížení jako ty...i když naše pískovo-zrzava Jes taky není k zahození...navíc,zatím jsem nenašla jediného psa podobného zbarvení.

Což mi připomíná,že kdybyste někdo o takové PP feně,která má takhle zajímavou barvu,dejte prosím vědět Kuju

maťa

15.10.2006 14:37
maťa

jesie napsal(a):
Jů,dneska jsem se hned po ránu pěkně namasírovala...a muž už tu taky koukal...Mončo,díky za odkaz,máš to na stránkách hezky udělané

Alko,díky za fotky na mailu,jsi neuvěřitelně rychlá...a příště vem Cipíska sebou,ať nežárlí ráda ho poznám.

Maťo,jo,jo...já mám stejné barevné zatížení jako ty...i když naše pískovo-zrzava Jes taky není k zahození...navíc,zatím jsem nenašla jediného psa podobného zbarvení.

Což mi připomíná,že kdybyste někdo o takové PP feně,která má takhle zajímavou barvu,dejte prosím vědět Kuju

Tož nedá mi to a musím vám tadyk představit svůj tajný šlechtileský výsledek mého snažení
Jedná se o zmenšeninu kavkazana, tzv. Prťokavkazský pastevecký pes Je vhodný do bytu, do kapsy, apod.

Noooo a teďka vážně.....nepřipadá vám tadyk Gríša fakticky jak mini kavkaz??? Byl by krásnej pes, kdyby měl tak 80 cm v kohoutku

maťa

15.10.2006 14:39
maťa

maťa napsal(a):
Tož nedá mi to a musím vám tadyk představit svůj tajný šlechtileský výsledek mého snažení
Jedná se o zmenšeninu kavkazana, tzv. Prťokavkazský pastevecký pes Je vhodný do bytu, do kapsy, apod.

Noooo a teďka vážně.....nepřipadá vám tadyk Gríša fakticky jak mini kavkaz??? Byl by krásnej pes, kdyby měl tak 80 cm v kohoutku

To je zvláštní....najednou jdou fotky vkládat krásné.....když jde o moje psy....a Verčiny štěnda nešli.......čím to? Ha!! Už vím!! Verča mě uřkla

Ještě jeden mini kavkaz A nekamenovat za vkládání nekavkazích fotek, prosím, bo tohle JE kavkaz

15.10.2006 18:06

maťa napsal(a):
To je zvláštní....najednou jdou fotky vkládat krásné.....když jde o moje psy....a Verčiny štěnda nešli.......čím to? Ha!! Už vím!! Verča mě uřkla

Ještě jeden mini kavkaz A nekamenovat za vkládání nekavkazích fotek, prosím, bo tohle JE kavkaz

Ma`to,neděláš ty pokusy na psech? Že ti vyšel takový pidi...ale jako nové plemeno dobrý

maťa

15.10.2006 18:29
maťa

jesie napsal(a):
Ma`to,neděláš ty pokusy na psech? Že ti vyšel takový pidi...ale jako nové plemeno dobrý

...chichichi.....dělám....není nad šlechtění nového plemene
V tom je ten fór....velkej kavkaz je už vohranej, tak sem zkusila prťavého a má i ten "rambovskej postoj" což?
Ovčák s netopýrem se mi moc nepovedl, ale teď ještě zkouším "krátkou a úzkou nudlu" aby se vešla do všech úzkých nor

15.10.2006 19:25

maťa napsal(a):
...chichichi.....dělám....není nad šlechtění nového plemene
V tom je ten fór....velkej kavkaz je už vohranej, tak sem zkusila prťavého a má i ten "rambovskej postoj" což?
Ovčák s netopýrem se mi moc nepovedl, ale teď ještě zkouším "krátkou a úzkou nudlu" aby se vešla do všech úzkých nor

ahojky všem, tak skusím taky něco přidat

15.10.2006 19:26

marie m napsal(a):
ahojky všem, tak skusím taky něco přidat

15.10.2006 19:33

marie m napsal(a):

CHS Něžný Obr košík plný štěstí

sejtanova smecka

15.10.2006 19:34
sejtanova smecka

marie m napsal(a):

Tak já se taky přidám Ajax Nart Sano

15.10.2006 19:35

marie m napsal(a):

a jěště

sejtanova smecka

15.10.2006 19:35
sejtanova smecka

marie m napsal(a):

a sestřička Arin Nart-Sano

sejtanova smecka

15.10.2006 19:36
sejtanova smecka

a sestřička Arin Nart-Sano

Arsa Baintha Brakk

sejtanova smecka

15.10.2006 19:37
sejtanova smecka

Arsa Baintha Brakk

Veterán Bacid- 11,5 roku

sejtanova smecka

15.10.2006 19:41
sejtanova smecka

Arsa Baintha Brakk

a Brutus Baintha Brakk

15.10.2006 19:41

sejtanova smecka

15.10.2006 19:42
sejtanova smecka

Veterán Bacid- 11,5 roku

Cira ze Soutoku Vltavy

sejtanova smecka

15.10.2006 19:42
sejtanova smecka

Doriana Lajdn

sejtanova smecka

15.10.2006 19:43
sejtanova smecka

marie m napsal(a):

Edgar Remon Fáres

sejtanova smecka

15.10.2006 19:44
sejtanova smecka

Edgar Remon Fáres

Expert Teddy Erudit

sejtanova smecka

15.10.2006 19:45
sejtanova smecka

Doriana Lajdn

Baršínek

sejtanova smecka

15.10.2006 19:46
sejtanova smecka

Doriana Lajdn

Barhat Ksizic Pamiru

sejtanova smecka

15.10.2006 19:55
sejtanova smecka

Barhat Ksizic Pamiru

a Cerbík Šejtanova smečka

sejtanova smecka

15.10.2006 19:58
sejtanova smecka

a jestě Cerbík

sejtanova smecka

15.10.2006 20:01
sejtanova smecka

Cerbík

15.10.2006 20:14

jesie napsal(a):

hele, kdo teda nakonec vyhrál "miss publikum"?

15.10.2006 20:30

alisi napsal(a):
hele, kdo teda nakonec vyhrál "miss publikum"?

miss publikum středoasiat Benito Zlata louka

15.10.2006 20:45

marie m napsal(a):
miss publikum středoasiat Benito Zlata louka

Marie, díky moc (podle mě to měl stejně vyhrát Cerbík...)

15.10.2006 20:52

alisi napsal(a):
Marie, díky moc (podle mě to měl stejně vyhrát Cerbík...)

no těd jsem na pochybách jeslti jsem ty jména nepopletla Zlatá Louka určitě říkají mu Venda

15.10.2006 20:56

marie m napsal(a):
no těd jsem na pochybách jeslti jsem ty jména nepopletla Zlatá Louka určitě říkají mu Venda

no byl to ten nejhezčí z těch černých asiatů, ne? když jsem se podivovala, jak je možné, že tak klidně stojí během měření, kontroly "orgánu" a všech těch procedur, panička mě utřela, že má 30 titulů (čímž bylo řečeno vše)

15.10.2006 20:58

marie m napsal(a):

Alko,děkuju,že už máme prvního fanouška do fan klubu ...

Šejtanko,dneska je tady přeCerberováno... ...jasně,uznávám...dmu se pýchou....a jsem táááák ráda,že ho mám...broučka.. ehm a ještě dotaz,ta fotka od Lenky nebude?muž se na ní těší

sejtanova smecka

15.10.2006 21:29
sejtanova smecka

jesie napsal(a):
Alko,děkuju,že už máme prvního fanouška do fan klubu ...

Šejtanko,dneska je tady přeCerberováno... ...jasně,uznávám...dmu se pýchou....a jsem táááák ráda,že ho mám...broučka.. ehm a ještě dotaz,ta fotka od Lenky nebude?muž se na ní těší

Fotka bude, snad už dnes v noci Takhle se Znojmo včera na bonitaci rozcvičoval

sejtanova smecka

15.10.2006 21:40
sejtanova smecka

Fotka bude, snad už dnes v noci Takhle se Znojmo včera na bonitaci rozcvičoval

Miss publikum vyhrál Benito Zlatá louka(SAO) alias Venda Alko, Cerbík to měl těsné, projel to jen o jeden hlas

15.10.2006 21:51

Miss publikum vyhrál Benito Zlatá louka(SAO) alias Venda Alko, Cerbík to měl těsné, projel to jen o jeden hlas

Prý Znoyák se rozcvičoval...ale na koho,to jsi zapoměla doplnit

15.10.2006 22:08

jesie napsal(a):
Prý Znoyák se rozcvičoval...ale na koho,to jsi zapoměla doplnit

jestli mohu, pamatuju si, že jste tady mluvili o svetru z chlupů z pejska ( je to nádherný ) ! No ale proč píšu, dcera vyprávěla, že učitěl přišel do třídy a když zavíral okna, říkal, že ted by se mu hodil ten svetr ze psa =) Jedna holcina se rozbrecela a cela trida s udivem zirala, a ani nechci vedet, co si o nem mysleli, to jim pak musel vypravovat, z ceho to vlastne je a ze se pes zabit nemusi... , a at mu nekdo sezene kontakt, na nekoho, kdo to umí Tak vidíte,co takový výraz dokáže způsobit,ale kdyz rek ZE PSA, tak co je asi tak mohlo napadnout ? ...

15.10.2006 22:26

Projel to o jeden hlas ? Tak asi proto, že moje maličkost neobdržela žádný hlasovací lístek

15.10.2006 22:29

pibi´s napsal(a):
jestli mohu, pamatuju si, že jste tady mluvili o svetru z chlupů z pejska ( je to nádherný ) ! No ale proč píšu, dcera vyprávěla, že učitěl přišel do třídy a když zavíral okna, říkal, že ted by se mu hodil ten svetr ze psa =) Jedna holcina se rozbrecela a cela trida s udivem zirala, a ani nechci vedet, co si o nem mysleli, to jim pak musel vypravovat, z ceho to vlastne je a ze se pes zabit nemusi... , a at mu nekdo sezene kontakt, na nekoho, kdo to umí Tak vidíte,co takový výraz dokáže způsobit,ale kdyz rek ZE PSA, tak co je asi tak mohlo napadnout ? ...

Tak tak...svetr "ze psa" je na toto roční období neocenitelný

15.10.2006 22:34

lmusa napsal(a):
Projel to o jeden hlas ? Tak asi proto, že moje maličkost neobdržela žádný hlasovací lístek

Líbo, Líbo... Víš co se říká- líná ...., holé neštěstí....
To byl určitě ten jeden hlas
Jinak moc děkuji za fotečky...

15.10.2006 22:44

monika s napsal(a):
Líbo, Líbo... Víš co se říká- líná ...., holé neštěstí....
To byl určitě ten jeden hlas
Jinak moc děkuji za fotečky...

No jo, copak jsem to tušila ?
A není zač děkovat Sama bych si přála více takových "úlovků"

sejtanova smecka

15.10.2006 22:58
sejtanova smecka

lmusa napsal(a):
No jo, copak jsem to tušila ?
A není zač děkovat Sama bych si přála více takových "úlovků"

Líbo, ty jsi neobdržela lístek!? Tak to podávám stížnost a chci nové hlasování Určitě bylo takových víc

15.10.2006 23:33

Líbo, ty jsi neobdržela lístek!? Tak to podávám stížnost a chci nové hlasování Určitě bylo takových víc

Jedna slíbená pro Jindřišku (nebo pro manžílka? )

sejtanova smecka

15.10.2006 23:48
sejtanova smecka

ltuskova napsal(a):
Jedna slíbená pro Jindřišku (nebo pro manžílka? )

A tohle se tam dělo za bílého dne

16.10.2006 00:02

A tohle se tam dělo za bílého dne

super fotečka

16.10.2006 08:34

Nooo..... neobdržela, ale přiznám se bez mučení, že jsem byla i tak trošku ráda Mi se jich tam líbilo těch pesanů docela dost a bylo by to moc těžké rozhodnout se jenom pro jednoho. Pokud by mi dali těch lístků tak deset, to bych je pěkně podělila, aby to žádnému nebylo líto

16.10.2006 08:37

lmusa napsal(a):

A ještě pár fotek z řecko-římského zápasu

16.10.2006 08:38

lmusa napsal(a):

16.10.2006 08:39

lmusa napsal(a):

16.10.2006 08:58

lmusa napsal(a):

jéé, takových mám taky pár, ale víceméně jsou tam jenom zadky obou zápasníků

16.10.2006 17:57

alisi napsal(a):
jéé, takových mám taky pár, ale víceméně jsou tam jenom zadky obou zápasníků

Leni,díky,to je TA fotka....ti nevím,jestli nás na nemoderce nezdrbnou,co že to za orgie pořádáme na srazech a bonitacích
Jsem zvědavá,jak se bude líbit muži

16.10.2006 20:15

nada napsal(a):

Nazdárek děvčata za chvílku hodím taky pár foteček

16.10.2006 20:35

nada napsal(a):

Brutus BB

16.10.2006 20:36

nada napsal(a):

Barhat Ksyezic Pamiru

16.10.2006 20:38

nada napsal(a):

Axa BB

16.10.2006 20:39

nada napsal(a):

Berenis BB

16.10.2006 20:40

nada napsal(a):
Berenis BB

Cerberus ŠS

16.10.2006 20:43

nada napsal(a):

Axa BB

16.10.2006 20:44

nada napsal(a):

Mišule

16.10.2006 20:45

nada napsal(a):

Cerbík

16.10.2006 20:46

nada napsal(a):

Barhat

16.10.2006 20:53

nada napsal(a):
Barhat

Jůůůůů a teď je tu pár kousacích

16.10.2006 21:16

jesie napsal(a):
Jůůůůů a teď je tu pár kousacích

16.10.2006 21:35

jesie napsal(a):